2024-09-20 Reconquista - Én vagyok a fej és a győzelem

Írj, kis virág.

Minden karizma, minden tőlem származó ajándék szent gyümölcsöt terem minden gyermekem számára.  Minden ajándék akkor hasznos, ha a lélek, miután megkapta, felajánlja Nekem, hogy megmutassam, hogyan, mikor és hol használhatja.

Ezek a munka eszközei, amelyeket én adok nektek, a szükséges szerszámok a rátok bízott munka szerint.

Semmit sem adok hiába, gyermekeim.

De ahogyan Én adom nektek az Én Kegyelmemet, és ti oly sokszor visszaéltek vele, úgy az Én ajándékaimat is elutasítjátok, figyelmen kívül hagyjátok, rosszul használjátok, félreértelmezitek a Sátán által szított gőg miatt.

És amikor ezeket az általam nektek adott eszközöket megcsonkítjátok, akkor az általam nektek adott művek, küldetések is megcsonkításra kerülnek.

És hány küldetés maradt így befejezetlen, haszontalan, és a lelketek érzékeli ezt a rendellenességet, és szenvedést okoz nektek.

Ez is meg fog újulni, gyermekeim, bátorság.

Minden ajándék a maga helyén, mindegyik a cél érdekében dolgozik, amiért adták, mindegyik segít gyermekeim üdvösségében, gyógyulásukban, formálódásukban, abban a munkában, hogy teljes mértékben gyermekeimmé váljanak - egyre inkább egyesülve Szívemmel, akaratommal és cselekedeteimmel.

Minden rendben van, gyermekeim.

Fényhadseregemben jelen van minden adomány és karizma, emberi és lelki egyaránt, és mindegyiknek megadom a szükséges képzést és Kegyelmet, hogy befogadják, Nekem ajánlják fel és használják őket.

Gyermekeim, soha nem látott ajándékokat és Kegyelmeket fogtok látni, mert az időkben és helyzetekben, amelyekkel szembe kell néznetek és szembe fogtok nézni, szükségetek lesz rájuk.

Ami most történik, gyerekek, az korábban még nem történt meg.  Ezt ne felejtsétek el.

Minden időnek szüksége van a maga kegyelmére, kialakulására és a Munkám elvégzéséhez szükséges eszközökre.

NE FÉLJETEK!

MARADJATOK BENNEM.

Látjátok, hogy Egyházamat, amelyet az apostolok szent alapjára alapítottam, és amelyet lélekről lélekre - tégláról téglára - építettem az évszázadok során, beszivárogtatták, megsebezték, csökkentették.

A rendet, amelyet gyermekeim javára helyeztem el benne, elutasították.

És mi maradt, gyermekeim?

A faféreg.[1] Ezért érzitek a szomorúságot.

Ezért érzitek a szomorúságot - az enyémet.  Ezért érzitek a borzalmat - az enyémet.  Ezért érzitek szent haragot, hogy azt látjátok szennyezettnek és korrodáltnak, amit Atyám teremtett - az Én haragom.

Mint egy fa, amelynek ágait kártevők támadták meg, amelyek levelet levél után fogyasztottak el, megakadályozva és eltorzítva minden hajtást, és amelyek végül kiszárítják és károsítják a főtörzset, kitéve azt még nagyobb kártevőknek és betegségeknek, Látjátok, mi történt gyönyörű Egyházamban - a büszkeség, a hit hiánya és a bálványimádás csapása behatolt az Én Fám ágaira, amelynek csak bőséges gyümölcsöt kellene teremnie, tápláló és élettel teli, árnyékot és menedéket, és Istenetek gondviselő Szeretetének állandó emlékeztetőjét.

Gyerekek, a legveszélyesebb és legpusztítóbb kártevők azok, amelyek észrevétlenül hatolnak be, a sötétben és rejtve fejlődnek, és egyre csak nőnek és nőnek.  És amikor végre látjátok, hogy a felszínen csíráznak - milyen kiterjedt már, lehetetlen kiirtani őket, csak a legszélsőségesebb intézkedésekkel.

Egy teljes metszés, egészen a gyökerekig.

Gyermekeim, emlékezzetek a fügefákról szóló példabeszédekre[2].

Ne botránkozzatok meg azon, amit mondok nektek, a helyreigazító szavaimon, az IGAZSÁGON, amit a TE ÉRTED mutatok meg.

Gyermekeim, ti az Én Misztikus Testem részei vagytok.  Egyházam élő részei vagytok.  ÉS ÉN VAGYOK A FEJETEK.  ÉN VAGYOK A SAROKKŐ, AMELY NÉLKÜL MINDEN ÖSSZEOMLIK.[3] EMLÉKEZZETEK PÁL APOSTOLOM SZAVAIRA.

Emlékezzetek az Én Pálom szavaira, aki figyelmeztette és helyreigazította gyermekeimet, akik azt mondták: „Én Pálé vagyok”, „Én Apollóé vagyok...”[4] Én Apollóé vagyok..."[5] Ti az enyémek vagytok.

TI AZ ENYÉMEK VAGYTOK.

NE FELEJTSED EL!

A MEGÖLT BÁRÁNYHOZ TARTOZOL, AKI VÉRÉVEL MEGVÁLTOTT TÉGED.[5] A TE JÉZUSODHOZ TARTOZOL.

A TE JÉZUSODHOZ TARTOZOL[6].

Ne lepődjetek meg tehát, ha azt mondom nektek, hogy a pozíciót - a felelősséget -, amelyet azért rendeltem be, hogy pásztoroljam, vezessem és védelmezzem a juhaimat, erőszakkal elfoglalta valaki, aki NEM AZ EZEM.

EZT EGYEDÜL ÉN MONDHATOM, GYEREKEK.  Én, Aki minden szívet meghallok, és Aki ELŐTT semmi sem marad rejtve.

És CSAK Én tudom - és fogom - eltávolítani az IMPOSTOROKAT, az aljas csapásokat, amelyek beszivárogtak, előkészítve az utat a kárhozat emberének, aki rövidesen lelepleződik a nemzetek előtt.

Ti, akik megkaptátok figyelmeztetésemet magatokban, akik hordoztátok ezt a tudást, és akik szenvedtetek az Én Nevemben, amikor láttátok, hogy Szent Testemet ismét elárulták - Köszönöm, gyermekeim.  Szenvedésetek az enyémmel egyesülve sokak számára irgalmat fog elérni.

Nektek, gyermekeim, akiknek ezek a szavak újak, kemények, áthatóak - és zavart okoznak nektek -, azt mondom nektek:

BÍZZATOK JÉZUSOTOKBAN.

BÍZZATOK ABBÁTOKBAN.

BÍZZATOK A MI LEGSZENTEBB LELKÜNK SZENT FÉNYÉBEN.

Nem nektek kell megvilágítanotok ezeket az időket és a történéseket.  A ti gondolkodásotok, gyermekeim, túlságosan korlátozott, és az ellenség bűzös zűrzavara megsebezte.

ÉN VAGYOK AZ, AKI VILÁGOSSÁGOT AD NEKTEK, GYERMEKEIM.  [lágy mosoly]

NE FELEJTSETEK EL!

A TI JÉZUSOTOK ADJA MEG NEKTEK A FÉNYT, AMIRE MOST SZÜKSÉGETEK VAN AHHOZ, HOGY EGYÜTTMŰKÖDJETEK ABBÁNK - MISZTÉRIUMUNK - TERVÉBEN.  A SZERETET ÉS A KEGYELMESSÉG TERVÉBEN, amely korról korra kibontakozik, vezetve, megvilágítva, megtisztítva gyermekeimet, Egyházamat.

MARADJATOK BÉKÉBEN A SZÍVEMBEN.  Ne féljetek.

Gyermekeim, mennyivel inkább kell látnotok, ahogyan láttam Apostolaimat és tanítványaimat tántorogni, menekülni, megtagadni Engem; látni „romokban” azt, amit oly sok gonddal és Szerelemmel gyűjtöttem, formáltam és szerettem.

De gyermekeim, a Keresztről tekintetemben ott volt az a Béke is, hogy ami történik, az szükséges, és hogy látni fogom, amint kiválasztottjaim megtisztulnak minden büszkeségüktől, emberi gondolkodásuktól és viselkedésüktől, készen állnak az Isteni Tűz csókjára, amely befejezi teljes átalakulásukat.

Kicsinyeim, akik szeretnek Engem, azért mondom nektek ezeket a szavakat, hogy emlékezzetek arra, hogy Egyházam megtisztulása után - Visszahódításom után - megújulva fogjátok látni, teljesen tisztán, tele Fénnyel, tele Kegyelmem bőségével, ahogy az Szívemből áradt, amikor át volt szúrva.

Igen, gyermekeim, a rothadás olyan magasra és olyan mélyre hatolt, hogy a megtisztítás munkáját CSAK Én tudom elvégezni.  ÉS TI VELEM EGYÜTT.

ÉN, A TI KAPITÁNYOTOK, ÉS TI, AZ ÉN KATONÁIM.

FÉNYSEREGEM - A Hit, a Remény, az Igazság Fényét hordozva - a mindent legyőző Kardot.

A HIRDETMÉNYt már megnyertük, gyerekek, de a csatát nektek kell átélnetek.

Jóvátételben, felajánlásban, áldozatban.

EGYÜTT VELEM.

Amint jóvátételt fogok tenni értetek.  AHOGY ÉN FELAJÁNLOTTAM MAGAM AZ ATYÁNAK.  Amint mindent feláldozok azért, hogy engedelmeskedjek és beteljesítsem AZ APÁM MUNKÁJÁT - minden gyermekének üdvösségét.

Maradjatok bennem.  Ne féljetek.

Minden úgy fog megremegni, ahogy el sem tudjátok képzelni, annyi minden fog összeomlani, amiről azt hittétek, hogy örökkévaló.

NE FÉLJETEK!  NÉZZETEK RÁM.

Ne feledjétek, hogy a mi ellenségünk minden „győzelme” LÁTOMÁNYOS.  IDŐLEGES.  Múlékonyabb, mint a reggeli köd.

ÉN VAGYOK A GYŐZELEM.

ÉN VAGYOK.

NINCS MÁS.

Legyetek békében, gyerekek.  Látom szíveteket, látom fájdalmatokat, félelmeiteket és kétségeiteket, gyötrelmeiteket.

HOZZÁTOK ŐKET HOZZÁM.  HELYEZZÉTEK ŐKET A SZÍVEMBE.

Ismételjétek a nevemet.

„ISTEN MINKETTÜNKEL.”

Ismételjétek és legyetek békében.

Anyám betakar benneteket Szent Köpenyével, és én betakarlak benneteket Véremmel.

NE FÉLJETEK!

NÉZZETEK RÁM.
A TE JÉZUSOD SZERET TÉGED.

[szelíd mosoly, mintha bátorítana minket]

[1] Olyan komolysággal mondta, hogy nekem nagyon súlyos szavaknak tűntek, mintha egy tonnányi súlyként ereszkedtek volna alá.  Szörnyű a jelentésük.

[2] Az evangéliumokban háromszor említik a fügefát példaként vagy szimbólumként: a példázat a fügefáról, amely még nem hozott gyümölcsöt, de amelyet még egy évig gondoznak abban a reményben, hogy gyümölcsöt hoz, mielőtt kivágják (Lk 13: 6-9); a fügefa, amely elszárad, miután Jézus megátkozta, mert nem hoz termést (Mt 21: 18-22; Mk 11: 12-24); és a fügefa, amelyet Jézus analógiaként használ az idők jeleinek olvasására (Mt 24: 32-35; Mk 13: 28-31; Lk 21: 29-33).  Ez utóbbi példa egy hosszabb beszéd része, amely a négy evangéliumból háromban megismétlődik, egy olyan beszédé, amely rendkívül fontos, és sok fényt ad nekünk ezekre az időkre.

[3] Jézusnak ezt az egyszerűen megfogalmazott emlékeztetőjét, úgy találtam, hogy tele van fénnyel és jelentéssel.  És bár nem tudom szavakba önteni, amit érzékelek (pedig megpróbáltam!), legalább azt a jelentőséget szeretném közölni, kiemelni, amit én érzékeltem ezekben a szavakban.  Olyan egyszerűnek és nyilvánvalónak tűnnek, de úgy tűnik számomra, hogy van néhány fontos tanulság, amit nem szabad elfelejteni az Egyházon belüli tekintély témájában.

Úgy érzem, hogy ezekkel a szavakkal arra próbál emlékeztetni minket, hogy Ő az egyház feje, Ura és Mestere.  És hogy bár Péter széke egyelőre bitorolt, és ezzel együtt a jelenlegi hierarchia nagy része veszélybe került, ez nem jelenti azt, hogy az Egyház fej és vezető nélkül marad.  A FEJ JÉZUS.  A pápa tisztsége a helytartóé, vagyis azé, aki a Fejet képviseli, de nem ő maga a Fej.  És hogy ha a helytartó elválik a Fejtől, akkor többé nem a Fej helytartója, bár látszólag továbbra is úgy viselkedik.
A Fő MINDEN egyház fölött áll: a Militáns, a Tisztuló, a Diadalmas.  Ezért áll még mindig Jézus ígérete, hogy „a pokol kapui nem győzik le azt (az Egyházat)”, még akkor is, ha egy rövid időre a Militáns Egyházat, amely még itt van a földön, részben bitorolják és beszivárognak.

Egy másik dolog, amit az Egyház „struktúrájával” és tekintélyével kapcsolatban észreveszek, az a fontosság és a párhuzam aközött, amit az Egyház Jézus halála után nagypéntektől kezdve, az Ő feltámadásán át, Péter háromszoros hitvallásáig átélt, és amit az Egyház ezekben az időkben átél.  Jézus meghalt és a sírba fektették; Péter megtagadta Őt és elmenekült; az apostolok szétszóródtak és összezavarodtak.  Az újjászületett Egyház „látható” tekintélye és struktúrája minden emberi szemmel nézve eltűnt, megrendült, megsemmisült. És mi maradt?  Egy kis csoport gyűlt össze a Legszentebb Mária körül - osztozva az Ő fájdalmában, a hit szörnyű és hatalmas próbatételében, és a gyötrelmes várakozásban a feltámadás és Jézus szavainak beteljesedése előtt.

Mindazok ellenére, amit az imént írtam, nehéz szavakba öntenem mindazt, amit Jézusnak ezek az egyszerű szavai az Üzenetben eszembe juttatnak, mert nem rendelkezem kiterjedt teológiai szókinccsel, és nincs nagy tudásom, és bizonyára tévedhetek.  Csak azt tudom, hogy a Fő nem hagy el minket.

[4] 1 Korinthus 3, 4-9.  Az egész fejezet hasznos.

[5] Nagy nyomatékkal szólva.

[6] Enyhébben fogalmazva.  Valami, ami talán észrevétlen maradna, de ami nekem az Ő nagyon finom Szeretetének jeleként tűnt fel, az az, hogy azt mondja: „A te Jézusodhoz tartozol”.  Mintha azt akarná hangsúlyozni, hogy ez egy kölcsönös Szeretet és átadás.