2016. január 28., csütörtök

Üzenetek Énochhoz

 

Nincs több rendkívüli szolgája az Eucharisztiának, nincs több közösség a kezében! A fiam teste és vére megbotránkozik azon a sok laikuson, akik olyan erőket vesznek magukra, amelyekkel csak papok vannak felruházva.

2016. január 27 .

Hívás Máriától, a Titkos Értelmű Rózsától, szeretett fiaihoz és Isten népéhez .

Nincs több rendkívüli szolgája az Eucharisztiának, nincs több közösség! „Szívem kicsi gyermekei, Uram békessége legyen mindannyiótokkal. Kicsinyeim, sok szentségtörést követnek el a Szent Eucharisztia ellen. Fiamat Istenségében sértik laikus gyermekeim méltatlan és tisztátalan kezei. Isten Fiának és az emberiség anyjának Anyaként arra kérlek titeket, szeretett gyermekeim, hogy állítsátok le ezt az utálatot! Nincs több rendkívüli szolgája az Eucharisztiának, és nem is létezik közösség.

Fiam testét és vérét sok laikus megbotránkoztatja, akik olyan hatalmat vállalnak, amelyet csak a papok és más odaadó szolgák kapnak, például: a pápa, a bíborosok és a püspökök. Semmilyen kéz, amelyet a papi szolgálat nem szentelt fel, nem érheti meg Fiamat. Kicsinyeim, az  Eucharisztia úgynevezett rendkívüli szolgái által elkövetett Eucharisztikus vétségek száma megdöbbentő. Sok laikus gyermekem a pap önelégültségével számos egyházban gyakorolja az Eucharisztia szolgálatát. A büszkeség sokuk számára mindennapos, és eljut odáig, hogy a laikusoknak végső soron sok olyan döntést hoznak meg, amelyet a papnak kell meghoznia. Milyen fájdalmat érzek a szívemben, amikor látom, hogy laikus kis gyermekeim közül sokan meggyalázzák a szent edényeket, amikor méltatlan kezükbe veszik a Sátorból a kelyhet, ahol az odaadó seregek laknak.

Mondom nektek, csak a szeretett papjaim megszentelt kezei érinthetik meg a kelyhet a megszentelt seregekkel, és csak az ő kezei oszthatják meg a közösséget! Könyörgöm, szeretett kis gyermekeim. Ezt a szent szolgálatot ne ruházd tovább laikus gyermekeimre.Ne tedd magad bűnössé! Hagyd hátra kényelmed, és teljesítd a neked rendelt papi szolgálatot! Kérdezlek, kedvesem, mit válaszolsz holnap Atyámnak, mindazokért a bántalmazásokért és vétségekért, amelyeket sokan elkövetnek Fia isteni mivoltával szemben? Az ég sír velem, amikor meglátja, hogyan bántják és gyalázzák Jézust a sok Boldogságos Szentségben lévő Egyházában! Ellenfelem minden meggyalázást élvez, amelyet Fiam kap. Sok megszentelt sereg elveszett és sátáni egyházakba kerül, hogy megünnepelje a fekete tömegeket. Ellenfelem beszivárgott fiam számos templomába, az Eucharisztia számos rendkívüli prédikátorába, akik őt szolgálják azzal, hogy ellopják a szentelt seregeket a sátáni kultuszokért. Megszentelt seregek ezreit adják el, és az áruk attól függően változik, hogy az egyház szolgája felszentelte őket. A pápa által felszentelt seregért, bíborosért vagy püspökért magas árat fizetnek, és ezekkel különös sátáni rituálét hajtanak végre, hogy károsítsák Fiam Eucharisztikus testét. A sátánisták tönkreteszik a vallási és papi közösségeket ezekkel a seregekkel, akiket az egyház vezető szolgái szentelnek fel.
Szeretteim, arra kérlek benneteket, hogy hagyjátok abba ezt a botránkoztatást Fiam isteni mivoltán, amelyet laikus gyermekeim által tesznek. Minden sértés és rágalom, amelyet Fiam kap, egy kard, amely átdöfi  szívemet. A pokolban sok szerettem fekszik, akik megengedték ezeket a visszaéléseket Fiam istenségével életük során, és velük együtt sok laikus, rendkívüli szolga van, akiknek lelki büszkesége nem tette lehetővé, hogy jóvátételt tegyenek és Isten bocsánatát kérjék ilyen szörnyű bántalmazásért. Mint Misztikus Rózsa hivatásomban felszentelt lelkek Anyja, teljes szívvel kérlek benneteket, szeretett fiaim, hogy mielőbb állítsátok le ezt a botránkoztatást és sértést, amelyet Fiam Istensége ellen követnek el, hogy holnap ne legyen mit megbánnod. Kicsinyeim, ne legyen több közösség a kézben, sem laikusok a közösség elosztásában, mert emiatt a szentségtörés miatt sokan elveszítik lelküket! Anyád, Maria,a Misztikus Rózsa.
Ismerje meg üzeneteimet az egész emberiség.



kép.png



¡No más ministros extraordinarios de la eucaristía, ni más comuniones en la mano!
¡No más ministros extraordinarios de la eucaristía, ni más comuniones en la mano!
¡No más ministros extraordinarios de la eucaristía, ni más comuniones en la mano!




http://www.jesusmariasite.org/no-more-extraordinary-ministers-of-the-eucharist-no-more-communion-in-the-hand/

Isten ökle Madeira felett