"AZ ÖZÖNVÍZ IDEJÉNÉL IS ROSSZABB IDŐKET ÉLSZ" "SOKAN MEGHALNAK, MERT ELVETTÉK A NAGY HÁBORÚ FEGYVEREIT" A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.10.01.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket az Úr hívására. Amikor Isten szól, azt akarja, hogy válaszoljatok rá. Hallgassatok rá engedelmesen, és lelkileg gazdagok lesztek. Azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok hívásomra, mert az emberiség csak így találja meg a békét. Nagy háború felé tartotok, és sokan fognak meghalni, mert megvetik a nagy harc fegyvereit. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Nagy büntetés fog az emberiségre hullani, és sokan meg fognak térni, de már túl késő lesz. Térdeljetek le imádságban. Ez az alkalmas idő az Úrnak adott igenetekre. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és minden jóra fog fordulni számotokra. Előre! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖN ISTEN CSODÁJA. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.10.03.

Drága gyermekeim, Jézusom azért küldött engem, hogy őszinte megtérésre hívjon benneteket. Az irántatok való szeretetből és Jézus engedélyével azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Ne feledjétek: a mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Ezekben az években nyitott szívekre találtam, és segítettem nekik megtalálni Isten Kincseit. Ahogyan a múltban is mondtam, rajtatok múlik, hogy mit kell tennem a javatokra. Ne engedjétek, hogy a szabadság fala megakadályozza, hogy Jézusom Kegyelme elérjen hozzátok. Értékesek vagytok az Úr számára. Nevetek már be van írva a Mennybe, de arra kérlek benneteket, hogy engedelmeskedjetek Hívásomnak. Igenetek hozzá fog járulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Bátorság! Bármit is tesztek terveim érdekében, az Úr bőkezűen megjutalmaz benneteket. Legyetek hűségesek. Hallgassatok Rám, és nagyok lesztek a hitben. Fogadjátok el Hívásaimat, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Mondjátok el mindenkinek, hogy szükségem van az őszinte és bátor igenetekre. Az általam itt elindított projektek Istenéi, és semmilyen emberi erő nem tudja elpusztítani őket. Isten csodái el fognak jönni híveimhez. Előre! Minden megpróbáltatás után az Úr letörli könnyeiteket, és látni fogjátok, hogy örökké béke uralkodik. Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY VIHAR JÖN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.10.05.

Kedves Gyermekeim, Isten siet. Ne maradjatok a bűnben parkolva, hanem fogadjátok el hívásomat a szentségre. Olyan időket éltek, amelyek rosszabbak, mint a Özönvíz idején, és eljött az idő, hogy visszatérjetek az Üdvösség és a Béke Istenéhez. Béke! Ne veszítsétek el a reményt. A holnap jobb lesz az igazak számára. Ne forduljatok el az imától. Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Meneküljetek a bűntől, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyért egyedül teremtettetek. Fájdalmas jövő felé tartotok. Az emberiség meg fogja inni a keserű szenvedés keserű kelyhét, de akik mindvégig hűségesek maradnak, megmenekülnek. megmenekülnek. A nagy vihar közeledik, és a nagy hajó el lesz találva. Ne feledjétek: a múlt tanulságaiban megtaláljátok majd a erőt a kereszt súlyának elviseléséhez. Menjetek előre az úton amely számotokra kijelölt! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"NE ENGEDD, HOGY A HAMIS TANOK A BŰN MÉLYSÉGÉBE SODORJON!" A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.10.08.

Drága gyermekek, forduljatok Jézushoz, mert csak így találhatjátok meg a békét. Az emberiséget megfertőzte a bűn, és lelkileg vak. Nyissátok meg szíveteket az Úr Fénye előtt, és engedjétek, hogy Ő átalakítsa életeteket. Értékesek vagytok az Úr számára. Fiam, Jézus irántatok való szeretetből halt meg a kereszten, és megnyitotta számotokra a Mennyországot. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. Ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara a bűn szakadékába rántson benneteket. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Fájdalommal teli jövő felé tartotok. Az emberiség az önpusztítás szakadékába tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Imádkozzatok! Keressétek Jézust az Eucharisztiában, és fogadjátok el az ő evangéliumát is, hogy megmeneküljetek. Előre! Bármi történjék is, maradjatok Jézussal, és ne térjetek el az Ő igaz Egyházától. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 10/10/2024

Drága gyermekek, ne feledjétek: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Keressétek a Mennyei Kincseket életetekre, és lelkileg gazdagok lesztek. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Ne forduljatok el az imától. Csak az imádságon keresztül érthetitek meg Isten terveit életetekre vonatkozóan. Gondoskodjatok lelki életetekről. Fiam, Jézus szeret benneteket, és tárt karokkal vár benneteket. Legyetek őszinték tetteitekben. Mindig emlékezzetek arra, hogy az Igazságos Bíró mindenkinek az ebben az életben tanúsított magatartása szerint fog adni. Ne engedjétek, hogy a bűn megtörje az Úrral kötött szeretetszövetségeteket. Még fogtok borzalmakat látni a földön, de minden nyomorúság után az emberiség békét talál, és Isten Győzelme az igazaknak jut. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Aparecida-i Szűzanya, Brazília védőszentjének ünnepén, továbbítva: 12/10/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és fáradhatatlan vagyok. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek Fiam, Jézuséi, és forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket az Úr szeretetétől. Adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodom rólatok. Fájdalmas jövő felé tartotok. Nemzetetek ki fogja inni a bánat keserű poharát, mert szegény gyermekeim elfordultak a Teremtőtől. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Adjátok a legjobbat, és bőkezűen megjutalmazlak benneteket. Forduljatok ahhoz, aki az egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Ha elestek, kiáltsatok Jézushoz, és ő megsegít benneteket. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az ő kegyelmét a gyónás szentségén keresztül. Ne fordulj el a fénytől, amely a mennybe vezet. Legyetek hűségesek az Evangéliumhoz és az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Előre! Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 15/10/2024

Drága gyermekek, szeressétek az igazságot, és igyekezzetek az általam mutatott úton maradni. Nem akarlak kényszeríteni benneteket, de hallgassatok rám. Meneküljetek az újdonságok elől, amelyeket az emberek hirdetni fognak, és maradjatok hűek Jézusom és az Ő igaz Egyháza tanításaihoz. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Isten képére és hasonlatosságára teremtettetek. Ne engedjétek, hogy Isten bennetek lévő Kincseit eldobják. Istenben nincs féligazság. Imádkozzatok! Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát, mert csak így érhetitek el a békét. Legyetek engedelmesek, és én a Mennybe vezetlek benneteket. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.