2011. március 5., szombat

Mária jelenés
Egy mennyei jelenetet ábrázoló freskó képe bontakozik ki előttem, mely fehérre meszelt,
egyszerü kápolna  oltárrészének kupoláját díszíti.    A Szűzanya alakja látható rajta világoskék köpenyben, fehér ruha alatta, kék szalaggal átkötve a derekánál.   Felhőkön áll, körülötte angyalok.
---Ekkor egy fénysugár tör át a mennyezeten, mely az oltár közepét megvilágítja.
Aranyfehér ragyogás keletkezik, majd növekedni kezd, és fényalakként a
      Szűzanya jelenik meg benne.
- Gyermekem!szólít meg a jelenés.

Az elkövetkezendőt látod. Országomban jelenéseim és akaratom kinyilvánítása elkezdődik. Hazátok, Magyarország, anyai oltalmam alatt áll. Az elkövetkezendő események megpróbálják nemzetem.
        Most kell igazán a Fényre nézni, a jó, a szeretet erejében bízni!
        Jelenéseim helyei kicsiny, egyszerű templomok, kápolnák lesznek.         
       -Megmutatom Magam a világnak, hogy az Én nemzetem,
       melyet Fiam bízott Rám, kihez tartozik!
       A korona ereje életre kel.  Látható jelei lesznek mindennek.
Jelenéseimmel egyidőben jelezni fogja, kinek az ereje van benne!
A sötétség démoni szolgái alantas utakon törnek Fiam ellen és Ellenem!
Le akarják rombolni a hit erejét a szívekben. A folyamatos csapásokra,
nehézségekre terelve az emberek figyelmét, amelyeket ők gerjesztenek.
A Fény és sötétség ütközése elkerülhetetlen!
 Ez természeti jelenségekben is meg fog nyilvánulni, valamint egy országotok elleni nemzetközi összefogásban.
      Álljatok meg szívetekben a magasabb rendű hitben, mert ez fékezi az
      összeesküvés erejét, melyet hazátok felett alantas emberek szövögetnek!
Ki fogom nyilvánítani akaratomat népem felett! Eljön az óra, hogy
találkozhattok Velem!
Készüljetek hát, hogy tiszta szívvel álljatok meg a
Kegyelem ígéretében, az Én Fiam akaratában!

    Példát kell mutatnotok a világnak, és útmutatást az elkövetkezendőre!
    Ti lesztek,
    nemzetem, akik által elküldi utolsó figyelmeztetését Fiam e világnak.

 Készüljetek, és álljatok meg hitetekben, mely átsegít benneteket az elkövetkező időszakon! Tudjátok, hogy e káprázatvilág hamis értékei rövidesen széthullanak, darabjaira törnek!
Az Igazság valóságára ébredhet az emberiség. De ehhez el kell jönnie az
ébredésnek a lelkekben, és meg kell látni és érteni az Isteni Akarat nagyságát és Kegyelmét!
Szerető anyai szívem van veletek, Magyarország!
                                                                                                                                               Szűzanya
Az egyik a hazai termékekről tájékoztat. A másik pedig a veszélyes és mérgező árukat mutatja be. Érdemes tisztában lenned, hogy mi ehető és egészséges, és mi az ami nem!



Köztudott, hogy gyógyszeripar a szintetikus vegyszereivel nagyobb kárt csinál bizonyos esetekben, mint hasznot.

A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Már 500 bejegyzés az uzenet.naplom.com alatt.

A közel-keleten és Afrika egyes részein folyó felkelések nemhogy alábbhagytak volna, de egyre több országot érintenek. Az egekbe szökő olajárak újabb csapást mérnek az amúgy is gyenge lábakon álló gazdaságra, egyre több embert késztetve arra, hogy az utcán adjon hangot kétségbeesésének. Johnny és Joseph megbeszélik az elmúlt napok fejleményeit és azt, hogy miért lehet fontos Egyiptom és Oroszország.

Hogyan juthat el a madridi ifjúsági világtalálkozóra?

A madridi ifjúsági találkozó elkészítése volt a központi témája az MKPK Ifjúsági Bizottsága Tanácsadó Testülete szerdai ülésének. A jelentkezés módjáról és az ülésről Gábor Miklós, a testület tagja, a Katolikus Ifjúsági Mozgalom (KIM) elnöke nyilatkozott a Magyar Kurírnak.
Gábor Miklós kifejtette: elindult a lelki felkészülés, de a gyakorlati tudnivalók is ismertek. A jelentkezés az interneten zajlik, a madrid2011.hu oldalon. Innen lehet általános információkat is szerezni, de az oldal fenn van a közösségi portálokon, az Iwiwen és Facebokon, valamint blogja is van. Három módon lehet elmenni a világtalálkozóra: vagy jelentkezik az érdeklődő az egyházmegyéjénél, ahol többnyire még támogatást is kap a püspöktől, vagy elmegy egy lelkiségi mozgalommal, szerzetesrenddel, vagy teljesen egyedül intézi a dolgot.
A regisztrációs felület is ennek megfelelően épül fel. A legfontosabb nyilván az egyházmegyékkel való közös szervezés – mutatott rá Gábor Miklós. – Hiszen az előtalálkozókkal együtt két hetet töltenek együtt a csapatok, így hazatérve Madridból is együtt tudnak maradni az emberek, és ifjúsági munkát tudnak végezni a terület referensével együtt. Így érthető, hogy miért azok kapnak támogatást, akik az egyházmegyékkel utaznak. A találkozó előtt a spanyol egyházmegyékbe látogatnak el a résztvevők. A cél az inkulturáció, hogy bepillanthassanak a spanyol egyház, a spanyol katolikus családok életébe. Hiszen Spanyolország fontos oszlopa a kereszténységnek, gondoljunk csak a spanyol alapítású rendekre vagy a nagy spanyol misztikusokra – mutatott rá a KIM elnöke. Ilyen előtalálkozót egyébként több lelkiségi mozgalom – Chemin Neuf, Emmanuel közösség – is szervez, ezek egy részére megy néhány egyházmegye is.
Gábor Miklós megjegyezte: jelenleg 1500 regisztrált magyar jelentkező van, a számuk nyilván nőni fog. Az egyházmegyei támogatás határidőhöz van kötve: aki március 15-ig jelentkezik, annak nagy eséllyel jut. Nem kizárt, hogy későbbi jelentkezők is kapnak, de jóval kisebb rá az esély. Három autóbusznyi fiatal az, akiket az egyes egyházmegyék támogatni tudnak. Az augusztus 16-21. közti világtalálkozóra a 16 és 35 év közöttiek jelentkezését várják, 16 év alattiakat csak kísérővel tudnak elvinni – számolt be a KIM elnöke.
Hozzátette: a pápa a találkozóra a világ püspökeit és a rájuk bízott fiatalokat hívja, ennek megfelelően van három nap, amikor az egyes népek nyelvein hangzik el katekézis, erre majd a magyar püspökök is felkérést fognak kapni Rómából, a Világiak Pápai Tanácsától. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a reggel kilenc órától ebédig terjedő időszak azt, amit nekünk, magyaroknak is külön meg kell szerveznünk a magunk számára. Ebbe beletartozik a püspöki katekézis, szentmise és némi zenéléssel tarkított program. Emellett természetesen mindenki részt vesz a világtalálkozó szokásos programjain. A Szentatya a csütörtöki napon fog megérkezni Madridba.
Minden egyházmegye még tavasszal vagy nyár elején szervez itthoni előtalálkozót. Az ifjúsági találkozó nem nyaralás, feszített program vár a résztvevőkre – mutatott rá Gábor Miklós. – A felkészüléshez mindenképp ajánljuk a Szentatyának ezen alkalomból írott levelének olvasását, átelmélkedését. Ennek központi gondolata: „Verjetek gyökeret, épüljetek rá és erősödjetek meg a hitben.”
A testület ülésének többi témájával kapcsolatban a KIM elnöke elmondta: a szokásos negyedévi ülésre került sor, ilyenkor beszámolnak az ifjúsági referensek, hogy mi történt az előző három hónapban, illetve hogy mit terveznek a tavaszra. A tanév vége előtt még van egy viszonylag nyugalmas időszak, jó idővel, amikor jó programokat lehet szervezni. Szó volt a nagymarosi találkozó és a márianosztrai gyalogos zarándoklat rendezéséről is, és fontos megemlíteni, hogy ősszel megint lesz 72 óra kompromisszum nélkül ifjúsági szociális hétvége.
Ennek különös aktualitást ad, hogy 2011 az európai önkéntesség éve. A Közigazgatási és Ifjúsági Minisztérium pedig ezt is bevette az éves programsorozatába. Itt összetalálkozott a felülről és az alulról jövő kezdeményezés – fogalmazott Gábor Miklós. – Az igény meg lett volna rá, hogy gyakrabban rendezzük meg a 72 órát, de sajnos ennek anyagi vonzatai is vannak. Az ülésen szóba kerültek a nagy nyári fesztiválok Közös Pont Missziójának előkészületei is. Megjegyezte azt is, hogy tavaly novemberben Esztergomban tartottak egy országos ifjúságpasztorációs konferenciát, az előadásokat szeretnék tanulmánykötetben megjelentetni.
A KIM munkájával kapcsolatban az elnök kifejtette: a szervezet részt fog venni az Esztergom-budapesti Főegyházmegye szokásos pünkösdi majálisán, egyébként a helyi csoportok életét segítik. Időnként az EU egy-egy kezdeményezésében is igyekeznek a magyar katolikus fiatalokat képviselni. Próbálják betölteni a katolikus ifjúsági szervezetek feletti ernyőszerepet, ami nem könnyű, mert ma nehezen köteleződnek el bármilyen intézményi forma felé a fiatalok a kutatások szerint is, de azt mindenki szereti élvezni, hogy valakik valahol megcsinálnak nekik jó dolgokat – jegyezte meg Gábor Miklós, hozzáfűzve: jobb volna közösen dolgozni mindenkivel.
Magyar Kurír


Tüntetések, olaj, válság és miért figyeljünk Egyiptomra

A közel-keleten és Afrika egyes részein folyó felkelések nemhogy alábbhagytak volna, de egyre több országot érintenek. Az egekbe szökő olajárak újabb csapást mérnek az amúgy is gyenge lábakon álló gazdaságra, egyre több embert késztetve arra, hogy az utcán adjon hangot kétségbeesésének. Johnny és Joseph megbeszélik az elmúlt napok fejleményeit és azt, hogy miért lehet fontos Egyiptom és Oroszország.

Megerősített információk szerint 60.000-100.000 közötti CAHAL idegen haderő van édes hazánkban, aki letagadja HAZAÁRULÓ!

2011. március 10-én jelenik meg a könyve a jelenlegi pápának, melyben bebizonyítja azt amit aki eddig nyitott szemmel, nyitott szívvel járt, tudhatott. Ami ezután következni fog, az lényegében egy olyan válasz, lehetne mondani FIGYELMEZTETÉSnek is, ami várható ha nem a SZERETET  útján járunk. Szemelvény a mondandójából: A pápa megtalálta Jézus gyilkosait....Nem semmi! Tehát a gyilkosok „ a zsidók arisztokratái „ voltak... Őket nevezte meg a pápa......A hírekben egyelőre többet nem mondtak a pápa épületes könyvéről, amelyet annak szentelt, hogy a zsidókat fölmentse a Jézus-gyilkosság vádja alól. Nekünk csak annyi lenne a kérdésünk, ha a pápa mondjuk Magyarországon élne, akkor kiket nevezne meg a magyarok gyilkosainak? Azért egy kicsit gondolkodjunk el tovább a pápa épületes szövegén. Ha a zsidók arisztokratái voltak a gyilkosok, akkor sem egy ember volt a gyilkos, hanem többen voltak. Hogy mennyien, azt a pápa nem közölte, de azért ez egy előre megtervezett, kollektív gyilkosság volt. A másik dolog amiről a pápa hallgatott az az, hogy ezek az arisztokraták a zsidó népség legkiválóbbjai voltak. Kár, hogy ezt az összefüggést a pápa nem részletezte.

http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

Felmenti a zsidókat a pápa új könyvében


XVI. Benedek hamarosan megjelenő könyvében azt írja, a zsidó nép nem tehető felelőssé Jézus keresztre feszítéséért.

A pápa Názáreti Jézus című művéből szerdán jelentek meg részletek. A katolikus egyházfő könyvében teológiai és bibliai elemzésekkel magyarázza, miért nem tehető felelőssé a zsidó nép Jézus haláláért – írja a The Associated Press.
A Biblia ezzel ellenkező értelmezését több évszázadon keresztül használták a zsidók üldözésének igazolására.
A Vatikán ugyan már évtizedek óta azt tanítja, hogy a zsidó népet nem lehet kollektíven felelősségre vonni Jézus haláláért, zsidó tudósok szerint viszont ez nem vesz el XVI. Benedek könyvének jelentőségéből, amely nagy segítséget jelenthet az antiszemitizmus elleni küzdelemben.
A várhatóan március 10-én megjelenő könyv a pápa Názáreti Jézus címmel 2007-ben megjelent könyvének második része, a kötet Krisztus életének második felét, halálát, illetve feltámadását dolgozza fel.

Forrás: AP


Hamarosan bemutatják a Názáreti Jézus második kötetét

Március 10-én mutatják be a Szentszék sajtótermében a Szentatya a Vatikáni és a Herder Könyvkiadó gondozásában megjelenő könyvét. Világszerte nagy érdeklődés előzi meg a Názáreti Jézus második kötetének kiadását, amelyből a sajtó számára hét nyelven már közzétettek néhány fejezetet.
XVI. Benedek pápa ott folytatja Jézus életének elbeszélését, ahol a teológus Joseph Ratzinger abbahagyta: a második kötetben Krisztus kínszenvedéséről, haláláról és feltámadásáról elmélkedik. Jézus nyomában járva ismét emberségét és istenségét tárja fel, hogy megértsük igazságát. A könyv kilenc fejezetre, egy elő- és egy utószóra oszlik, gazdag bibliográfiával.
Az első fejezet a jeruzsálemi bevonulással kezdődik, s a harmadikban jutunk el a lábmosás szertartásához, amely az áruló misztériumával is foglalkozik. Jézus elárultatásának órájában a történelem minden árulását elszenvedte. Aki megszakítja a Jézussal való barátságát, aki lerázza magáról édes igáját, az nem jut el a szabadságra, hanem más hatalmak rabszolgájává válik. Júdás sem, aki megteszi az első lépést a megtérés felé, mert beismeri, hogy vétkezett és visszaadja az árulásért kapott pénzt, nem képes már hinni a megbocsátásban. Megbánása kétségbeeséssé válik. Az a fajta bűnbánat, amelyik nem hisz a reményben, pusztító hatású. Az igazi megbánás magában hordozza a remény bizonyosságát – fejti ki könyvében a Szentatya. Jézus nem a fennálló rendet akarta felborítani, nem jelentett fenyegető veszélyt a római uralom számára. Jól tudta ezt Pilátus, aki vallási megszállottat látott személyében, de nem mentette meg életét, féltve saját karrierjét.
A pápa a világi hatalomról elmélkedve megállapítja, hogy a katonai hatalom önmagában nem szilárdíthatja meg a békét, mivel a béke az igazságosságon alapul. Krisztus a királyság új fogalmát hozta el, amely az igazságra épül. XVI. Benedek pápa arra buzdítja könyvében a világ hatalmasait, hogy törekedjenek az igazság újra felfedezésére. Az ember korlátozott képességekkel rendelkezik: feltárta saját genetikai kódját, amely a teremtés csodálatos matematikai rendjében lehetővé teszi számára, hogy érzékelje Istent, de még nem fedezte fel igazi valóságát és valódi életcélját.
Vatikáni Rádió/Magyar Kurír


A pápa felmenti a zsidókat Jézus halálának felelőssége alól
Márciusban megjelenő új könyvében XVI. Benedek pápa teljességgel felmenti a zsidó népet az alól a vád alól, hogy felelős lenne Jézus haláláért, választ adva ezzel a kereszténység egyik legvitatottabb kérdésére - derül ki a könyv szerdán közzétett részleteiből az AP amerikai hírügynökség jelentése szerint.
A világszerte március 10-én bemutatásra kerülő kötetben, amely a katolikus egyházfő 2007-ben megjelent Názáreti Jézus című munkájának második része, XVI. Benedek bibliai és teológiai elemzéssel cáfolja a zsidó népet Jézus haláláért kollektíven felelőssé tevő magyarázatokat, melyek évszázadokon alapul szolgáltak a zsidók üldözéséhez.
Elemzésében az egyházfő arra a következtetésre jut, hogy Jézust valójában a korabeli "jeruzsálemi szentély arisztokráciája" akarta halálra ítéltetni, amiért a zsidók királyának nyilvánította magát, megsértve ezzel a zsidó törvényeket.
Bár a Vatikán már öt évtizede ezt hirdeti - a II. vatikáni zsinat 1965-ben visszavonta az egyház "istengyilkossági" vádját a zsidó nép egészével szemben -, zsidó tudósok szerdán jelentős fejleménynek mondták a német születésű pápa érvelését, amely szerintük segíthet az antiszemitizmus elleni küzdelemben.
Hozzáértők szerint ez az első alkalom, hogy egy pápa ilyen alapos elemzést és részletes összevetést ad az Újszövetségben (a keresztény biblia második része) foglalt, Jézus halálára vonatkozó beszámolókról és azok interpretációjáról.
"Van egy alapvető emberi hajlam arra, hogy az emberek adottnak fogadjanak el valamit, s ez nagyon gyakran az antiszemitizmus veszélyével kapcsolatos éberség és tudatosság elmulasztásához vezet" - nyilatkozta a kérdésről az AP hírügynökségnek David Rosen rabbi, az Amerikai Zsidó Bizottság (AJC) vallásközi ügyekkel foglalkozó igazgatója, aki éveken át társelnöke volt a vatikáni-zsidó párbeszédnek.
Rosen szerint a pápa szavai (a II. vatikáni zsinat döntésénél) mélyebb és hosszabban tartó nyomot hagyhatnak, mivel a hívők a Szentírást és annak különböző kommentárjait gyakrabban olvassák, mint régi egyházi dokumentumokat.
Elan Steinberg, a Zsidó Holokauszttúlélők és Leszármazottaik Amerikai Gyülekezetének alelnöke szintén üdvözölte a pápai szavait.
"Ez egy fontos előrelépés. Személyes elutasítása az antiszemitizmus hosszú évszázadokon át ható teológiai megalapozásának" - mondta Steinberg a brit hírügynökségnek.





A pénz, vagy bármi, ami értékközvetítőként kamatszedésre alkalmas eszköz, az a zsidó játékszere.

Megújult az akv.blogol.hu, aki látta az előzőt, az érteni fogja miért kellett megújítanom.

Mennyei Szent Atyám! Mutasd meg nékem az útat, amelyre lépnem kell! Mutasd meg nékem Te magadat: mit kelljen cselekednem! Mert gondolataim megzavarodtak, lelkiismeretem szorongattatik s rettentő kísértések háborítanak. Ó, Uram! Ne engedd, hogy a test érdekei, e világ rábeszélése, erőszakossága, kísértései, bűnös gyöngeségem, tudatlanságom, bűnös hajlandóságom elszakítsák lelkemet Tetőled, az egy igazságtól, eltántorítsák lábaimat a szeretet és a becsületesség egyenes útjáról. Ne engedd, hogy e világ kedvezése vagy fenyegetése, jutalma vagy bosszúja eltéphessen a Te Szent Fiad keresztjétől, kiben van egyedüli szabadulásom! Kérlek Téged a Te örök irgalmasságodra: csak azt engedd tennem, ami Néked kedves és nyisd fel az én hitem gyönge szemét, hogy e rettentő órámban Nálad útmutatást, vigasztalást, világos parancsolatot és lelkiismeretemnek megnyugvást találjak; óh biztass engem, hogy senki Tőled tanácstalanul és segítség nélkül nem távozik, aki igaz hittel zörget kegyelmed ajtaján, keresi akaratodat és kéri segedelmedet. Óh Uram, légy segítségül az én hitetlenségemnek. – Ámen.