2014. március 17., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Paradicsom, amelyet Atyám az ő gyermekei számára teremtett, végül vissza lesz nekik szolgáltatva a maga eredeti dicsőségében

2014. március 16. vasárnap 18:00
Drága szeretett leányom, amikor születésem által az Ige Testté lett, ez azt jelentette, hogy Isten Szent Szava testet öltött, ahogy az Atyám Könyvében meg volt jövendölve.
Isten Igéje nagyon világos, és az soha nem változik. Az mindörökre fennmarad. Ha valaki darabokra szedi Isten Igéjét, és azt úgy módosítja, hogy önmaga vagy mások érdekének megfeleljen, eretnekséggel vétkezik. Amikor Én a világba jöttem, Isten gyermekei – különösképpen földi templomának tanult szolgái – ismerték a próféciákat, melyeket Atyám Könyve tartalmaz. Nem volt titok, hogy Atyám elküldte az Ő Messiását, hogy megváltsa az emberiséget, és ezt a valóságot tanították a templomokban és beillesztették a Szentírás minden olvasatába. Mindaz, ami Atyámtól származik, maga az Igazság. Ő nem hazudik. Isten Igéje kőbe van vésve. Amit Atyám kezdetben mondott, meg fog történni. Amit Megígért, be fog teljesedni, független attól, hogy az emberiség elfogadja-e, vagy sem ezt a tényt.
Atyám az Ő Igéjét adta a világnak, majd pedig az Én – egyetlen Fia, Jézus Krisztus – születésemmel, a Testét is, s aztán megígérte az embernek az Örök Üdvösséget. Minden szó, amely a Szent Bibliában szerepel, úgy, ahogyan az az eredeti formában adatott, beleértve a Jelenések Könyvét is, maga az Igazság. Ezért, Atyám Ígéretét, amelyet a világ számára adott, hogy újra elküldi a Fiát – csak ezúttal ítélni élőket és holtakat –, nem szabad soha elutasítani. A Nagy Nap előtti időszak viharos lesz, és azon idő részleteit, amelyek Második Eljövetelemhez vezetnek, a Jelenések Könyve tartalmazza, ahogyan azt az Úr Angyala Jánosnak diktálta.
Azt mondani, hogy Atyám Könyvének egyik részét elfogadjátok, a másikat pedig nem, ez Isten Igéjének a megtagadását jelenti. Ti nem fogadhatjátok el az Igazság egyik részét, miközben a többi részre azt állítjátok, hogy Isten Igéje hazugság. Az Igazság Könyve Dániel prófétának volt megjövendölve, aztán bizonyos részeket János Evangélista is megkapott. Sok minden, amit a Jelenések Könyve tartalmaz, még kibontakozóban van. Sok ember fél annak tartalmától, és mint ilyen, megpróbálják majd tagadni azokat, mert az Igazság egy keserű pirula, amit le kell nyelni. És mégis, amikor elfogadjátok az Igazságot, az olyasvalami, amit sokkal könnyebben meg tudtok érteni, mert az világosságot hoz. A világosság azt jelenti, hogy a lelketekben békével és a szívetekben örömmel könnyebben fel tudtok készülni, mivel már tudjátok, hogy jövök megújítani a világot.
Tudni fogjátok, hogy a Paradicsom, amelyet Atyám az ő gyermekei számára teremtett, végül vissza lesz nekik szolgáltatva a maga eredeti dicsőségében.
Senki sem tudja igazán megérteni a Jelenések Könyvét, mert nem minden esemény van részletesen vagy sorrendben feljegyezve, nem is kellett annak úgy lennie. De tudnotok kell a következőt: Biztosak lehettek abban, hogy ez az az időszak, amikor a Sátán uralma megsemmisül, és ahogy az a vége felé közeledik, ő minden büntetést rám fog mérni. Ő ezt úgy fogja tenni, hogy beszivárog földi Egyházam belsejébe. Lelkeket fog lopni Tőlem, és megszentségteleníti Testemet, a Szent Eukarisztiát. De Én vagyok az Egyház, és Én vezetni fogom népemet. A Sátán nem tud elpusztítani Engem, mert az lehetetlen. Ő azonban sok lelket el tud pusztítani azáltal, hogy becsapja őket, elhitetvén velük azt, hogy ő Én vagyok.
Ahogy a világ fel lett készítve Első Eljövetelemre, most szintén felkészítés alatt áll Második Eljövetelemre. Azoknak, akik szembeszállnak Velem, miközben Én erőfeszítéseket teszek, hogy megmentsem a lelkeket, és akik átölelik ellenségeimet, tudniuk kell a következőt: Ti nem fogjátok soha Isten Hatalmát legyőzni. Ti az Igét nem fogjátok elpusztítani soha. Nektek soha nem lesz megengedve, hogy talpon maradjatok, ha megszentségtelenítitek Testemet.
Amikor a próféciák, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, kibontakoznak, nektek soha nem szabad kétségbeesnetek, mert Isten gyermekei iránt érzet Szeretete azt jelenti, hogy Ő kíméletlenül el fog bánni ellenségeivel, miközben arra fog törekedni, hogy Isteni Békéjének Kikötőjébe vigye mindazon gyermekeit, akik elismernek Engem, az Ő egyetlen Fiát. És amíg Isten ellenségei a bűbáj és a megtévesztés álarca mögött sokak lelkét el fogják lopni, sok ember megvetést fog szórni Isten Igaz Igéjére.
Azoknak mondom, akik látomással vannak megáldva: ne az ellenségeimtől féljetek, hanem Isten Haragjától, miközben leereszkedik azokra, akik megpróbálják ellopni azok lelkét, akik nem lesznek okosabbak attól, ami éppen történik. Isten Szeretete Mindenható, és az Ő Hűsége minden egyes ember túléléséhez végtelen. De az ellenségeire mért Büntetése éppen olyan heves, mint amilyen végleges.
Jézusotok