Testvéreim, elkészült az új Liturgia könyv! 2013.Szeptember 30. " Legszentebb Egyházamban, és hamarosan elő fogja írni az új liturgiáját, mely figyelmen kívül fogja hagyni Legszentebb Akaratomat. Ezt a liturgiát, amelyet az Isten ellenségei hoztak létre, és amelyet az újhoz való alkalmazkodás címén álcáznak, hogy megfeleljen azoknak a politikai erőknek, akik be akarják tiltani a Kereszténységet, olyan gyorsan fogják bemutatni, hogy sokan meg fognak döbbenni Egyházamban. "


A tegnap Rómában bemutatták az új Motu Propio- t átírták a 838 Codexet. Október elsejétől érvénybe lép!

Az új Motu Propio- t nem Sarah bíboros mutatta be, aki a Liturgia Kongregáció prefektusa, hanem Arhur Roche püspök, aki azt mondta, hogy a Liturgia Könyvek új MODERN változatára nagy szükség volt. Ferenc pápa szerint erre azért volt szükség, mert az irányelvet tisztábban lehet értelmezni és a gyakorlatba léptetni.
Az új Liturgia egy fontos lépés az egyházi sz.kőművesség Egy Világ Vallás (E. V. V.) tervének megvalósításában.
Hogy mit jelent ez? Át lett írva a Szent Ostya átváltoztató szövege is! Az Igazság Könyvek üzenetekben az Úr arra figyelmeztet, hogy ha átírják a liturgia szövegét, Ő többé nem lesz jelen az Eucharisztiában! Az Úr azt kérte tőlünk, hogy virrasszunk, vagyis, hogy legyünk éberek. Itt az idő! Mi őrt állunk, Ö velünk van és segít.
Ez is a lelkek megmentésének része, ez is engesztelés. Szent II János Pál pápa szerint a magyarok mentik meg a kereszténységet. Ezt kevés idővel halála előtt mondta. Hát akkor hajrá magyarok! Ha Isten velünk, ki ellenünk?!
Lélekben és igazságban. Hírvivő.

Egyházi törvénykönyv.
838. kán.
1. §. A szent liturgia irányítása csakis
az egyházi hatóságtól függ. Ez a hatóság az
Apostoli Szentszék és -- a jognak megfelelően -- a megyéspüspök.
2. §. Az Apostoli Szentszék feladata az egész egyház
szent liturgiájának szabályozása, a
liturgikus könyvek kiadása és élő nyelvi fordításaik
felülvizsgálása, valamint a felügyelet arra,
hogy a liturgikus előírásokat mindenütt híven megtartsák.
3. §. A püspöki konferenciákra tartozik, hogy a liturgikus
könyveknek a magukban ezekben
a könyvekben megszabott határok közt kellően alkalmazott
élő nyelvi fordításait elkészítsék,
és a Szentszék előzetes felülvizsgálása után kiadják.
4. §. A rábízott egyházban a megyéspüspökre tartozik
hogy illetékességének határain belül
mindenkire kötelező szabályokat adjon ki a liturgiával
kapcsolatban.

Motu proprio (latin saját kezdeményezésből): a pápa saját kezdeményezésére - nem valakinek a kérvénye alapján - kiadott törvény vagy közigazgatási intézkedés.


http://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2017/09/09/170909a.html

A Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban

Nyomtatóbarát változat
2013.06.29
Drága szeretett leányom, figyelmen kívül kell hagynod azt a gyűlöletet, mely azok szájából ömlik, akik azt állítják, hogy ők szent emberek és hűséges követői az Én Mélységesen Szeretett Édesanyámnak. Tudnod kell, hogy a veled szemben mutatott gyűlölet sokkal rosszabb lesz, mint bármelyik, előtted jött más próféta esetében. Nem azért mondom ezt neked, hogy megijesszelek téged, hanem csak azért, hogy elfogadd ezt a tényt, és hagyd figyelmen kívül a gonoszságot. Valahányszor Isten Jelenléte ismertté válik az emberek között, mindig a fenevad gonosz reakcióját fogja kiváltani, aki másokon keresztül fog munkálkodni, hogy megtagadja Isten Igéjét.
Leányom, a Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban. Ez sokak számára nagyon zavaros lesz, és ők nem fogják felismerni a hazugságokat, melyek az új imákba foglalva lesznek előadva. Jelenlétemet a legravaszabb módon fogják érvényteleníteni, de azok, akik az új formátumot követik, miszerint Valós Jelenlétemet megtagadják, képtelenek lesznek arra, hogy úgy mutassanak be Áldozatot Istennek, ahogyan annak lennie kell. Leányom, ennek a kinyilatkoztatásnak megvetés lesz a következménye lényed számára, de tudnod kell, hogy ez meg volt jövendölve. Követőimnek azt fogják mondani, hogy a Szentáldozás mindenkire vonatkozik – mindenhol –, hogy eggyé egyesülve, szeretetet mutassanak egymásnak. Lassan, de biztosan a Szentmise nem fog többé a Szent Áldozatról szólni. Ehelyett a szertartást úgy fogják összeállítani, hogy az embernek adózzon tisztelettel, és megtévesztenek benneteket, hogy Oltárom előtt és az egész világ tabernákulumai előtt egy konfrontációnak legyetek tanúi.
Az a nap, amikor a napi áldozatok megszűnnek nincs messze. Tudnotok kell, hogy Én most azért jövök, hogy figyelmeztesselek benneteket, hogy majd ne éhezzetek. Amikor meg fognak fosztani benneteket Jelenlétemtől, akkor Szentlelkem nélkül maradtok és nehéznek fogjátok találni, hogy közel maradjatok Hozzám.
A szavak, melyeket használni fognak, hogy megtévesszenek benneteket, tartalmazni fogják a „mindenki javára – Isten minden gyermekének egyesítésére” kifejezést. A Mise új értelmet fog kapni. Kereszthalálom feledésbe fog merülni és annak minden okát újra fogják értelmezni. Emlékezzetek majd azon a napon a most nektek adott Szavaimra. Fogadjátok csak el a helyettesítést és akkor a Jelenlétem el fog tűnni. Én veletek leszek, de nem az Én Testem lesz az, amiben részesítenek majd benneteket.
Azoknak, akik nem hisznek azon gonosz tervben, melyet már létrehoztak annak érdekében, hogy minden Nyomomat eltöröljék, a következőket mondom. Amikor már nem leszek, keresni fogtok Engem? Amikor megszentségtelenítik Szent Eucharisztiámat, szabadkozni fogtok azok helyett, akik ezért felelősek? Vagy követni fogtok Engem és hallgatni fogtok az Igazságra, amikor hazugságokkal lesztek körbevéve.
A választás a tietek lesz.
Jézusotok.

Az egyházi szabadkőművesség most érte el a hatalom legmagasabb szintjét földi Legszentebb Egyházamban.

Nyomtatóbarát változat
2013. szeptember 30. hétfő, 15:45
Drága szeretett leányom, arra kell kérnem minden felszentelt szolgámat, hogy legyenek éberek, amikor arra szólítják fel őket, hogy lelkigyakorlatokon vegyenek részt, amelyeket meggyőzésük érdekében vezetnek be, hogy beleegyezzenek egy új hűségeskü letételébe, amely – ha beleegyeznek – érvényteleníteni fogja a Nekem, Jézus Krisztusnak tett legszentebb esküjüket.
Az egyházi szabadkőművesség most érte el a hatalom legmagasabb szintjét földi Legszentebb Egyházamban, és hamarosan elő fogja írni az új liturgiáját, mely figyelmen kívül fogja hagyni Legszentebb Akaratomat. Ezt a liturgiát, amelyet az Isten ellenségei hoztak létre, és amelyet az újhoz való alkalmazkodás címén álcáznak, hogy megfeleljen azoknak a politikai erőknek, akik be akarják tiltani a Kereszténységet, olyan gyorsan fogják bemutatni, hogy sokan meg fognak döbbenni Egyházamban. Fájdalmas lesz számukra ilyen utálatot látniuk, de hűséges szolgáim hangját nem lehet majd a nyilvánosság előtt hallani, mert ők, a Szabadkőművesek irányítják, hogy ez az új liturgia hogyan lesz felfogva minden tekintetben. Minden kifogást, amelyet az egyházmegyékben világszerte felhoznak, el fognak utasítani és félre fognak dobni. Azzal fognak mentegetőzni, hogy az Egyháznak szüksége van új fiatal lelkek toborozására, akik eltávolodtak tőle. A szekuláris világra hivatkozva, azt fogják mondani, hogy ez az új liturgia még több embert fog megtéríteni.
Ó, mennyire megtévesztő lesz ez az utálat, és milyen sokan fognak áldozatul esni ezeknek a hazugságoknak, ami végül ahhoz fog vezetni, hogy sokan távol maradnak majd az Igazságtól. Az Igazság Könyve Dániel prófétának volt megjövendölve, hogy Isten gyermekei ne feledjék el soha az Igazságot, amikor a hazugságokban fuldokolnak, amelyek fel fogják falni földi Egyházamat.
Fogadjátok el az Egyházam által lefektetett Igazságot. Ne fogadjátok el az új törvényeket, amelyeket az Én Szent Nevemben akarnak majd rátok kényszeríteni, s amelyek Szentségtöréssel érnek fel.
Jézusotok.