2013. december 8., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én mindenekelőtt a Nagy Irgalmasság Istene vagyok

2013. december 7. szombat, 14:25
Drága szeretett leányom, azt akarom, hogy mindnyájan, akik szerettek Engem, tudjátok: Én most hívlak benneteket, hogy mint kisgyermekek jöjjetek Hozzám, és térdeljetek Elém.
Nyissátok meg a szíveteket, és helyezzétek Belém teljesen bizalmatokat. Aztán kérjetek Engem, hogy a mindnyájatok iránt érzett Szeretetem miatt mutassak Irgalmat mindazok iránt közületek, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt el fognak utasítani Engem. Kérlek, imádkozzatok ezekért a szegény, elveszett lelkekért, akik annyira távol vannak Tőlem, mert ők rendkívül fájdalmasnak fogják találni, hogy a Lelkiismeret Megvilágítása során megmutassák arcukat az Én mindentlátó Szemeim előtt.
Felemészt a fájdalom minden alkalommal, amikor azokra az emberekre nézek le, akik nem ismernek Engem, vagy nem értik, hogy mi történik a világban, miközben az Én Időm szinte már elérkezett hozzájuk. Ezeket a lelkeket csaknem lehetetlen lesz már felkészíteni, mert ők nem fogják soha megnyitni a fülüket Isten Igaz Szavára. Így tehát szükséges, hogy imáitokkal Irgalomért könyörögjetek számukra. Én el fogom árasztani őket Kegyelmemmel, de ez egy bonyolult feladat lesz.
Hívom az egész világot, hogy hallgassa meg még ma ezt a Hívásomat.
Az Én Időm szinte elérkezett, azaz elérkezett végre az idő Isten számára, hogy a Szívem utolsó dobbanása és Kereszthalálom pillanata óta a legnagyobb megnyilatkozásban Ismertté tegye Magát a világ számára.
Amikor ti – akik ismeritek azt az Ígéretemet, hogy újra jövök – Elém jöttök, arra kérlek sürgősen benneteket, hogy ne csak a saját lelketekért imádkozzatok, hanem azokért a lelkekért is, akik a kárhozat útján vannak. Ne feledjétek, amit most mondok nektek. Azt akarom, hogy azon a Napon kérjétek Tőlem:
Jézus, Irgalomért könyörgök mindazok számára, akik elutasítanak Téged, és akiknek a legnagyobb szükségük van Segítségedre. Ámen.
Amikor arra kértek Engem, hogy segítsek másoknak, akkor Én abban a pillanatban rendkívüli Kegyelmeket áraszthatok ki azokra, akiknek az ördög megtévesztése miatt meghiúsult a sorsuk.
Én mindenekelőtt a Nagy Irgalmasság Istene Vagyok. Sose feledjétek, hogy milyen nagy az Én Irgalmam, mert mindig van remény azok számára, akik eltávolodtak Tőlem. Nincs olyan dolog, amit ne tennék meg, csakhogy Szerető Karjaimba vehessem őket. Segítsetek Nekem megmenteni őket.
Jézusotok