2019. február 18., hétfő

A 650 oldalas Vatikán által szponzorált meleg mítosz folyamatban van

A francia szocialista párthoz közel álló homoszexuális francia aktivista* azt írta, hogy nemsokára kiadják az egyház elleni, 650 oldalas meleg mítoszt.

Többek között Raymond Burke bíborost is sértegette, "transzvesztita királynőnek" nevezte.

A homoszexuális hozzáférést kapott 41 bíboroshoz, 52 püspökhöz és prelátushoz, valamint 45 nunciushoz - mindnyájan közreműködnek a meleg propagandistákkal, akik hamis dolgokat terjesztenek.

A könyv egyetlen érdekes információja az, amelyet Viganò érsektől másoltak, itt elmondja, hogy Ferenc pápát már 2013-ban tájékoztatta a McCarrick bántalmazásokról. A homoszexuális annyit tett hozzá, hogy ez nem volt elég Ferenc pápának McCarrick bíboros elítéléséhez.

Marco Tosatti olasz újságíró szerint ez a Ferenc pápa elleni támadás "baráti tűz", mivel a homoszexuális alapból kedveli Ferenc pápát.

https://gloria.tv/article/372bwScoorRk3QewejRdWMnzh


*A könyv szerzőjének nevét nem írjuk le, hogy ne adjunk neki még nagyobb hírnevet.

Korrupt igazság: Az ártatlan Teréz anya apácát börtönbe zárták

Az 58 éves Theodore Mascarenhas püspök, az indiai püspökök vezető titkára, meglátogatta az idős Concelia Baxla Teréz anya apácát a börtönben - írja az UcaNews.com oldalon.

Concelia nővér volt a Teréz anya apácák házasság nélküli anyák házának vezetője Ranchiban. 2018 júliusában tartóztatták le "gyermekcsempészetért", amit most "nem törvényes adoptációnak" neveznek. Az apáca cukorbetegségtől és visszerektől szenved.

A gyermek édesanyja elmondta, hogy saját akaratából adta át a gyermekét. Mascarenhas szerint Concelia nővér ártatlan.

Az óvadékot eddig mindig elutasították, szinte perceken belül.

Mascarenhas azt mondta, hogy az apáca a rácsok mögött "Rám nézett és sírva fakadt".

"Bocsáss meg, Uram, szégyent hoztam az egyházra, de ártatlan vagyok, Uram."

A püspök bevallotta, hogy csodálja az "önzetlen nővért", akit a politikai hatalmak arra használtak fel, hogy megbüntessék az egyházat: "Nem saját szenvedése miatt aggódott, hanem azért, mert a bebörtönzése árt az egyháznak".

"Imádkozom, Jézus pedig szenvedett és meghalt értem, akkor ártatlanságom ellenére miért ne bírnám ki ezt a szenvedést. Elfogadom Isten akaratát." - mondta az apáca.

https://gloria.tv/article/2E6zrvAxFHj947MEqtxzpNL82