2021. március 28., vasárnap

Istennek használhatatlan: Átadták a pótvallásnak

 

A használhatatlan Novus Ordo templomokat és plébániákat világszerte újrahasznosítják oltóközpontokként.

Szicília püspökei nagyszombaton aláírták azt a megállapodást, hogy a plébániákat AstraZeneca oltóközpontokká alakítják át (MessinaToday.it, március 25).

Wellington Call-Me-John új-zélandi bíboros a Facebook.com-on (március 12) azzal hencegett, hogy egyházi épületeit oltóközpontként ajánlotta fel Jacinda Ardern abortuszpárti miniszterelnöknek.

Miami Biker Thomas Wenski érsek többször is azt tanácsolta papságának, hogy egyházi ingatlanokat alakítsanak át Covid-oltóhelyekre.

Ez annak ellenére történik, hogy rengeteg középület áll rendelkezésre, de ez összhangban van a hamispróféta unalmas egészségügyi és környezetvédelmi pótvallásával.

https://gloria.tv/post/kvvySvwbqpah2KGw9aEBHxXHt

Gänswein: Évszázadok óta nem látott repedések vannak ez egyházban

 

Amikor XVI. Benedek 2013-ban lemondott, arra számított, hogy hónapokon belül meghal - mondta Georg Gänswein érsek a bécsi székhelyű Rpp-Institut.org online konferenciáján (március 27).

Mióta Gänswein apja meghalt, XVI. Benedek "új apává vált" számára, és egyre nagyobb a rokonság kettejük között.

Covid-19 aligha változtatta meg az életüket, mert XVI. Benedek akkor lépett be, amikor lemondott "egy kísérleti zárlatról számunkra".

Gänswein figyelmeztet a Covid-zárlatok utáni "hatalmas járulékos károkra és riasztó öngyilkossági adatokra, amelyek szigorúan tabuk".

Az egyház szerinte "mély válságban van - olyan súlyos belső széthúzással, amilyenre évszázadok óta nem volt példa". Hozzátette, hogy Németországban minden püspöknek más és más válasza van arra, hogyan lehet ebből a válságból kilábalni.

https://gloria.tv/post/38rZqyNNpj1mEpdPBwbKHPJzM

Burke: A Szent Péter-bazilika olyan, mint egy sír

 

Raymond Burke bíboros "tisztázásra" szólított fel - ami soha nem fog bekövetkezni - a Vatikán hamis állításával kapcsolatban, miszerint a homoszexuális kapcsolatokban "pozitív elemek" vannak.

Burke az EWTN.com lapnak (március 25) azt mondta, hogy a bűnös élet ellenére az ember, mint olyan, jó marad, mindazonáltal egy homoszexuális kapcsolat nem tartalmaz "pozitív elemeket".

Hangsúlyozta, hogy az "agresszív homoszexuális napirend" most az egyházi körökben és a püspökök között uralkodik, és "nem messze van" az a gondolat, hogy Ferenc pápa március 21-i Úrangyala beszéde kísérlet volt arra, hogy elhatárolódjon a homoszexuális áldásokról szóló saját dokumentumától.

Johan Bonny antwerpeni püspöknek, aki megkérdőjelezte a dokumentumot, Burke azt a jámbor tanácsot adta, hogy "vizsgálja meg magát" és "mondjon le a hivataláról", ha nem vallja a katolikus hitet - mintha a katolikus hit megtartása kívánatos vagy általános lenne a püspökök körében.

Burke számára Ferenc mise ellenes rendelete "anomália", és azonnal vissza kellene vonni. Hozzátette, hogy Peña érsek, aki (hivatalosan) kiadta a dokumentumot, "egyáltalán nem illetékes" a kérdésben, és ez ellentétes a szent Eucharisztia természetével, és "kánonjogi jogsértést" hajtott végre - mintha ez bárkit is érdekelne.

"Erre nincs válasz, mennek tovább" - vette észre magát Burke. "A legszebb dolognak" nevezi, amikor reggel ezeket a szentmiséket a Szent Péter-bazilikában tartották. Egy kúriai pap csütörtökön azt mondta Burke-nek, hogy a bazilika most "olyan, mint egy sír".

https://gloria.tv/post/LRpbv82cxy482n1mmtEUU1PSw