2022. október 1., szombat

A tervezett szülőség igazgatója azt állítja, hogy a biológiai férfiak is lehetnek terhesek

Ismét egy tanú, akit a demokraták az abortusztörvényekről szóló meghallgatások során tanúskodni hívtak, azt állította, hogy biológiai férfiak is teherbe eshetnek és szülhetnek.

A képviselőház felügyeleti bizottságának e heti meghallgatásán Dr. Bhavik Kumar, a texasi Houstonban működő Planned Parenthood abortuszszakértője és az alap- és transz-ellátás orvosi igazgatója azt mondta a törvényhozóknak, hogy "férfiak is lehetnek terhesek, különösen a transz férfiak".

És ez a tudomány pártja!

Kumar nem részletezte, hogy szerinte a "transz férfiak" mellett a férfiak mely más csoportja lehet terhes.

A Summit News beszámolója: Andrew Clyde, a GOP képviselője megkérdezte Dr. Bhavik Kumartól: "Tehát a biológiai férfiak teherbe eshetnek és szülhetnek?", mire Kumar azt válaszolta: "A férfiaknak lehet terhességük, különösen a transz férfiaknak".

Clyde folytatta: "Tehát azt mondja, hogy egy biológiai nő, aki férfiként azonosítja magát, és ezért teherbe esik, idézem, férfi? Ezt akarja mondani?"

Kumar így válaszolt: "Ezek a kérdések arról, hogy ki eshet teherbe, tényleg nem a lényeget érintik, és én azért vagyok itt, hogy arról beszéljek, ami Texasban történik".

 

 

"Itt én kérdezek, ön pedig válaszol" - vágott közbe Clyde, hozzátéve: "Én teszem fel a kérdést, uram, nem ön".

 

"Így van, és én válaszolok a kérdésre" - válaszolta Kumar, majd kijelentette: "Valaki, akinek méhe van, képes lehet teherbe esni, akár nő, akár férfi, ez nem számít".

 

"Oké, végeztünk" - válaszolta elkeseredetten Clyde, hozzátéve: "Ez nem bonyolult. Hadd mondjam el: ha valakinek van méhe, és nőnek születik, akkor nő. Az nem férfi, és a világ túlnyomó többsége azt nőnek tekinti, mert biológiai különbségek vannak a férfiak és a nők között."

 

"Nem hiszem, hogy szükséges ezt kimondani, de a férfiak nem eshetnek teherbe és nem szülhetnek, függetlenül attól, hogy hogyan azonosítják magukat" - állította Clyde, majd hozzátette: "Mi a fenéért hoznának a demokraták egy olyan személyt, akinek a címe a transzgondozás igazgatója, egy abortuszmeghallgatásra, amikor csak biológiai nők eshetnek teherbe?".

 

 

Clyde ezután újra felolvasta Kumar nyitóbeszédét, amelyben a Planned Parenthood igazgatója az abortuszkorlátozásokat "eredendően rasszistának, eredendően klasszicistának és alapvetően a fehér felsőbbrendűség napirendjének részének" nevezte.

Clyde ezután megjegyezte, hogy a szervezetet, amelynek Kumar dolgozik, Margaret Sanger alapította.

"Margaret Sanger egész tevékenysége arra irányult, hogy a színes bőrű közösségeket az abortuszon keresztül megtizedelje, hogy kiiktassa a jövő generációit" - sürgetett Clyde.

"Hány abortuszt hajtott végre életében?" - kérdezte ezután a képviselő Kumartól, mire az orvos azt válaszolta: "Valószínűleg több ezret".

Clyde visszavágott: "Szóval, mint orvos maga is úgy gondolja, hogy elég csecsemőt vetett el, hogy igazolja Margaret Sanger meggyőződését és az örökségének folytatását? Ez lelkiismeretlen, ez megbocsáthatatlan, hálás vagyok, hogy ez most már bűncselekmény, és várom azt a napot, amikor az életet ismét tiszteletben tartják egész nemzetünkben".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-tervezett-szuloseg-igazgatoja-azt-allitja-hogy-a-biologiai-ferfiak-is-lehetnek-terhesek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése