2021. június 16., szerda

SZOLGÁLT ÉDESANYÁNK ÜZENETE A FÉNYES CSILLAGNAK ÉS TŰZRÓZSÁNAK A BETLEHEMI KÁPOLNABAN, KANADA, 2021. JÚNIUS

 

SZOLGÁLT ÉDESANYÁNK ÜZENETE A FÉNYES CSILLAGNAK ÉS TŰZRÓZSÁNAK A BETLEHEMI KÁPOLNABAN, KANADA, 2021. JÚNIUS 5-ÉN

FÉNYES CSILLAG:A harmadik rózsafüzérünk elején a feszület elöl, fehér kereszt lett, és az égbe nőtt. És kinyílt az ajtó [a fehér kereszt] közepén, és sok angyal elkezd bejárni. A kilenc arkangyal volt az első, és úgy alakultak, mint egy díszőrség, a kápolna legelején vannak. Sok-sok angyal veszi körül a kápolnát, és ott vannak a kápolnában és az itteni területen. Ma nagyon boldognak vagy békésnek tűnnek. Most látom, hogy sok szent jön, Szent József vezeti őket, Pio atya pedig Szent József mögött. Sok más szent is átjön a nyíláson, köztük a régi apostolok. Mindannyian csak elfoglalják a helyüket az ingatlan körül és a környéken, nagyon szép. És most látom a Szűzanyát, Anya ma nagyon szép. Gyönyörű arany korona van a fején, gyönyörű kövek vannak rajta és a tetején is. Az őrangyalom azt mondta a Mennyek Királynője. Ahogy Anya lejön, végignéz az egész világon. Tekintete valahogy az egész világra jár. Ahogy az anya belép a kápolnába, minden itt jelen lévő lélekre tekint. Anyának ma gyönyörű mosolya van, úgy tűnik, nagyon boldog. Anya felemeli a kezét, és megáld minket. Úgy tűnik, nagyon boldog. Anya felemeli a kezét, és megáld minket. Úgy tűnik, nagyon boldog. Anya felemeli a kezét, és megáld minket.

BOLDOG ANYÁNK: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Azért jöttem ma, gyermekeim, hogy vigasztalást hozzak nektek, mert jól ismerem a nehéz kereszteket, amelyeket választottaim cipelnek.

Ó gyermekeim, a világ olyan messzire sötétedett, Fiam egyházát most minden szinten támadják. Ó, gyermekeim imádkoznak, imádkozzatok ebben az utolsó órában. Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is imádkozzatok Fiam egyházáért, és kérjék Istent, hogy áldja meg és védje meg mindazokat, akik felelősek, hogy kiálljanak az igazság mellett, amikor eljön az ideje. Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy folytassák imáitokat, naponta ajánlva azokat a lelkek üdvösségéért, mert sok minden fog kibontakozni a világon, és nagyon sokan nincsenek felkészülve arra, ami az emberiségre fog esni.

Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzanak Ausztráliáért. Kérjétek gyermekeimet, hogy térjenek vissza bűnös útjaikról, kérjetek bűnbánatot mindazért a rosszért, amit Fiammal, választottammal tettek, aki sokat szenved tőlük. Ó, gyermekeim, sok minden fog Ausztráliára esni, és sokaknak nem lesz idejük kérni Isten bocsánatát. Most itt az idő, gyermekeim, hogy visszaforduljatok Istenetekhez, mert Isten hamarosan lerázza a fiamat tartó láncokat. Mert közeleg az idő, előre kell mennie, hogy visszahozza gyermekeinket.

Ó, gyermekeim, tudom, hogy a dolgok csendesnek tűnnek ebben az időben, de most már minden a helyén van Gyermekeim, akik az Atya szavára várnak, hogy a dolgok még nehezebben kezdődjenek. Ó, gyermekeim, kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, ne veszítsétek el szívüket Gyermekeim, legyetek erősek, mert elérkezett az idő.

Arra kérlek benneteket, Gyermekeim, hogy találkozzanak újra Medjugorje-i jelenéshelyemen. Gyermekeim számára ebben a hónapban lesz 40 éve, hogy az Atya elküldött Engem ebbe az otthonomba. Kérlek benneteket Gyermekeim, hogy imádkozzanak ezekkel a gyermekekkel, mert Isten sok csodát engedett meg ott. És ezek továbbra is megtörténnek Gyermekeim, mert Istennek van egy terve, hogy feltárja a Mennyország jelenlétét ott nagy módon. Imádkozzatok gyermekeim, és kérjétek Istent, hogy segítsen mindenkinek.

Ó, gyermekeim, Isten sok ajándékot ajánlott fel ezeknek a gyerekeknek, mert elfogadták elhívásukat. Amikor eljöttem és megkértem őket, hogy imádkozzanak, mindannyian félretették a földi dolgokat, és a lelkek üdvösségéért imádkoztak.

Gyermekeim ezt kéri a Mennyország az összes választotttól szerte a világon. Imádkozzatok Gyermekeim, imádkozzatok sokat, és látni fogjátok, hogy Isten csodái a szemetek elé kerülnek. Szeretlek titeket Gyermekeim, és köszönöm, hogy eljöttetek ma. Sok vigasztalást hoztál Édesanyád Szívének és Istened Szívének, amely annyira megsebzett ebben az időben. Szeretlek titeket Gyermekeim és megáldalak benneteket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

És ti, Szeplőtelen Szívem hét rózsája, ma különleges áldást adok rátok az elkövetkező napok bölcsességéért. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Hálát adok nektek Gyermekeim, és az imák végéig maradok. Szeretlek titeket Gyermekeim, kérlek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.

TŰZRÓZSA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Láttam az angyalokat, amint rózsaszirmokat szórnak a kápolnába itt, az egész területen és minden szent helyen. A mi családunk otthonában is. A Szűzanya idehozta családjainkat, egybegyűltek és velük vannak az őrangyalok. Egy csoportba gyűlnek, és Ő megáldja őket a megtérésért.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

TŰZRÓZSA: Vannak, akiknek megindult a szíve, nem tudják, mi történt, nincsenek tudatában, de minden családunk, tágabb családunk részesült némi kegyelemben ezen a földön. De azoknak is, akik már átlépték a fátylat. Megáldja őket.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

TŰZRÓZSA: Azok a lelkek is csatlakoztak hozzánk a mennyből, és néhányan a purgatóriumból is. Most ez a lélekcsoport eltávozott innen, vissza oda, ahonnan jött. És most a csoport mindazokból érkezett, akik a világban egyesültek a Kis Kaviccsal. Itt is összegyűlnek őrangyalaikkal. Áldottak is a kitartásukért, és a Szentlélek ajándékait kapják, hogy segítse őket ezen az úton. A Szűzanya megáldja őket és mindannyiunkat itt.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

FIRELILY: A Szűzanya most beszél.

SZŰZASSZONY: Édes gyermekeim, akik ma itt gyűltek össze. Köszönöm, hogy eljöttetek, folytassátok imáitokat, áldozatotokat. Maradj békében, ne hagyd, hogy a gonosz elvigyen téged olyan gondolatokkal, amelyek a világba visznek. Haladjatok tovább ezen az úton, mert a jutalom a végén nagyszerű, és annyi lelket mentetek meg, oly sok-sok lelket, gyermekeim. Amikor eléred a mennyországot, látni fogod, hogy a legkisebb dolgok, még egy gondolat is mennyire segített megmenteni egy lelket. Imádkozz különösen azokért, akik akár gondolatban, akár tettben öngyilkosok. Sok ilyen szegény lélek van szerte a világon. A fiatalokban is a világ állapota miatt, és levette őket a sok világi természetű zavaró tényező. Áldom ezeket a szegény lelkeket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

TŰZRÓZSA: Most folytatjuk imáinkat.

ÜZENET A SZŰZÜNK A FÉNYES CSILLAGNAK A BETLEMI KÁPOLNÁBAN, KANADA – 2021. JÚNIUS 15.

FÉNYES CSILLAG: Az imádat után az előtte lévő feszület kifehéredett, és egészen az égig nőtt, hatalmasra. A keresztajtó közepén lévő kapu kinyílt, és sok angyal és szent lép be rajta. A kilenc arkangyal először jött, és a kápolna körül álltak; védenek itt minket, sok angyalt is az egész területen. Valóban gyönyörű; Úgy tűnik, az angyalok boldogok ma este, vidámak és mosolygósak, és nem olyan szomorúak, mint legutóbb, amikor láttam őket. És látom, hogy Szent József átjön Pio atyával, és sok szent is átjön, és mindannyian csak elfoglalják a helyüket a kápolna körül, és mindannyian a kereszt felé fordulnak.

Ahogy a Szűzanya lejön, az angyalok díszőrséget készítenek, a Szűzanya pedig leszáll, csak suhan az angyalok két sora között. A szentek pedig megfordultak, szembefordultak a kereszttel, és fél térdre borulnak, míg a Szűzanya bemegy a kápolnába. Anya nagyon szép ma este, ma este is nagyon boldognak tűnik. Szeplőtelen Szíve látható, Szeplőtelen Szívű Szűzanya ma este, hogy eljött az Anya. És látom a Szívét fehér rózsákkal a Szíve körül, nagyon szép, a rózsák olyanok, csak nem tudom megmagyarázni, hogy nem olyanok, mint itt a fehérrózsák, egyszerűen gyönyörűek. Anya mosolyog, felemeli a kezét.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Ti, gyermekeim, megérintettétek Anyátok Szívét azzal, hogy eljöttetek ma este, és jóvátételt ajánlotok Isteneteknek, aki annyira megsértődött ebben az időben.

A ti világotok Gyermekeim most ilyen állapotban vannak, gyermekeim körül néztek, és hamis békét láttok. Ó, a világ azt hiszi, hogy minden újra normális lesz, ó, gyermekeim, a dolgok nem jöhetnek normálissá a tudomány által. Csak azáltal, hogy Isteni Fiamhoz fordulok, minden dolog visszatér az igazsághoz.

Nagyon szeretlek titeket Gyermekeim, hogy egyesültek a világ minden gyermekével, akik ezen a napon imádkoznak. Ez a gyermekeim annyira fontos, hogy egyesüljenek minden gyermekemmel. Ez Prófétánk egyik küldetése, hogy csatlakozzon mindenkihez, és Önnel együtt csatlakozzon mindazokhoz, akik szerte a világon segítik ezt a feladatát. Ó, gyermekeim, szerte a világon oly kevesen válaszoltak hívásomra, mégis oly sok minden megenyhült Istenetek iránti szeretetetek miatt. Ó, gyermekeim, a kevesek még mindig olyan sokat megmenthetnek, és köszönöm, hogy felajánlottad idejét, imáitokat. Ó, gyermekeim, nagyon szeretlek titeket, és egy napon, amikor átlépitek a fátylat, beszélni fogunk ezekről a dolgokról és mindarról, amit Istenetekért elértetek. Legyetek erősek, gyermekeim, és ne kételkedjetek Isten szavában.

Sok gyermekem a lelkiismeret megvilágításáról kérdez, ó, gyermekeim, legyenek békében, mert amikor jön a háború, és amikor látjátok a forradalmat Rómában, amikor meglátjátok Fiam keresztjét az égen, akkor tudni fogjátok, hogy itt az idő . Legyetek békében Gyermekeim, mert azon az úton jártok, amelyre Isten kijelölt titeket, hogy visszahozzátok testvéreiteket. Példa lenni először a családotokban, majd példa lenni mindazoknak, akikkel találkoztok. Ez nagyon fontos ebben az időben, gyermekeim, mert Isten szeretete lassan haldoklik a világban, és csak kevesen viszik tovább Isten szeretetét a végsőkig. Nagyon szeretlek titeket Gyermekeim, mindig mellettetek vagyok, kérjetek és ott leszek. Szeretlek titeket Gyermekeim és megáldalak benneteket. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

FÉNYES CSILLAG: Miközben Anya megáldott minket, a rózsák Szívében elkezdtek hullatni szirmokat, sok szirmot. Ahogy a szirmok hullottak, egyre több szirm nőtt, és az angyalok összeszedték ezeket a szirmokat, gyönyörű fehér szirmok. Az angyalok elmentek, és minden egyes emberbe szirmot helyeztek itt, majd angyalok ezrei vettek szirmokat, és mentek el szerte a világon, és helyezték el őket különböző lelkekbe; néhány lelket ismerek, és néhányat nem. Tudom, hogy Ausztráliában elég sok angyal él, és ott adnak rózsaszirmot az embereknek, nagyon szép. Anya csak néz körülöttünk, ahogy az angyalok osztogatták a rózsaszirmokat, és most Anya felemeli a kezét.

SZŰZANYA: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Ezt az ajándékot mindazoknak adom, akik részt vettek ebben a világimában. Ó, gyermekeim, sokat enyhítettél, sokakat megmentettél ezekkel az imákkal, gyermekeim. Kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok, mert ezek a rózsaszirmok a ti tisztaságotokért szolgálnak. Neked adom az elme tisztaságának, a szív tisztaságának, a lélek tisztaságának és a test tisztaságának kegyelmét. Ó, gyermekeim, nagyon fontos, hogy engedjétek, hogy Isten szeretete ragyogjon belőlük most mindazokra, akikkel találkoztok; mert ti vagytok a fények, amelyek a sötétségben világítanak. Szeretlek és áldalak az erődért. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

FÉNYES CSILLAG: Anya most minden jelenlévőre néz, és gyorsan odament minden lélekhez, és homlokon csókolt, és most az anya visszatért, gyönyörű mosoly van az arcán.

SZŰZASSZONY: Gyermekeim, megvigasztaltátok Anyátok Szívét.

FÉNYES CSILLAG: És most a Szűzanya visszamegy a keresztre, és minden angyal és szent követi Anyát.


Kemény érvek: Viganó megcáfolja Ratzingert és Saraht a "reform reformjával" kapcsolatban

 

Ugyanaz a rosszindulat hozta létre a második vatikáni zsinat kétértelmű szövegeit és a kétértelmű új rítust is - mondta Carlo Maria Viganò érsek a ResNovae.fr-nek (június 15).

Szerzőik tudták, hogy a "konzervatív" püspökök mindkettőt katolikus módon fogják értelmezni, miközben a valódi szándék és eredmény minden volt, csak nem az. Viganó felteszi a leleplező kérdést,

"Láttak már olyan papot, aki a Novus Ordo-t az oltárral Isten felé fordulva, teljesen latinul, a tradicionalista (római) miseruhát viselve és a szentáldozást celebrálja, anélkül, hogy ez kiváltotta volna püspöke és a konfráterek haragját, még akkor is, ha szigorúan véve ez a celebrálási mód tökéletesen legitim lenne?".

Néhány pap valóban megpróbálta ezt megtenni, de "rosszabb bánásmódban részesültek, mint azok, akik szokás szerint a tridenti misét celebrálják" - hangsúlyozza Viganó .

Nem ért egyet Ratzingerrel, Sarah-val és másokkal, akik az új mise fokozatos "liturgikus megújulása" mellett érveltek. Viganó számára az ilyen próbálkozások kirakatrendet használnak arra, hogy a szalonképtelen Új Rítust szalonképessé tegyék. Felteszi a nyilvánvaló kérdést: "Mi értelme van a Novus Ordo Isten felé való celebrálásának, az áldozati imák megváltoztatásának és a nyelvre osztott áldozásnak, amikor a római mise ezt mindig is biztosította?".

A "reform reformja" Viganó számára ugyanazokból a téves előfeltevésekből indul ki, amelyek a második vatikáni zsinat utáni változásokat is éltették, amikor a liturgiát "tetszés szerint" módosították, és a tiszteletreméltó római rítust "modernizálták" és eltorzították. A közelmúltban a "reform reformja" fel akarta öltöztetni az új rítust, "hogy annak látszódjon, ami nem az, és nem is akar lenni" - állítja Viganó.

Az első esetben ez arra kényszerített egy királynőt (= a római rítus), hogy papucsot viseljen és rongyokba öltözzön, a második esetben egy közembert (= az új rítus) arra kényszerítettek volna, hogy királyi tiarát viseljen a fodros haj fölött, vagy szalmakalapban üljön a trónon. E kísérletek mögött Viganó számára valami olyasmi áll, amit ezek a prelátusok nem mernek bevallani: "a zsinat és még inkább a liturgia kudarca".

https://gloria.tv/post/9BWG3q3i4pNY4kh9ssGV4etxT