Mi a kapcsolat az LMBTQ Mozgalom, a Világgazdasági Fórum és az Agenda 2030 között?

Az elmúlt 2,5 évben a Covid, Ukrajna és az éghajlatváltozás került a média középpontjába. A tél beköszöntével egy mesterséges élelmiszer- és energiaválságra is figyelmeztetnek minket. A fentiekben közös a Világgazdasági Fórum és az Agenda 2030.

A legújabb "nagy hír" a médiában a transzneműek és az LMBTQ ?️?. Hogy a fenébe lehet ennek bármi köze a WEF-hez & az Agenda 2030-hoz ? A válasz attól tartok, hogy minden. Hadd magyarázzam el.

Először júniusban jött a Pride hónap. A BBC honlapja szerint

"A büszkeség hónapja az elfogadásról, az egyenlőségről, az LMBTQ+ emberek munkájának megünnepléséről, az LMBTQ+ történelem oktatásáról és az LMBTQ+ közösséget érintő kérdések tudatosításáról szól. Arra is felszólítja az embereket, hogy emlékezzenek arra, hogy a homofóbia milyen káros volt és még mindig lehet. A Pride arról szól, hogy büszke lehetsz arra, aki vagy, függetlenül attól, hogy kit szeretsz".

https://www.bbc.co.uk/newsround/52872693

Ez mind nagyon csodálatosan hangzik, de vajon tényleg erről szól-e az LMBTQ mozgalom?

A Világgazdasági Fórum legalább 2015 óta aktívan támogatja az LMBTQ-mozgalmat, amikor is megjelentetett egy cikket, melynek címe

Davos és az LMBT napirend 2015

 

 

https://www.weforum.org/agenda/2015/01/davos-and-the-lgbt-agenda/

2018-ban újabb cikket tettek közzé

Amit Davos tanított nekem a transznemű gyermekem támogatásáról

https://www.weforum.org/agenda/2018/02/an-unexpected-outcome-of-attending-davos-supporting-my-transgender-child/

A dolgok azonban 2019-ben kezdtek igazán felpörögni globálisan a Partnerség a Globális LMBTIQ+ Egyenlőségért (Partnership for Global LGBTIQ+ Equality, PGLE) létrehozásával.

"A partnerséget a Világgazdasági Fórum éves találkozóján jelentették be 2019. január 22-én a svájci Davosban. Az alapító tagok vezető multinacionális vállalatok voltak: Accenture, Boston Consulting Group, CISCO, The Coca-Cola Company, Deloitte, Deutsche Bank, EY, Edelman, Johnson & Johnson, Mastercard, Microsoft, P&G, PepsiCo, PwC, Salesforce és Scotiabank.

A Partnerség a globális LMBTIQ+ egyenlőségért a BSR, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának Hivatala és a Világgazdasági Fórum kezdeményezése."

https://www.global-lgbti.org/who-we-are

Röviden bontsuk ki ezt. Az Accenture-től a Scotiabankig minden alapító tag a WEF tagja, ahogy az ENSZ is.

 

 

A 2019-es év jelentős volt. A 201-es eseményre októberben került sor, a Covid érkezését pedig 2019. december 31-én jelentették be hivatalosan. Csak egy rövid kitérő: a világ leghalálosabb világjárványa 1353-ban ért véget. Fekete halálnak hívták, és becslések szerint 75 és 200 millió között volt a halálos áldozatok száma. Véletlenül a Covid 666 évvel később jelent meg. 666, vicces, hogy ?

2019-ben indult el Írország 2019-2021 közötti időszakra szóló nemzeti LMBTI+ befogadási stratégiája.

https://www.justice.ie/en/JELR/Pages/PR19000288

Még egy 19 oldalas jelentést is írtak arról, hogy ez mit fog tartalmazni.

https://www.justice.ie/en/JELR/LGBTI+Inclusion_Strategy_2019-2021.pdf/Files/LGBTI+Inclusion_Strategy_2019-2021.pdf

Mint tudjuk, A Nagy Újraindítást hivatalosan Klaus Schwab és csatlósai jelentették be 2020. június 3-án. Megjelent egy cikke, melynek címe

Most van itt az ideje a "nagy visszaállításnak".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/most-van-itt-az-ideje-a-nagy-visszaallitasnak