2022. október 1., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

 

2022. október 1. A kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Beléptetek Édesanyám hónapjába. Ebben a hónapban nagy események fognak történni. Édesanyám közbenjár értetek, hogy enyhüljenek a csapások. A világ megtisztítása már folyamatban van. Csak rajtatok múlik, mennyit szenvedtek. Ha megtértek, sok csodát fogtok megtapasztalni. Ha nem, utolér benneteket igazságosságom. Mindenki azt kapja, amit érdemel. Járuljatok Hozzám, amíg még köztetek vagyok. Nemsokára elvesznek Engem tőletek. Az idő rövid. Térjetek meg! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Jak 1, 12: „Boldog az az ember, aki a kísértésben helytáll, mert miután kiállja a próbát, megkapja az élet koszorúját, amelyet az Úr azoknak ígért, akik őt szeretik.”

A tervezett szülőség igazgatója azt állítja, hogy a biológiai férfiak is lehetnek terhesek

Ismét egy tanú, akit a demokraták az abortusztörvényekről szóló meghallgatások során tanúskodni hívtak, azt állította, hogy biológiai férfiak is teherbe eshetnek és szülhetnek.

A képviselőház felügyeleti bizottságának e heti meghallgatásán Dr. Bhavik Kumar, a texasi Houstonban működő Planned Parenthood abortuszszakértője és az alap- és transz-ellátás orvosi igazgatója azt mondta a törvényhozóknak, hogy "férfiak is lehetnek terhesek, különösen a transz férfiak".

És ez a tudomány pártja!

Kumar nem részletezte, hogy szerinte a "transz férfiak" mellett a férfiak mely más csoportja lehet terhes.

A Summit News beszámolója: Andrew Clyde, a GOP képviselője megkérdezte Dr. Bhavik Kumartól: "Tehát a biológiai férfiak teherbe eshetnek és szülhetnek?", mire Kumar azt válaszolta: "A férfiaknak lehet terhességük, különösen a transz férfiaknak".

Clyde folytatta: "Tehát azt mondja, hogy egy biológiai nő, aki férfiként azonosítja magát, és ezért teherbe esik, idézem, férfi? Ezt akarja mondani?"

Kumar így válaszolt: "Ezek a kérdések arról, hogy ki eshet teherbe, tényleg nem a lényeget érintik, és én azért vagyok itt, hogy arról beszéljek, ami Texasban történik".

 

 

"Itt én kérdezek, ön pedig válaszol" - vágott közbe Clyde, hozzátéve: "Én teszem fel a kérdést, uram, nem ön".

 

"Így van, és én válaszolok a kérdésre" - válaszolta Kumar, majd kijelentette: "Valaki, akinek méhe van, képes lehet teherbe esni, akár nő, akár férfi, ez nem számít".

 

"Oké, végeztünk" - válaszolta elkeseredetten Clyde, hozzátéve: "Ez nem bonyolult. Hadd mondjam el: ha valakinek van méhe, és nőnek születik, akkor nő. Az nem férfi, és a világ túlnyomó többsége azt nőnek tekinti, mert biológiai különbségek vannak a férfiak és a nők között."

 

"Nem hiszem, hogy szükséges ezt kimondani, de a férfiak nem eshetnek teherbe és nem szülhetnek, függetlenül attól, hogy hogyan azonosítják magukat" - állította Clyde, majd hozzátette: "Mi a fenéért hoznának a demokraták egy olyan személyt, akinek a címe a transzgondozás igazgatója, egy abortuszmeghallgatásra, amikor csak biológiai nők eshetnek teherbe?".

 

 

Clyde ezután újra felolvasta Kumar nyitóbeszédét, amelyben a Planned Parenthood igazgatója az abortuszkorlátozásokat "eredendően rasszistának, eredendően klasszicistának és alapvetően a fehér felsőbbrendűség napirendjének részének" nevezte.

Clyde ezután megjegyezte, hogy a szervezetet, amelynek Kumar dolgozik, Margaret Sanger alapította.

"Margaret Sanger egész tevékenysége arra irányult, hogy a színes bőrű közösségeket az abortuszon keresztül megtizedelje, hogy kiiktassa a jövő generációit" - sürgetett Clyde.

"Hány abortuszt hajtott végre életében?" - kérdezte ezután a képviselő Kumartól, mire az orvos azt válaszolta: "Valószínűleg több ezret".

Clyde visszavágott: "Szóval, mint orvos maga is úgy gondolja, hogy elég csecsemőt vetett el, hogy igazolja Margaret Sanger meggyőződését és az örökségének folytatását? Ez lelkiismeretlen, ez megbocsáthatatlan, hálás vagyok, hogy ez most már bűncselekmény, és várom azt a napot, amikor az életet ismét tiszteletben tartják egész nemzetünkben".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-tervezett-szuloseg-igazgatoja-azt-allitja-hogy-a-biologiai-ferfiak-is-lehetnek-terhesek

A lelkeket a tisztítótűz lángjaiba dobják.

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 1

Az angyalok vízért és szárazságért mérik a földet

Reggel, miközben imádkoztam, három angyal jelent meg nekem. Azt mondták: Azért jöttünk, hogy megvizsgáljuk a földet és megmérjük.

Azt gondoltam magamban: "Mit fognak csinálni?"

Egy látomásban sok vizet mutattak, magas vizet, mint egy cunami, aztán a víz apadt, így egy kis homokot láttam.

A három angyal fel-alá járkált, és megvizsgálták a területet, miután a víz levonult. Aztán hirtelen sok homok jelent meg, ami sivataggá vált.

Azt mondtam az angyalnak: Úgy néz ki, mint egy sivatag.

Az egyik angyal azt mondta: "Először is sok víz lesz, de aztán sivataggá változik, teljesen száraz."

Az angyalok nem magyarázták meg, hogy ez hol fog történni.

A szent angyalok imádkoznak értünk, hogy Urunk legyen irgalmas az emberekhez, bárhol is történjen ez az esemény.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/1-september-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 18

Júda tizenkét törzse

Reggel erős fájdalmat szenvedtem a lábamban a Szent Lelkekért, amikor hirtelen megjelent az angyal. Mosolyogva azt mondta: „Gyere velem. Megmutatok és elmagyarázok neked valamit, amit még nem tudsz."

Szokás szerint egyből arra gondoltam, hogy a Purgatóriumba megyünk, de nem, hirtelen ebben a gyönyörű kertben találtuk magunkat, és rögtön tudtam, hogy a Mennyországban vagyunk. Egy nagyszerű és gyönyörű épületre bukkantunk. Ott állva hirtelen két tárgy tűnt fel az épület előtt. Mindkettő nagyon tiszta fehér volt, és az egyik sokkal nagyobb volt, mint a másik. A kisebbik tárgy tojás alakú volt, felülről ezüstös fényszikra csapott ki, akárcsak egy hullócsillag, míg a nagyobbik lekerekítettebb, szikra nélkül.

Az angyal mosolyogva nézett rám, amikor azt kérdezte: "Ha választhatnál, melyiket választanád, a kisebbet vagy a nagyobbat?"

Azonnal válaszoltam: "Nos, én a nagyobb tárgyat akarom venni!"

Rövid szünet után az angyal elmosolyodott, és megkérdezte: „Biztosan a nagyobbat akarod választani?”

Elgondolkodtam azon, amit az angyal kért, és a szívemben eszembe jutott a kisebb tárgyból kiáramló fény szikrája, és arra is gondoltam, " ne légy kapzsi ."

Azt válaszoltam az angyalnak: „Nem, azt hiszem, meggondolom magam, és a kisebbet választom.”

Az angyal azt mondta: „Jól döntöttél. Tudod, mit jelképez a nagyobb tárgy? Ma a világban az emberek mind a nagy dolgokért vannak. Minél több van, annál többet akarnak. Minél nagyobb dolgokat kapnak, annál kapzsibbak lesznek. Jól választottad, hogy kisebb és alázatos leszel, és ennek örülsz, és Istennek is tetszik.”

Az angyal ekkor így szólt: „Még egy dolgot szeretnék neked megmutatni. Tudod, mi van ennek az épületnek a mögött?

Azt mondtam, nem. Bemehetünk?”

Az angyal így válaszolt: „Nem, nem mehetünk be, de el tudom neked magyarázni, mi van ennek az épületnek a fala mögött. Olyan ez, mint amikor egy gyönyörű operába mész, és természetesen a nagyon fontos emberek a magasabb ülésekre mennek, hogy jobban lássák. Azért mennek oda, mert fontosak, és többet fizetnek a jegyükért.”

„El akarom magyarázni, hogy ez a fal mögött van. Tudod, hogy az a tizenkét apostol, akiket Urunk kiválasztott a földön, most e fal mögött van? Magasabb helyen vannak a Mennyország felett, mert kiválasztották őket. Jézus Urunk választotta őket, és mindennek, amit választott, oka és értelme van. Az apostolok az Ő követői voltak, és Ő tanította őket. Urunkkal prédikáltak, hitüket osztották, Urunkkal együtt szenvedtek. Az apostolok sok mindent képviselnek. Ők Júda tizenkét törzse, és minden kiválasztott; minden rajtuk keresztül reprezentálódik. Ezért helyezte őket oda a mi Urunk. Most a mennyben ők a szentek felett állnak, mert ők voltak a mi Urunk Jézus által kiválasztott apostolok a földön. Most ugyanúgy előkelő helyen állnak, mint az operában.”

Azt mondtam: "Ez nagyszerű, olyan szép, de mégis szeretnék bemenni, hogy megnézzem őket."

Az angyal azt mondta: „Nem, nem mehetsz be. Senki nem mehet be. Ez az épület kifejezetten az apostolok számára van fenntartva.

Az épületben pompás magas és keskeny ólomüveg ablakok voltak. Tizenkét ablakot láttam, amelyek magasan voltak, nem az alsó szinten, hanem fent, mint az operában. Gyönyörűek voltak.

Az angyal és én is megcsodáltuk a gyönyörű ólomüveg ablakokat. Minden ablak egy gyönyörű napraforgót, sárga aranyat ábrázolt magokkal a közepén, hosszú, vastag zöld szárral és levelekkel; mindegyik virág kissé megfordult, a másik felé fordulva. A színek olyan élénkek voltak, hogy a virágok elevennek tűntek.

Azt mondtam az angyalnak: „Szeretem az ólomüveget. Azt hinném, hogy az apostolok esetében ez valami más lenne [nem a napraforgó]. Soha nem láttam még ilyet a mennyországban.”

Az angyal azt mondta: "Még a napraforgók is képviselnek valamit."

Az apostolok abban a kiváltságban részesültek, hogy Urunkkal lehettek a földön. Akkor még nem értették ezt, de most nézzék meg, hol vannak ezen a gyönyörű helyen.

Köszönöm, Urunk, Jézus, szent apostolaidért.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/18-september-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 21

Papok és apácák a purgatóriumban

Reggel, miközben imádkoztam, megjelent az angyal, és elvitt a Purgatóriumba.

Ezen a helyen a Purgatóriumban egy nagy lélekcsoportot láttam, csupa nő, akik dolgoztak és takarítottak, de amikor megláttak, abbahagyták a munkájukat és hozzám fordultak. Azt mondták: Apácák voltunk, amíg a földön voltunk.

Aztán jött egy csapat férfi. Ezek a férfiak papok voltak, néhányan fiatalabbak, mások pedig idősebbek. Ezek a lelkek, férfiak és nők egyaránt, nagyon rosszul voltak öltözve.

Beszélni kezdtek velem, és mind azt mondták: „Valentina, olyan jó téged ismerni. A neved nagyon népszerű. Kérlek segíts nekünk. Sok rossz dolgot követtünk el a földön élve, ezért most fizetnünk kell érte. Valószínűleg sokáig itt kell maradnunk, hogy megtisztuljunk. Imádkozz érettünk és közbenjárj érettünk, és kérd a Jóistent, hogy legyen irgalmas hozzánk.”

„Segítek, amennyire csak tudok” – mondtam nekik.

Egy darabig folytattam a csevegést velük. Azt kérdezték tőlem: „Miért viseltek maszkot a földön a templomban? Azt hallottuk, hogy vírus van."

Azt válaszoltam: „Igen, volt ez a nagyon rossz vírus, és a kormány azt mondta nekünk, hogy a templomban is maszkot kell viselnünk. De mondom neked, amikor először tettem fel a maszkot az arcomra, amikor elmentem a templomba, Urunk azt mondta nekem: „ Vedd le azt a csúnya dolgot az arcodról”, és hogy zavarba hoztam őt az egész mennyország előtt.”

Ekkor az egyik fiatalabb pap megfordult, és így szólt: „Valóban, Urunk mondta mindezt?”

Azt válaszoltam: „Igen, valóban és valóban Ő mondta ezt. Urunk azt is mondta nekem, hogy akik maszkot viselnek a templomban, azok sok időt töltenek a Purgatóriumban.”

A fiatal pap így szólt: – Ó, ez így van?

Láttam, hogy az apácák és papok eme csoportja sok szenvedést szenvedett.

Megkérdeztem őket: „De mit csináltatok, hogy itt lehettek a Purgatóriumban?”

„Nem engedelmeskedtünk Urunk parancsolatainak. Megfosztották tőlünk a ruháinkat, mert rossz dolgokat tettünk. Megbántottuk Urunkat” – mondták.

Később mindet felajánlottam imáimban és a szentmisén.

Uram, irgalmazz ezeknek a lelkeknek.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/21-september-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 22

Veszélyes Időket élünk

Délután negyed három körül járt az idő. Mivel még tizenöt percem volt, mire elimádkoztam az Isteni Irgalmasság Chapletjét, gyorsan kiléptem a hátsó udvaromba, hogy eldobjak néhány almahéjat, és közben megálltam, hogy kihúzzam egy kis gyomfoltot a kertemből.

Hirtelen Jézus Urunk és Boldogságos Mária odajött, és így szólt: „Valentina, leányunk, hagyj el mindent, amit csinálsz, és menj és imádkozz. Amit csinálsz, az nem szükséges. Szükségünk van az imáitokra. Amit csinálsz, az gyorsan elmúlik, és mindez semmit sem ér."

„Azért jöttünk, hogy elmondjuk, a háború veszélye nagyon közel van. Az orosz elnök veszélyes atomháborút akar kirobbantani. Eltökélt szándéka, hogy elindítja a háborút, és megmutatja a világnak, milyen hatalmas is ő. Nagyon megbízhatatlan és gonosz ember” – mondta.

„Minden ország összes nemzete összegyűlik, hogy megpróbálja ezt megoldani és megegyezésre jutni, de nagyon keveset érnek el. Arra kérünk benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok, és mondjátok el minden gyermekünknek, hogy most nagyon imádkozzanak ezért a szándékért."

„Lehet, hogy az Atya Isten közbenjár, és megállítja ezt, de tőletek függ, gyermekeim, hogyan reagáltok imáitokra. Most nincs itt az ideje, hogy figyelmen kívül hagyd azt, ami mindannyiótokra vár.”

„Nagyon nehéz és veszélyes időszakban élsz. Figyelmeztesd gyermekeinket, amilyen hamar csak tudsz, és kérlek, IMÁDJÁK, gyermekeim, IMÁDJÁK!”

"Az ima az egyetlen megoldás, és ez megállíthatja ezt."

Köszönjük, Boldogságos Anya és Urunk Jézus. Kérjük, segítsen nekünk és védjen meg minket.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/22-september-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 23

Szent Pio atya ünnepe

Ma Szent Pio atya jelent meg nekem a templomban a szentmise alatt. Kapucinus szerzetesnek öltözve jött, barna öltözékben, de volt valami fehér a nyakában. Bár nagyon boldogan jött, szomorú volt Urunkért minden ellene elkövetett vétség miatt.

Szent Pio atya olaszul beszélt hozzám: „Valentina, az Örök Atya lánya, engedélyem van arra, hogy eljöjjek és beszéljek veled.”

„Azért jöttem, hogy elmondjam, mindig közbenjárok kéréseiért, bármit is kértek, de még akkor sem, ha nagyon közel állok a mi Urunk Jézushoz, nem mindig válaszol mindenre, amit kérek. Megmagyarázom, miért nem."

„Most a világban túl sok a bűn, ami nagyon sérti Urunkat. Az emberiség nem akar megbánni a lelkében hordozott halálos bűnöket. Nem veszik észre, hogy egy napon számot kell adniuk Urunknak életük során elkövetett szörnyű bűneikért.”

„Még az egyházak is korruptak, általában még a Vatikánban is, a bíborosok, a püspökök és a papok. Ez most a világon mindenhol így van. Senki sem igaz és őszinte Urunk Jézussal szemben. Olyan sok a szentségtörés, Valentina. Imádkozzunk a gyülekezetekért és mindazokért, akik Urunkat szolgálják, mert a gonosz lélek, az a csúnya, rosszindulatú vadállat, hamisan tévútra vezet mindenkit, még a hűségeseket is. Mindegyiküknek sok imára van szüksége. Légy bátor, mondd meg az embereknek, hogy térjenek vissza Istenhez és térjenek meg. Ne maradj csendben!”

Így folytatta: „Sok esemény történik, beleértve a természeti katasztrófákat is, és ezek még rosszabbak lesznek, ha az emberek nem figyelnek rá, és nem változnak.”

Köszönöm, Szent Pio atya. Imádkozz értünk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/23-september-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. szeptember 25

Urunk soha nem hagyta jóvá, hogy nők legyenek az oltár körül

Ma, a szentmise alatt, közvetlenül az áldozás kiosztása előtt, amikor egy fiatal nő a Tabernákulumhoz ment, hogy a Ciboriumot az oltárhoz hozza, Urunk így szólt: „Nézd csak. Egy nő, akit azért küldtek, hogy felnyissák Legszentebb helyemet, és elvigyék Szent Testemet az Oltárhoz, hogy kiosszák.”

„Soha nem helyeseltem, hogy nők járjanak Oltárom körül, és nem is fogom! Tanítványaimat választom, és ez örökre megmarad. Most a nők arra törekednek, hogy jöjjenek Oltáromhoz és szolgáljanak Engem. Nagy a haragom mindezt nézni. Imádkozzatok értük, mert amikor eljön az ideje, amikor ítélkezni fogok, szigorúan fogok ítélni. Imádkozz, hogy még mindig irgalmas legyek hozzájuk mindezért a rossz cselekedetért, kényszerítve magukat Oltáromhoz.”

Urunk rám nézett, majd nagyon szigorúan így szólt: „Valentina, gyermekem, soha ne tedd ezt velem, mert nagyon megsértenél, olyan mértékben, hogy akár az életedet is elveszítenéd; ez az örökkévalóságban van."

Aztán Urunk megkért, hogy jóvá tegyem ezeket a vétkeket. Közvetlenül a szentáldozás után jóvátételt végeztem, ahogyan Urunk kérte. Ezután ismét megkért, hogy jóvátételt tegyek a szent mise után a Szent Tabernákulum előtt, amit meg is tettem.

Igyekszünk az emberek kedvében járni itt a földön, és magasabb pozícióba helyezni őket a gyülekezetben. De vajon még azt is kérdezik: 'Kedveskedünk Urunknak ezzel?' Nem, Isten azt akarja, hogy a nők alázatosak maradjanak, és ne legyenek az oltár körül.

Urunk sokszor azt mondta nekem: „Nem akarom, hogy a nők a szent asztalom körül szolgáljanak engem.

Uram Jézus, könyörülj rajtunk.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/25-september-2022/ ]

Üzenet küldése Valentina Sydney Seernek - 2022. szeptember 30-án
A lelkeket a tisztítótűz lángjaiba dobják.

[lásd a honlapot: https://valentina-sydneyseer.com.au/30-september-2022-2/]

Az éjszaka folyamán, mint mindig, a Szentlelkekért szenvedtem nagy fájdalmat a lábamban. Ekkor jött az angyal, és elvitt a Purgatóriumba, egy bizonyos helyre, ahol főleg férfiak voltak. Egy háznak látszó, nagyon kopottas és romos házban találtuk magunkat. Odabent volt egy asztal, ami inkább egy hosszú padnak tűnt, amelyen egy hosszú edény ült, benne jégtömbökkel, amilyeneket egy ivópohárba szokás tenni.

Meglepődve a jég láttán, azt mondtam az angyalnak: "Még soha nem láttam ilyen jégkockákat a Purgatóriumban".

Az angyal azt mondta: "Tudod, hogy ez a hely a nagyon erős szenvedés helye? A perzselő hőség olyan erős, hogy a lelkek nem bírják elviselni. Azért hoztalak ide, hogy oltsd a szomjukat".

Hirtelen egy úriember előrejött, és a többiek követni kezdték. Az úriember nagyon zaklatott és izgatott állapotban így szólt: "Hölgyem, adjon nekem valamit, hogy lehűljek. Nem bírom tovább! Nem bírom tovább!"

Hirtelen egy pecsétes üvegedény jelent meg a kezemben. Tele volt zavaros vízzel. Megpróbáltam kinyitni, de nem sikerült azonnal.

Azt mondtam: "Nem adhatom neked ezt a tisztátalan vizet. Adok neked tiszta vizet."

Szenvedése olyan súlyos volt, hogy egész teste remegett. Aztán egyszerűen eltűnt. Megkérdeztem az angyalt: "Hová ment?".

Az angyal így válaszolt: "Nem tudott tovább várni. Nincs türelme a mérhetetlen szenvedése miatt".

Ezután sok más lélek is elkezdett közeledni felém, férfiak és nők egyaránt. Kinyújtott kezekkel, mint a koldusok, azt mondták: "Adj nekünk valamit, hogy lehűtsön minket".

Egy kemencéből jöttek. Az úriember, aki elfutott, mert nem bírta tovább, azonnali segítséget akart.

Fogtam hát a jégkockákat, és a kezükbe tettem, mert mindannyian könyörögtek, hogy segítsek. Ahogy elkezdtem ezt tenni, észrevettem, hogy a jégkockák nem olvadnak el a kezükben.

A jégkockák a mi felajánlásainkat jelképezik, amelyek enyhítik a bűneik miatti szenvedésüket. Felajánljuk a Szentlelkeket Urunknak, hogy Ő olthassa szomjukat. Ezt úgy tesszük, hogy szentmiséket ajánlunk fel értük. A szentmise alatt akár a Szent Oltár lábához is helyezhetjük őket, ami enyhíti szenvedésüket, és Urunk oltja szomjukat az Ő Irgalmassága által. Ahhoz, hogy Urunk ezt megtehesse, fel kell ajánlanunk a Szentlelkeket Neki, hogy megadja nekik az Ő Irgalmasságát, különben nem tud segíteni rajtuk, és ők sem tudnak segíteni magukon.

Miután felajánlottuk őket Urunknak, bíznunk kell benne, hogy megszabadulnak szörnyű szenvedésüktől, és továbbra is imádkoznunk kell értük.

Mivel annyira szomorú voltam ezekért a lelkekért, azt mondtam: "Uram, kérlek, légy irgalmas ezekhez a lelkekhez".

Arra gondoltam, hogy milyen lazán élünk itt a földön. Nem gondolunk arra, hogy mi vár ránk, ha nem Isten parancsolatai szerint élünk.

Ha megbánjuk, Isten irgalmas.

Ezek a lelkek egy másik épületből jöttek, és ott végzik a szenvedésüket, a megtisztulásukat. Számukra ez nem azt jelenti, hogy azonnal a Mennyországba kerülnek, hanem onnan a tisztítótűz egy másik részébe emelik őket. Tehát még mindig a Purgatóriumban vannak, és több imára és felajánlásra van szükségük, mert életük során nagyon megbántották Urunkat.

Az ő szenvedésük nagyon szörnyű és intenzív. Azért kerültem oda, hogy segítsek ezeknek a lelkeknek, ezért felajánlottam őket Urunknak.

Az Úr Jézus azt mondta: "Ők már nincsenek ott. Ma már felemelték őket erről a helyről, de még mindig a Purgatóriumban vannak. A szenvedésük most már nem olyan intenzív".

Köszönöm, Uram Jézus, hogy irgalmas voltál ezekhez a szegény lelkekhez.

2. Üzenet Valentina Sydney Seernek - 2022. szeptember 30-án
A sötét ló a hullák között galoppozik

[Lásd a honlapot: https://valentina-sydneyseer.com.au/30-september-2022-3/]

Miután a purgatórium kemencéjében szenvedő lelkekkel voltam, visszatértem a szobámba. Ekkor egy látomást tapasztaltam. Ez egy apokaliptikus látomás volt. Hirtelen egy nagy, nyitott teret láttam, ahol minden rendkívül tompa és szürke volt. Sok halott embert láttam a földön feküdni. Csak egy ló galoppozott a holttestek között. Egy sötét ló volt. Ahogy közelebbről megnéztem, láttam, hogy a halottak mind katonák voltak, nagyon sokan, több százan és százan. Mindannyian fiatal férfiak voltak. Mindegyikük halott volt.

A szívem mélyén tudtam, hogy ez egy háború csataterén van. Úgy nézett ki, mint egy nyílt mező. Csak a ló volt életben és galoppozott a hullák között. Ez a látomás elég sokáig megmaradt. Pont előttem volt. Mérhetetlenül lehangoló volt.

Azonnal tudtam, hogy ez egy apokaliptikus jel.

Először azt gondoltam: "Hogy lehet, hogy a ló él, a többi pedig halott?".

Aztán belém hasított: ' A ló egy jel, ami azt hirdeti, ami jön. Amit megjövendöltek, annak be kell teljesednie.'

A ló mindenütt balról jobbra galoppozott, mintha azt hirdetné, ami jön.

Kérlek imádkozzatok, mert ezek apokaliptikus jelek. Urunk mindig figyelmeztet minket az eljövendő dolgokra.

Uram Jézus, boríts be minket a Te Legdrágább Véreddel és védj meg minket.

TÉRDRE, IMÁRA!

 

A választások óta és az egyre súlyosbodó háborús helyzetben hál’ Istennek sok imakezdeményezés született. Nehéz lenne felsorolni ezeket. Jelenleg is folyamatban van több imahadjárat is különféle neveken, különféle csoportok, intézmények által meghirdetve. Ha valamikor szükség volt az imára, összefogásra, most különösen, hiszen benne van Európa, köztük hazánk is a különféle megszorításokban, sokan elveszítették vagy el fogják veszíteni megélhetésüket, a világháború is egy karnyújtásnyira van, sőt az atomháború réme is fenyeget.

De imával (szívből jövő, Isten előtt kedves, kitartó imával) meg lehet állítani a háborút, a káoszt, a félelmet és helyettük szeretet béke, öröm költözhet a szívünkbe, amely onnan tovább is áradhat. A szeretet, a béke és az öröm Jézus szívéből forrásozik, amely bár tövisekkel körülvett, sok sebtől vérző, megsebesített és lándzsával átszúrt szív, mégis ezeket sugározza.

A csütörtök esti gecemáni kerti órákat (este 9-től éjfélig), és a pénteki passió órákat (déltől 3 óráig) sokan imában töltik. A Szentháromság Gyermekei Engesztelő családja vezetői azt kérik e család tagjaitól, és másoktól is, hogy a következő időkben október 1-től, (amely hónap amúgy is a rózsafüzér hónapja) a csütörtök esti gecemáni kerti órákat vegyük komolyan. Ki-ki lehetőségei szerint próbáljon csütörtök esténként 9:00 órától éjfélig legalább egy órát imában tölteni – egyesítve imaszándékait mások imáival a békéért, hazánk védelméért, politikai és egyházi vezetőinkért, az atomháború elkerüléséért. A legértékesebb imák, imamódok ebben az időben Jézus és Mária értünk lángoló szívének a szemlélése a szentmisén, a szentségimádásban (ha van rá lehetőségünk), vagy a klasszikus rózsafüzérek imádkozása.

A Szentháromság Gyermekei Engesztelő Családja lelkivezetői imáink megtámogatására üzenetböjtöt is hirdettek az elmúlt három hónapban, amelynek a lényege az volt, hogy ne kifelé figyeljünk elsősorban, például a különféle üzenetetre, hanem a csendben, a lelkünkben szóló Szentlélek szavára, Aki nemcsak néhány kiválasztotthoz, hanem mindenkihez akar szólni. Köszönjük azoknak, akik meghallották ezt a hívást, és nem küldték sem mások sem akár saját üzeneteiket levelező listákra. Reméljük elkezdtek a csend, az Istenre hallgatás gyümölcsei érlelődni mindnyájunk szívében, és a saját gondolatok és a másoktól felénk áradó gondolatok helyét kezdték felváltani bensőnkben Jézus, a Mennyei Atya és a Szentlélek godolatai. Szemmel láthatólag olyan idők következnek, amelyekben csak a Tőlük származó gondolatok, és e gondolatokból származó iránymutatások jelentenek számunkra biztonságot.

Mivel vége a meghirdetett üzenetböjtnek, ki-ki olvashatja mostantól újra lelkiismerete szerint, saját felelősségére a különféle üzeneteket, de nagyon figyelve arra, hogy milyen forrásból származnak, mire indítanak, milyen lelkiállapotokat eredményeznek: erővel töltenek fel, örömöt, bizalmat adnak, vagy pedig inkább elszívják meglévő erőinket is, félelemmel sújtanak, depresszióba nyomnak. Az üzeneteket is gyümölcseikről lehet felismerni, hogy mit érlelnek bennünk, milyen hatással vannak ránk.

Annak érdekében hogy megfelelő döntéseket hozzunk, minden helyzetben Isten szándékai szerint viselkedhessünk, szükséges, hogy világosan lássunk, megítéljük a körülöttünk zajló viselkedéseket, folyamatokat. De az alaptalan, nem megfelelő forrásból származó, igazságtalan, szeretetlen, felesleges, nem ránk tartozó ítélkezéstől óv minket Mesterünk. Ő szeretettel van mindenki iránt. Még az árulójához intézett utolsó szavai is szeretetet sugároztak: „Júdás, hát csókkal árulod ez az Emberfiát (Lk 22,48)? Jézus példáját követve Pál apostol még az ellenségeinkért – a nekünk és a világnak rosszat akarókért – is imádkoztat minket. „Áldjátok üldözőiteket, áldjátok, s ne átkozzátok (Róm 12,14). Minden emberért, köztük a még esetleg hitetlen politikai vezetőinkért is imára szólít. „Mindenekelőtt arra kérlek, végezzetek imát, könyörgést, esedezést és hálaadást minden emberért, a királyokért és az összes elöljárókért, hogy békés, nyugodt életet élhessünk, szentségben és tisztességben!” (1 Tim 2,1-2)

Zajlik a háborús készülődés, a félelmek elhintése, elhangzanak már atomháborúval való fenyegetések is. Sokan átengedik magukat ezeknek a negatív érzéseknek, vagy kétségbeesetten fontolgatják, hogy hogyan fogják túlélni ezt a telet, vagy az előttünk álló időket.  Elhangzik sok negatív prófécia is. Találkozunk nap mint nap ilyen-olyan fenyegető üzenetekkel, amelyek többnyire emberi, vagy ki tudja milyen forrásból származó megoldásokat, ellenszereket kínálnak.

Mit hallunk a hiteles Mária zarándokhelyekről: Fatimából, Medjugorjéból? Imára sürgetést: jöjjetek, tartsatok bűnbánatot, imádkozzatok és engeszteljetek. Sok próféta, bátorító üzeneteket szellemi fegyvert hozó személy jött Magyarországra az utóbbi években. Mire biztatnak? Arra, hogy vegyük komolyan az imát, a rózsafüzért (elsősorban a négy nagy klasszikus rózsafüzért). Imádkozzuk a Szeretetláng Jézussal való egységimáját! Mint egy nagy körmenetben hozzák a győzelmi zászlót, rajta a felirattal: Regnum Marianum. Ne féljetek, ti a Szűzanya tulajdona, országa vagytok! Hozzák a Keresztet, amely körül imádkozhatunk együtt egymással, az Égiekkel, a szent férfiakkal és nőkkel, és a szent angyalokkal Magyarországért, Európáért és a békéért. Van, aki magasra emeli az Eucharisztiát, hív a gyakori szentségimádásra vagy az állandó szentségimádásra bíztat, annak megszervezésén segédkezik. Szent István hozza a koronáját, amely pillanatnyilag nincs senkinek a fején, de a Szentkoronán keresztül, az általa hozott törvényeken keresztül maga uralkodik továbbra is, védi Országát, amelyet a Szűzanyának ajánlott. Azután van, aki Jézus és a Szűzanya egyesített szívét hozza, és azt a védelmet és biztonságot, amit a két Szent Szívnek való odaszentelődés jelent. És van, aki Jézus élő, szent Vérét hozza, amely lemos minden szennyet, minden bűnt, megbocsát, és a legnagyobb oltalom a gonosz lelkek támadásai ellen is. Ebbe az egységbe, a Szentháromságból kiáradó kegyelemforrásokba (ezek az igazi erőforrásaink) kell belehelyeznünk Magyarországot, és ezt a körülöttünk való békétlen világot.

Lelkünknek csak három ellensége van: a test, a világ, és a sátán. A testünk, azaz önző énünk, amely a végsőkig próbál ragaszkodni saját elképzeléseihez és élvezeteihez. A sátán, akiről Jézus azt mondja, hogy ő evilág fejedelme is (ez a világ a 3. ellenség, tehát valójában csak két ellenségünk van). Sok sötét katonáját tudja hadrendbe állítani. A világ sok pontjára odahelyezte ezeket a katonáit, vagy inkább rabszolgáit.

Szövetségeseink és jóakaróink azonban sokkal többen vannak. A Mennyei Atya elküldte Fiát, hogy kiragadjon minket a sátán rabságából, aki keresztjén már legyőzte lelkünk egyik fő ellenségét, és nekünk is megadja a győzelmet. A Szentlélek állandóan közbenjár értünk szavakban ki nem fejezhető sóhajtásokkal. Itt vannak mellettünk a vértanúk és a szentek különféle seregei, akik alig várják, hogy segíthessenek minket. És Itt vannak a hatalmas szent angyalok, akik többen vannak mint a bukott angyalok és erősebbek, mert Isten erejével harcolnak. Nincs hát okunk félelemre, csak hozzájuk kell társulnunk, és az ő segítségüket kell kérnünk!

Szentháromság Gyermekei, TÉRDRE, IMÁRA! Az Égiek csak ennyit kérnek tőlünk, hogy gyermeki bizalommal, mély hittel, szívből, kitartóan imádkozzunk. Az ilyen ima háborúkat, katasztrófákat hárít el. Vizsgáljuk felül időbeosztásunkat! Az ima most prioritást kell, hogy kapjon.

https://engesztelok.hu/terdre-imara/