2010. december 1., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A gazdasági hajsza

2010. november 30. kedd 12.00

Szeretett leányom, összpontosíts és hallgasd meg, amit mondani akarok neked. Te most az átmenet fájdalmas időszakát éled, az első üzenettől számítva, egészen a mostani üzenetekig. Kérlek, értsd meg, hogy ezek az üzenetek Tőlem származnak, és hagyd abba a kétkedést. Ezáltal jobban tudsz erre a munkára összpontosítani, amire elhívatva vagy.
Azzal kapcsolatban, ami a világban történik, napról – napra egyre nyilvánvalóbb, hogy a gonosz Világrend kárt akar okozni a Földön. Az Egyesült Nemzetek, egyike azoknak a fedőszerveknek, akik az új világrendhez tartoznak, akik megpróbálják kiirtani Tanításaimat, és erre a célra fel fognak használni minden rendelkezésükre álló gyilkos fegyvert.
Ne féljetek, mert az Én híveim keményen fognak harcolni, és nem fognak megtagadni Engem, különösen azokban az országokban, amelyeket Nekem ajánlottak fel, és ahol ájtatosan és rendíthetetlenül élik hitüket. Ők nem fognak meghátrálni, és nem fogják mindezt hagyni. De sokan, a felmerülő költségek miatt, annak biztosítására, hogy gyermekeiket a világosságra vezessék, tehetetlenek lesznek.
Amint azt már megmagyaráztam neked korábban, az Én Örök Atyám haragja hamarosan megmutatkozik a földön, amint az emberek egyre nagyobb erőfeszítéseket tesznek arra, hogy megtagadjanak Engem.
A világ ugyanolyan, mint eddig. Az emberek is ugyanolyannak látszanak, mint eddig. A televízió világa is, a rózsaszínű felhívásaival, ugyanolyan maradt. Az emberek a homokba dugják a fejüket. Azt gondolják, hogy a világ továbbra is így fog folytatódni, amilyen az most. Sajnos tévednek.   Az Én kötelességem gyermekeimmel szemben, hogy megmentsem őket. Nem engedhetem meg, hogy továbbra is beszippantson benneteket az üres ígéretek, az üres álmok és a hamis nagyravágyások vákuuma. Ezek azok az örömök, amelyekhez sok – sok éven át hűségesek maradtatok. Ezek voltak azok az ígéretek, amelyek saját hibátokon kívül, az önértékelés követéséről győztek meg benneteket, mint a saját-haszon és az önjutalmazás. Azt mondták nektek, hogy az elsőbbségre törekedjetek, mindegy, hogy ez mibe kerül.
És ti lennétek az elsők. Ti, a nagyravágyásotokkal, a gazdagság utáni vágyatokkal önmagatok és gyermekeitek számára, a törekvéssel, hogy jobbak legyetek testvéreiteknél, és az önigazolás állandó, rendületlen keresésével, be lettetek csapva. Ezeket a nagyravágyásokat a csaló táplálta Gyermekeimbe, ezen nagyravágyások csillogásával és vonzerejével. Sok Gyermekem nevetni fog ezeken az üzeneteken, és azt fogják mondani, hogy hamisak. Sajnos, a csaló valóban létezik, de a legtöbb Gyermekem nem fogadja el a létezését.
Ő ravasz módon bújik meg a dolgok, az emberek, a cselekedetek és vonzó ösztönzők mögött. Manapság az ő csábítása alatt a következőt lehet érteni: ha egy személyt megkérdeznének, hogy mit szeretne jobban a pénzt, vagy széthullott családjával ismét egyesülni, akkor ő a pénz mellett döntene. Kérdezzetek meg másokat, hogy elárulnák – e testvéreiket az anyagi haszon miatt, és a válasz igen lenne. Kérdezzetek meg egy kis gyermeket, hogy felcserélné – e az ő egyszerű életét, egy csodákkal teli és izgalmas életre, és a válasz igen lenne.
Miért olyan nehéz megérteni gyermekeimnek, hogy ők még akkor is többet és többet akarnak, amikor már tudják, hogy övék a fődíj? Egy gazdag ember, aki már egyszer nyereségre tett szert, az továbbra is folyamatosan többet akar elérni. Ennek az az oka, hogy a sátán ajándékai, egy zord, üres érzést hagynak bennetek, amelyet nem értetek. Aztán folytatjátok a fáradságos keresést, és ezt általában felebarátaitok kárára teszitek. Egyetlen ember sem tehet nagy vagyonra szert anélkül, hogy ne okozna fájdalmat azoknak az embereknek, akik az útjába kerülnek. Egyetlen ember sem tehet úgy vagyonra szert, hogy ezt ne a mások kárára tenné. Az az ember, aki másokkal nem osztja meg a vagyonát, elkárhozik. Az a személy, akinek semmije sincs, sokkal jobban hajlik a megosztásra, mint az, aki anyagi javakkal van megáldva.
Tanításaimat nem lehet felhígítani
Miért utasítják el Gyermekeim azokat a tanításokat, amelyeket már Apostolaim az új Szentírásban (Új Testamentum) összefoglaltak? Miért nem kísérik figyelemmel ezeket a tanokat? Azt hiszik, hogy azért írták le tanítványaim, hogy az emberek ne hallják meg ezeket? Mióta Én ezt a Földet elhagytam, ezek a tanítások nem változtak. Ezek (a tanítások) nem ok nélkül vannak. Ezek értelmezéseit megváltoztathatjátok, felhígíthatjátok, új értelmet adhattok neki, vagy egyes részeket kitörölhettek belőle, de egy dolog maradni fog, és ez az igazság.  Az igazság mindig ugyanaz marad.  Ez nem tud és nem is fog megváltozni, még akkor sem, ha ez nem tetszik az embereknek. Most erre figyelj. Legyetek figyelmesek. Nem követhetitek ezt a kényelmes utat, ha Atyám Birodalmába akartok bemenni. Sokan közületek a szerencsének tulajdonítják a gazdagságot és a megszerzett dicsőséget. Amit sokan nem ismernek fel, az az, hogy időközben sokan közületek a lelküket már eladták az ördögnek.
Egyes gyermekeim tisztában vannak azzal, hogy súlyos bűnt követtek el, de nem törődnek vele. Mások pedig egyszerűen meg vannak arról győződve, hogy önmaguk és családjaik részére a legjobbat teszik, de ők meg kell, hogy értsék, hogy az anyagi biztonság elfogadható, de a luxus és a gazdagság utáni hajsza nem.
A valóság az, hogy a roppant nagy vagyon megszerzése, csak bűnök árán történhet. Az a vagyon, amelyet talán bűn nélkül szereztek meg, végül is a bűnhöz fog vezetni.
Atyám Egyházának tanításai ellenére az egész világon, az emberek még most sem fogadják el tanításaimat. A gazdag embereknek, akik az anyagi javak után törtetnek, van egy Istenük. A szegény embereknek, akik a gazdagságra törekednek, szintén van egy Istenük. Mind a kettőnek ugyanaz: a pénz. A pénz hasznavehetetlen, ha azt nem becsületes úton szerezték, és azoknál is, akik kevésbé szerencsések (vagyonosak), mert nem tanultak a megtapasztaltakból.
A pénzt, az anyagi javakat és minden jó dolgot, amelyeket azok az emberek birtokolnak, akik szerencséseknek tartják magukat, el kell, hogy osszák a rászorulók között. De az sincs rendjén, hogy a pénzt csak azért ajándékozzák el, hogy ezáltal dicsőséget és figyelmességet szerezzenek maguknak.
Biztosak lehettek abban, hogy éppen a gonosz által fogjátok felismerni azt, ami jelenleg a világban terv szerint történik, és amikor ez a kívánság (a terv) valósággá válik, látni fogjátok, hogy üres zsebetek miatt milyen csekély értéke van a pénznek.   Amikor ők, azok a gonosz lények, átveszik a pénzetek feletti hatalmat, és ti nem juthattok hozzá anélkül, hogy feltételeiket elfogadnátok, akkor fogjátok végre megérteni, hogy a boldogsághoz egy vagylagos (alternatív) utat kell választanotok.
A pénzetek értéktelen lesz. A túlélés miatt, a dzsungel törvényeire lesz szükségetek. Mindazok, akiknek megvan a túlélési ösztönük, könnyebben fogják elviselni, mint azok, akiknek azelőtt sohasem kellett hajlott térden dolgozniuk. Az ültetni való magvak többet fognak érni, mint egy millió dollár. Egy egyszerű gyümölcs többet fog érni nektek, mint egy feltűnő autó, mert amikor mindent elvesznek tőletek, akkor fogjátok Teremtőtöket segítségül hívni. Egyedül csak akkor fogtok ráébredni és csakis akkor, hogy ami számít az nem más, mint a szívetekben lévő szeretet, mert a lelketek nem tud fejlődni a szeretet nélkül, és nem fog tudni bejutni Atyám Birodalmába sem.
Gondoljátok át. Legyetek óvatosak a gazdagság keresésében. Most álljatok meg, mielőtt túl késő lenne. Osszátok meg vagyonotokat, és kövessétek ösvényemet. Ez a tanítás, talán túl szigorú azon gyermekeim számára, akik bizonytalanságot éreznek.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus