2012. május 31., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Május legyen a Szűzanyának szentelt hónap

Kedveseim, ez a hónap legyen minden engesztelő számára az Édesanyánknak szentelt hónap! Hiszen nagyon sok kegyelmet esd ki számotokra a Szűzanya. Mutassátok meg neki, iránta való szereteteket azzal, hogy még jobban ráhagyatkoztok és kéritek minden ügyetekben a segítségét. Fejezzétek ki gesztusaitokkal és kedveskedéseitekkel, hogy mennyire egy családba tartoztok vele. A szeretet apró kis virágait fűzzétek csokorba és ajándékozzátok meg Édesanyánkat, aki oly nagy örömmel viszonozza minden kedvességteket. Kérjétek, hogy járjon közben a tisztulás útján járó lelkekért, hogy mihamarabb kiszabaduljanak a tisztítóhelyről. Fogjatok össze, álljatok mellé az imádságban, hogy a bűnösök számára kiesdje a megtérés kegyelmét! Legyetek buzgó partnerei Édesanyánknak, így szolgáljátok őt mindhalálig!
2012.05. 01.                     Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/majus-legyen-a-szzanyanak-szentelt-honap

A Szűzanyával való kapcsolat 

Kedveseim, helyezzétek szíveteket a Szűzanya Szeplőtelen Szívébe úgy, hogy engedjétek és akarjátok a Vele való teljes egyesülést! Álljatok szorosan mellé, fogjátok kezét, és bízzátok magatokat teljesen őrá. Meglátjátok, mily nagy szeretettel vezet benneteket életetek göröngyös útjain. Szívvel-lélekkel tárjátok fel neki minden ügyeteket és engedjétek, hogy ő cselekedjen! Mindent ővele beszéljetek meg, és bízzátok rá, mit közvetítsen Szent Fia felé. Meglátjátok, ha így tesztek nagy lépésekben haladtok az életszentség útján. Ugyanis, miközben elmondjátok neki azokat, amik titeket foglalkoztatnak, megnyílik a szívetek a felismerésre, mit és hogyan kell helyesen tennetek. A Szentlélek sugalmazása által olyan vezetésben részesültök a Szűzanya oltalma alatt, amely biztonságos utat jelent számotokra az eligazodásban. Engedjétek, hogy így vezessen benneteket égi Édesanyánk!
2012.05. 02.             Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szzanyaval-valo-kapcsolat


  A Szűzanyával és egymással egységben

Kedveseim, bármit kértek Jézus nevében, ha megegyezik szent akaratával, akkor teljesíti azt! Nagyon fontos, hogy hálaadásotokkal minél többet kérjetek! Így szolgáljatok minél több lélek felé! Ne csak a szűk környezetetekért imádkozzatok, hanem tágítsátok ki imaszándékaitokat, hogy a föld minden emberének megtéréséért is imádkozzatok! Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy a Szentlélek felemeli lelketeket nagy magasságokba, ahonnan ráláttok az egész világ szükségeire, és engeditek, hogy megfogalmazza bennetek a legszembetűnőbb kéréseket. Ügyeljetek arra, hogy minél több mindenre kiterjedjen imaszándékotok! Egységben imádkozzatok és mindig a Szűzanyával együtt. Így biztosak lehettek abban, hogy semmit sem fogtok kihagyni, ami fontos szándéka lehet az égieknek. Bátorítalak és buzdítalak benneteket drága engesztelőim!
2012.05. 03.               Anna Terézia




Várjátok a Szentlelket!
Kedveseim, amikor megnyílik az ég, és kiárad a Szentháromság kegyelme, mindenkit megörvendeztet a Szentlélek ereje, mely kiárad mindazokra, akik nyitott szívvel várják. Adjátok át magatokat annak a határtalan örömnek, amit bennetek akar művelni. Állhatatosan várjátok, mert jön, és nem késlekedik. Beteljesíti ígéreteit, melyet a próféták megjövendöltek. Osszátok meg örömötöket mindazokkal, akik nem is számítanak erre a nagy kegyelem kiáradásra! Ha valóban eltölt benneteket Isten Szentlelke, akkor nem is tudjátok visszatartani, mert szétárad bennetek szeretetének tüze, és már nem gondolkodtok azon, hogy mit és miért kell tennetek, egyszerűen csak élitek a lelketekből felfakadó örömet. Vigyázzatok nagyon erre a tűzre, mely képes teljesen átformálni lelketeket! Bizakodjatok és imádkozzatok!
2012.05. 08.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/varjatok-a-szentlelket


A Szentlélek ajándékai
Kedveseim, készítsétek lelketeket, újra csak mondom: készüljetek! Engedjétek, hogy a Szentlélek fuvallata átjárja lelketeket, hiszen minden nap érkezik, csak engednetek kell, hogy felfogjátok. Még a legészrevétlenebb dolgokban is felfedezhetitek jövetelét. Mert Ő a ti éltető leheletetek. Minden jó gondolat, minden ötlet, amely felemeli lelketeket a Szentháromság magaslataiba, tőle származik. De a biztonságot jelentő boldogságot is Ő közvetíti felétek, hogy szívetek szüntelen hálával dicsőítse meg szent jelenlétét. Az erények gyarapodásában is segít benneteket, mely segítségével a lelkiélet magaslataiba juthattok. Ne engedjétek, hogy lelketeket lehúzzák a mindennapok, hanem ahogy a vitorla megdagad a lendítő szélben, ti is úgy feszüljetek neki minden nap, a kegyelem erejében bizakodva, fel Isten magaslataiba.
2012.05. 09.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentllek-ajandekai


Legyetek összeszedettek!
Kedveseim, ne nyugtalankodjék szívetek, mert ha minden tőletek telhetőt megtesztek, akkor nagy lendülettel haladhattok a lélekmentés útján. A legfontosabb az, hogy ne szóródjatok szét! Legyetek összeszedettek, és húzódjatok szobátok rejtekébe és ott imádkozzatok! Ne engedjetek semmilyen zavaró tényezőnek, amely mást akar mutatni nektek, mint a rejtekben történő buzgó imádságot. Már tudjátok, hogy mekkora ereje van az imáitoknak, ha a Szentlélek akaratában teszitek azt. Legyen biztos meggyőződésetek, hogy a Szentháromság tervének részesei vagytok. Ezért is tegyetek meg mindent! Ne lankadjatok! Ha csendes összeszedettségben és állhatatosan kitartotok minden nap az imában, meg fogjátok tapasztalni mind önmagatokban, mind környezetetekben a változást. Arra ügyeljetek, semmit se tegyetek merevségből, hanem mindent járjon át a Szentlélek fuvallata! Bízzatok és imádkozzatok!
2012.05. 11.                 Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/legyetek-oesszeszedettek

Irigység
Kedveseim, örvendező lélekkel bátorítsátok egymást! Ha nem önmagatokra gondoltok, amikor valami jó dolog történik a felebaráttal, és tudtok vele együtt ujjongani, akkor már közel van hozzátok a Mennyország boldogsága. De ha csak színlelitek az örömöt, de belül az irigység méregfoga rág, akkor még nagyon távol álltok attól, hogy megértsétek, mekkora kegyelem, amikor a felebarát feltárja előttetek öröme titkát. Becsüljétek meg ezeket a pillanatokat, hiszen ilyenkor a Szentháromság jelenlétét tapasztalhatjátok meg társatokban. Ő teszi számotokra vonzóvá, hogy megossza veletek örömét. Mily boldog pillanatok lehetnek ezek, hacsak az irigység felhője el nem takarja előletek lelki társatok szép élményét. Tanuljátok meg egymás örömét boldogan hordozni!
2012.05. 13.                  Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/irigyseg


Várakozás a Pünkösdre
Kedveseim, várjátok a vigasztaló Szentlélek eljövetelének ünnepét! Engedjétek szívetekbe kegyelmének özönét! Ne féljetek, hogy olyasmit tesz veletek, amit eddig még nem tapasztaltatok! Ti csak fogadjátok érkezését nagy szeretettel és örömmel! Vizsgáljátok meg, mit kell még elrendeznetek azért, hogy szabadon betölthessen benneteket kegyelmének gazdagságával! A Szentlélek nem fukarkodik ajándékaival, csak hívjátok és várjátok, hogy szívetekbe költözzön! Boruljatok le, hódoljatok az alkotó, lelketeket felemelő Szentlélek előtt! Engedjétek, hogy azt tegye veletek, amit eltervezett!
2012.05. 15.                Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/varakozas-a-puenkoesdre


A gonosz lélek kezelése
Kedveseim, vigyázzatok, legyetek éberek, mert a gonosz lélek ott leselkedik körülöttetek! Bár ravasz módon rejtőzködik, de mégis könnyen felismerhetitek, ha figyeltek a körülöttetek zajló eseményekre. Minél kevesebb energiát fordítsatok arra, hogy az általa keltett zavaró tényezőkkel foglalkozzatok! Annál gyorsabban eltakarodik közeletekből. Ugyanis azt szeretné elérni, hogy ráirányuljon minden gondolatotok. De ha elkezditek dicsőíteni a Szentháromságot, azt nem bírja elviselni, és eloldalog körötökből. Soha ne féljetek tőle, mert amikor Isten nevét hívjátok segítségül, mindig alul marad és fél tőletek, mert érzi, hogy elveszítette a játszmát. Dicsőítsétek mindig és minden helyzetben Istennek életetekre vonatkozó akaratát!
2012.05. 16.               Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/a-gonosz-lelek-kezelese


Földi életetek elszáll, mint egy pillanat

Kedveseim, jöjjetek és örvendezzetek velem együtt, hiszen a Szentháromság gyermekeihez méltó az örömben való kiteljesedés! Ha arra gondoltok, milyen csodálatos élet vár rátok a Mennyben, cseppet sem szomorkodnátok attól, hogy milyen sanyarú élet előtt álltok. Ti csak fussátok meg a pályát Szent Pállal és harcoljátok meg a ti küzdelmeiteket sikerrel! Földi életetek elszáll, mint egy pillanat, de lelketek közelebb van Isten országához, mint azt gondolnátok. Imádkozzatok azért, hogy minél többen bejuthassatok a Mennyek országába, hogy jól vívjátok meg harcaitokat és így elnyerjétek dicsőségetek hervadhatatlan koszorúját! Készítsétek lelketeket minden nap!
2012.05. 22.         Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/foeldi-eletetek-elszall-mint-egy-pillanat


Ha kísértés ér el benneteket
Kedveseim, tanuljatok meg szent alázatban élni a Szentháromság jelenlétében! Mindig tegyétek alkalmassá szíveteket a befogadásra! Ez azt jelenti, legyetek képesek elfogadni mindent az Úr kezéből, ami történik veletek. Ha kísértés ér benneteket, különböztessétek meg és vizsgáljátok meg, miért közelít hozzátok, mely réseket hagytatok szabadon számára! Azonnal kérjétek a Szentháromság, Égi Édesanyánk és a szent angyalok segítségét! Ne hagyjátok, hogy a kísértés eluralkodjon felettetek! Ismeritek és tudjátok a védekezés módját. Ha teljesen elgyöngültetek a tények felismerésében, kérjétek meg testvéreiteket, imádkozzanak, hogy elháruljon rólatok a veszedelem. Ami nem a ti beleegyezésetekkel történik, de váratlan és fájó esemény, próbáljátok a lehető legközömbösebben elfogadni, hiszen nem ti akartátok annak bekövetkezését. Próbáljatok mindent csendes alázattal elviselni és elfogadva felajánlani, hogy érdemszerző legyen áldozatotok!
2012.05. 23.              Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/ha-kisertes-er-benneteket


Egyetlen felajánlásotok sem vész kárba
Kedveseim, adjátok át magatokat a Szentháromságnak! Neki gondja van minden apró felajánlásotokra. Jöjjetek és tanuljátok meg, hogyan lehet a lelkek sokaságát megmenteni. Először is higgyétek, hogy egyetlen felajánlásotok sem vész kárba! Mert amit önként, szabad akaratból és nem kényszerből adtok át Istennek, az számára a legkedvesebb ajándék lesz. Tehát, ha ezzel tisztában vagytok, akkor azon dolgozzatok, hogy minél több áldozatot hozzatok minden nap. Nem számolni kell ezeket a cselekedeteket, hanem szüntelenül felajánlani. Az értékelést az Égben kapjátok meg. Próbálkozzatok olyan dolgokról is lemondani, ami még nagyon kedves nektek, hogy meghozott áldozataitok nemes kincsek legyenek! Látjátok, ha begyakorolt erényekké válnak áldozataitok, már nem is lesz nehéz újabbakat meghozni. Bízzatok, és bátorítalak, minél inkább közeledünk a Nagy Figyelmeztetéshez, annál könnyebbek lesztek minden földi tehertől.
2012.05. 24.                     Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/egyetlen-felajanlasotok-sem-vesz-karba


Ne engedjétek, hogy eluralkodjon rajtatok a pánik!
Kedveseim, ismét mondom nektek, álljatok ellen a gonosz ellenség kísértéseinek! Ne engedjétek, hogy eluralkodjon rajtatok a pánik! Amikor elbuktok, azonnal álljatok fel, kérjetek bocsánatot, ne hagyjátok abba az imát! Vállaljatok valamilyen penitenciát, végezzetek valamilyen elégtételt már a feloldozás előtt is bűneitekért! Soha ne hagyjátok abba az engesztelést! Igen, a saját bűneitekért is hozzatok áldozatokat, ne csak másokért! Erősödjetek meg a Szentháromság jelenlétében, mert minden kegyelem az újrakezdéshez az Ő kezében van! Folyamodjatok hát hozzá, engesztelődjetek ki vele, és bízzatok irgalmas szeretetében! Bízzátok magatokat égi Édesanyánkra, hogy sebeiteket begyógyítsa, melyeket a gonosz okozott bennetek! Bízzatok, és soha ne csüggedjetek!
2012.05. 25. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/ne-engedjetek-hogy-eluralkodjon-rajtatok-a-panik

A Szentlélek ajándékai
Kedveseim, megtisztult lelketeket nyissátok meg a Szentlélek eljövetelének ünnepére! Nem késlekedik kegyelmeivel hozzátok érkezni. Boldogok vagytok, ha engeditek és elfogadjátok ajándékait, melyeket nektek készített a Szentháromság. Ezek nem olyan ajándékok, melyeket világi módon hasznosíthattok, hanem olyanok, amelyek az örök üdvösségeteket mozdíthatják elő, ha jól értelmezitek, és helyesen fogadjátok szívetekbe. Ezek segítenek benneteket az életszentségben. Nélkülük nem ismernétek fel küldetéseteket. Mindnyájatokhoz más módon érkezik ugyanazon Szentlélek, és más intenzitással dolgozik bennetek, attól függően, mennyire vágyakoztok Őt befogadni és a lelkek javára használni kincseiteket. Buzgólkodjatok hát, hogy megtegyétek mindazt a sok jót, amit kér tőletek, hogy boldogok lehessetek már itt a földön és az örökkévalóságon át a Mennyben!
2012.05. 26. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentlelek-anandekai

Viseljetek el egymástól mindent!
Kedveseim, viseljetek el egymástól mindent, ami fájdalmat okoz és adjátok át a Szentháromságnak, hogy jól megértsétek és befogadjátok mire akar tanítani benneteket! Minden okulásotokra szolgál, ha azt jól értelmezitek, ha Istennek tetsző módon, alázattal elfogadjátok a testvéri intő, figyelmeztető szót. Minden konfrontáció mögött ott van a változásra késztetés ténye. Figyeljétek mit kellene átformálni lelketekben, ami még nem felel meg az életetekben a Szentháromság akaratának! Ne féljetek a titeket ért fájdalomtól, mert az megnyitja szíveteket még jobban az Úrhoz való közeledéshez. Bízzatok és imádkozzatok!
2012.05. 29. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/viseljetek-el-egymastol-mindent

Lelki egyensúly
Kedveseim, miért kételkedtek időnként a Szentháromság vezetésében? Előttetek feltár és megad minden lehetőséget a felismerésre, hogy megértsétek, mit kíván tőletek és milyen úton vezet benneteket. Onnan tudjátok felismerni, hogy benne munkálkodtok, ha elfogadjátok minden nap, amit elétek tár és minden lehetőséget, amit felkínál. Vannak közöttük kellemetlenek és nehezek is. Ha elfogadva át tudjátok adni neki, akkor legyőztétek az akadályt, amitől nehézzé vált a feladat. De kínálkoznak olyan alkalmak is, amikor nagy örömet jelent számotokra az elétek táruló helyzet. Ebben az esetben sem üdvös mást tenni, mint ajándékként elfogadva, átadni a Szentháromságnak. A lényeg mindig az legyen, hogy sem nehézség, sem öröm ne billentsen ki benneteket a lelki béke egyensúlyából, mert akkor biztosan nem fog a gonosz lélek sem megzavarni titeket. A rosszat tűrjétek, a jót viseljétek el, mert nem ti fáradoztatok érte, hanem egyedül Isten ajándékaként kaptátok.
2012.05. 30.                       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/lelki-egyensuly

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A Getszemáni Kert gyötrelmeit újból átélem, és a szenvedés fájdalma megduplázódott Számomra

2012. május 30. szerda, 15:30
Drága szeretett leányom, a gyötrelmek, amelyeket azok okoztak neked, akikből hiányzik az igaz alázat, mégis azt állítják, hogy az Én Nevemben beszélnek, most fokozódni fognak.
Egyetlen más hangra se hallgass az Én hangomon kívül. Ne foglalkozz azokkal, akik sértegetnek téged, és ne válaszolj nekik.
Ők engedtek az emberi büszkéségnek, hogy megakadályozzanak Engem, és akkor ez még nem is elég nekik, hanem még üldöznek is Engem.
Második Eljövetelem hasonló lesz az olyan eseményekhez, amelyek az Én időmben történtek akkor, amikor első alkalommal a Földön jártam.
Szent Szavamat majd megkérdőjelezik, kritizálják, elvetik, és aztán elutasítják.
Akik először el fognak Engem utasítani, azok a lelkek lesznek, akik az Enyémek, akik a legjobban szeretnek Engem. Ők az első sorban fognak állni, hogy Rám dobják az első követ.
A Getszemáni Kert gyötrelmeit újból átélem, és a szenvedés fájdalma megduplázódik Számomra.
Én az emberiség bűnei miatt gyötrődtem, nem csak azok bűneiért, akik abban az időben éltek, hanem azokért is, akik ma elutasítanak Engem. Azok, akik ma elutasítanak Engem, jobban megbántanak, mivel Én az ő bűneikért haltam meg. Ők semmit sem tanultak.
Aztán, akik kigúnyoltak Engem, és a Töviskoronám egyik legélesebb tövisével kiszúrták a Szemem, azok az Egyházam képviselői a Földön.
Ők nem akarják Második Eljövetelemet, vagy a figyelmeztetéseket elfogadni, amelyeket most kinyilvánítok számukra.
Minden kimondott szót Ajkaimról azok az alázatos lelkek falják, akik olyanok, mint az éhező gyermekek.
Mégis, azok, akik Tanításaim Igazságaival táplálkoznak, elfordítják a fejüket, és más irányba néznek.
Az alázat nincs már jelen sok követőm lelkében, így ők képtelenek lesznek arra, hogy különleges Kegyelmeimből hasznot húzzanak.
Amíg nem lesztek kicsinyek Isten Szemében, nem tudtok meghallani Engem.
Amíg nem mondtok ellent a gőgnek és az arroganciának, addig nem fogjátok érezni a Szentlélek erejét.
Ha ma elutasítotok Engem, akkor ti az első szeget ütitek a csuklómba.
Amikor ti, Felszentelt Szolgáim ellent mondtok a most nektek adott Szent Szavamnak, akkor a második szeget veritek a másik csuklómba.
Azokat a szegény lelkeket, akiknek nincs érdeklődésük Tanításaim vagy Üdvösségük iránt, amelyet a Kereszthalálom által adtam a világnak, nem lesz, aki vezesse.
Ők az áldozatok itt. Őket nem vezették el Hozzám. Tőlük megtagadják annak esélyét, hogy felkészüljenek Második Eljövetelemre.
Most hívom minden követőmet, hogy készüljenek fel. A hívők közötti harc hamarosan elkezdődik. Az egyik fél, nemcsak hogy ellent mond majd az üzeneteknek, hanem megpróbálja azokat be is tiltani.
A másik fél pedig mások megtérítésére fogja felhasználni azokat.  
Azok az egyszerű, elveszett lelkek, akik egyáltalán nem ismernek Engem, meg fognak ismerni, amint a Nagyfigyelmeztetés alatt az igazságot kinyilvánítom nekik.
Nekik könnyebb lesz meglátniuk az igazságot, mint azoknak, akik azt mondják, hogy szeretnek Engem, de most mégis megtagadnak.
Ezért imádkoznotok kell azokért a kegyelmekért, amelyek lehetővé teszik számotokra, hogy lássatok, halljatok Engem, és hogy felkészíthesselek titeket a Második Eljövetelemre.  
Soha ne higgyétek, hogy könnyű lesz számotokra valóban hűségesen követni Engem, különösen ezekben a Végső Időkben.
Mert ebben az időben Szent Szavam csendes tisztelete már nem lesz elég.
Ti olyanok lesztek akár egy újonc bármelyik hadseregben. Nektek edződnötök kell, lelkileg meg kell újulnotok, és a Szentségek által Hozzám kell jönnötök, hogy elég erősek és bátrak legyetek Szent Szavam terjesztésére.  
Imáim, a Keresztes Imahadjárat imáinak terjesztése lesz az első feladatotok.
Ti, az Én hadseregem Szent Küldetésem legnagyobb Keresztes Hadjáratát fogjátok vezetni, amelyet a Föld valaha is látott. Kevesen lesztek az elején, de ez 20 millióra fog növekedni.
Maradék Egyházam imája és szenvedése elég lehet ahhoz, hogy az egész emberiséget megmentse. Sose feledjétek, hogy imáitok a legsúlyosabb bűnöket elkövetők lelkét is megmenthetik, – oly nagy az ima ereje. Készüljetek tehát, hogy egybegyűljetek. Készüljetek fel jól, mert erőfeszítéseket fognak tenni arra, hogy megállítsanak benneteket. Fogadjátok el azokat a gyalázásokat, amelyeket rátok szórnak.
Tudjátok meg, hogy minden érvet fel fognak használni, hogy megállítsanak titeket küldetésetekben. De tudnotok kell, hogy Én irányítalak, kormányozlak és erőssé teszlek benneteket.
Tudnotok kell azt is, hogy ti, az Én hadseregem lelkek millióinak megmentéséért lesztek felelősek. Lelkek, akiknek egyáltalán nem lett volna reményük.   
Engedjétek, hogy Szeretetem megérintse lelketeket, és egyként kössön össze benneteket Velem, Jézusotokkal.
Engedjétek meg Nekem, hogy beborítsalak benneteket Drága Véremmel, és nektek adjam ajándékaimat, hogy segítsen nektek hűségesnek maradnotok Hozzám; attól függetlenül, hogy a kísértés mennyire erős, soha ne tagadjátok meg a most hozzátok intézett Hívásomat.
Megáldalak mindnyájatokat, az Én erős Hadseregemet.
Vezetni foglak benneteket a Béke új Korszakába való menetelésetek során, az út minden lépésénél.
Szeretett Üdvözítőtök,
Az emberiség Megváltója,  Jézus Krisztus