2011. július 11., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Ne féljetek, mert a megtérés a szeretet és a béke nagy érzését fogja kiváltani

2011. július 10. vasárnap, 12.10 óra

Szeretett leányom, azoknak a gyermekeimnek, akiket üzeneteim megfélemlítenek, s akik nehezen tudják ezeket elfogadni, ezt üzenem: Hallgassatok most Rám.  A gonoszság, ami egyre nő a világban, az ember kezei által, a bűn által történik. Ez nem mehet így tovább. Kérlek benneteket, ne féljetek, mert ez nem fogja megváltoztatni azokat a terveket, amelyek most folyamatban vannak a gonosz “Egy-Világ-Csoport” által.
Gyermekeim, tudatosítani kell bennetek, hogy mi történik. Nagyon fontos, hogy minden gyermekem figyelmeztetve legyen ennek a csoportnak az akcióiról és gonosz terveiről.
Kérlek benneteket, üdvözöljétek a Nagyfigyelmeztetést
Figyelmeztetésem nem más, mint Irgalmasságom nagy cselekedete, amely Szeretetem legnagyobb ajándéka. Ezért kérlek benneteket, üdvözöljétek azt, mert ennek következtében sok megtérés lesz. A megtérés nagyon széles körben fog elterjedni, ezért a szeretet és a békesség fokozott érzését idézi elő, ha a gyermekeim ezáltal a nagy esemény által alázatossá válnak.  Aztán sokaságukban (nagy számukban) lesz az erősségük. Minél több ember hisz majd az Igazságban, annál inkább csökken majd az “Új-Világ-Csoport” befolyása. Az imádság, mégpedig a sok imádság, sok csapást háríthat el azok közül, amelyekkel megpróbálnak ártani. Tehát soha ne felejtsétek elimádkozni a Szent Rózsafüzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét, mert ez a két imádság együttesen fog majd segíteni az előttetek álló nehézségek egy részének az eltörlésében. Most menjetek, és ne féljetek. Várakozzatok lelkesedéssel egy új kezdetre, egy új békére, ahonnan a gonoszság ki lesz irtva.
Gyermekeim, ez az Én Ígéretem a számotokra.
Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus