2015. december 27., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Felelősség közösségünk tagjai iránt


2015. 11. 26.   
Kedveseim, mindenkor legyetek éberek, és ne engedjétek magatokat csapdába csalni! Most különösen a választottak kerülnek rostára. Aki körül nem áll senki és nincs lelki támogatója, az nem fog tudni egyedül megállni. Legyen gondotok egymásra, és soha ne engedjétek el egymás kezét, még akkor sem, ha úgy tűnik, az illető már elengedte a ti kezeteket! Bízzatok az Úrban és tartsatok ki a végsőkig, nehogy szétessenek közösségeitek! Szeressétek azokat, akik kilengenek a sorból és ne ítéljétek el őket, mert az rátok is kihatással lesz. Nagyon buzgón imádkozzatok azokért a tagokért, akik jelen pillanatban labilisan állnak! Ne féljetek, csak imádkozzatok!
2015. 11. 27. 
Kedveseim, tartsatok össze, és úgy tartsátok meg egymást imáitokkal, hogy közületek senki se kerülhessen a gonosz lélek fogságába. Tegyetek meg mindent azokért, akik bajban vannak! Bízzatok abban, hogy imáitokat meghallgatja az Úr, és ha ti is kellőképpen küzdötök, akkor nem fog senki közületek kikerülni körötökből. Gyógyítsátok be egymás sebeit és ne nehezteljetek azokra, akik problémát okoznak nektek. Gondoljatok arra, hogy nektek is mekkora küzdelem volt az Úr közelében megmaradni. Harcoljatok a végsőkig és soha ne adjátok fel a reményt! Minden ellenállást győzzetek le a szeretet gesztusaival, főleg azzal, hogy jót akartok tenni testvéreiteknek!
2015. 12. 01.  
Kedveseim, tartsatok ki a különböző megpróbáltatások idején! Akik Jézushoz tartoztok, azok most komoly próbatételek előtt álltok. Ez eddig is így volt, de most olyan mértékű lett a szellemi támadás, hogy az nagyon könnyen lehúzhatja az embert. Segítsetek egymásnak, támogassátok egymást bíztatással és szeretet-gesztusokkal. De senki ne féljen a lehúzó erők zaklatásai miatt, mert Jézus, aki veletek együtt küzd angyalaival és szentjeivel együtt, hatalmas erőt ad nektek a bajok leküzdéséhez. Ne hallgassatok azokra, akik el akarnak bizonytalanítani benneteket, mert ha kitartóan küzdötök, lehetetlen, hogy ne Krisztus győzzön! Emelkedjetek felül saját problémáitokon! Inkább dícsőítsétek a Mindenhatót, aki megadja nektek a világosságot a győzelemhez. Krisztus bölcsessége vezessen titeket ezen a keskeny, meredek úton, hogy jól tudjatok számot adni életetekről.
2015. 12. 11.
Kedveseim, találjatok megoldást mindazokra a problémákra, amik foglalkoztatnak titeket. Magatokra is figyeljetek oda miközben másokért engeszteltek! Saját ügyeiteket is át kell adnotok Istennek azért, hogy szabadok legyetek minden tehertől. Bízzatok az Úrban, mert Ő tesz szabaddá benneteket minden korlátotoktól, ha azokat szabadon átengeditek Neki. Bátran hagyatkozzatok Rá és ne féljetek attól, aki a kísértést előidézi és okozza számotokra. Éberen őrködjetek lelketek fölött és ne lazítsátok meg szeretet-kötelékeiteket sem az Úrral, sem pedig embertársaitokkal! Élesszétek fel szívetekben a krisztusi szeretetet és adjátok át magatokat Neki egészen elégő áldozatul. Bízzatok és szeressetek, mert a szeretet legyőzi az önzés minden változatát. Teremtsétek meg azt a békességet magatok körül, amit Krisztus adott nektek, és akkor nem férkőzhet közétek a gonosz ellenség!
2015. 12. 15.
Kedveseim, közösségeitekben gyógyítsátok be sebeiteket a testvérei szeretet gesztusaival. Tegyetek jót azokkal, akik nem viszonozzák, mert nem vagytok szimpatikusak nekik. Figyeljétek meg, ha szeretettel közelítetek hozzájuk, utóbb belátják irántatok érzett ellenszenvüket. Ti soha ne azzal törődjetek, hogy ki milyen mértékben lázad fel ellenetek, hanem azokat az erőket szemléljétek, melyek őket mozgatják. Lehet, hogy nem is veletek van baja, hanem saját magával, mert képtelen elviselni önmagát. Ezt azonban kivetíti rátok. Tehát vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy mi az, ami tönkretette kapcsolatotokat, és aki előbb kapja meg a kegyelmet, az engesztelődjön ki a másikkal. Nagyon sokszor a hallgatás félreértett szavakból ered, amit fontos lenne tisztázni. Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy mihamarabb létrejöjjön a teljes kiengesztelődés.
Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/1021-felelosseg-kozossegunk-tagjai-irant


Csütörtök éjszakai virrasztás


2015. 12. 03.
Jézus csütörtök éjjel: Virrasztva imádkozzatok és kérjétek a Szentlelket, emelje fel lelketeket Hozzám! Haláltusát vívó Jézusként jelenek meg előttetek drága engesztelők, és arra kérlek, ne húzódjatok el Tőlem, mert példám által tanítani szeretnélek titeket. Ösztönözni akarlak mindnyájatokat a kitartásra, mert bizony mondom nektek, sok keresztény testvéretek nem is gondolja, hogy mekkora lehetőség rejlik abban, hogy virrasztásotokkal, amellyel engem vigasztaltok, rendkívüli kegyelmeket eszközölhettek ki. Amikor felajánljátok Atyámnak haláltusámat, a legnagyobb engesztelést nyújtjátok Neki. Mert elfogadjátok Irántam érzett szeretetének hűségét. Atyám lemondott Rólam, csakhogy megmentsen benneteket az örök kárhozattól. A szeretetnek ez a legmagasabb foka, mely nem mérhető semmi máshoz. Becsüljétek meg és legyetek nagyon hálásak Atyámnak, aki öröktől fogva kiválasztott benneteket az engesztelés művére. Amikor Atyám akarata által kiszolgáltatottá váltam a sátán dühének, teljesen átéltem elhagyatottságomat. Mindezeket a rám váró borzalmakat saját emberségemben éltem meg, melyeket senki sem lett volna képes elszenvedni. Én, öröktől fogva létező isteni szeretetem által vállaltam értetek a legnagyobb megpróbáltatást ezen a földön, a kereszthalált, annak minden testi és lelki gyötrelmével együtt. Drága engesztelők, példám által üzenem nektek, hogy tartsatok ki Mellettem a végsőkig, hogy együtt élvezhessük országom dicsőségét. Virrasztásotok által hajoljatok egészen Hozzám, és fejezzétek ki mélységes együttérzéseteket! Őszinte bűnbánatotokkal könyörögjetek Atyámhoz önmagatok és minden ember bűnének bocsánatáért! Imádkozzatok rendületlenül felszentelt fiaimért, akiknek Velem együtt kellene virrasztaniuk! Drága engesztelő testvéreim, megköszönöm áldozataitokat, melyeket Értem vállaltok és felajánlotok. Rátok árasztom kegyelmeimet, hogy még hatékonyabb legyen virrasztásotok. Boldog az a szív, aki megérti, mit mond neki a Szentlélek, és aki nem fárad bele a jótettekbe. Haláltusát vívó Jézusotok.
2015. 12. 17. 
Jézus: Gyermekeim, virrasszatok és imádkozzatok, hogy a föld megújuljon. Tekintsetek Rám, aki a haláltusámat vívom! Lássátok meg, mily mérhetetlenül szenvedek! Misztikus módon most is átélem fájdalmaim iszonyatos gyötrelmeit. Ti meg tudtok vigasztalni Engem, ha kitartotok és mellettem maradtok. Arra kérlek titeket, ne lankadjatok, hanem vegyétek nagyon komolyan ígéretetek. Töredelmes szívvel bánjátok meg bűneiteket, és engesztelődjetek ki szívből egymással! Ne engedjétek, hogy a neheztelés lelke eluralkodjon rajtatok! Győzzétek le a rosszat a jóval! Mindent úgy tegyetek, ahogy azt Tőlem tanultátok! Emlékezzetek arra, amit a Gecemáni Kertben mondtam a tanítványaimnak: „Halálosan szomorú a lelkem. Maradjatok itt és virrasszatok!” De a tanítványokat alva találtam. Nem volt egy sem közülük, aki kitartott volna ígéretében és mellettem állt volna. Egyedül maradtam halálfélelemben. Atyámat szólítottam leborulva és teljes halálfélelemben: „Abba, Atyám! Minden lehetséges Neked. Vedd el tőlem ezt a kelyhet, de ne az legyen, amit én akarok, hanem amit Te!” Mennyire vágyom arra, hogy ti, engesztelő gyermekeim, ne a saját akaratotokat keressétek, hanem amit Atyám kért tőletek. Tartsatok ki mellettem, mert oly nagy szükséget szenvedtek. Sokan elhagytak, mert elfordultak tőlem és a vesztükbe rohannak. Ha a ti imáitok áldozatát egyesítitek az Én legszentebb áldozatommal, akkor nagyon sok lélek meg fog menekülni a kárhozattól. Kérjétek Édesanyámat, segítsen nektek a kitartásban, mert bizony, a gonosz lélek azon mesterkedik, hogyan raboljon el titeket a virrasztástól. Gyermekeim, halljátok meg hangomat és imádkozzatok rendületlenül! Haláltusát vívó Jézusotok
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1031-csutortok-ejszakai-virrasztas



Karácsony 2015


2015. 12. 13.
Kedveseim, örvendjetek és újjongjon a szívetek, mert érkezik Üdvözítőnk születésnapja. Készüljetek olyan lelki ajándékokkal, ami kedves a kis Jézus előtt. Hozzatok elé sok-sok lelki áldozatot, ami oly kedves az Ő szívének. Legyetek szerények és elégedjetek meg azzal, amitek van. Ne akarjatok mások fölé kerekedni és velük rivalizálni, mert hozzátok nem lenne méltó ez a viselkedés. Legyetek szelídek és békeszeretők, hiszen ezeket a tulajdonságokat Jézustól tanuljátok meg. Legyetek alázatosak és tanuljatok attól, aki zokszó nélkül elviselte, már a születése körüli nehézségeket is. Mégsem volt hiánya semmiben, mert édesanyja és szent József szerető szíve oltalomhelyet biztosítottak számára. Készüljetek, hogy meglátogassátok lélekben Jézust a betlehemi barlangistállóban. Vigyétek el Neki szívetek melegét és repeső örömét. Higgyétek, nagy vigasztalására lesztek. Örvendjetek, mert elérkezett megváltásotok napja és az üdvösségetek csillaga ragyog fent az égen. Bocsássatok meg egymásnak és ne nehezteljetek senkire, még magatokra sem!
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1021-karacsony-2015



Ítélkezés és tisztánlátás


2015. 12. 20.
Kedveseim, fontos, hogy megkülönböztessétek az ítélkezést a tisztánlátás érdekében való megítélésétől. Az ítélkezés egyedül Isten kezében van. Ő az, aki ismeri szándékainkat és cselekedeteinket meg fogja ítélni. De az egyedül az Ő hatáskörébe tartozik. A keresztény ember nem hunyhatja be szemét a negatív dolgok láttán. Ezért meg kell különböztetnie, hogy mikor, kinek és hogyan kell ezeket szóvá tennie. Vannak olyan események, amelyek kimenetelét befolyásolhatjuk, ha nem hunyászkodunk meg. Ilyen, amikor valakit figyelmeztetni kell a tettei miatt. De vannak olyan folyamatok is, amiket közvetlenül ugyan nem befolyásolhatunk, de imáinkkal igen. Ami a legfontosabb, hogy szíveteket tartsátok tisztán az ítélkezés bűnétől, inkább lássátok meg a saját negatív elhajlásaitokat. Törekedjetek a helyes felismerésre!
Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/1042-itelkezes-es-tisztanlatas


Karácsony 2015






2015. 12. 21.

Kedveseim, nyissátok meg lelketeket a kegyelmek befogadására Urunk eljövetelének ünepén! Mindezt csak a csendben tudjátok megvalósítani. A világ forgatagából nem hallatszik ki a Szentlélek finom hangja. A csendben való elmélyülés biztosítja a Szentlélek bennünk történő működését. A csendben működhet bennünk a Szentlélek és az utána való vágy is a csendből fakad. Ahogy kinyitjátok szíveteket a csendben, úgy fogjátok megérteni Isten bennetek való működését. Repesve örvendjen a szívetek, és hagyjátok elhatalmasodni szívetekben Isten szeretetének áramlását. Valaki érzékeli az Istennek ilyenfokú működését. De az is lehet, hogy ezekből a kegyelmekből semmit sem érzékel a lélek. Igazából nem ez a fontos, hanem a hit, mely mélyen átjárja lelketeket, mely megnyílik Isten szeretetének. Engedjétek, hogy Karácsony szent ünnepén megkapjátok az Isten szeretetének bensőséges ajándékát! Legyetek áldottak és készüljetek.

2015. 12. 22.

Kedveseim, közel már az Úr, jöjjetek, imádjuk! Hangozzék fel szívetekből-lelketekből ez a hálaadó ének. Dícsőítsétek a Mennyei Atyát, aki elküldte hozzánk egyszülőtt fiát, Jézus Krisztust, aki értünk emberré lett, hogy meghozza számunkra az örök üdvösséget! Vágyódjatok Utána és kérjétek, jöjjön el az Ő uralmának országa! Béküljenek meg a szívek és találkozzanak egymással különösen azok, akik eddig eltávolodtak egymástól. Ti kezdeményezzétek a közeledést! Ha kell, alázkodjatok meg, csak hogy az Úr akarata felmagasztosuljon köztetek és kiáradjon rátok az Ő békéje. Óh, mennyire vágyakozik az Úr megbékélésetekre. Hozzatok egy kis áldozatot és meglátjátok, nagy jutalomban részesültök! Ápoljátok a testvéri egységet, akkor lelketek felemelkedik Istenhez!

2015. 12. 23.

Kedveseim, találjatok lelketekben helyet Jézusnak, ne hagyjátok magára. Különösen most, amikor oly nagy a sürgés-forgás. Mindent úgy készítsetek, mintha a szent családnak kedveskednétek. Ajándékozzátok meg azokat, akik nem tudják viszonozni, mert szegényebbek, mint ti vagytok. De a legértékesebb ajándék mégis szívetek forró szeretete legyen. Vigyétek az áldást az embereknek, bátran mondjátok nekik, hogy „áldott, szent Karácsonyt kívántok!” Mert az áldás Isten szeretetét gyullasztja fel bennük. Imádkozzatok mindazokért, akiket elétek hoz az Úr és szeretettel forduljatok mindenki felé.

2015. 12. 24.

Kedveseim, eljött az Úr, amelyre régóta készültetek és hordoztátok magatokban az Üdvözítő eljövetelét. Boruljatok le a magasságbeli Isten fölsége előtt, mert elérkezett hozzátok az Ő egyszülőtt Fia, aki egészen be akar tölteni beneteket. Magasztaljátok Isten fölséges kegyelmét, aki azért adta nekünk szent Fiát, mert szeretetét Ő általa akarta kinyilvánítani. Óh, csodálatos éjszaka, amely a Szűzanya szülése által jött közénk e világra, hogy megszentelje a világot és benne minden embert. Óh gyönyörüséges éjszaka, mely elhozta nékünk a Megváltót, aki közöttünk lakozott, de akit nem fogadtunk be és kivetettük Őt, pedig nem bántott minket. Ő csak jót adott nekünk, mert Ő a szeretet Istene. Fejezzétek ki iránta érzett hálátokat és csendesedjetek el szent jelenlétében.

2015. 12. 26. Jézus

Drága gyermekeim, megszülettem. Eljöttem erre a világra, hogy üdvözítselek titeket. Köszönöm, hogy szívből megünnepeltétek születésem napját. Mindenkit szíve nyitottságának mértékében ajándékoztam meg szeretetemmel. Minél jobban megnyíltok kegyelmeimre, annál hatékonyabb módon érkezem hozzátok. Legyetek áldottak és imádkozzatok testvéreitekért, akik most nagyon szenvednek testi-lelki betegségeikben, mert hozzájuk is el szeretném vinni szeretetem. Mindent és mindenkit adjatok át nekem, mert szeretném szívem szeretetével átjárni lelküket. Ne ragaszkodjatok saját elgondolásaitokhoz, inkább kérdezzetek Engem, mi lenne kedves és üdvös a ti számotokra. Soha ne érezzétek magatokat egyedül, mert ha ti is úgy akarjátok, akkor Én veletek vagyok és maradok mindörökre. Jézusotok
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1023-karacsony-2015