2011. november 25., péntek

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2011. november 25.

„Drága gyermekek! Ma reményt és örömet szeretnék adni nektek. Mindaz, ami körülöttetek van, gyermekeim, a földi dolgok felé vezet benneteket, én pedig a kegyelem ideje  felé szeretnélek vezetni titeket, hogy ebben az időben minél közelebb legyetek Fiamhoz, és Ő vezethessen benneteket szeretete és az örök élet felé, amelyre minden szív vágyik.  Ti, gyermekeim, imádkozzatok, és legyen ez a kegyelem ideje lelketeknek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A világ örökre meg fog változni

2011. november 24., csütörtök, 9:00
Drága szeretett leányom, ne félj attól az időtől, mely már szinte elérkezett számodra és az egész világ számára.
Ez az utazás, ilyen rövid idő alatt intenzív volt számodra, leányom.
Te már kezdettől fogva alá vetetted magad Szent Akaratomnak, bár voltak kétségeid. Annak ellenére, hogy bizonyos körökben kigúnyolnak téged, különösen azok, akik azt vallják, hogy az Én és szeretett Édesanyám tanítványai, sohasem tétováztál, hogy Szent Szavamat megoszd a világgal. Hagyd figyelmen kívül ezt a fájdalmat, mert ez már a múlté.
Most, amint nagy Irgalmassággal jövök, minden gyermekem igaz hittel, az alázatos hálaadás állapotába fog kerülni, hogy köszöntsön Engem és elfogadja Irgalmamat. Az igazság most lesz felfedve.
Álljatok fel mindannyian és örömmel várjátok érkezésemet.
A világ örökre meg fog változni.
Ne feledjétek, hogy ez azért van, mert Én mindannyitok iránti mély szeretettel jövök, beleértve azokat is, akik kigúnyolják szent Szavamat, vagy elutasítanak Engem, hogy még egyszer megmentselek benneteket.

Megváltótok és Megmentőtök,
Jézus Krisztus