2013. november 21., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben se maradjon bármilyen kétség a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok

2013. november 20. szerda, 14:15
Drága szeretett leányom, mond meg követőimnek – mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban –, hogy minden nap időt kell szakítaniuk az imára azok lelkének a megmentése érdekében, akik Számomra elvesztek. Arra vágyom, hogy a Tőlem kapott Kegyelmekért cserébe segítsetek elhozni Hozzám azokat a lelkeket, akik összetörik a Szívemet.
Azt kell kérnem tőletek, hogy viseljétek el azt a fájdalmat, amelyet a miatt fogtok érezni, hogy az emberiséget elszakították Tőlem, Jézus Krisztustól. Ezt a földi Egyházamban történő szakadás fogja okozni. Azáltal, hogy teljes engedelmességgel elfogadjátok ezt a szenvedést, leküzdhetem azt a szorítást, amelyet a gonosz gyakorol azok fölött, akik túl gyengék ahhoz, hogy Isten Szavát hirdessék. Nem szabad félnetek soha ettől a Küldetéstől, mert ez Szeretett Atyám nagylelkűségének köszönhetően adatik a világnak. Ő egyszerűen csak sértetlen Teremtését akarja visszaszerezni, hogy egyetlen gyermekét se veszítse el.
Nem számít, hogy ki korbácsol, gúnyol vagy üldöz benneteket, csak gondoljatok a büntetésre, amely mindazokat fogja súlytani, akik az Arcomba köpnek. Tehát figyelmen kívül hagyván a gúnyolódásokat, akkor buzgón kell majd imádkoznotok minden ilyen sajnálatra méltó lélekért. Legyetek nagylelkűek, és akkor el fogtok telni a Szentlélekkel, hogy majd Mennyei Seregem oldalán harcolhassatok, megmentvén a világot a gonosztól. Ezért szeretettel és bizalommal kell várakoznotok, és Én nagy Áldásokban foglak részesíteni benneteket.
A reményt sohasem szabad feladni a félelem miatt. A félelem soha nem szabad, hogy elvakítson benneteket azzal a feladattal szemben, amelyet elvárnak tőletek, hogy amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben se maradjon bármilyen kétség a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok. Gyűljetek össze. Egyesüljetek. Hozzatok minden lelket az Én Irgalmas Karjaimba. Hogy ebben a segítségemre lehessetek, az alábbi különleges Keresztes Imahadjárat imáját kell imádkoznotok, segítvén Nekem így összegyűjteni és egyesíteni minden lelket.
A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:
Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.
Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.
Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.
Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.
Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.
Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Helyezzétek minden imátokat Lábaim elé, és Én válaszolni fogok mindenegyes Hozzám intézett kérésre, hogy megmentsek minden név szerint Nekem bemutatott lelket.
Jézusotok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2013. november 16. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de utána semmit sem tehetnek. Attól féljetek, aki a testet a lélekkel együtt a pokolra tudja taszítani. Ez maga a sátán, az őskígyó. Egyedül tőle féljetek! Ne álljatok szóba vele! Amikor kísért, azonnal fussatok Hozzám, mint kis csibék a kotlós szárnya alá. Szálljatok szembe bátran a sátánnal, a hit erejével! Újra mondom, ne álljatok szóba vele! Ha Éva is ezt tette volna, még mindig a paradicsomkertben élnétek, gondtalan boldogságban, békében, közösségben Istennel, Aki megteremtett, gondoskodik rólatok, mert végtelen az Ő szeretete irántatok. De ti a magatok útját akarjátok járni. Kiszakítjátok magatokat Atyám ölelő karjából, ezért ne csodálkozzatok, ha magatokra hagy benneteket. De kaptatok mentőöveket: az Én végtelen irgalmamat, a rózsafüzért, és Szent Anyám Szeplőtelen Szívét. Ha felajánljátok magatokat Neki, Ő belehelyez benneteket az Én irgalmas Szívembe, ahol biztonságban vagytok. Az Én irgalmam olyan, mint a teljes fényében ragyogó nap. Sugarai mindent beborítanak, felmelegítenek és éltetnek. De nektek kell belekapaszkodni. Ha nem teszitek, örökre elvesztek. A bűnös olyan, mint az az ember, aki bezárkózik egy dohos, büdös pincébe. Ott nem éri a nap, mert elbújik előle. A bűnös menekül Előlem, egyedüli Megmentőjétől. Elvágja az utolsó szálat is, ami Hozzám köti, és a mélységben találja magát. Jaj annak az embernek, aki így cselekszik. Örökre kárát látja.
Gyermekeim! Vegyetek példát Máriáról, az Én Édesanyámról! Ő mindenben kitartott Mellettem. Nem számított Neki, hogy hajléktalan lett Betlehemben, majd Egyiptomban, sem az, hogy hóhéraimmal dacolva odaállt keresztem alá. Neki Én voltam az egyetlen biztonság, mert szeretett. Végtelenül szeretett. Ha ti is így szerettek, megvettek kényelmet, biztonságot, az egész világot, még saját életeteket is. Erre mondtam: aki feláldozza életét Értem, megmenti azt.
Gyermekeim! Most van a nagy megmérettetés ideje. De ti ne féljetek! Álljatok ki bátran Mellettem akkor is, ha ezért az életetekkel fogtok majd fizetni. Mert elmúlik ez a világ, és elsöpröm az összes gonosz erőt, akik most megpróbálják kisajátítani maguknak az egész világot. Körülnéztek, és nyomukat sem látjátok. De Én, az élő Isten Örök, és Mindenható vagyok. Dicsőségem betölti a mennyet és a földet. Elhozom rátok az új korszakot, a szeretet és a béke uralmát. Megkötözöm az őskígyót, a sátánt, és ezer évre a kénköves tóba vetem. Ott fog gyötrődni csatlósaival együtt, akik neki szolgáltak.
Gyermekeim! Emeljétek föl fejeteket, mert hamar elérkezik szabadításotok! Kimenekítelek benneteket. Eljövök dicsőségben, és nagy fényességben úgy, mint amikor a cikázó villám lecsap az égből, és megteremtem az ezer éves béke uralmát a földön. A mennyei Jeruzsálem leszáll a földre, és egyesül vele. Soha nem látott békében és boldogságban fognak élni gyermekeim. Az üdvözült szentek feltámadnak, és együtt lesznek szeretteikkel.
Gyermekeim! Készüljetek, mert mindezek hamar valóra válnak. Mindannak, ami most van, be kell teljesülni, hogy választottaimnak legyen alkalmuk megmutatni Irántam való hűségüket, még életük elvesztése árán is. Készüljetek, mert hamar eljövök dicsőségemben, és megfizetek kinek-kinek tettei szerint. Drága gyermekeim, legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 25: „…az Úr szava örökre megmarad.”

2013. november 17. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Jól használjátok fel! Olvassátok el üzeneteimet, és váltsátok tettekre! Ha megteszitek, akkor olyanok lesztek, mint az okos ember, „aki sziklára építette a házát. Szakadt a zápor, ömlött az ár, süvített a szél, és nekizúdult a háznak, de nem dőlt össze, mert szikla volt az alapja.” (Máté 7, 24-25.) A szikla Én vagyok. Aki megtartja törvényeimet, élni fog. Törvényem egyszerű. Egyetlen szó csupán: szeretet. De az első az Istenszeretet. Mindenekfölött a Szentháromságot szeressétek, mert Ő méltó rá a legjobban. Csak utána szeressétek a felebarátot, és csak legutoljára magatokat. Ha így tesztek, szentek lesztek. De ha felcserélitek a sorrendet, bálványimádók lesztek, és elkárhoztok. Nem mindegy a sorrend. Csak aki Atyám törvényét teljesíti, az üdvözül.
Kicsinyeim! A bálványimádás halálos bűn. Mindazt, amit, vagy akit Isten elé helyeztek, bálvány. Az életetekben az első helyen az Istennek kell állni! Ez azt jelenti, hogy az Ő törvényei szerint kell élni az Evangélium szellemében, és csak Istennek kell engedelmeskedni. Ha valaki bűnre csábít, fordulj el tőle! Mert mindaz, ami ellenkezik a tíz paranccsal és a főparanccsal, bűn. A bűnösök pedig nem örökölhetik Isten országát. Igyekezzetek szentül élni, mert ezt mondtam: Szentek legyetek, mert Én Szent vagyok! Csak a szentek örökölhetik Isten országát. Azok a szentek, akik megteszik Atyám törvényét, vagyis tökéletesek a szeretetben. Nézzetek Rám! Vegyetek példát Rólam! Egész földi életemben engedelmeskedtem Atyámnak, mert mindenekfölött szerettem Őt. Rengeteg jót tettem az emberekkel. Tanítottam őket, meghirdettem nekik az örömhírt, az Evangéliumot, hogy van feltámadás és örök élet, amit Atyámtól hallottam. Betegeket gyógyítottam, halottakat támasztottam fel, ördögöket űztem ki az emberekből. Végül hatalomféltésből kivégeztek. A legszörnyűbb kínhalállal haltam meg, és még előtte rengeteget szenvedtem. Mindezt az emberiség iránti szeretetből tettem azért, hogy ártatlan Isten-Emberi Vérem kiengesztelje Atyám jogos haragját azért az óceánnyi bűnért, amelyeket a világ végéig elkövetnek ellene az emberek. Ha tudnátok, milyen undorító a bűn, és milyen ocsmány, gonosz a sátán, soha nem vétkeznétek. A kígyó ravasz. Becsap benneteket. Szépnek és jónak tünteti fel a rosszat, a bűnt, és ti elhiszitek. Rossznak és unalmasnak a szentséget, és ti bedőltök neki. Olvassátok üzeneteimet, és lehull a hályog a szemetekről! Ne higgyetek azoknak, akik azt mondják, hogy ezek az üzenetek a sátántól vannak! Ez ugyanolyan vád, mint amikor azt mondták Rám, hogy az ördögök fejedelmének a segítségével űzöm ki az ördögöket. Vigyázzatok, mert aki a Szentlelket káromolja, azt örök vétek terheli, ez pedig a kárhozat. A Szentlelket káromolni annyit jelent, mint a megismert igazság ellen tusakodni. Ha Én az imára és a megtérésre buzdítalak benneteket, akkor ezt Isten mondja nektek. Jegyezzétek meg: ellenfelem mindig a bűnre akarja rávenni gyermekeimet. Ő soha nem fog ilyen üzeneteket adni nektek, ami az üdvösségre vezet. Ő mindnyájatokat a kárhozatba akar taszítani. Kérjétek magatokra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, hogy adjon nektek tisztánlátást, és akkor meg tudjátok különböztetni a jót a rossztól, és a Szentlélek bölcsessége elvezet benneteket az örök életre. Megáldalak benneteket megszentelő, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:
„Imádott Jézusom! Te ott függsz a kereszten. Szent Véred ömlik. Végigfolyik drága Szent megkorbácsolt csupa Seb Testeden. Ó Jézus! Mivé tett Téged a szeretet! Kérlek, add, hogy én is úgy tudjak szeretni, hogy teljesen megfeledkezzek magamról, és én is áldozattá legyek Érted! Mindenekelőtt Téged akarlak szeretni, egyedül Téged, Aki Áldozattá tetted Magadat értem. Téged akarlak szeretni, Aki fenékig kiürítetted értem a szenvedés kelyhét. Ó Jézus! Mekkora nagy a Te szereteted! Nagyobb, mint az egész teremtett világ, mert mindenre kiárad. Emberi elme felfogni képtelen. De Te mégis elrejtőztél a parányi ostyában, hogy a szívünkbe tudjunk fogadni Téged. Ó végtelen Szeretet! Köszönöm ezt Neked. Köszönöm, hogy eggyé válsz velem, a porszemmel, és én, a semmi, elválaszthatatlanul örökre a Tiéd lehetek. Jézusom! Annyira szeretlek, hogy ha nem fogadhatnálak a szívembe, belehalnék a vágyba, hogy Veled, az Istennel egyesüljek. Köszönöm, hogy itt maradtál köztünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és én naponta a szívembe fogadhatlak Téged. Köszönöm ezt a kimondhatatlan gazdagságot. Téged, Magát az Istent birtokollak. Te felülmúlod az egész világot, és a legnagyobbat, Magadat adod nekünk. Ó kimondhatatlan kincs, öröm, gyönyörűség és kedvesség a Te áldott Szent jelenléted mindazok lelkében, akik tiszta szívvel járulnak Hozzád. Egyetlen örömöm, édes boldogságom! Minden vágyam az, hogy színről színre lássalak Téged! Kérlek, jöjj el értem! Vegyél Magadhoz! Jutalmazd meg a Te kis szolgálóleányodat a Te örök társaságoddal! Engedd, hogy a Szívedben lakjak örökkön örökké! Töltsd be vágyamat, amelyet Te helyeztél belém! Sietnék Hozzád, de az időt és az alkalmat egyedül Te tudod elhozni. Ezért teljesen Rád hagyatkozom. Legyen nekem a Te akaratod szerint! Ámen.”
Az Úr Jézus: „Imádkozz papjaimért, hogy befogadják a tisztánlátást! Fogadják el üzeneteimet, szerintük éljenek, és hirdessék népemnek!
Imádkozz a szerzetesekért, hogy keresztem alatt állva, hűségesen kitartsanak hivatásukban, és csak Engem, az élő Istent, Megváltójukat fogadjanak el Királyuknak, és soha ne hódoljanak a bálványok előtt!
Imádkozz a családokért, hogy mindenkor szeretetben és békességben éljenek egymással. A szülők bölcsen neveljék gyermekeiket, és az életszentségre segítsék őket életpéldájukkal és tanításukkal.
Imádkozz X-ért, mert hamarosan Magamhoz fogom szólítani, hogy készenlétben találja őt a halál.
Imádkozz Y-ért, hogy legyen türelmesebb, és elviselje mindazt a keresztet, amit azért engedek meg, hogy lelkeket mentsek általa.
Imádkozzatok ellenségeitekért, hogy ne gyűlöljenek benneteket, hanem az Én szeretetem sugározzon át rajtuk keresztül.”


2013. november 20. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Most, amikor még itt vagyok köztetek, örüljetek és ujjongjatok, és jöjjetek minél gyakrabban, naponta Szentmisére, hogy tápláljam lelketeket az örök élet kenyerével és borával, drága Szent Testemmel és Véremmel. Mérhetetlen nagy az Én fájdalmam azért, amit most előkészítenek, és amit hamarosan véghez is visznek, hogy eltörlik az átváltoztatást. A kenyér nem lesz többé az Én drága Szent Testem, és a bor sem lesz többé az Én értetek kiontott Vérem.
Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott botrányt készítenek elő. Én már a keresztről is le fogok kerülni. A helyembe az őskígyót, a sátánt teszik, és az előtt fognak térdet hajtani. Helyettem őt imádják, és megparancsolják népemnek, hogy ők is ugyanezt tegyék.
Gyermekeim! Én most újraszenvedem rettenetes haláltusámat a kereszten, elveszett gyermekeim miatt, akiket tömegestől taszít ellenfelem a pokolba. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, hogy ne kövessék gyermekeim a sátánt, hogy legyen erejük szembe szállni vele, a Belém vetett hitükkel és bizalmukkal. Mondom nektek: mindazok, akik csak egyszer is leborulva imádják a fenevadat, már eladták a lelküket neki, és nem menekülhetnek a markából.
Gyermekeim! Vérkönnyeket sírok az örökre elveszett lelkek tömege miatt. Halálosan szomorú a Lelkem! Hiába adom évek óta üzeneteimet kiválasztott prófétáimon keresztül, amelyek nagy része már most, a szemetek láttára beteljesül, mégis csak kevesen ismerik, és nem kamatoztatják a saját és mások lelke üdvére.
Kicsinyeim! Az idő lejár. Hamarosan visszajövök dicsőségemben, és elsöpröm szám leheletével az antikrisztust, és minden gonosz erőt megsemmisítek. Elhozom az ezer éves béke uralmát. Csak azt fájlalom, hogy nagyon sokan fognak áldozatul esni a sátánnak, és örökre el fognak veszni. Kérlek titeket: hirdessétek üzeneteimet mindenkinek, akikkel csak találkoztok! Ezt mondjátok nekik: soha ne imádjátok a fenevadat, és ne álljatok szóba vele, mert az örök kárhozatba taszít! Egyedül a Szentháromságos egy Istent imádjátok, és szüntelen imádkozzatok lelketek örök üdvösségéért, és az összes lélek megmentéséért! Ha ezt teszitek, még sok lelket megmenthettek.
Gyermekeim! A legsötétebb éjszaka ereszkedik le most az egész világra. A gonosz szellemi démonoktól és hordáktól feketéllik az ég és a föld. Ha látnátok, belehalnátok, olyan félelmetes.
Kicsinyeim! Higgyetek Nekem! Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Ne álljatok szóba a kígyóval, mert a lelketek örök vesztét okozza! Nagyon ravasz, de borzasztóan rút. Nagyon intelligens, de rettenetesen gonosz. Gyertek Hozzám! Jöjjetek be irgalmas Szívembe! Szívem nyitva áll mindazok előtt, akik kérik Tőlem az üdvösséget. Hisz értetek ontottam ki drága Szent Véremet, és haltam kínhalált. Jöjjetek Hozzám, hogy megmentselek benneteket! Elepedek a vágytól, hogy üdvözüljetek! Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Most hozzátok szólok, akik hagyjátok magatokat Általam üdvözíteni, és együttműködtök kegyelmemmel. Készüljetek, mert most nagy próbatétel előtt álltok! A véreteket fogják kiontani Értem. A sátán gőgje nem tudja elviselni, hogy rajta kívül mást imádjatok, és csatlósait arra kényszeríti, hogy mindazokat, akik hűségesen kitartanak Mellettem, és a rejtekben Engem imádnak, megtizedelje, és ha lehetséges lenne, mindnyájatokat megsemmisítse.
Drága kicsinyeim! Ne féljetek tőle! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, még véretek kiontása árán is! Én olyan erőt és lángoló szeretetet adok a szívetekbe Irántam, az élő Isten iránt, hogy semmibe veszitek fenyegetéseiket, és magát a halált is. Olyan vágyat adok a szívetekbe Szent Színem látására, hogy azért fogtok Hozzám imádkozni, hogy vértanúk lehessetek Isten nagyobb dicsőségére, és lelketek örök üdvére. Én megadom nektek ezt a kegyelmet, mert ezt a vágyat is Én ültetem bele a szívetekbe. Készüljetek! Soha nem látott üldözésben lesz részetek. De ti soha ne féljetek! Jutalmatok nagy lesz a mennyben. Fogadjátok megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 2 Péter 3, 9: „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni…” Márk 12, 5: (A gyilkos szőlőművesek) a szolgákat megölték.

New York: meleg papok fogadnak örök hűséget Isten színe előtt.

Az amerikai egyházak eltérően kezelik a melegeket

New York: meleg papok fogadnak örök hűséget Isten színe előtt

Július 24-től New Yorkban törvényes az egyneműek közötti házasság, ennek következményeként a Long Island-i episzkopális püspöki egyházmegyében meleg papok fognak oltár elé lépni partnerükkel.


Ezt kell tenniük. Püspökük kilenc hónapot adott nekik arra, hogy eldöntsék: összeházasodnak választottjukkal vagy megszüntetik az együttélést.

A New York-i egyházmegye püspöke ugyanezt várja el hasonló elkötelezettségű papjaitól - de a melegek joga mellett különben kiálló főpap addig nem engedélyezi egyházmegyéje templomaiban az egyneműek esküvőjét, amíg erre vonatkozólag nem kap világos liturgiai utasítást az egyház országos vezetésétől - írja az AP hírügynökség.
   
A két szomszédos egyházmegye eljárásának különbsége érzékelteti, hogy miközben mind több amerikai állam legalizálja az egyneműek házasságát, a homoszexualitással kapcsolatban bizonytalan magatartást tanúsító egyházakban vitatott kérdés marad, hogy a helyi egyházmegyékben lehetővé tegyék-e az ilyen esküvőket.
   
A döntés különösen bonyolult a legnagyobb amerikai protestáns egyházak esetében. Közülük több is lépéseket tett a meleg papok felszentelése és az egynemű párok elfogadása felé, de nem változtatta meg a házasság definícióját saját alapokmányában és kánonjában.

A Krisztus Egyesült Egyháza (United Church of Christ) kivételével, amely már hat éve elfogadta a meleg házasságot, a nagyobb egyházak egyike sem dolgozott ki országos liturgiát az egynemű házasságokhoz, de még az ilyen áldásosztó szertartásokhoz sem. 
 
Az eredmény az, hogy az egyházak változatos, esetenként eltérő magatartást tanúsítanak a melegek polgári házasságát engedélyező államokban nem csupán a laikusok, hanem a társukkal összeházasodni kívánó egyházi személyek tekintetében is. Ezt a sokféleséget számos példa illusztrálja.
   
Egyes gyülekezetek nyitottak erre, mások hallani sem akarnak róla

Az Egyesített Metodista Egyház (United Methodist Church) New York-i vezetése nyilatkozatban emlékeztette a helyi gyülekezeteket, hogy az egyház fegyelmi szabályzata tiltja egynemű házasságok celebrálását, ugyanakkor arra bíztatta a hívőket, hogy "terjesszék ki Isten szeretetét" mindenkire, "különösen azokra, akikkel nem értenek egyet".
   
A Presbiteriánus Egyház hivatalosan feloldotta azt a tilalmat, amelynek értelmében nem lehetett olyan melegeket és leszbikusokat pappá szentelni, akik nem cölibátusban éltek. Ebben az egyházban egyes gyülekezetek már évek óta igénybe vették meleg lelkipásztorok vallási szolgálatait és megáldották az egyneműek házasságait.