2015. január 23., péntek

Hamis próféta: „Nem kell szaporodni, mint a nyulak”

A Fülöp-szigetekről a Vatikánba visszatérő Ferenc pápa a repülőgépen nyilatkozott a sajtónak, és a felelős családtervezésről szólva kijelentette, hogy a jó katolikus nem szaporodik úgy, mint a nyúl.


Ez
a pápai megnyilatkozás szólásra bírta dr. Téglásy Imrét, az életvédő Alfa Szövetség elnökét. Alább olvasható nyilvánosnak szánt írása.
Kedves Ernő! Kedves életvédő Barátom!
Sajnos ki kell egészítenem elsődleges kommentárodat: ez nem csak "megdöbbentő", ez kifejezetten gyalázatos megnyilvánulás egy általam immár szentnek aligha nevezhető és "atya" névvel sem tisztelhető főpaptól!
Több életvédő katolikus barátom már az őszi szinódus kapcsán is komoly aggodalmának adott kifejezést az ott elhangzott, álláspontunk szerint hitünk alapvető tanításaitól idegen megnyilatkozásokkal kapcsolatosan. Ez a mostani nyilatkozat nem megerősíti, hanem minden eddiginél erőteljesebben támasztja alá azt a gyanút, hogy a Római Katolikus Egyház legfőbb vezetője nem a krisztusi tanítások mentén gondolkodik, nyilatkozik és cselekszik. Nagy szomorúsággal, de határozottan tiltakozom az ellen, hogy a szaporodás és a sokasodás, a szép magyar szóval nemzésnek nevezett szent cselekmény sajátosan emberi megnyilvánulását bárki az ostoba, lélekkel és szabad akarattal nem bíró állatokkal azonos szinten emlegesse.
Minden egyes megfoganó ember a szüleiben munkálkodó, Teremtő Isten alkotása. Krisztus-arcú lény, akinek méltóságát még egy pápának választott személy sem vonhatja kétségbe, mert az minden istenhívő embernek szent és sérthetetlen. Azt a kijelentést, amelynek alapján
I. Ferenc katolikus egyházfő a Teremtő Isten ajándékának tekintendő életfakasztást a nyulak szaporodásának szintjére aljasítja, Isten- és emberellenes cselekménynek tartom, amiért meg kell követnie az egész katolikus egyházat és az egyházunkban eddig az Isteni kinyilatkoztatás rendíthetetlen őrzőjét tisztelő emberiséget.

A botrányos megnyilatkozást egy mai napilapban olvastam már,de nem akartam hinni a szememnek. Egészen addig azt hittem, hogy megint a sajtó rosszindulatú félreértelmezéséről van szó, amíg a hitelesnek tekinthető, Vatican Insider (La Stampa) újság nyomán készült magyar közleményt el nem olvastam.

Apage, Satanas!


Életre fel!


Egy nem nyúlként szaporodó, hanem Krisztus arcát 11 gyermekében is szemlélő, a Teremtés méltóságát bennük továbbéltető magyar, katolikus édesapa:

dr. Téglásy Imre
Jelen írás bármely fórumon, bárkivel közölhető!
Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

Számos, az egyház által is elfogadott módszer létezik a születésszabályozásra – mondta az egyházfő.

http://www.hir24.hu/…/ferenc-papa-nem-kell-szaporodni-mint…/

MÁRIÁS PAPI MOZGALOM

A Nemzetközi Felelősünk – Gobbi atya utódja - Laurent Larroque atya Újévi Körlevelét átolvasva, fellélegeztem: végre megtört a jég! Alleluja! Köszönjük Szűzanyánk! Áve Mária! Be lehet látni a színfalak mögé másoknak is, akik látni, hallani, érteni akarnak, mert a függönyt FÖLEBBENTETTÉK most már ILLETÉKES KEZEK! Már az elején utalok a Körlevél fajsúlyára, hogy tudniillik, ez nem csip-csup megnyilatkozás, Nemzetközi Felelősünk a MPM nevében szól HIVATALOSAN! A zavarosban halászás, mellébeszélés, mint az eddigi „hivatalosan”?  nyilatkozók ideje lejárt.  Nagyon fontosnak tartom ismételten a figyelmükbe ajánlani a következőket: először is, a Körlevél „Belső használatra” íródott, vagyis olyanok részére akik már rendelkezünk olyan alapokkal, ismeretekkel amelyek nélkül nagyon nehéz a tartalmát és a lényegét helyesen megérteni. Szükséges a Kék könyv üzeneteinek alapos ismerete, sőt át kellett elmélkedni az idők folyamán és életté, tetté kellett váltani, a mindennapi életben, saját életterünkben, pap nélkül vesződséggel, botladozva de  gyakorlat teszi a tanítványt mesterré! Az egész 25- huszonöt év üzeneteit, 1973-1997. 12. 31-ig a teljes összefüggéseiben kell és lehet helyesen megérteni, valamint összevetve a Szentírásban foglaltakkal, beleértve a „próféciákat” különös hangsúllyal a Jelenések könyvében foglaltakkal, továbbá a Katolikus Egyház Katekizmusával – KEK – valamint az Egyház Tanítóhivatalának megnyilatkozásával, hogy csak a leglényegesebbekre térjek ki és persze az aktuális, „jelen idők jeleivel”! Ennek keretét biztosították az u.n. Cönákulumaink, vagyis rendszeres, általában heti „imatalálkozóink”, a Szűzanya által kívánt módon és jelenlétében. Tehát gyakorlatilag ez volt a Szűzanya Szeplőtelen Szent Szívének Iskolája, ahol a végső idők APOSTOLAIT képezte ki, éppen úgy, ahogyan G. Szt. Lajos A Tökéletes Mária Tiszteletben profetikus módon már 300-háromszáz évvel ezelőtt leírta. Ennek hitelességét az életünk hivatott igazolni, köztünk is vannak gyengébb tanulók, jó tanulók és  „jeles” vagy „kitűnő” tanulóink, vagyis apostolaink,  ki-ki a kapott talentumai szerint. Köztünk megvan az, ami máshelyen ritka, mint a fehér holló, nem vagyunk irigyek, féltékenyek  egymásra, mert mi együtt, egymás kezét szorosan tartva, fogva tudjuk a ránk bízott feladatot elvégezni. Igaz, nagyon kevesen vagyunk, maradtunk,  de ez nem lényeges. Csupán arra kell vigyázunk, hogy külső túlbuzgó jó szándékú szimpatizánsaink ne vegyék ki  a gyeplőt kezünkből,  pontosabban fogalmazva a Szűzanya kezében maradjon.  Ezt az ajándékot égi Édesanyánk nekünk megadta, mi Testvérek vagyunk, az Ő kicsinyei, pólyás babái, és ez nekünk elég! Mi tisztába vagyunk a leglényegesebb tulajdonságunkkal: emberileg a legalkalmatlanabbak vagyunk, de akik az Igazságra szomjaznak, felismernek, elfogadnak azoknak akik vagyunk. Ellenségeink is felismernek, minden valótlanságot rágalmat ránk mondanak, mint elődeik, nincs új a Nap alatt.
Másodsorban, éppen ezért ahol „dűlt betűkkel” belépek az elmélkedés anyagába, azért teszem, hogy minél jobban érthetőbbé váljon a mondat lényege, tartalma, esetenként zárójelek közt, magát a mondatot is kibővítem, kiemelem, úgy ahogyan  átrágtam magamat rajta. A Szentírás idézetet leközlöm, ahol szükségesnek vélem, a föntebbi kifejtésem miatt, saját – BIBLIA – Ószövetségi és Új Szövetségi Szentírás, Szt. István Társulat, Az Apostoli Szent Szék Könyvkiadója Bp. 1987 -. alapján, mellékesen megjegyzem, van egy családi nagyszüleimtől kapott Szent BIBLIA is, Károli Gáspár Bp. 1899.-es kiadású, a nyelvezete nehézkesebb, ebből olvasgattam már ifjú korom óta.
Harmadsorban, az Országos és azon belüli Területi Felelősöknek nem jelentenek nehézséget a Körlevélben foglaltak, viszont nem jelenti azt, hogy minden egyes lelkiségünkhöz tartozó testvérünk kis újában van már a Kék könyv és a tartalma. Az sem mérvadó, hogy valaki hozzájutott a Kék könyvhöz, most kezdi átolvasni és jól, helyesen el tud igazodni benne, anélkül, hogy Cönákulumot tartanának. A Szűzanya Szeplőtelen Szívének Iskolájában nincs „távoktatás”, magánórák, egyedieskedések stb. Megvan a keret és a szabály, kivétel nincs! Aki igazán szereti és tiszteli az égi  Mamát, örül ha kedvébe járhat, nem különcködik!
És végül most én is pontosítok:  előbbi írásaimban utaltam arra, hogy nem mindenben tudok azonosulni a MPM, és általában a „hivatalos” magyar nyelvterületi állásponttal – egyelőre le van maradva az „Igazság őre, jó Pásztor, Márton Áron püspök tanítása és példája” keskeny ösvényéről -  ezt  a Körlevél egyértelművé teszi remélem, végre!  Tehát azok akik felvállalják a Kék könyv üzeneteinek teljes tartalmát lényegi mondanivalóját, és abból fakadóan küldetésünket, azokkal lelkileg egyesülve voltam, vagyok és maradok! Isten kegyelméből és Szűzanyánk vezetésével. Végül magától érthető, hogy itten a dátumos zárójelek  a Kék könyv idézeteire  utalnak! Ez a honlap MPM-MM fiók továbbra is nyitott marad az érdeklődni, tájékozódni akarók előtt, lelkiségtől függetlenül, tehát a „belső szabályunk”, hogy más magán-kinyilatkoztatásokat  figyelmen kívül hagyjak, csak a Cönákulumokra korlátozódik, valamint  akkor és ottan,  amikor meghívnak hivatalosan a MPM-MM-at képviseljem. Pl.Cönákulumok elindítására plébánián, vagy családoknál, ahol a plébános közömbös vagy elutasítja a MPM-at. Senkinek nincs joga megtiltani a Családi Cönákulumot, magánházaknál. 

ELMÉLKEDÉS

Vesszük Szent II. János Pál 2000 május 13-án Fatimában tartott szentbeszédét, Jácinta és Ferenc boldoggá avatása alkalmából: „Mennyi áldozat volt a második évezred elmúlt utolsó századában (...)  A Fatimai Üzenet felhívás a megtérésre, az emberiségnek tett felhívás, hogy ne váljék a SÁTÁN JÁTÉKSZERÉVÉ! Mint ahogy az egész XX. Században megtörtént. (Jel 12, 3.) („Most egy másik jel tűnt fel az égen: egy nagy VÖRÖS SÁRKÁNY, hét feje volt és tíz szarva, s mindegyik fején korona!”). De Fatimánál, mondja a Szentatya, van egy másik, „nagy apokaliptikus jel” : „Az isteni Terv szerint, lejött az Égből erre a Földre az Atya kiváltságos kicsinyeinek a megkeresésére  - EGY NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY” (Jel. 12, 1.) („Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, öltözete a Nap ,lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból korona!”). Ő beszél nekik az Anya hangjával és szívével”.
Így is az „Én könyvem ... volt annak az eszköze, hogy égi Édesanyátok hangját, anyai szabadító tervem megnyilatkoztatását és a felhívást., ...  sok szeretett gyermekem szívébe lelkébe eljutassa!” (1984. 10. 21.) ebből a szentbeszédből következik, hogy beszélhetünk ezekről az időkről mint apokaliptikus időkről. (Jel 12. ) ez nem az utolsó illuminátusnak – felvilágosult szektásnak – a fantáziája, hanem megvan hozzá II. János Pál Pápa tekintélye!
A MPM úgy mutatkozik, mint a Fatimai Üzenet folytatása, úgy is mint apokaliptikus üzenet: „Az utolsó Fatimai jelenésem alkalmával bekövetkezett Napcsoda csak prófétai jel volt, figyelmeztetve benneteket, hogy „tekintsetek mindnyájan a még lepecsételt könyvre!” (1987. 10.13.) (a lepecsételt könyv, itt a Jelenések könyvére utal és a benne foglaltakra,  vagyis arra, hogy elérkezett  az emberiség a megjövendölt események beteljesülésének  idejéhez, az események feltárják „misztériumát”).
Ez a nyitja annak, amit hivatva vagyunk megérteni: „a Napba öltözött Asszonnyal” szemben álló első „apokaliptikus vadállat” – ami nem más mint –A nagy Vörös Sárkány, és a mi időnk számára a marxista ateizmus! (1989. 05. 14.) (ez a Pünkösdi üzenet – a többi hozzákapcsolódóval -  elégé részletesen kifejti a témát, egyébként a múlt évi lelkigyakorlatunk – Leányfalun - egyik elmélkedési pontja is volt, csak sajnos nagyon „hímes tojásként” kezelve, - hogy senkit meg ne bántson, különösen a volt, vagy még élő  „békepapokat” és tanítványaikat! - a többi témával együtt! Vajon miért? A „titkos szekta”, értsd magyar egyházi szabadkőművesség tiltása – ellenőrzése -  miatt! Én nevükön nevezem Őket, mint a Szűzanya a Kék könyvben, ha pedig a helyzet megkívánja, és szembesülök,  személyesen is!). A KEK „téves messianizmusnak nevezi” (676), vagyis „téves – hamis – Krisztusnak” (Mt 24.). Agresszív formát öltött a világ meghódítására, pontosan négy napon belül a Napcsoda után: Oroszországban 1917. 10. 17-én elkezdődött a bolsevista forradalom.
Hetven éve történt, hogy Ellenfelem a Sátán feljött közétek a mélységből, hogy egész rettenetes hatalmával megnyilatkozzék, mint a Vörös Sárkány”. (1987. 10. 13.) Követve a jelenések aktualizáló olvasását, felfedezhetjük a párduchoz hasonló „vadállatban” a gyakorlati ateizmust”, mely újra akarja ismételni minden nemzet szintjén „együtt össze esküdve” az eredeti lázadás bűnét „Isten ellen és az Ő Krisztusa ellen!” Ez a lázadás egy humanizmus messianista formája alatt mutatkozik, mely önmagát üdvözíti. (KEK  675).
„Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni! Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját, fölfedi a „gonoszság misztériumát” egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserébe azért, hogy elpártoljanak az Igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé, amelyben az ember önmagát dicsőíti Isten és az Ő testben eljött Messiása helyett!” (KEK 675.) (a vallási megtévesztés előfutárai, a terep  előkészítői az egyházi szabadkőművesek, élükön  a Hamis Prófétával!). Szeplőtelen Szívem különleges ajándéka erre az időre a Katolikus Egyház Katekizmusa – KEK – amit Pápám úgy akart közzé tenni mint végső és fénylő tanúságtételét. (1993. 01. 01.) (sajnos ebben a szándékában a Szentatyát II. János Pál pápát, az  egyházi szabadkőművesség alattomosan, nagyon gáncsolta, minden eszközzel és módon).
Ennek a téves humanizmusnak, ennek a téves univerzális messianizmusnak a célja nemcsak az, hogy tagadja az Istent, hanem, hogy káromolja Őt! A Kék könyv egyes részei így világosan megnevezik ezt a „vadállatot”, melynek a nevét fölöslegessé válik kimondani, (én leírom: szabadkőművesség, Jel 13, 1-10.), ugyan úgy hiábavaló, sőt veszélyes egy mérges kígyó testére taposni, ha az illető nincs abban az állapotában, hogy széttiporja a fejét.(megjegyzem, majdnem minden „humanitárius” segélyszervezet, „szeretet szolgálat”,  klub, lovagrend, vitézrend stb. ebben a sodrásban van, még olyanok is, amelyekről nem is gondolja a gyanútlan ember, csak a „csúcson” levők vannak „beavatva”, jó, sikeres karriert befutva, elfoglalva az első helyeket – a mai kor valódi farizeusai -  ezt kihangsúlyozta a Szűzanya üzeneteiben. Ezért nem kérünk, sőt elutasítjuk felkínált jutatásaikat,  szolgálataikat, ottan ahol felismerjük).
Azonban hagyjuk bizalommal, hogy a Szűzanya tegye meg mert ez az amit Ő tenni fog, „a VÉGÉN”, amint Írva van a Biblia elsőtől (Ter 3, 15.) („Ellenkezést vetek közéd és az Asszony közé, a Te ivadékod és az Ő ivadéka közé. Ő széttiporja fejedet, Te meg a sarkát veszed célba!”), az utolsó lapjáig. (Jel 20, 1-3.) („Aztán láttam, hogy egy angyal szállt alá a mennyből, a mélység kulcsa volt nála, és nagy láncot tartott a kezében. Megragadta a Sárkányt, az ős kígyót, vagyis az ördögöt, a Sátánt és ezer évre láncra verte. Letaszította a mélységbe, bezárta, és lepecsételte, hogy ne vezesse félre többé a népeket, míg le nem jár az ezer esztendő. Akkor rövid időre szabadon engedik”). „Végül az Én Szeplőtelen Szívem fog diadalmaskodni!”
Folytatva még a Jel 13, 11-ben olvasunk a „bárányhoz hasonló vadállatról”: (egyházi szabadkőművesség, - 1989. 06. 13.), a Hamis Próféta és az Antikrisztus személyben jön el (in persona). (két külön személyről van szó, a Hamis Próféta), aki sajnos „a mieink közül származik” (1 Jn 2, 19.) ami hasonló Júdás misztériumához. (így ír Szent János apostol az egyházi szabadkőművesekről: „Közülünk kerültek ki, de nem voltak közülünk valók. Mert ha közénk tartoztak volna, velünk maradtak volna. Rajtuk kellett nyilvánvalónak válnia annak, hogy nem mindenki tartozik közénk!”). (A Hamis Próféta) Átadja majd az Egyházat az ellenségnek egy csókkal, a szeretet egyik jelével az Egyház felé, hogy jobban elárulhassa Azt.
„Hányan hagyják el e szegény fiaim közül ma is az Egyházat, bírálják és támadják, vagy egyenesen el is árulják, és kiszolgáltatják Ellenfelemnek! Júdás, csókkal árulod el az Emberfiát?” (még idézek pár mondatot, ebből a Virágvasárnapi üzenetből: „Készültök belépni abban az időbe, amelyet az Atya határozott meg terve megvalósítására.  (... ) Ez a Sátán órája, az Ő nagy hatalmának órája!!! A sötétség órája ez! A sötétség elterjedt a világ minden részén. Az emberek avval áltatják magukat, hogy elérték a fejlődés tetőfokát, pedig a legmélyebb sötétségben járnak. Most mindent elsötétített a halál árnyéka, amely megöl, a bűn árnyéka, amely foglyul ejt, a gyűlölet árnyéka, amely tönkre tesz titeket. Sötétség borult az Egyházra is! (...) Igen, csókkal áruljátok el, Ti magatok, szegény fiaim” – (elsősorban a papok, amikor már „csak” féligazságokat hirdetnek, az „irgalmasságot, szeretetet”, elhallgatván a bűn, a halálos bűn, az Isten és törvényei elleni lázadás következményét, a Pokol tényét, és azt, hogy Isten „igazságos” is, bűn büntetés nélkül nem marad – ez egyik része az elhallgatott hitigazságoknak,  „ki mit vet learatja”, saját kiegészítésem) – „még ma is az Egyházat és kiszolgáltatjátok ellenségeinek! Nemsokára az elé vonszoljátok Őt is, aki mindent elkövet megsemmisítésére”. – vagyis az Antikrisztus elé sk. – „Újból elítélik és üldözik. Ismét vérét kell ontania”. – 3. Fatimai titok! sk. -  „Szeplőtelen Szívemnek szentelt papok, szeretett fiaim! Ez a Ti órátok is, Fényetek órája, amelynek egyre jobban kell világítania !!!” (1978. 03. 19.).
Nem kell kísérteni az Istent, kérdezvén: „Uram ki az?” (Jn 13, 25.) Jézus sohasem pontosította az apostolai előtt, ki lenne az áruló. A pontosítás, jelentheti egy személynek az elítélését. (csak mellékesen jegyzem meg: -  a MDM üzeneteiben sincs felfedve a személy „neve”, csupán a próféciákban, pl. Jel 19, 20. szereplő módon, Hamis Próféta, csaló, stb. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudjuk beazonosítani, az időt és az eseményeket, sőt magát az embert,  pl: a Jel 10, 7. „Azon a napon, amikor a hetedik angyal megfújja a harsonát, beteljesedik az Isten titka, amint ezt tudtul adta szolgáinak, a prófétáknak.” Tudjuk, hogy az „angyal” hírvivőt is jelent, a „harsona” erősítő valami, hogy jobban, hatékonyabban és messzebbre lehessen hallhatóvá, érthetőbbé tenni az adott üzenetet. Ma már sok templom rendelkezik ki hangosítással. A MDM üzenetekben éppen ezzel kapcsolatosan hangzik el pontosítás az Úr Jézus által – szerintem. Ma, amikor a „fenevad” titkos  ügynökei minden média csatornán és lehetséges módon keresztül terjesztik tanaikat, ki botránkozik meg azon, hogy „a hetedik angyal harsonája” az internet által is közvetíti üzenetét? A Kék könyvben több helyen kijelenti a Szűzanya: sok pásztor „béressé”,  „néma kutyává” vált, nem védik a nyájat a ragadozó farkasoktól! A templomok kiürültek, még nálunk is, akik járnak, nagyrészük langyos keresztény, majd hamarosan megmutatja az üldözés, kik is az igazi „Krisztus-hívők”, „csak a kisded nyáj marad hűséges”! Örvendjünk annak, hogy még szól a harsona – szívleljük meg és cselekedjünk -  mert amikor elhallgat, akkor „beteljesedett!”, ütött az óra! És még egy „apróság” ne kerülje el figyelmünket, az idő viszonyítás, megfeleltetés. Az Úr Jézus elfogatása, keresztre feszítése, halála, mai ismereteink szerint kb. három napot ölelt fel, a Dán. Próféciáiban a mindennapi áldozat – a szentmise - eltörlése 1290 napig tart, ami kb. Három és fél évnek felel meg, és erre maga a Szűzanya utalt a Kék könyv üzeneteiben, tehát még a java ezután következik.).
Engedelmeskedjünk bizalommal Égi Édesanyánknak. „Nyelvetek oldódjék a jóság, a szeretet, az igazság szavaira, és ennek érdekében mindig a legnagyobb csend vegye körül minden szó keletkezését. Értelmetek csak a béke és az irgalmasság, a megértés és a mentés gondolataira nyíljék meg, és soha ne ragadja el az ítélkezés és a bírálat, még kevésbé a gonoszság és a kárhoztatás”. (1981. 03. 04.) „Szeplőtelen Szívemben alapozom meg belső kiegyensúlyozottságotokat, szeretett fiaim, mert ma szükség van arra, hogy egyre körültekintőbbek és erősebbek legyetek”. (tovább folytatva az idézetet: „ Ez a kiegyensúlyozottság jelzi mindenkinek, hogy égi Édesanyátok gondoskodik rólatok, és biztosítja az Egyházat arról, hogy bennetek hűséges és bölcs gyermekekre talál”! Ez utóbbi nekem is könnyebb lenne – a kiegyensúlyozottság -  ha volna komoly lelkivezetőm, így gyötrelmesebb, de felajánlom az Úrnőnek!). (1979. 03. 25.).
Ezért Gobbi atya nem akarta, hogy a Cönákulumokon  osztogassanak vagy vitassanak más írásokat vagy üzeneteket a Kék könyvön és az elmélkedéseken kívül. Ez egy feltétel, hogy Cönákulumokat tartsanak, tehát ezektől tartózkodni kell. Jézus csak a szeretett tanítványnak aki a vállára borult, közölte, hogy kicsoda az áruló, az utolsó pillanatban. Ez egy szörnyű titok... (szintén mellékesen jegyzem meg: vajon az, hogy egyesek – a Jánosok -  már  tudjuk „ki az”, nem elégé világos utalás arra, hogy az Egyház „az utolsó óráit,  éli?). Szűzanya nem mondja, hogy ki lesz nyilatkoztatva, ki tudja melyik misztikustól, és még kevésbé, hogy az internetten, de mond valamit, ami felelőssé tesz minket.
(VAGYIS A MÁRIÁS PAPI MOZGALMAT, én az idézetet ellőbbről veszem, a Körlevélben szereplőt nagybetűvel közlöm. „Amint Noé az Úr nevében behívta a bárkába mindazokat, akiknek meg kellett menekülniük a vízözöntől, ugyanúgy most neked, legkisebb gyermekem, a mennyei Édesanyád nevében hívnod kell az embereket, hogy lépjenek be  a Szeplőtelen Szívem menedékébe azok, akiket oltalmazni, védeni és megmenteni kell a nagy megpróbáltatás alatt, amely már elérkezett az Egyház és az egész emberiség számára. (...) Mindenkivel közölnöd kell, hogy már beléptetek azokba az eseményekbe, amelyeket Én előre megmondtam, és amelyeket a titok harmadik része tartalmaz, amit még nektek nem fedtek fel!) „MAGUKBÓL AZ EGYHÁZBAN ÉS A VILÁGBAN TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEKBŐL VÁLIK NYILVÁNVALÓVÁ!” (Az Egyházamat az elpártolás és a hitetlenség heves szélvihara söpri végig, mialatt az,  aki Krisztussal szembeszáll” – az Antikrisztus aki hamarosan föl fog lépni  sk. – „behatol az Egyház belsejébe, így teljesítve be a pusztítás gyalázatát, amelyet az isteni Szentírás előre megmondott. Az emberiség megismeri a büntetés véres óráját, járványok, éhínség és tűz fogják sújtani, sok vér ömlik ki az utatokon, a háború mindenfelé terjed, óriási pusztítást okozva a világon. Ezért megújítom az aggódó felhívásomat, hogy meneküljetek Hozzám a Szeplőtelen Szívemnek tett felajánlással, és szaporítsátok mindenütt az imacenákulumokat. Ne féljetek!  Én mindig veletek vagyok!”).
Tehát azt az eseményekből kell felismerjük, a szemeinken keresztül, melyek látnak, a fülünkön keresztül, melyek hallanak, intelligenciánkon keresztül, mely megérti. Így kell megfontolni „Krisztus tetteit”. (Mt 11, 2-4; 13-15.) Így kell megfontolni az Antikrisztus (és a Hamis Próféta) tetteit. (2 Tessz 2, 9-12.). (idézek az utóbbiból: 3b, „hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak” ezt kell helyesen felismerni, elkezdődött, a verebek lassan kiűzik a fecskéket a fészkükből! 3,6: „Urunk, Jézus Krisztus nevében meghagyjuk nektek, Testvérek, kerüljetek minden olyan testvért, aki kifogásolható módon él, és nem ragaszkodik a tőlünk kapott hagyományokhoz”. Az Evangéliumhoz, az évezredes hiteles Tanításhoz, a Dogmákhoz, egyszóval az Isten Törvényéhez, különös hangsúllyal a Tízparancsolathoz! Akik ezt kiforgatják, és úgy hirdetik, kétértelműen: Hamis Egyház, még akkor is ha székhelyük a VATIKÁN! Ne jöjjünk zavarba, megengedte ezt az Isten, egy időre. Számunkra ez hűségünk próbatétele a megismert és elfogadott, megélt  Igazság mellett, és nem a Vatikán iránt. Elkezdődött a konkoly és a búza szétválasztása, ez is egy folyamat, az egyik jele a „végső időknek”).
A Szűzanya kér még egy „tudatos” megfontolt és kiegyensúlyozott engedelmességet, a nélkül, hogy valamit is elvennénk az Igazságból, ( 1977. 07. 25.) (a Körlevél utal a teljes üzenetre, nem tartalmaz részletet, én pár mondatot idézek: „Anyai feladatom az, hogy sajátos és személyes módon alakítsalak. Különbözőek az utak is, amelyen vezetlek, de ugyanahhoz a célhoz viszek, amelyet Fiam, Jézus állított mindegyiktek elé. Ne figyeljétek, hogyan alakítalak, ne kérdezzétek, hova vezetlek, ne igyekezzetek jó előre megismerni azt az utat, amelyet számotokra kijelöltem. A ti feladatotok ... a belső készség indítson arra, hogy mindig igent mondjatok Nekem, hogy munkátokban egyedül az Én akaratom megvalósítását keressétek! Azt kívánom, hogy bízzatok, hogy Rám hagyatkozzatok, emberi aggodalom nélkül! Azt kívánom, hogy tagadjátok meg érzékeiteket, tartsatok ki az imába, gyűljetek az Oltáriszentségben rejtőző Jézus köré, mint a szeretet élő lámpásai! Legyetek engedelmesek Édesanyátok iránt, aki szól hozzátok és a pápa és a hozzá hű Egyház iránti engedelmességre vezet!!!”), különben Jézus szemrehányást tehet: „Képmutatók! A Föld meg az ég jeleiből tudtok következtetni. Hát ezt az időt mért nem tudjátok felismerni? Miért nem ítélitek meg magatok, hogy mi az Igazság?” (Lk 12, 56-57.).
Olvassuk az 1978. 02. 10-ei üzenetben: „A sötétség leereszkedik majd az Egyházra, és még sűrűbb lesz, azt követően, hogy égi Édesanyád magához veszi első kedves fia, VI. Pál pápa lelkét, aki most végső áldozatát készül bemutatni a kereszten!” De volt nekünk II. János Pál pápánk, lásd 1979.01. 01. üzenetben: „Éppen akkor, amikor a Sátán azt képzelte, hogy győzött, miután Isten elfogadta VI. Pál pápa és I. János Pál pápa áldozatát, elnyertem Istentől az Egyház számára azt a pápát, akit Én készítettem fel, és Én neveltem!” Majd egy másik üzenetben: „Amikor ez a pápa (II. János Pál) beteljesíti Jézustól rábízott feladatár, és Én leszállok az égből, hogy elfogadjam áldozatát, akkor benneteket az akkorra általánossá váló hitehagyás sűrű sötétsége vesz majd körül. Csak az a kis maradék tart ki hűségben, amely ezekben az években anyai meghívásomat elfogadva engedte, hogy Szeplőtelen Szívem biztonságos menedékébe zárjam!” (és én leközlöm az üzenet záró mondatát is: „És ez a kicsiny, hűséges maradék – amelyet Én készítettem fel, és Én neveltem – kapja azt a feladatot, hogy fogadja a hozzátok dicsőségben visszatérő JÉZUST, aki így nyitja meg a rátok váró új korszakot!!!”).
Gobbi atya írta a 2008-as Körlevelében: „Az Egyház ekkora drámai helyzete előtt találjuk magunkat, hogy XVI. Benedek Pápa  így írja le”: „Uram, minket az Egyház ennyire piszkos öltözete és tekintete megrémít! De mi magunk vagyunk, aki bepiszkítsák. Mi magunk vagyunk, akik minduntalan elárulják, a mi minden nagy szavaink és nagy gesztusaink után. Légy irgalmas az Egyházad iránt: a belseje iránt is. Ádám minduntalan elesik. Az elesésekkel lerántunk Téged a Földre, és a Sátán kinevet, mivel reménykedik, hogy többé nem bírsz felkelni ebből az elesésből. Reménykedik, hogy Te, mivel le lettél rántva a Földre az Egyház elesése által, legyőzötten maradsz a Földön!” (Ratzinger Bíboros, most már XVI. Benedek emeritus pápa, Keresztút, 9. állomása 2005. 03. 25.).
„Van egy másik rejtett tanács is, amely mindennap bíráskodik és ítélkezik felette, - gyakran azok alkotják, akiket saját népéből ruházott fel hatalommal” (1981. 04. 17.). Ez a rejtett „tekintély tanács” a diktátoros. (Ap Csel 5, 28.) (előbb idézem: „A főpap kérdőre vonta őket: „Szigorúan megparancsoltuk nektek, hogy ne tanítsatok abban a névben, és lám, egész Jeruzsálem tele van tanításotokkal. Ránk akarjátok hárítani annak az embernek a vérét.” Ordító a párhuzam. A mai rejtett tanácsnak van egy más neve is, a Kék könyvben jó párszor szerepel, – egyházi szabadkőművesség -, Ők támadják a magán kinyilatkoztatásokat, alapos okuk van rá, mint Kajafáséknak!).
Az utolsó idők apostolai látják, hogy „alattomosan de határozottan” meg van tiltva, hogy beszéljenek a HIT egyes igazságairól, mivel ezek az Igazságok nem alkalmasak a mai idők mentalitásához! „A relativizmus diktatúráját építik” mondotta a későbbi XVI: Benedek a Konklávé megkezdésének a szentbeszédében 2005. 04. 18-án. Ma azt, aki az Egyház „credó”-ja szerinti tiszta hittel rendelkezik, - és nyíltan megvallja – akkor az illetőt gyakran a „fundamentalizmus” címkéjével látják el. Míg a „relativizmust”, ami nem más, mint engedni magunkat, hogy egy tanítás (vagy divatos áramlat) bármilyen szele, ide oda dobáljon. Az Ef 4, 14 úgy jelenik meg, mint egyetlen helyes magatartás a mai idők magaslatán. „Akkor majd nem leszünk éretlenek, akiket a megtévesztő emberi tanítás és a tévedésbe ejtő álnokság minden szele magával sodor.”
Boldog VI. Pál pápa prófétailag előre látta ezt az időt: „A katolicizmuson belül úgy tűnik, hogy uralkodik egy nem katolikus gondolkodás és megtörténhet, hogy ez a nem katolikus gondolkozás a katolicizmus belsejében a legerősebbé válik. De nem fogja soha az Egyház gondolkodását (és hitét) képviselni. Szükséges, hogy megmaradjon egy kis nyáj, bármilyen kicsi is legyen”.  Jean Guitton „A titkos VI. Pál” című könyv, 152. és 153. oldal. (1986).
„Gyakran imádkozzátok a hitvallást, amelyet első kedves fiam, a már ide fölérkezett VI. Pál pápa állított össze, tekintettel e nehéz időkre.” (ha valaki pontosan ismeri, a magyar fordítást, legyen szíves jutassa el a honlapunkhoz, hogy tudjuk leközölni. Még pár mondatot idézek ebből az üzenetből, kiegészítésként: „Ma anyai szavammal szeretnék szólni hozzátok, hogy megvigasztaljalak szenvedésetekben, és bizalmat öntsek lelketekbe sok nehézségetekben, amelyekkel találkoztok. Legyetek az Én legkisebb gyermekeim, legyetek az Én bátor apostolaim! A hitehagyás...  sebe miatt vérzik anyai Szívem! Szeretett fiaim, e betegség ellen legyetek ti az Én orvosságom, azáltal, hogy mindinkább Jézus Igazságát tanítjátok, amelyet a pápa és a hűséges püspökök mindenkor érthetően és bátran ajánlanak mindenkinek.” Ennek az ellenkezőjét teszi a „mai Roma püspöke”! „Forduljatok szembe azzal, aki más tanokat hirdet. Mindenekelőtt mondjátok meg nyíltan minden hívőnek, hogy súlyos veszélyben forognak, mert eltávolodhatnak a Jézus és Evangéliumába vetett igaz hittől.” Ha a Hamis Próféta tanítását követik, a Hamis Egyházban kötnek ki! „Sok Püspök, Pap, Szerzetes és hívő már nem hűséges a Pápához, sőt nyíltan szembeszállnak vele, akit Jézus tett meg Egyháza alapkövévé. Ez a megoszlás mindennap kiterjedtebb és mélyebb lesz, és nemsokára nyíltan kihirdetik. (...) A hűtlenség, beférkőzve az Egyház sok gyermekének életébe, akik emiatt nem követik többé Isten parancsolatait és Jézusnak Evangéliumában adott tanítását. Gyakran helyesnek tartják a legsúlyosabb bűnöket, a természet ellen elkövetett bűnöket is: mint a magzatelhajtást és a homoszexualitást. Tanítsátok mindenkinek újra az igazi katolikus erkölcsöt!” (1986. 12. 03.).
Az Antikrisztusnak az igazi Krisztust kell felváltania az Egyházban. Hol van  „maga Krisztus, a mi Húsvétunk” (KEK 1324), az Egyházban? Az OLTÁRISZENTSÉGBEN! Tehát a küzdelem most az Oltáriszentség misztériumára összpontosul. A 2 Tessz  2, 3-4-ben olvassuk, hogy a „bűn embere” „a kárhozat fia” az Antikrisztus, „aki mindennek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek  neveznek”, vagyis az Oltáriszentség fölé. Soha nem teszi ezt világosan, hanem mindig alattomos kétértelműséggel annyira, hogy sikerül az Antikrisztusnak eltörölnie az áldozatot. „Attól az időtől kezdve, amint megszűnik a mindennapi áldozat, és  felállítják a vészt hozó undokságot, ezerkétszázkilencven nap lesz”  (Dán 12, 11.) (az 1290 nap megfelel 3 év, 6 hónap és 14, 15 napnak, a szökőév függvényében, de amennyiben a Hamis Prófétának, és az Ő titkos saját ügynökeinek- szabadkőművesek -  sikerül a terepet jól előkészítenie a fellépéséig, utána hamar elérheti célját. Majd meglátjuk az események alakulásából).
Elfogadva a protestáns tanítást, azt mondják majd, hogy a szentmise nem áldozat, csupán a szent vacsora, vagyis annak (CSAK) emléke, amit Jézus az Utolsó Vacsorán végbevitt. És így eltörlik majd a szentmise gyakorlatát!” (1992. 12. 31.)  (ennek az üzenetnek a címe: Az idők vége”  Ez lesz a „nagy ökumenikus” összeborulás beérett gyümölcse, amit sajnos már egy jó ideje olyan mesterien tálalnak fel, azt nézzük, ami összeköt, közös, ne azt ami elválaszt,  sokan későre veszik észre, a „főszakács” majdnem két éves ténykedése tálalása, ékes bizonyíték, megérett erre az idő! Egyébként ebben az üzenetben nagyon komoly események vannak feltárva: „első jel a tévedések terjedése”, „második jel a testvérgyilkos harcok és háborúk kirobbanása”, „harmadik jel a véres üldözés, amit azok szenvednek el, akik hűségesek maradnak Jézushoz és Evangéliumához, és erősek maradnak a hitben”, „negyedik jel a gyalázatos szentségtörés”, „ötödik jelet a rendkívüli tünemények alkotják”, „Akkor majd feltűnik az Emberfiának jele az égen, és jajgatásban tör ki a Föld minden népe” – Mt 24, 30. – ez a fénylő kereszt megjelenése, a Nagyfigyelmeztetés előtt! Amit majd később, egy idő után követ a Dicsőséges eljövetel. „az Evangélium eljutott immár minden néphez, rendkívüli jelek észlelhetők az égben, és egyre közeledik az Antikrisztus fellépésének ideje.” Ez az üzenet a Mt 24, 32-33.idézetével zárta a Szűzanya!). Ezt a „történelem Jézusát” lefokozzák a múltra, akit ez a rejtett tanács a „Hit Krisztusának” nevez, de ez egy Hamis Krisztus egy Hamis Egyházban! (legyünk éberek mert „e rejtett tanács” tagjai köztünk járnak, hivatalosan, felülről küldik, nagyon aktívak, egyeseket személyesen is ismerünk, most utóbb éppen tudatmódosítót próbáltak beadagolni a papi rekolekciós napok alkalmával azon „maradi papoknak” akik még nem elégé fertőzöttek az élvonalbeliek példájától).
Szent II. János Pál „Ecchlesia de Eucharistia” 10. pontjában írja: „Olykor meglehetősen csonkán értelmezik az Eucharisztia misztériumát. Megfosztván áldozati jellegétől, úgy tekintik, mintha nem volna egyéb, mint egy testvéri összejövetel étkezéssel. ... Az Eucharisztia túlságosan nagy ajándék ahhoz, hogy megengedhetne leszűkített és kétértelmű értelmezéseket.”.
Itt van minden apokaliptikus támadásnak a gyújtópontja Isten ellen, Krisztusa ellen, az Ő Egyháza ellen. Nem is beszélve még arról amit, „az egyre jobban terjedő fekete misék alatt, az ördögi és szentségtörő kultuszban kell elszenvednie. Ennek tetőfokán leírhatatlan és trágár cselekedetek történnek a legszentebb Oltáriszentség ellen!” (1988. 03. 31.)  (folytatva: „Emiatt merült a világ a legmélyebb éjszakába (...). De most elérkezett az Igazság és az isteni Irgalmasság órája. Rátok hárul most szeretett papjaim az a feladat, hogy a világot bevilágítsátok a sűrű sötétség e napjaiban, Ti arra vagytok hivatva, hogy a világ fénye legyetek!).
„Arra vagytok hivatva, hogy mindinkább az Oltáriszentségben jelenlevő Jézus apostolaivá és új vértanúivá váljatok!” (1978. 07. 13.). (folytatva: „Olyan terv végrehajtására választottalak ki benneteket, amelyet Ti csak később fogtok teljesen megérteni. Ahogy a Cenákulum az apostolok életében is megelőzte küldetésük beteljesedését egészen a vértanúságig, úgy lesz veletek is!) Nyilvános küldetésetek ideje elérkezett! Menjetek most égi Édesanyátok Szeplőtelen Szívében a világ minden tájára, és töltsétek be a küldetést, amelyet Fiam, Jézus bízott mindegyikőtökre!”
Az Egyházat rövidesen egy újabb, eddig még nem ismert rettenetes üldözés fogja megrázni!” (ezen üzenet címe: „Üldözni fognak benneteket!” elhangzott Szent Jozafát vértanú ünnepén! Még pár idézet belőle: „Jézus hív benneteket, hogy kövessétek Őt a Kálvária útján.”  Szentatyánk már majdnem két éve megkezdte, előttünk haladva ... „Ne engedjétek, hogy vigasztalanság vegyen rajtatok erőt!” „Készüljetek megtapasztalni azt a kimondhatatlan szenvedést, amikor a leghűségesebbek elhagynak benneteket, testvéreitek kinevetnek, feletteseitek a peremre szorítanak, barátaitok megtámadnak, mindazok üldöznek, akik megegyeztek a világgal és beléptek a szabadkőművesség titkos seregébe!” „ne engedjétek, hogy félelem vegyen rajtatok erőt!” „Hangotoknak egyre erősebben kell hirdetnie az EVANGÉLIUM szavát és a KATOLIKUS HIT MINDEN IGAZSÁGÁT !!!”)
A Sátán egyre nyíltabban készíti cselszövéseit Egyházamban” (1975. 12. 31.) (ezt az üzenetet a szilveszteri írásomban teljes egészében leközöltem).
„Látszólag minden nyugodt, és úgy tűnik, hogy minden jól megy. A valóságban (...)” (leközlöm, szóról, szóra: „azonban az Egyházban elterjedt elpártolás a hit mélységes hiányát okozza. Nem hisz már többé sok püspök, pap, szerzetes és hívő, elveszítették az igaz hitet Jézusban és Evangéliumában! Emiatt kell üldözés és vér által megtisztulnia az Egyháznak! Az Egyházba behatolt a viszály, a megoszlás, a harc és az ellenszegülés is. Az ateista és a szabadkőműves erők beszivárogtak belsejébe sikerült megtörniük belső egységét, és elhomályosítaniuk szentségének fényét.” Ezt tartalmazza  a pontos zárójel. Feltevődik a kérdés, miért és hogyan történhetett meg? A válasz egyszerű: ezek a szerencsétlenek összetévesztették a szakmát a hivatással, jó értelmi képességekkel rendelkeztek, és az Egyházban  érvényesítették, na meg rendelkeznek egy kis színészi képességgel, egymást támogatva, másokat „marva.” „Madarat tolláról, embert barátjáról.” Még van esélyük, tartsanak bűnbánatot és térjenek meg, Pál apostol jó példa rá.  Így már érthetőbbé válik a   Körlevél folytatása.).
„Ezek azok az idők, amelyeket megjövendöltem! Bíborosok bíborosok ellen, püspökök püspökök ellen, papok papok ellen támadnak, és Krisztus nyáját ragadozó farkasok  tépik szét, akik védtelen és szelíd báránynak öltözve lopakodtak be az Egyházba! Közülük néhány még felelősségteljes helyet is betölt. Rajtuk keresztül sikerült a Sátánnak oda behatolnia, és az Egyház csúcsán működnie!” (1986. 09. 06.) (de még folytatom jó pár idézettel: „Úgy éltek, hogy nem veszitek tudomásul, milyen sors vár reátok. Napjaitokat felelőtlenül, közömbösségben, teljes hitetlenségben töltitek. Hogyan lehetséges ez, amikor Én oly sokféleképpen és rendkívüli jelekkel figyelmeztettelek a titeket fenyegető veszélyekre, és megjövendöltem a most bekövetkezett véres megpróbáltatást. Mivel az emberiség nem fogadta el ismételt felhívásomat a megtérésre, a bűnbánatra, az Istenhez való visszatérésre, a legnagyobb csapás készül rátörni, olyan AMELYET AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELME MÉG NEM ISMER! Sokkal nagyobb büntetés lesz, mint a vízözön. Tűz esik majd az égből, és az emberiség nagy részét elpusztítja!”
„Isten szent Egyházának püspökei és papjai, milyen nagy a TI FELELŐSÉGETEK ma! Az Úr készül számon kérni Tőletek, hogyan gondoztátok szőlőjét! Tartsatok bűnbánatot, kérjetek bocsánatot, engeszteljetek és főleg váljatok a rátok bízott feladathoz ismét hűségesek!”
Ez a KÖRLEVÉL szolgáljon mintegy MYILT LEVÉLKÉNT, FELHIVÁSUL, elsősorban az illetékesek felé, Főegyházmegyénkben, Erdélyben és a Kárpát medencében, annál is inkább, mivel Szőkefalván mi is részesültünk bőséges kegyelmi ajándékokban, üzenetekben. Az ötödik titok beteljesülésének előestéjén, az már többé nem mentség, hogy nincsenek „illetékes” MPM-as papjaink, van magán kinyilatkoztatásokban nagyon jártas Erdély-i szakemberünk „száműzve”! Ez a hiteles próféták sorsa!  Várjuk a választ:   az Érsek Úrtól, a Püspök Úrtól, folytatva István atyával, aki a Jelenési Hely és a Fény Királynője üzenetek igazi apostola kellett volna hogy legyen, le egészen papjaink és a hívekig. Hamarosan meglátjuk, Márton Áron Püspök Úr örökségéből mi maradt meg „sziklaként”, ellenállva a  Hamis Próféta és az Antikrisztus hullámai dühödt támadásainak!).
„Ez a megoszlás hamarosan nyílt, erős és kiterjedt lesz, és akkor nektek kell az egyesítő köteléknek lennetek, hogy összefogjátok azokat, akik a hit egységében akarnak megmaradni” (1985. 07. 05.) (még pár mondat folytatás az üzenetből: „Amit Fatimában leányomnak, Lucia nővérnek jövendöltem, ma valósággá válik!” Ez a „két pápa” sátáni „csapdája.” „Ez évben mélyrehatóan megtisztítottam Mozgalmamat ...  előkészítésül arra, ami reátok vár, ... hogy megtisztuljon e Művem és mindinkább meg tudjon felelni tervemnek. Ne csüggedjetek. Erősen bízzatok Bennem. Valami nagy és új készül Művem számára, mivel beléptek teljes megvalósulásának szakaszába!”. Küldetésünk segíteni „Azokat, aki az egyházi szervezet iránti hűségben, és számtalan megpróbáltatáson át akarják előkészíteni a reátok váró időket!” Ugyanerre szólított fel az Úr a MDM üzenetein keresztül is. Gondoskodjunk idejében hűséges ima-csoportokról, rejtekhelyekről, ahol a hűséges papok el tudjanak rejtőzni, és tudjanak szentmisét bemutatni!).
Immár elérkezett azaz idő, amelyet Zakariás próféta megjövendölt”. (1992. 11. 22.) (13, 7-9.) (idézem Zak: „Kelj fel, kard, pásztorom és társam ellen – mondja a Seregek Ura. Lesújtok a pásztorra, és szétszélednek a juhok: kezem a gyöngék ellen fordul. Ezen az egész Földön – mondja az Úr – két rész elpusztul (és elvész), a harmadik rész  megmarad. Ezt a harmadik részt tűzbe vetem, és kiégetem, amint az ezüstöt is kiégetik; megtisztítom őket, amint az aranyat is megtisztítják. S majd segítségül hívja nevemet, Én  pedig meghallgatom, és azt mondom: „Ez az Én népem!” ő meg azt mondja: „az Úr az én Istenem!”  E rövid próféciát idéző mondat  kiegészítéseként, még idézek két bekezdést a fönti, Krisztus Király ünnepén kapott üzenetből, melynek címe: „Az Úr közlése” „Király Jézus Krisztus, mert az Ő isteni küldetéséhez tartozik, hogy a teremtett világmindenséget visszavezesse az Atya tökéletes dicsőítésére, megtisztítva azt a Szentlélek égető tűzével oly módon, hogy teljesen megszabaduljon minden gonosz Szellemtől, a bűn minden árnyékától, hogy így megnyílhasson az új földi Paradicsom gyönyörűsége előtt!” Ahhoz, „hogy elérkezzék ez az Új Ég és Új Föld kora, át kell menni a fájdalmas és véres megtisztuláson, a nagy sanyargattatáson és a büntetésen!”
A Szűzanya a föntebbi Zak. Próféciára visszatér, 1995. 03. 11-én, éppen Fatimában, a MPM portugál papjaival és híveivel tartott Cönákulumon. Az üzenet címe: Az Én titkom! Részletek belőle:Én itt mint a Napba öltözött Asszony jelentem meg.” „Én itt indítottam útjára a Máriás Papi Mozgalmamat, ezen kis fiam által, és megalapítottam most már a harcra s az Én legnagyobb győzelmemre kész seregemet.” „most már az általam előre megjövendölt események egészen beteljesülnek.” „Ezért ma ugyanazon a helyen, ahol megjelentem, ki akarom nyilvánítani az Én titkomat!”
„Az Én titkom az Egyházra vonatkozik! Az Egyházban tetőfokára lép a hittagadás, amely az egész világon el fog terjedni, a szakadás be fog teljesedni, az Evangéliumtól és az Igaz Hittól való általános eltávolodás által!!! Az Egyházba be fogja fészkelni magát a gonosz ember, aki szembeszáll Krisztussal, és aki beviszi az Egyházba a pusztítás gyalázatát, megadva így a szörnyű szentségtörés beteljesedését, amiről Dániel próféta beszélt.” (Mt. 24, 15. „Amikor majd látjátok a szent helyen az iszonyatos pusztulást, amelyet Dániel próféta megjövendölt – aki olvassa, értse meg!”)
Az Én titkom az emberiségre vonatkozik. Az emberiség a korrupció és a gonoszság, a szeretet törvénye elleni nyílt ellenszegülés, és az Isten elleni lázadás tetőfokára ér. Megismeri a legnagyobb büntetés óráját, amit már Zakariás próféta előre megmondott.” (Zak. 13, 7-9.)
„Az Egyház (...) készül a Golgota csúcsára, hogy ott keresztre feszítsék és megvívja haláltusáját (...) Egyházunk feltámadásának bizonyosságában várakozunk.” (Nagypéntek, 1982. 04. 09.) Ezt a KEK -  677 is meghirdette:  „Az Egyház az Ország dicsőségébe csak ezen utolsó Húsvéton át léphet be, melyben követi Urát halálába és föltámadásában.”
E rettenetes megpróbáltatás véres ostora alatt hogyan lesztek képesek elkerülni a pusztulást, a csüggedést, hogy lesztek képesek megmaradni erősnek a hitben, és csak Jézusban és Evangéliumában hinni? Szeplőtelen Szívem válik legerősebb védelmezőtökké.” (1986. 06. 07.)
Az első dolog, amit tenni kell tehát a bizalom, erre csak egyféleképpen válaszolhatunk: ajánljuk fel fájdalmainkat amelyeket elviselünk a Szűzanyának és legyünk bizalommal, bizalommal, bizalommal égi Édesanyánk iránt! „Emiatt mindenkit felszólítok, tekintsen bizalommal és nagy reménységgel Reám!” („Azért küldtek, hogy előkészítsem Jézus dicsőséges eljövetelének útját!”) (1988. 02. 11.)
„Mindenkor ez a bizalom szolgált a Mindenhatónak arra, hogy minden korban megvalósítsa tervét” (1976. 07. 26.) „Egyedül csak Szeplőtelen Szívemre figyeljetek. Ide meneküljetek, itt melegedjetek fel, és itt erősödjetek meg. Érezzétek itt magatokat biztonságban. Bízzátok magatokat teljesen erre a Szívre fenntartás nélkül: csak akkor feleltek meg az üdvösség nagy tervének.” ( 1976. 03. ??).
A második dolog, amit tenni kell, hogy többet imádkozzatok. „Oly nehéz és veszélyes pillanatok közelednek, hogy csak azok menekülhetnek meg, akik elfogadják hívásomat, hogy mindig Velem imádkozzanak.” (1991. 11. 21.) „A Rózsafüzér alázatos és törékeny lánca alkotja azt az erős láncot, amellyel mozgásképtelenné teszem a világ sötét uralkodóját, Isten és az Ő szolgáinak ellenségét.” (...) Lehetőséget adtok égi Édesanyátoknak, hogy megkötözze a Sátánt, hogy így eleget tehessen küldetésének és széttiporja a fejét, vagyis örökre legyőzze és bezárja őt a tűzzel és kénkővel égő mélységbe.”(1992. 10. 07.)
A Cönákulumok, főleg a családi Cönákulumok, „olyanok legyenek ezek, mint  éjben kigyúlt fáklyák, mint az engesztelés megbízható pontjai, mint az oly nagyon áhított és nélkülözhetetlen menedék” (...) „hogy biztos lakhelyet nyújtsanak számotokra az immár reátok váró nagy megpróbáltatásban.” 1990. 01. 01.)
A harmadik dolog, amit tenni kell, amint az elején mondtam, elfogadni türelemmel és bizalommal a szenvedéseket, melyeket a Mennyei Atya küld, (megenged), hogy megfelelhessünk a Szeretet Isteni Tervének! A mi reménységünk természetfeletti, a kereszt alatt álló Mária: „Azt szeretném, hogy legyetek mind fájdalmas Anyátok mellett, (...) hogy megtanítsalak benneteket (bizalommal imádkozni, engedelmesen szenvedni, a szív tisztaságával szeretni, rendíthetetlen bizonyossággal hinni), hősiesen szeretni a látszat ellenére is.”
(még pár sort ezen üzenetből idézek: „Eljöttem az égből, hogy megkérjelek benneteket, ajánljátok fel Nekem az öt első szombatot! Leányomtól, Lúcia nővértől kértem ezt 1925. december 10-én, amikor a pontevedrai kolostorban tartózkodott. Azt kértem, hogy töltsék ezt a napot az engesztelés szellemében azokért a megbántásokért, amelyekkel égi Édesanyátokat illetik. A ma terjedő tévedések között égi Édesanyátok személyét és tiszteletét érintő tévedések is vannak: egyesek szeplőtelen fogantatásomat és kegyelemmel teljes voltomat tagadják! Mások nem hisznek többé örök szüzességem nagy kiváltságában, isteni és egyetemes anyaságomban!”
Eltávolítják tőlem azokat a fiaimat, akiknek különös szükségük van Rám: a gyermekeket, a kicsinyeket, a szegényeket, az egyszerűeket, a bűnösöket! Ezenfelül az istentisztelet helyéről gyakran eltávolítják képeimet is! Azt kérem, terjesszétek el ma ismét az öt első szombat ájtatosságát e megbántások kiengesztelésére, amelyekkel égi Édesanyátok Szeplőtelen Szívét illetik!!!”) (1988. 04. 02. Nagyszombati üzenet)
„Egyházam számára ez nem a vég, teljes és csodálatos megújulása készül” („Fiam helytartójának – XVI. Benedek emeritus pápánknak -  sikerült ezt már belátnia ajándékom hatására!”). (1975. 10. 18.) „Szeplőtelen Szívem diadalának új tavasza készül kibontakozni az Egyházban!” (1979. 03. 09.) (folytatásként: „Szeretett fiaim, figyeljétek Velem együtt annak az időnek jeleit, amelyben éltek! Az Egyház elérkezett legfájdalmasabb tetőpontjára. Úgy tűnik, Jézusom Jegyesét megsebezte és  sötétségbe borította Ellenfele, aki mintha teljes győzelmét ünnepelné. Biztosra veszi, hogy legyőzte az Egyházat a zűrzavar által, amely sok igazságát elferdítette, a fegyelmezetlenség által, amely megtámadta belső egységét, az alattomossá és titkossá vált üldözés által, amely ismét keresztre feszítette! De íme, legkeményebb telén már egy megújult élet rügyei fakadnak!” – akik a fertőzést felismerték, kerülik, és nagy része a magán kinyilatkoztatások vérkeringésére csatlakozva bontogatják „rügyeiket” – „Azt mondják nektek, hogy közel van szabadulástok órája! A fény új Egyháza lesz! és már most látszik, hogy ágain sok új rügy fakad: mindazok, akik rábízták magukat égi Édesanyjukra. Ti is azok vagytok, Szeplőtelen Szívem apostolai!”) Ezt a Kék könyv befejező, (utolsó üzenetében ismét megerősítette a Szűzanya 1997. 12. 31. címe: Minden fel lett fedve előttetek!).
A kereszt látszólagos veresége az Atya szeretettervének a részét képezi. „ellenfelem egy napon úgy gondolja, hogy teljes győzelmet aratott a világon, az Egyházon és a lelkeken. Akkor lépek majd csak közbe – rettenetesen és győzelmesen – hogy annál nagyobb legyen veresége, minél biztosabb lesz abban, hogy mindörökre győzött!” (1975. 10. 18.)
„Ebben az időben a Katolikus Egyházban kitart egy kis maradék, amely mindig hűséges marad Krisztushoz, az Evangéliumhoz és annak teljes Igazságához! A kis maradék kicsi nyájat képez, amelyet Szeplőtelen Szívem mélyén mindentől megőrzök!” (1988. 06. 11.).
Tetszik az Istennek, hogy így valósítsa meg az Ő üdvözítő szeretet tervét Márián keresztül, Szeplőtelen Szívének szentelt kicsinyeinek gyengesége által. Vele fogjuk énekelni örökre a Magnificat-ot az egyedüli Isten dicsőítésére.

Biztosítalak benneteket az imáimról és a testvéri áldásomról + és sok imát és bizonyos Híreket is várok részetekről, a ti kis testvéretek don Laurent Larroque atya..

A végkövetkeztetését mindenki vonja le saját magának, a második kötelezettsége Mozgalmunknak: egységben maradni a pápával és a Vele egyesült Egyházzal! Ki a hiteles Pápa? A Körlevél engem személyesen megerősített felismerésemben, meggyőződésemben, állásfoglalásomban:  XVI. Benedek! Már nem csak  én vagyok az  első „fecske”, megérkezett a „derékhad” is!
Ferenc – Roma püspöke – sajnos egyre inkább igazolja összevissza beszédei, megnyilatkozásai, tettei,  legutóbb éppen „kézjele” által, amely körbejárta már a világot,  hogy a magán-kinyilatkoztatások által megnevezett csaló, Hamis Próféta, vagyis egyike az egyházi szabadkőműves bíborosoknak, aki az Egyházat  el fogja árulni. Reméljük mihelyt beigazolódik a prófécia, nevét hamarosan kiiktatják az szentmise könyörgéseiből, azok akik illetékesek és látnak, hallanak, distingválnak, döntenek, és már illene  bevenni  XVI. Benedek nevét is, tulajdonképpen két pápánk van! Amúgy is önellentmondásban vagyunk azok, akik naponta végezzük az I. Litániát, Védelem a Hamis Próféta ellen!
Most már végre vegyük a lehető legkomolyabban fontolóra, a visszaszámlálás elkezdődött és készüljünk a „nehéz időkre”, az „üldöztetésekre”, annak megtapasztalására, hogy „mi maradt az őseink hiteles örökségéből!” Ennek ékes bizonyítéka Csíkszeredában az új plébános felszámolta a levitézlett rendszerben elkezdődött  éjszakai engeszteléseket a Taploca-i templomban, amelyet minden hónap 12-én tartottak. Jó párszor én is leraktam terheimet ottan és töltekeztem friss erővel, hogy tudjam folytatni a mindennapos küzdelmeimet. Ezt a fényforrást sikerült kiiktatniuk a mi  szabadkőműveseinknek, eszközeik bevetésével, - ők az igazi terroristák -  B. Károly atya megalázása majd nyugdíjaztatása által !  Ne feledje senki, nincs titok, ami ki ne tudódna! De Istenné a bosszúállás!    
A Háromszék-i Máriás Mozgalom laikus Területi Felelőse, a Szűzanya Szeplőtelen Szent Szívének legkisebb gyermeke, társatok a küzdelemben, sokszor bukdácsolva, nehézkesen vonszolva a saját és mások, különösen a mulasztásaink nehéz keresztjét  Zakariás Imre  Áve Mária!   

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Isten mindenütt jelen van – Ő mindenhol ott van

2015. január 22. csütörtök, 20:20
Drága szeretett leányom, a hitehagyás magával ragadta a világot, és kiterjeszti karjait minden olyan vallásra, amelyek elismernek Engem, Jézus Krisztust, valamint azokra, amelyek elismerik szeretett Atyámat.
Azok, akik a hitehagyást terjesztik, nem nyilvánvaló módon teszik, és a csalók gondosan fogják nevelni a lelkeket, hogy elfogadjanak egy hamis tant. Ez a Keresztények kétharmadát a hitehagyásba fogja vezetni, s ettől ők nem lesznek okosabbak. Isten minden Törvényét el fogják ferdíteni, és azt úgy fogják előterjeszteni, mint amelyek megfelelnek ennek a modern világnak. Ellenségeim olyan meggyőzőek, figyelmesek és annyira alázatos megjelenésűek lesznek, hogy még a legmegrendíthetetlenebb és leghűségesebb követőimet is meg fogják győzni arról, hogy ezek a változások Isten Szemében elfogadhatóak.
Ha egyszer egy Keresztény eltér az Igazságtól, a hazugságok elfogadásának a bűnével vétkezik. Nem sokkal ezután el fogja fogadni a hamis tanokat, és aztán nagyon gyorsan el fogja hagyni a Hitet. Amikor az idő megérik rá, a kárhozat embere arról fogja meggyőzni a Keresztényeket, akik Isten Igaz Igéjét elutasítják, hogy csatlakozzanak az új egy-világvalláshoz. És így fogják Egyházamat Keresztre feszíteni. De Isten Világossága ki fog áradni a Keresztényekre és a Zsidókra, és Énok meg Illés ihletésére hirdetni fogják az ajkukkal Isten Igéjét. Ez lesz az a két vallás, amelyet ellenségeim célba vesznek, és üldözni fognak, és mely vallásokat keményen kijátszanak, még mielőtt a nyilvános helyeken megtiltanák nekik vallásuk gyakorlását. Végül el fogják kobozni egyházaikat és templomaikat. De a Szentlélek Tüzétől elborítva, ezek a vallások továbbra is terjeszteni fogják Isten Igéjét. Bátorságra és erőre fognak találni, hogy továbbra is hűségesek maradhassanak Istenhez.
Az Igazsághoz hű papok továbbra is be fogják mutatni a Nevemben végzett napi Áldozatot, és olyan módon fogják azt tenni, ahogyan annak lennie kell. Követvén őket, minden nemzetben lesz maradék, akik válaszolni fognak a Szentlélek Tüzére. Isten hatalmát soha nem szabad alábecsülni. Ő győzelemre fogja vezetni az Övéit menetelésük során. Ő minden tüskebokrot el fog tüntetni, amelyek útjukat akadályozzák. Be fogja borítani őket Mennyei Udvarának Védelmével, és bölcsességgel és Igazsággal fogja eltölteni a lelküket.
Isten mindenütt jelen van – Ő mindenhol ott van, és mindent lát. A Sátán hatalma félelmetes, de ő nincs mindenhol jelen. Ő a befolyását csak azon lelkek által tudja terjeszteni, akiket sikerül neki és csapatának becsapnia. Isten Hatalmát a világ mindenegyes részén egy pillanat alatt meg lehet sokszorozni. Minden cselekedet – jó, rossz vagy közömbös – az ember szabad akarata által jön létre, amely vagy a Szentlélek, vagy pedig a gonosz lélek ösztönzésére történik.
Isten Hatalma diadalmaskodni fog, és az Úr Nagy Napján ellenségei tehetetlenek lesznek, és Atyám Keze által a mélységbe lesznek dobva. A legnagyobb büntetés Isten azon szolgáira fog lesújtani, akik hamisságokat hirdetnek. Mivel ők meg voltak áldva az Igazsággal, de mert elutasították azt, hogy szándékosan eltávolítsák Isten Igéjétől a lelkeket, az ő bűnük lesz a legsúlyosabb az összes bűn közül, és éppen ezért ők nem fogják meglátni Isten Arcát soha.  
Jézusotok