2022. július 17., vasárnap

Üzenet Christina Gallaghernek 2022. július 16-án

 

URUNK: "Kedves gyermekem, add át még egyszer a világ népeinek ezeket a szavakat: Szentséges Szívem ugyanúgy fáj, mint Szeplőtelen Anyám Szíve. Vérzik attól, hogy gyermekeim nem reagálnak a lelkeknek adott Életem ajándékának nagyságára. Hogy ti, a világ népei mennyire eltapostátok Életemnek ezt az ajándékát, amelyet szeretetben adtam nektek, de nem tudjátok, mi vár világotokra, és mit kell majd elviselnetek bűneitekért. Egyre mélyebbre és mélyebbre mentek a gonoszság ködébe. Lucifer annyira örül a neki adott válaszotoknak, ahogyan fogadjátok csalogatását és csábítását mindenféle bűnre. A világ vezetői oly sokféle módon készen állnak és felkészültek arra, hogy sokatoktól megszabaduljanak és a testetek és személyetek feletti uralmat hozzák létre, ami a lelketek pusztulásához fog vezetni. Egyházam beszennyeződött és Lucifer hatalomátvételéhez vezet, akit ti Antikrisztusként ismertek. El sem tudjátok képzelni, hogyan fog titeket szenvedni és sokan fognak meghalni a keze által. Mindenetek az ő rendelkezésére fog állni. Emberek, ti, akik most a sötétségben vagytok és nem fogtok megváltozni - sokan közületek elvesztek az örökkévalóságra. Mindent felajánlok nektek az Örök Életért, de sokan elutasítják a Fényt és az Életet.

Szegény leányom, téged Én és Szeplőtelen Anyám hívtalak ezekben a sok évben, de az emberek inkább Lucifer csábítására reagáltak buzgóbban. A tűz le fog hullani az égből, és sok ember fog reszketni szerte a világon; mások meg fognak halni. Sok hely van szerte a világon, ahová elküldtem Szeplőtelen Anyámat, hogy hívja gyermekeit, de Anyám igazi hívását nem hallották meg - hogy felkészítsenek benneteket azokra az időkre, amelyekben most vagytok. Tanúi lesztek Egyházam bezárásának és minden szentségem kigúnyolásának és megtagadásának, de ezzel együtt szenvedés és halál is jár majd; sokak számára testi és lelki halál. Sokan keresik az új üzeneteket, de egyikre sem reagáltak. Kedves gyermekem, te mindent odaadtál, hogy válaszolj hívásomra. Lásd, hogy mennyire nem hisznek neked. Tudnak a gyógyulásokban, megtérésekben és annyi ajándékban munkálkodó Kezeimről, amelyek az Én kézjegyemet helyezik erre a munkára, de sokan gyűlölnek Engem, és ezért gyűlölnek téged is. Oly sokan megtagadták, hogy segítsenek nektek, de mindannyian sajnálatukra.

Gerard atya, maradj szorosan egységben kicsinyemmel. Mindketten olyan lelkeket mentetek meg, amilyeneket elképzelni sem tudtok. Naponta megáldalak benneteket, és Szeplőtelen Anyám körétek terítem köpenyét.

[See website: https://www.christinagallagher.org/]


Biden transz egészségügyi tisztviselője, "nem bináris" kölyökkutya-fetisiszta DOE dolgozója a nagyköveti bulin lépett fel

 

A Biden-kormányzat két tagja, Rachel Levine transznemű egészségügyi miniszterhelyettes és Sam Brinton, az Energiaügyi Minisztérium "nem bináris" tisztviselője csütörtökön a francia nagykövet otthonában tartott partin nagy feltűnést keltett.

Brinton, aki transzvesztitának öltözik, és az interneten dicsekedett kiskutya-szerepjáték fétisével, kék ruhát és magas sarkú cipőt viselt. Levine, akit Biden Pennsylvania egészségügyi miniszteréből egészségügyi "admirálissá" emelt a COVID-zárlatok rendkívül ellentmondásos kezelése ellenére, egyenruhát viselt szoknyával és magassarkúval.

"4. hét a munkában: Pezsgő és ünneplés a francia nagykövettel a rezidenciáján a Bastille-nap alkalmából" - írta Brinton az Instagramon. "(De az a csodálatos lehetőség is, hogy kapcsolatba léphettem az egyik másik, egyetlen másik transznemű kormánytisztviselővel, Levine admirálissal - nem fogok hazudni, nagyszerű érzés volt együtt érezni egy olyan transznemű társammal, aki szembenéz a gyűlölettel."

Brinton fiókja azóta privát lett, de mások képernyőfotókat készítettek a fotóról.

 

Levine-t, aki biológiai férfi, de házassága és gyermeknevelése után nemet változtatott, az USA Today az év egyik "Év nője" címét kapta meg az év elején. A pennsylvaniai egészségügyi minisztérium vezetőjeként a COVID-járvány kezdetén Levine egyike volt annak a maroknyi kék állambeli tisztviselőnek, aki utasította az idősotthonokat, hogy fogadják a kórházakból elbocsátott fertőzött betegeket.

 

 

A katasztrofális döntést több tízezer halálesetért okolták New Yorkban, New Jerseyben, Michiganben, Illinois-ban és Pennsylvaniában. Ugyanakkor Levine 95 éves édesanyját kiköltöztették egy idősek otthonából, távol a fertőzött lakók közeléből.

Brinton az Energiaügyi Minisztérium kiégett fűtőelemekért felelős helyettes államtitkára. Munkakörébe tartozik "a kettős rendeltetésű hordók közvetlen ártalmatlanításának megvalósíthatóságának értékelése; a nagy égésszámú, nagyméretű, hosszú távú, száraz tárolóhordókkal kapcsolatos kutatások végrehajtása; és a kiégett nukleáris üzemanyag konszolidált, szövetségi átmeneti tárolására vonatkozó, hozzájáruláson alapuló helyszínválasztási eljárás kidolgozása", a DOE szerint.

Brinton, aki nukleáris mérnöki tanulmányokat folytatott az MIT-n, és férje, Kevin, kutyáknak öltöznek egy bizarr szexuális fétis részeként, amelyet a résztvevők "kölyökjátékként" ismernek. Brinton előadásokat tartott a perverz szexuális gyakorlatokról, többek között olyan felnőttekről, akik szeretnek pelenkát viselni és babának tettetni magukat, valamint a kölyökjátékot, megalázást és lealacsonyítást magában foglaló fétisekről.

A Philippe Etienne francia nagykövet otthonában rendezett partin a Bastille-napot ünnepelték, azt az 1789-es dátumot, amikor a franciák a francia forradalom egyik legdrámaibb eseménye során megrohamozták a Bastille-t.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/biden-transz-egeszsegugyi-tisztviseloje-nem-binaris-kolyokkutya-fetisiszta-doe-dolgozoja-a-nagykoveti-bulin-lepett-fel