2010. március 26., péntek

Nagypénteki felhívás

Halihó,

A világban, de legalábbis itt Kanadában terjed a lánclevél, hogy idén Nagypénteken a föld összes katolikusának - lehetõség szerint helyi idõ szerint dél és du. 3 között - egyszerre kellene mondania a Rózsafûzért a Békéért és a keresztény értékek restaurációjáért közösségeinkben, a közéletben, valamint a széles Társadalomban szerte a földön.  Épp úgy, mint ahogy a Rózsafûzér annakidején csodát tett a törökkel szembeni döntõ tengeri ütközet idején.  Nem kisebb a veszély ma sem, mert pogányosodik, s néhol egyenesen már sátánosodik az emberi civilizáció.  Mi magunk részérõl csatlakozunk a felhíváshoz és próbálunk elérni mindenkit, aki ebben segíteni tud.  Az idõ nem sok és minél több emberrel, közösséggel kellene tudatni a lehetõséget. lehet, hogy világméretû csoda szemtanúi lennénk idén éppúgy, mint annakidején a török ellen.  Több millió, milliárd ember egyszerre egy nap rózsafûzérezne a bolygón...  Ehhez kérjük a segítségeteket Franciaországban.  Juttassátok el a felhívást mindenélõnek, közösségnek, aki csak mozog.  Szeretettel,

Az Úr Jézus legfrissebb üzenetei Mária Julianna által 2010. március

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete


2010. március 14. Éjjel Szentségimádáson Jézus: "Nyisd ki a Szentírást!" Kinyitottam. A tekintetem ezekre a sorokra esett: "Ti…az Istenhez…Jézushoz, a ránk hulló Vérhez (járultatok)… Vigyázzatok, ne utasítsátok vissza azt, aki hozzátok szól." (Zsid. 12, 22-25.) Az Úr Jézus folytatta: "Itt ülsz Elõttem, a Király, a Megfeszített, az érted kínhalált halt Üdvözítõd elõtt. Én végtelenül szeretlek téged. Én mindenkiért meghaltam. De csak azokat tudom megváltani, akik hisznek Bennem, és tettekre váltják tanításomat. Akik ezt nem teszik, azokért, ha imádkozik valaki, még megmenekülhetnek. De ha senki sem imádkozik értük, elkárhoznak. Gyermekeim! A tét nagy. Én oly keveset kérek. Én mindent nektek adtam. Az egész életemet, a Véremet. Nektek csak igent kellene mondani hívásomra, tanításomra, és Engem kellene szolgálni a felebarátban. Ha ezt megteszitek, megmentitek a lelketeket. Ha nem, elvesztek. Sokan úgy élnek ezen a földön, mintha örökké itt lennének. Pedig láttatok már embereket meghalni, csak elfelejtitek, hogy egyszer nektek is ki kell menni ebbõl a világból. Gyermekeim! Ez a földi lét csak egy átmeneti állapot. Ezt arra kaptátok, hogy felkészítsétek a lelketeket az örökkévalóságra. Ez azt jelenti, hogy megtanuljatok szeretni. Ez a legfontosabb. Egyedül ennek van értéke Atyám elõtt. A mennybe ez az egyedüli belépõ. Csak az jöhet be, aki Istent szereti, és Õbenne a felebarátot. Az Isten országa az ilyen embereknek készült. Akiben nincs szeretet, az halott. Undorító bûzlõ hulla. Ahol csak megfordul, mérgez. Vigyázzatok! A kritika megöli a szeretetet. Legyetek elnézõk egymás iránt! Bocsássatok meg szívbõl egymásnak! Felejtsétek el egymás vétkeit, és a sajátotokét is! Mennyei Atyátok is ezt teszi, ha szívbõl megbánjátok azokat. Éljétek meg Szent Pál szeretet himnuszát! (1 Kor. 13) Ha ezt teszitek, ti lesztek a legboldogabb emberek a földön, és ezt a boldogságot a környzetetekre is kiárasztjátok. Erre kaptátok az életet és az idõt, amit a földön töltötök. Minden más fölösleges hiábavalóság, amit a világ kínál. Ne hallgassatok rá! A ti életetek ez legyen: Kövessetek Engem a keresztúton az önmegtagadásban és a kereszthordozásban! Ha ezt teszitek, Velem találkoztok, és Én megerõsítelek és felüdítelek titeket. Boldogok lesztek, és Engem fogtok követni a keresztúton egészen fel a Golgotára, utána pedig a mennybe. Ez a boldogság titka. Erre kaptátok az életeteket a földön, hogy mindenben Engem kövessetek.

Drága kislányom! Az idõ rövid. Most többet foglalkozz a lelked állapotával! Naponta többször indítsd fel magadban a bûnbánatot! Tarts lelkiismeretvizsgálatot! Irtsd ki a lelkedbõl még a legkisebb tökéletlenségeket is! Törekedj az életszentségre! Életed minden pillanatában ez legyen a legfontosabb feladatod! Erre teremtett Atyám. Erre születtél. Szentté kell lenned! Csak így ismer Rám benned Atyám. Csak így jöhetsz be a mennybe. Csak így foglalhatod el ott azt a helyet, amelyet Atyám öröktõl fogva készített neked. Elõször is: Gyakorold a nyelv böjtjét! A bölcs ember gondolkodik, mielõtt megszólal. Ne engedd, hogy az indulataid felülkerekedjenek rajtad! Ilyenkor mondd el az ördögûzõ imát! Add át Nekem azt az ügyet, ami felbosszantott. Hidd el, engedelmességedért megoldást hozok rá. Egyet soha ne felejts: neked csak szeretni szabad. Erre születtél, ez a feladatod. Szeress és mosolyogj! Akkor elfut a közeledbõl a sátán. Ezzel nyert ügyed lesz. Legyõzted a gonoszt, és megszerezted a lelki békét mind a magad, mind a környezeted számára. Nagy árat fizettem a lelkedért! Tedd meg ezt a kis apróságot a kedvemért! Légy engedelmes, és akkor legyõzöd a sátánt. Légy tökéletes! Igyekezz mindezt mielõbb megtenni, mert nem tudod, mikor szólítalak ki ebbõl a világból, és azután már nem tudsz fejlõdni. Mindörökre olyan maradsz, amilyen halálod pillanatában voltál. De egyet soha ne felejts: Én adom az érdemszerzésre a kegyelmet és az idõt. Merülj el nagy bizalommal az Én irgalmamban, mindenható szeretetemben! Kérd, hogy Én tegyelek téged tökéletessé, és Én megteszem, mert örömömet lelem a tökéletes lelkekben. De neked minden erõddel igyekezned kell. Vigyázz! Az idõ rövid. Hamarosan megállsz Színem elõtt. Gyakorold a nyelv böjtjét! Váltsd tettekre a szeretet himnuszát! (1 Kor. 13) Akkor olyan leszel, mint az érett gyümölcs. Jóízû, érett, zamatos. Élvezhetõ. És Én elégedett leszek veled.

Most hozz Elém mindenkit, akit csak akarsz!" Ilyenkor az Úr Jézus irgalmas Szívébe helyezem égi Édesanyám Szelõtelen hétfájdalmas Szíve és könnyei által mindazokat, akik imákat kértek tõlem, és az õ szándékaikat. Egy személlyel kapcsolatban, akit Elé hoztam, ezt válaszolta: "Ne türelmetlenkedj! Mint ahogy a gyümölcsnek kell a napfény, az esõ, és az idõ, hogy beérjen, úgy neki is, hogy szentté váljon. Te csak imádkozz érte továbbra is, és higgyél ígéretemben! Én szentté formálom õt. Akiért imádkoznak, az nem vész el. Nekem gondom van rá. A Véremet ontottam érte. Mindent elkövetek, hogy megmentsem õt."
Egy papról, akiért imádkoztam, ezt mondta: "Nagyon szeretem õt. Õ az Én kinyújtott jobb kezem. Benne élek és mûködöm. Általa beszélek, és megtérítem a világot. Nagy jutalom vár rá országomban. Ragyogni fog, miként a csillagok." (Ez a pap rengeteget tesz a lelkek megmentéséért.)


2010. március 19. Szent József ünnepi Szentmisén megkértem Szent Józsefet, hogy imádkozzon értem, mert úgy éreztem, hogy már nem tudok tovább hordozni egy keresztet. Úrfelmutatáskor az Úr Jézus ezt mondta: "Egy örökkévalóság kevés lesz rá, hogy gyönyörködjek benned, mert szentté formállak, olyanná, akiben kedvem telik." Az Úr Jézus szavai mindazokra vonatkoznak, akik hagyják magukat szentté formálni, vagyis elfogadják a kereszteket, és együttmûködnek a kegyelemmel. E szavakra oly nagy öröm töltött el, és kimondhatatlan vágyat éreztem, hogy mindent vállaljak, és megtegyek, amit az Úr akar, azért hogy teljes mértékben megfeleljek az Õ elvárásának, hogy kedvét tudja találni bennem. Ezért így imádkoztam: Ó Uram, köszönöm Neked. Teljes mértékben alávetem magam a Te fönséges akaratodnak, hogy szentté formálj engem, mert minden a Te kegyelmed. Kimondhatatlanul boldog vagyok, mert ezáltal értelmet nyer az életem, és minden szenvedésem. Uram kérlek add, hogy ezt soha el ne felejtsem!

Ezt a nagy megvilágosító kegyelmet Szent József Apukám (így hívom Õt) esdette ki a számomra. Mennyi áldozatot és szenvedést vállalt Õ a Gyermek Jézusért. De az Õ öröme páratlan, mert a karjában tarthatta az Isten egyszülött Fiát, és megtapasztalhatta az Õ végtelen szeretetét.

2010. március 24. Felajánlottam a Szentmisét. Átadtam az Úrnak egy nagy gondomat. Úrfelmutatáskor Jézus ezt mondta: "Ez az Én Szívem, amely úgy szeret téged, amilyen vagy, pedig te nagyon tökéletlen vagy az Én tökéletességem és Istenségem elõtt. Szeress te is mindenkit úgy, ahogy van, az Én kedvemért, az Én szeretetemért!
Ez az Én Vérem, amelyet érted ontottam. Hamarosan kiszólítalak ebbõl a világból. Addig szeress, ameddig teheted!"
Szentáldozás elõtt: "Ez az Én szeretettõl lángoló Szívem, amely téged szeret. Te nagyon boldog vagy ettõl a szeretettõl. Ez éltet téged. Sugározd tovább az Én szeretetemet, és azt az örömöt, amelyet Tõlem kaptál, hogy boldoggá tégy másokat is, hogy el tudják viselni ezt a siralomvölgyet."
Az Úr szavára minden gondom elszállt. Tudtam, mi a kötelességem, és mindennél jobban vágytam rá, hogy ezt megtegyem. Minden a jó Isten kegyelme.