2020. június 18., csütörtök

Énochnak adott üzenet. 2020.június 12., 17.

Én vagyok az Isten Báránya, a hűséges szolga,aki minden áldozatkor lejött a Mennyből. Minden alkalommal az életemet adom, ez juhaim lelki eledele!

Jézus hívása népéhez.
Üzenet Énochnak.
Békém legyen veletek, drága gyermekeim.

Milyen szomorúnak érzem szerető szívemben azt a megvetést, megalázást és káromlást, amelyet sok pásztoromtól és gyermekeimtől kapok, amikor otthonomat újból megnyitom! Azt mondom, hogy Szent áldozatom már nem lesz ugyanaz; a világjárvány ürügye miatt. Sok papom és egyházi hierarchiám lerombolja Istenségemet azáltal, hogy Testemet és Véremet nyájam kezébe adja , mintha  az egy darab kenyér lenne. Hűtlen pásztorok! Nem tudjátok, hogy mennyire élő és valós vagyok az összes felszentelt templomomban , és feláldozom magam, mint feláldozott bárány, mint lelki étel népem számára? Mennyire hiányzik a józan ész! Milyen igazságtalanság és a szeretet hiánya amit teszel számomra és a nyájam számára, amikor a Szent áldozatom így folytatódik!

Isten Báránya vagyok, aki hű pásztorok általi minden odaadással leereszkedik az égből; mint felszentelt lelki  eledel a bárányaimnak. A testem és a vérem átalakításának rejtélyét minden pap elvégzi, amelyet papjaim kezdeményeznek. Én vagyok az egész istenségemben, aki lejön az égből, hogy életre keljen, lelki táplálékot adjon nyájának, és hűséges fiaim szívében éljek, akik méltóságteljesen fogadnak engem. Nem csak egy darab kenyér vagyok. Én vagyok az ÉKenyér, aki leszállok az égből. Én vagyok a lelki Manna, aki kioltja  nyájam éhségét és szomját. Hármas Isten vagyok, aki bőséges életet fog adni neked. Azt kérdezem tőled, vajon megérdemlem-e ilyen megvethető visszaélést néhány lelkészem között, akik a városomba kiszolgáltatják, mintha egy darab kenyér lennék?  Megérdemlek-e ilyen gonosz bántalmazást, amikor sok gyermekem méltatlanul vagy a kezébe vesz el? Valóban azt mondom nektek: Mindenki, aki ad nekem, méltatlanul fogad el engem vagy a kezében, „bűnös”, és ha így áldozik, ha nem bánja, és nem vallja meg,ahogy velem bánik, ezen a világon, akkor az örökkévalóságban is úgy fogják kezelni, amikor előttem megjelenik.
Gondolj a gyülekezetem lelkészeire; ;gondolj oktalan nyájamra, hogy holnap neked semmit ne kelljen megbánnod! Én vagyok az Isten Báránya, aki önmagát adta  szeretetből, és életté válik minden felszentelt templom egyszerűségében. Ne felejtsd el, tehát,hogy nem folytathatod méltatlan bánásmódodat Istenségemmel! Békét hagyok veled,az Én békémet adom nektek. Tarts bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten országa.

Békém maradjon veled, nyájam.

A tanárod és  Pásztorod,  Jézus.

Add át üzenetemet az egész emberiségnek, szürke nyájamnak.
Szürke nyájam, csak az ima, a gyors  bűnbánat, amit  láncban végzel világszerte, riasztja el a gonosz hírnökök terveit!
2020. Június 17. 13:30.
  Jézus , a Jó Pásztor felhívása nyájához.
Üzenet Énochnak.
Békém legyen veled, szürke nyájam.
  Nyájam, készülj fel egy új járványra, az emberiség börtönben marad, addig, amíg úgy nem dönt, hogy teljes szívéből vissza nem tér Istenéhez. A vírusok és pandémiák egy ideig tovább sújtják és megsemmisítik az emberiséget. Az elit, a média és a nemzetközi szervezetek összeesküvései az emberiséget hosszabb szünetekre vezetik.  A félelem, a pánik, a korlátozás és a remény az összeesküvés részét képezik.
Az Új Világrend már elkezdte letelepedését a földön; a nagy nemzetek királyai politikai, társadalmi, kulturális, gazdasági és technológiai szempontból egységesíteni akarják a világot annak érdekében, hogy ellenőrizni és befolyásolni tudják a fejlődő nemzeteket. Át akarják venni a világot, hogy csak egyetlen kormány, egységes gazdasági rendszer, egyetlen kultúra, egyetlen vallás és egységes valuta legyen; Mindezt az Antikrisztus megjelenésének és utolsó uralmának előkészítése érdekében.
  Én nyájam,, az úgynevezett „globalizáció”, amely arra törekszik,  hogy legyőzze a szegény nemzeteket, akik elveszítik önállóságukat, gazdaságukat, kultúrájukat és identitásukat. A szegény nemzetek összes természeti erőforrását egy egységes világkormány fogja kiaknázni, amely nagy és hatalmas nemzetek királyaiból áll. A szegény országok lakosságát rabszolgaságra fogják vezetni.

Szürke nyájam, csak az ima, böjt és engesztelés, amelyet egy világméretű hálózatban hajtasz végre, képes lesz elpusztítani a gonosz hírnök terveit. Tedd hited és bizalmad Istenbe, és szenteld magadat,  családodat és nemzetedet a Két Szívünknek, és biztosíthatlak , hogy a gonoszok tettei a földre hullanak.  Ne aggódj a családod, a vírusok és a paraziták miatt; tartsd meg a Vér erejét, imádkozd a 91. zsoltárt reggel és este, kiterjesztve gyermekeire és rokonaira, és hivatkozva a Nevemre és a Vér erejében bízva,kiterjesztve minden vírusra, pestisre és pandémiára,  biztosíthatlak, hogy nem fogsz megfertőződni vagy meghalni tőlük  Az Én békém maradjon veled én nyájam.

Tanárod és  Pásztorod, a Jó pásztor Jézus.

Tedd közzé üzeneteimet az egész emberiség számára.