Simona – Imádkozz jóvátételül

Zaro di Ischia Szűzanya to Simona 2024. február 8-án:

Láttam a Megfeszített Jézust vértől csöpögni; Nehezen kapott levegőt, és nagy fájdalmai voltak. Néhány lépéssel tőle balra az anya állt, fehér ruhába öltözve; fején tizenkét csillagból álló korona és egy fehér fátyol volt, amely a vállát is eltakarta, és egészen a mezítlábig nyúlt le. Anya kezeit imára kulcsolták, és közöttük egy szent rózsafüzér volt, mintha jégcseppekből készült volna. Anya szomorú volt, szeme tele volt könnyel, de ezt egy kedves mosoly mögé rejtette.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

„Drága gyermekeim, szeretlek titeket; gyerekek, imádkozzatok jóvátételül a felháborodásokért és szentségtörésekért, imádkozzatok szeretett Egyházamért, hogy az igaz Tanítóhivatal ne vesszen el. Imádkozzatok szeretett és kedvelt fiaimért [papjaimért], hogy ne felejtsék el ígéreteiket, fogadalmukat és hivatásukat. Leányom, imádkozz és imádkozz velem.”

Anya letérdelt a Feszület lábához, és együtt imádkoztunk, majd anya folytatta.

„Gyermekeim, szeretlek titeket. Gyerekek: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.

Most szent áldásomat adom neked.

Köszönöm, hogy siettél hozzám."

*A fotó forrása: Catholicvote.org. Sajtóközlemény egy istenkáromló istentiszteletről, amelyet az „Amerikai plébániatemplomban”, a New York-i St. Patrick's Cathedralban tartottak, egy héttel azután, hogy ez az üzenet Simonának elhangzott.

Simona és Angela – Ne sétálj el

Zaro di Ischia Szűzanya to Simona 2024. február 26-án:

láttam anyát; fehér ruha volt, derekán arany övvel, mellkasán pedig tövis koronás szív. Fején tizenkét csillagból és vékony fehér fátyolból álló korona, vállán kék köpeny, amely a földgömbre helyezett mezítlábig húzódott. Anyának a jobb lába alatt volt az ősi ellenség egy kígyó formájában; vonaglott, de nagyon erősen tartotta. Anya üdvözlésképpen széttárta a karját, jobb kezében pedig egy hosszú, szent rózsafüzér volt, mintha jégcseppekből készült volna.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

Kedves gyermekeim, szeretlek benneteket, és köszönöm, hogy válaszoltatok erre a hívásomra. Gyermekeim, ismét imát kérek tőletek; gyerekek, a nagyböjt ezen intenzív idejében [olaszul: tempo forte] imádkozzatok, mutassatok be kis áldozatokat és mondjátok le az Úrnak; Használd ezt az időt az Úrral való megbékélésre, ez egy intenzív időszak és a nagy kegyelmek egyike. Gyermekeim, legyetek készen követni Fiamat a Golgotára; maradj Vele a kereszt tövében – ne menj el, ne hagyd el, ragaszkodj hozzá a megpróbáltatások és a fájdalom idején, fordulj hozzá, imádd Őt, imádkozz hozzá, és megadja neked a kegyelmet és erő, amire szüksége van. Gyermekeim, ezek nehéz idők, az ima és a csend ideje. Szeretlek titeket, gyermekeim. Lányom, imádkozz velem.

Anyával imádkoztam, rábíztam a Szent Egyházat és mindazokat, akik imáimra ajánlották magukat. Aztán anya így folytatta:

Gyermekeim, szeretlek benneteket, és ismét imát kérek tőletek. Most szent áldásomat adom rád. Köszönöm, hogy siettél hozzám.

Zaro di Ischia Szűzanya to Angela 2024. február 26-án:

Ma délután Anya minden nép királynőjeként és anyjaként mutatkozott be. Szűz Máriának rózsaszín ruhája volt, és nagy kék-zöld köpenybe volt burkolva. Kezeit imára kulcsolta, és kezében egy hosszú, szent rózsafüzér, fehér, mint a fény, és majdnem a lábáig ereszkedett. A lába meztelen volt, és a földgömbön helyezkedett el. A földgömb forgott, és háborús és erőszakos jeleneteket lehetett látni rajta. Szűz Mária enyhe mozdulattal lecsúsztatta köpenyének egy részét a világ egy részén, eltakarva azt. Anya nagyon szomorúnak tűnt, és egy könnycsepp folyt le az arcán.

Dicsérjék Jézus Krisztust.

Drága gyermekeim, azért vagyok itt, mert szeretlek titeket; Az Atya hatalmas irgalmassága által vagyok itt. Gyerekek, átüti a szívemet, hogy ennyire zárkózottnak és érzéketlennek látlak az állandó hívásaim iránt. Gyermekeim, én mindig mellettetek vagyok, és imádkozom mindegyikőtökért.

Gyermekeim, ez a kegyelem ideje, ezek a kedvező napok a megtéréseteknek. Kérlek benneteket, gyerekek, térjetek vissza Istenhez: ne legyetek langyosak, hanem mondjátok ki az „igenjét”. Régóta itt vagyok köztetek, de továbbra is langyos és közömbös vagy. Kérlek benneteket, gyerekek, változtassátok kőszíveteket hússzívekké, amelyek a Jézus iránti szeretettől dobognak.

Gyermekeim, ma ismét imát kérek tőletek: szívvel, és nem [csak] ajkakkal. Imádkozzatok, gyermekeim!

Miközben Anya azt mondta, hogy „imádkozzatok, gyermekeim”, Szűz Máriától jobbra megláttam Jézust; A kereszten volt. Teste megsebesült: a szenvedély és a lobogtatás jelei voltak rajta.

Anya letérdelt a kereszt előtt. Szó nélkül nézett Jézusra: tekintetük beszélt, tekintetük találkozott. Aztán anya így szólt hozzám: Leányom, imádjunk együtt csendben, imádságos szándékkal minden sebért a testén.

Csendben imádkoztam, ahogy a Szűzanya kért tőlem.

Befejezésül mindenkit megáldott. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.