2011. június 20., hétfő

A legújabb sikeres chipbeültetés eredménye gondolatátvitel egyik agyból a másikba

Az amerikai nemzetbiztonsági hivatal (DHS) terrorista tevékenységek kockázat és gazdaságelemző központjának otthont adó Southern California egyetem tudósai olyan mesterséges memóriarendszert hoztak létre, amely lehetővé teszi a gondolatok, emlékek és tanult viselkedési formák átvitelét egyik agyból a másikba.

Az orwelli novellába illő projekt keretében az idegmérnöki (neural engineering) és biometrikus mikroelektronikai rendszerkutatásban járatos tudóscsoport az agy irányítására és a hosszú távú emlékek tárolására képes chipet hozott létre. A kísérletek során a tudósoknak a beültetett chip segítségével sikerült rögzíteni, letölteni és átvinni az egyik alany emlékeit a másik agyába.

A jelenlegi projekt során a tudósok patkányoknak tanítottak meg bizonyos feladatokat, mint például, hogy két kar lenyomásával egy korty vízhez juthatnak. A patkányok agyába ültetett mikrochip képes volt átvenni a hippokampusz (az agynak a hosszú távú memóriáért felelős része) szerepét, bizonyos agyhullámokat kódolni, majd azokat az agynak továbbítani.

A technológia ilyen irányú fejlődésével földünk egyre közelebb került egy globális rendőrállam kialakulásához, ahol a hatalom képes irányítani az egyén gondolatait.

Ennél is ijesztőbb perspektíva az egykor csak sci-fi regényekből ismert „gondolat rendőrség” megvalósítása a való életben, ahol a kormány erőszakkal rehabilitálja azokat, akiket veszélyesnek talál, még mielőtt bármilyen bűntényt elkövettek volna, pusztán egy számítógépes valószínűség számítás alapján, ami megmondja, hogy bizonyos gondolatokat gondoló egyének milyen valószínűséggel fognak bűnt elkövetni a jövőben.

A megelőző katonai csapások és más országok lerohanása még mielőtt azok bármilyen agresszív lépést tettek volna már évek óta bevett gyakorlatnak számítanak, így egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy közel az idő, amikor egy terrorista szándékkal gyanúsított embert előzetesen, bármilyen bűntett elkövetése nélkül vallathatnak.

Talán kevésbé hangzik nagy szenzációnak, az 1984-ből ismert példákhoz képest, a Mátrix trilógiában látotthoz hasonló felhasználási, ahol az ismereteket egy számítógépes program segítségével közvetlenül az ember agyába lehet feltölteni.

Egy biztos, a gondolatrendőrség felállításához szükséges technológia a gondolat sebességével fejlődik.

Forrás: blog.alexanderhiggins.com, Smartplanet.com



Új mikrochip birodalom: PositiveID

VeriChip – Steel Vault fúzió = beültethető mikrochip birodalom

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” (Jelenések könyve 13:16-18)

Az emberbe ültethető mikrochipeket gyártó VeriChip, amely a cég saját bevallása szerint eddig kizárólag egészségügyi adatokat tárolt, illetve kapcsolt a chip hordozójához, megvette a Steel Vault-ot, melynek fő profilja a hitel nyomon követés és a személyazonosság lopások megakadályozása. A fúzió eredményeként létrejött cég a PositiveID nevet viseli.

A tranzakció eredményeként a PositiveID egyeduralomra tett szert a személyazonosításra és egészségügyi adatok tárolására alkalmas emberbe ültethető chipek piacán. Már korábban is olvashattuk, hogy egyesek a Jelenések könyvében olvasható prófécia beteljesedésének tekintik a vállalatot, mivel a chip nem csak személyazonosításra alkalmas, de fizetőeszközként is használható. Mások Obama elnök titkos náci tervének eszközét látják a chipben, melynek segítségével az elnök rabszolgasorba hajtja majd Amerikát.

A legkomolyabb érv a chip ellen, hogy lehetővé teszi a PositiveID számára, hogy a chip hordozójának személyazonosító és pénzügyi adatait összekapcsolja. Csak reménykedni tudunk, hogy a cég megfelelő tűzfalakat állít ennek megakadályozására. Scott Silvermann, a PositiveID elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott:

„A PositiveID elsőként lesz képes sikeres előrelépést tenni a személyazonosság biztonsága és az egészségügyi adatok összevonása terén. A PositiveID azonosító eszközei és az általunk kifejlesztett technológia az emberi társadalmat manapság érintő legfontosabb kérdésekre kínál megoldást.”

Persze csak akkor, ha az emberek hajlandóak lesznek chipet ültetni magukba, beleegyeznek, hogy az Interneten is elérhetővé tegyék egészségügyi adataikat és azokat pénzügyi információikhoz kapcsolják.


Forrás: bnet.com


Az új „viselkedés-metrika” megmutatja, mire gondolunk

Nagytestvér nemcsak arra kíváncsi ki vagy, azt is tudni akarja, mire gondolsz. Ott még nem tartunk, hogy microchipet ültessenek az agyunkba, ami minden gondolatunkat közvetítené, így a kormány kénytelen volt az ehhez jelenleg legközelebb álló technológiával megelégedni. A „behaviometrics”, ami viselkedés-metrikát jelent, az amerikai légierő számára kifejlesztett legújabb megfigyelési technológia és a „gyanús viselkedések megfigyelésére” akarják alkalmazni.

A módszer központi eleme egy olyan kamera, ami az arc biometrikus mozgását követi nyomon és a felvétel segítségével elkészíti a megfigyelt személy fiziológiai profilját.

„Az alabamai Photon-X Inc. kapta a megbízást az amerikai légierőtől a kamera kifejlesztésére,” írja a Wired News. A cég szerint az érzékelő egyetlen kattintásra képes elkészíteni egy ember arcának háromdimenziós képét, létrehozva egy egyedi „biometrikus aláírást”, ezzel megkönnyítve az illető követését. További néhány kattintás és a berendezés rögzíti az ember egyéni arcizommozgását is, amit azután viselkedés-metrikus profillá alakít, tovább pontosítva az azonosítást.

Ez az új technológia egy lépéssel tovább viszi a DARPA hírhedt járásmód elemző programját, amiről azt állítják, hogy pusztán járása alapján képes kiszúrni egy terroristát. A DARPA programját számos támadás érte, mivel a legtöbb ember az állami paranoia kiteljesedését látja benne.

A Photon-X weboldalán egy videót is láthatunk az új technológia lényegéről és különböző tényezőkről, amiket a program figyelembe vesz.

„Egy ember arcának mozgása egy egységes arcizommozgáson alapul. Az új program minden egyes izommozgást számosít. A viselkedés-metrikus elemzőrendszer segítségével valós időben is könnyen leírhatjuk valamennyi arcizom lineáris mozgásának számszerűsített alakját, majd a pszichológiai profilkészítő rendszer segítségével ezeket az adatokat interpoláljuk,” olvasható a Photon-X weboldalán.

Közérthető nyelven, arcizmaink mozgása, a viselkedés-elemző program segítségével elárulja Nagytestvérnek hogy Te, mint gyanús elem, aki éppen egy „gondolatbűn” elkövetésén mesterkedsz, hol tartózkodsz.

A technológia a „testmozgást, járásmódot és mikro-arckifejezéseket és testbeszédet” is méri, hogy lehetővé tegye az „üzemeltető számára az észrevétlen megfigyelést,” áll a szerződésben.

A technológiát így remekül tudják majd alkalmazni „felforgató akciók” nyomon követésére, ami pont úgy hangzik, mint amilyeneket az USA hadserege folytat Irakban és Afganisztánban, bár az is kiderül a leírásból, hogy „rendfenntartásra, a bankszektornak, magáncégeknek, oktatási intézményeknek, kaszinóknak, vidámparkoknak, boltoknak és kórházaknak” is ajánlják, tehát a „felforgató” lehetsz Te magad, amint tolod a bevásárlókocsit a boltban.

A rendszer a humanoid robotok számára is lehetővé teszi majd, hogy felismerjenek embereket és tárgyakat, így a gyanús viselkedésed eredményeként hamarosan egy android robot látogatására is számíthatsz, aki barátságosan kikérdez majd szándékaid felől.

George Orwell álmában sem gondolt ilyesmire. Az ilyen újfajta technológiák földünket egy szigorított fogházzá alakítják, ahol mindenkinek a viselkedését, mozgását, sőt még gondolatait is megfigyelik. Ehhez képest Orwell világa egy vasárnapi piknik.



Forrás: Prisonplanet.com


Megfigyelt társadalom

George Orwell röviddel halála előtt, 1948-ban irta utolsó művét, a klasszikusnak számitó 1984-et. A mű hátborzongató képet fest a jövőről, melyben a világ három diktatórikus kormány uralma alá kerül: az egykori Nyugat-Európa, Anglia, és az USA Óceánia lesz, és a kormányt a Nagy Testvér irányítja. Óceániában az állam elsődleges fontosságú, ezért vak hűséggel kell, hogy szolgálják.

Ahhoz, hogy ezt elérjék, polgáraikat megfosztják magánéletük sértetlenségétől. És ha az ember magánéletét nem tartják tiszteletben, azzal a szabadságát is elveszik.

Mindent cenzúráznak; a híreket, a könyveket, a színdarabokat, a filmeket. A történelmet átírják, hogy a jelenlegi propagandához illeszkedjen. „Gondolatrendőrség” figyeli az emberek viselkedését, hogy kiszűrje a gyanús egyéneket. Személyiségi jogokat sértő lehallgató készülékekkel kihallgatják a legbizalmasabb beszélgetéseket is.

Az ellenőrzés talán egyik leghatékonyabb eszköze a kétirányú televízió; mert belát minden irodai, gyári és lakóhelyiségbe. A polgárok állandóan Óceánia biztonsági erőinek felügyelete alatt állnak.

Bármilyen profetikusnak bizonyult is az 1984, még maga George Orwell sem képzelte volna, hogy a megfigyelés-technológia ilyen mértékű fejlődést ér el. Regénye most kezd valósággá válni. Szegény Orwell! Ha most belépne a világba, és meglátná, hogy milyen, valószínűleg szörnyethalna ijedtében. Az ő idejében mindez még csak sci-fi volt; most már valóság – és ez nem fog elmúlni.

Ami azt illeti, az idők jelei közül az egyik legvészjóslóbb az, hogy az embereket már nem aggasztja az a tény, hogy minden mozdulatukat megfigyelhetik és megörökíthetik. Minden kódolatlan e-mailt el tudnak olvasni. A lehallgató irodák földmegfigyelő műholdak segítségével, és más eszközökkel minden telefonbeszélgetésünket le tudják hallgatni. Minden vásárlásunk adatait, melyet hitelkártyával vagy bankkártyával végzünk, nyilvántartják valamilyen adatbázison a nevünkkel, címünkkel együtt. Ezek a kiterjedt és összekapcsolt adatbázisok pontosan tudják, hol vagyunk, és bizonyos mértékig azt is, hogy mit csinálunk. Ha valaki tanulmányozza költekezési szokásainkat, információt nyerhet az ízlésünkről és a szokásainkról is.

Beültetett számítógépes chipeket használnak gyermekek, foglyok, háziállatok, Alzheimer kórban szenvedő betegek, és mások megfigyelésére. Az utcán sorakozó kamerák, az üzletek, parkolók és magánházak megfigyelő-rendszerei már világszerte egyre inkább kezdenek mindennapi életünk szerves részévé válni. Az Interneten az utolsó egérkattintásig le lehet jegyezni mozgásunkat. A Nagy Testvér már itt van.

És a Nagy Testvér nem csak, hogy megérkezett, de már egyre szorosabban markában is tartja a világot. Ausztráliától kezdve Indián, Kanadán, Dél-Amerikán, az USA-n keresztül egészen Afganisztánig olyan egységes – a világkormányhoz szükséges – infrastruktúrát építenek ki, mely szemmel tartja az embereket a „saját érdekükben, és a társadalom érdekében”. A napjainkban létező megfigyelőeszközök egy lehető legjobban szemmel tartott társadalom kiépítése felé vezetnek.

Minden a hatalom megszerzésére irányul. A Biblia jóslata szerint létrejön majd egy egységes világkormány, melynek vezetője egy ördög által megszállt diktátor lesz. A Biblia Antikrisztusnak vagy fenevadnak nevezi őt (Dániel könyve 11,21.23.24; 8,23-25; Jelenések könyve 13,7). Az Antikrisztusnak előbb az emberek feletti ellenőrzést kell megszereznie ahhoz, hogy az egész világot uralni tudja; és ahhoz, hogy az embereket ellenőrizni tudja, tudnia kell, mit csinálnak.

Azok számára, akik olvastak a Nagy Testvérről, ez a technikai fejlődés hihetetlen és elgondolkodtató lehet; nekünk azonban nem kellene meglepődnünk. A Biblia már több mint 2000 évvel ezelőtt megjövendölte, hogy eljön majd egy ilyen rendszer.

„És megadatott neki [az Antikrisztus legfőbb segítőjének, vagy ahogy a Biblia nevezi, „a hamis prófétának", aki „becsapja a világot"], hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat” (Jelenések könyve 13,16-18).

A 666-os rendszer fennállása alatt a világon senki sem vehet vagy adhat el semmit, ha nem veszi fel homlokára vagy jobb kezére a bélyeget. A technika gyorsan eléri azt a stádiumot, amikor a fenevad 666-os bélyegének elektromos hitelrendszere életbe léphet.

Más olyan változások is történnek a világban, melyek lehetővé teszik, hogy az Antikrisztus hatalomra kerüljön. Jézus azt mondta, hogy abban az időszakban, amikor az Antikrisztus hatalomra kerül, majd hétéves uralkodása alatt „megsokasodik a gonoszság, [és] a szeretet sokakban meghidegül” (Máté Evangéliuma 24,12). A Biblia arról is beszámol, hogy azokban a napokban „a gonosz emberek és ámítók még tovább mennek a rosszban” (Timóteushoz írt 2.levél, 3,13). És ki fogja „megmenteni” a világot a gazdasági összeomlástól, a szörnyű háborúktól, a terrorizmustól, stb? – Természetesen az Antikrisztus.

Az egyre istentelenebbé váló emberek kezében van ez a technológia, így a világ közvetlenül az Antikrisztus kezére játszik; elősegíti az egységes világkormány megalakulását, mely „technológiát és biztonságot ígér mindenkinek”, de ezzel együtt nagyobb mértékű megfigyelést és irányítást is; illetve nyers erőszakot azokkal szemben, akik kilógnak a sorból; és totális háborút azok ellen, akik nem hajlandók fejet hajtani az Antikrisztus előtt, és Istenként imádni őt (Jelenések könyve 13,5-7.14-18; Thesszalonikaiakhoz írt 2.levél, 2,3-4).

Nem valami fényes jövő áll közvetlenül előttünk, de az, aki jól informált, jobban fel tud készülni, és ellen tud állni az Antikrisztusnak és a bélyegének. A nem túl távoli jövő azonban, mikor Jézus visszatér, fényesebb lesz, mint valaha (Máté Evangéliuma 24,29-31). És akkor majd egy csodálatos új világ beköszöntét élvezhetjük, melyben a farkas a báránnyal lakik, és a föld tele lesz az Úr ismeretével, ahogyan a tengert víz borítja (Ézsaiás könyve 11,6-9).



Írta: Joseph Candel

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei


2011. június 5. Szentségimádáson Jézus: „Ima papok számára:

Imádott Krisztusom! Te, Aki meghívtál engem a papi szolgálatra, őrizz meg Magadnak tisztán és szentül, lelki- testi épségben. Add, hogy hűséges legyek Hozzád mindhalálig, és elnyerjem az örök életet. Ámen.”


2011. június 7. Szentségimádáson Jézus: „Drága Gyermekeim! Térjetek meg! Ne várjátok meg a nagy figyelmeztetést, mert akkor már késő lesz. Sokan meg fognak halni félelmükben. Mindenki, aki halálos bűnben él, látni fogja a poklot, ahová földi élete után mennie kell, ha nem tart bűnbánatot.  Gyermekeim!  A pokol rettenetes kínszenvedés, ami örökké tartó iszonyatos állapot. Kérlek titeket, fogadjátok meg szavam! Tartsatok bűnbánatot! Keljetek fel bűneitekből, amíg még nem késő! A fatimai gyermekek meghaltak volna a félelemtől, amikor meglátták a poklot. Csak azért maradtak életben, mert velük volt a Szűzanya, Aki előzőleg megígérte nekik, hogy a mennybe viszi őket. Gyermekeim a poklot nem Isten teremtette. Ez a sátánnak és csatlósainak készült. Ők maguk választották maguknak engedetlenségükkel és gőgjükkel. Mindazok ide kerülnek, akik a földön követik őket. A sátán ma különösen sok lelket igyekszik megtéveszteni. Szektákat alapít, ahol a bukott angyalokkal kötnek szövetséget az emberek. Látszólag külső sikereket érhetnek el, még testi gyógyulások is lehetnek, de a lelkük nem boldog, sőt egyenesen halott.



Drága Gyermekeim! Én vagyok az egyedüli Üdvözítő, a Messiás, a Krisztus, Aki kereszthalálommal megváltottalak benneteket, az egész teremtett világot. De csak azok nyerhetik el a megváltást, akik követnek Engem. Őszinte bűnbánatot tartanak, elvégzik a szentgyónásukat, teljes önmegtagadásban élnek, elfogadják és hordozzák keresztjüket, amely az üdvösség elnyerésére segíti őket, és így követnek Engem a keresztúton. Fel a Golgotára, a keresztre. Mivel megkötözték magukban vágyaikat az önmegtagadás által, és ellene mondtak a világ csábításainak, már könnyen tudnak egyesülni Velem, a Megfeszítettel, Aki az életemet adtam értük, és az életüket kérem, hogy megmentsem őket az örök boldogságra. Miután így kiüresítették magukat, és egyesültek Velem, Én is megosztom velük dicsőségemet, és elhalmozom őket minden jóval Atyám országában.



Gyermekeim! Ne higgyetek a gonosznak, aki félrevezet, és bűnre csábít benneteket! Nekem higgyetek, Aki meghaltam értetek a keresztfán, hogy megnyissam nektek a mennyet. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Most még várlak titeket templomaimban, a gyóntatószékekben. Papjaim által Én oldozlak fel titeket bűneitek alól. Most még terített asztalra várlak titeket minden Szentmisében. Szent Testemet adom ételül, amely az örök élet Kenyere, és drága Szent Véremmel itatlak benneteket, amely lemossa bűneiteket, és az üdvösség itala. Ne fordítsatok Nekem hátat, és ne vessetek meg Engem, örök életetek Szerzőjét! Ne hagyjátok, hogy ellenfelem elszakítson benneteket Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől! Szakítsatok Rám időt! Tisztítsátok meg, és tápláljátok a lelketeket, amely örökké él, de nem mindegy, hogy hol: a mennyben, vagy a pokolban. Mert minden ember számára ez a két végállomás létezik. Könyörögve kérlek benneteket, teljesítsétek kérésemet! Váltsátok valóra figyelmeztetésemet! A kegyelmi idő hamar lejár. Irgalmasságomat hamarosan igazságosságom váltja fel. Jaj azoknak, akiket készületlenül ér haragom nagy napja. Úgy járnak, mint a balga szüzek, akiknek nem volt olaj a lámpájukban, ezért kinn rekedtek a menyegzőről.



Gyermekeim! Amikor megfogantatok, értelmet és szabad akaratot kaptatok. Én ezt messzemenőkig tiszteletben tartom. Senkire sem erőltetem rá Magam. A döntés a ti kezetekben van: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Nekem mindnyájatokkal külön-külön csodálatos tervem van. Ez pedig az életszentség, és az örök boldogság. De ha ti a rosszat, a szenvedést választjátok, viselnetek kell a következményeket, méghozzá örökre. Én szeretettel figyelmeztetlek benneteket. A pokol is, a mennyország is a ti szívetekben kezdődik el itt a földön. Ti döntitek el, hogy kit akartok szolgálni a földön, és hova akartok menni. Amikor kiszáll a lelketek porsátor testetekből, megálltok Színem előtt. Lepereg előttetek egész életetek. Ennek alapján lesztek megítélve. Minden bűnért szenvedni kell. Még a megbánt, meggyónt bűnökért is vezekelni kell, vagy itt a földön, vagy a tisztítótűzben. Ez a tisztulás. Aki pedig egész életében bűnben marad, és nem tart bűnbánatot, az elkárhozik. Ez a pokol, amiről az Evangéliumban ezt mondtam: „Ott lesz sírás, és fogcsikorgatás. A féreg el nem pusztul, és a tűz ki nem alszik.” Gyermekeim! A pokol egy rettenetes vég nélküli kínszenvedés. Ne akarjatok oda kerülni! Tartsatok bűnbánatot! Éljetek szüntelen készenlétben, mert a halál hirtelen jön. Közel van a nagy figyelmeztetés, amikor mindenkit megrostálok. Készüljetek! Én előre figyelmeztettelek benneteket! A haladék lejár. Az idő közel. Éljetek életszentségben! Akkor boldogok lesztek már itt a földön, és a mennyben is mindörökké. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Levél egy kiválasztott léleknek:



Medjugorje, 2011. június 16. csütörtökön este Szentségimádáson Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Szeressen Engem még jobban! Imádjon gyakran magánimában, a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Keresse a Velem való társalgást! Akkor kinyilatkoztatom neki Magam. Megéreztetem vele semmihez sem hasonlítható végtelen szeretetemet, amely elvezetett Engem ahhoz, hogy feláldozzam Magamat érte. Őt is erre akarom felkészíteni, hogy Irántam való szeretetből vállalja a lelki vértanúságot Értem.

Gyermekem, jöjj! Én vonzalak. Naponta eszed az Én Testemet és iszod az Én Véremet. Nagy kegyelem, hogy ezt teheted. Azt akarom, hogy teljesen alakulj át Belém! Légy egészen szent! Csak Én legyek számodra az élet, a minden a Szentség. Én az életemet áldoztam érted. Tőled is ezt kérem. Légy csonkig elégő gyertyám! Világíts! Sugározd szeretetemet! Légy áldozattá! Egészen azonosulj Velem, Mestereddel! Az üldözés alatt sok megpróbáltatásban lesz részed. De ezek a keresztek nem fognak eltávolítani Tőlem. Sőt, egyre közelebb hoznak Hozzám. Ne felejtsd! Én itt a földön a kereszten függök a világ végéig. Ide várok mindenkit, aki követni akar Engem az önmegtagadásban, a kereszthordozásban, és az élet odaadásában, amiként Én is ezt tettem.

Gyermekem! Az idő rövid. Látni akarom, amint egyre növekedsz az Irántam való szeretetben, az áldozatokban, és a szenvedések türelmes elviselésében. Egészen ki akarlak sajátítani Magamnak. Add Nekem egészen a szívedet! Azt akarom, hogy Szent Pállal együtt Te is mondd ki: „Élek pedig többé már nem Én, hanem a Krisztus él Bennem.”

Gyermekem! Hívlak a keresztre. Egyesülj Velem, Üdvözítő Királyoddal az áldozatokban és a szenvedésekben! Amilyen mértékben azonosulsz Velem a megaláztatásokban és a kínokban, olyan fokban lesz részed dicsőségemben. Végy példát a szentekről! Szent Pió atyáról, Viennay Szent Jánosról, Assisi Szent Ferencről és a többi szentemről! Ők legyenek példaképeid! Élj szüntelen készenlétben, és akkor mindig nyitott leszel kegyelmeim befogadására, és egyre gazdagodsz az életszentségben. Rengeteg lélekkel ajándékozlak meg, akik mindörökké éneklik majd dicsőségem himnuszát. Országomban ez lesz a te legnagyobb örömöd. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. június 17. Medjugorje Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekem! Készülj! Az idő közel. Ami most jön, emberemlékezet óta nem volt, és nem is lesz. Kiárasztom kegyelmemet a földre. Elárasztom Szentlelkemmel az egész világot. Sokan meg fognak halni, amikor szembesülnek bűneikkel, és annak következményeivel.
Kislányom! Most, az eljövendő időszakban mindaddig, amíg a nagy figyelmeztetés bekövetkezik, légy a legszorosabban összekapcsolva Velem, Megváltó Isteneddel! Figyeld szavaimat, és tedd meg, amit mondok. Minden szabad idődet töltsd imában! Imádj Engem gyakrabban a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Engesztelj Engem a világ bűneiért! Így enyhítsd jogos haragomat, és a bekövetkező büntetést! Ha rád nézek, megenyhülök, mert lelked az Én palotám, és a szíved Értem lángol. Minden szenvedésedet és áldozatodat ajánld fel az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal egyesítve Édesanyám hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által. Hatalmas vágyat adok a szívedbe arra, hogy jöjj Hozzám minél gyakrabban a tabernákulum elé. Így engesztelj és imádj Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben!
Kislányom! A türelmi idő lejár. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom. Jaj azoknak, akik elvesztegetik kegyelmemet. Szembesülni fognak haragommal és büntetésemmel. Imádkozz értük!

A világ jövőjéről beszélek neked. Egy új korszak következik. Megszűnik a kényelem, a technika. Lerombolom a bálványokat. Az emberek száma megcsappan. A 2/3-ad kipusztul. Népemnek újra egyetlen Istene lesz. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek. Engem fognak imádni a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Boldogok és tiszták lesznek, mint az első keresztények. Sok gyermek fog születni. Papjaim újra evangelizálják az egész földkerekséget. Népen nagy szeretetben és békességben fog élni. Nem lesznek többé különböző vallási felekezetek. Egy akol lesz és egy pásztor. Ez az idő már közel van. A korszakváltással kezdődik el. Népem, figyeld a jeleket! Élj szüntelen készenlétben! Szeressetek Engem, a második Isteni Személyt, Aki meghaltam értetek, mindenek fölött, és Énbennem szeressétek egymást úgy, ahogy Én erre példát adtam nektek! Erre áldalak meg titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. június 18. Medjugorjéban búcsúzáskor a Szűzanya: „Nagy örömöm telik bennetek. Nagyon szeretlek benneteket. Betakarlak Istenanyai palástommal. Épségben haza fogtok érni.”

2011. június 19. Szentmisén, Szentáldozás után Jézus: „Helyezd magad állandóan az Én jelenlétembe! Imádj Engem szüntelen! Légy mindig egyesülve Velem, Isteni Megváltóddal! Mindig csak azt tedd, ami, kedves Nekem! Akkor Én is megadom mindazt, ami az üdvösségedre válik. Örök dicsőségemben részesítelek téged.”