2013. február 6., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten Anyja: Sokan lesznek magányosak azon igyekezetükben, hogy imacsoportokat hozzanak létre
 
2013. február 5. kedd, 19:45
Gyermekeim, nektek keresnetek kell azt, hogy egymást megvigasztaljátok, amikor a Föld minden sarkában összegyűltök, hogy Fiam Maradék Hadseregét megalkossátok.   
Sokan lesznek magányosak azon igyekezetükben, hogy imacsoportokat hozzanak létre, és időnként úgy fogják érezni, hogy minden igyekezetük hiábavaló. Minden egyes létrehozott imacsoportért, mely azért jön létre, hogy a Keresztes Imahadjárat imáit imádkozza, drága Fiam különleges Kegyelmekben részesít majd benneteket.
Ő jelen van minden csoportban, és ezt a tudtotokra fogja hozni. Érezni fogjátok az Ő Szeretetét, s aztán tanúi lesztek a gyümölcsöknek, amint azok szétáradnak majd, és terjeszteni fogják az Ő legszentebb Szavait.
Gyermekek, ti áldottak vagytok, mert az alázat Ajándéka adatik meg nektek, de imacsoportjaitok közül csak azok fognak sok megtérést „betakarítani”, akik Fiam Szavát minden kétely nélkül fogadják.
A Szentlélek most gyorsan halad köztetek, drága gyermekek, és oly sok örömet szerez nekem látván azt, hogy Ő mennyire megérinti a lelketeket.
Nektek egységben kell maradnotok, kicsiny gyermekeim, mert Fiamnak szüksége van a ti szeretetetekre és elkötelezettségetekre, hogy megmenthesse az emberiséget. Ti azonban a gonosz célpontjai lesztek, aki szárnyai alól minden démont ki fog ereszteni, hogy belétek hatoljon, és megosztottságot okozzon. Ismerjétek fel ezeket a kísértéseket annak, amik valójában, és teljesen bízzatok meg Fiamban. Hívjatok Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjaitokat összetartsam. 
A Keresztes Imahadjárat 97. imája, hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjai egyesüljenek
Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgöm Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon.
Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk.
Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik.
Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért. Ámen.
Menjetek most békében, szeretett gyermekeim, és tartsátok szem előtt, hogy Isten Maradék Hadserege – Fiam Kegyelmei segítségével – segíteni fog Fiamnak a lelkek milliárdjai megmentésében.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja