Utcai maszturbálófülkét avattak New Yorkban


Egy szexjátékokat gyártó cég, a Hot Octopuss építette a 28. utca és 5th Avenue sarkára
Guyfit, a maszturbálófülkét,
ami segíti a stressz feloldásában a New York-ban dolgozó férfiakat. A cég onnan vette az ötletet, hogy egy felmérés szerint a megkérdezettek 39 százaléka már könnyített magán munkaidőben a munkahelyén.
A kis dobozban a magány mellett egy szék és egy nettel ellátott laptop kapott helyet. A cég azt állítja, hogy csak az első napon száz ember vette igénybe a maszturbálófülkét. A sikert látva több amerikai nagy városban és Londonban is felállítanának hasonlókat. (Mashable)

http://444.hu/2016/01/16/utcai-maszturbalofulket-avattak-new-yorkban

Üzenet Amerikának: szeressétek (öleljétek át) minden felekezetű testvéreteket

2011. október 11., kedd, 15:30
Drága szeretett leányom, az amerikai emberekhez szeretnék szólni. A következő üzenetem van számukra: Ti, drága gyermekeim, ezekben az időkben nagyon szenvedtek. Egy tisztításnak vagytok alávetve, amire lelketek megtisztulása miatt van szükség.
Amerika legnagyobb bűnei, melyekkel Engem kínoznak, a magzatelhajtás és a test erkölcstelenségének bűnei. Sok gyermekemet fertőzött meg a csaló, akik titokban, zárt ajtók mögött, a pénzügyi és politikai rendszereteket uralják. Oly sokan közülük egyáltalán nincsenek tudatában ennek a ténynek. Most sürgősen imára szólítalak fel benneteket, hogy megszabaduljatok attól a fondorlatos tervtől, mellyel el akarják országotokat pusztítani.
Az ima, gyermekeim, segíteni fog a büntetés enyhítésében, amelyet Atyám a világra szabadít a magzatelhajtás bűnéért. Imádkozzatok, imádkozzatok és egyesüljetek, hogy kifejezzétek Atyám iránti hódolatotokat. Mert azáltal, hogy minden vallású együtt dicsőíti az Atyát, a világ Megteremtőjét, segíthettek országotoknak.
Imádkoznotok kell a megbocsájtásért, és bíznotok, hogy imáitok meghallgatásra találnak Atyám isteni időzítése szerint.
Szeressetek (öleljetek át) minden vallási felekezetű testvéreteket, akik hisznek Istenben, az Atyában, és egységben imádkozzatok országotok bűneinek jóvátételéért. Gyermekeim, olyan nagy kiterjedésű az országotok, ezért nagyon fontos, hogy annyi lelket menthessek meg, amennyi csak lehetséges. Ezt csak a megtérés által tehetem meg, mely a Nagyfigyelmeztetés alatt imáitok és odaadásotok által fog megtörténni.
Most mindannyian forduljatok Hozzám. Ne különböztessétek meg mások vallását a tietektől, egyszerűen bízzatok Istenben, az Atyában, és Ő válaszolni fog imáitokra.
Ti, drága gyermekeim, olyan elveszettek vagytok. Olyan sok zűrzavart mutattak már be nektek, és elferdítették előtettek az igazságot Isten, az Atya létezéséről. A vallást csak lepelként használjátok, hogy a mérgeteket azokon töltsétek ki, akik szerencsétlenebbek, mint ti vagytok. Itt az ideje, hogy fogadjátok el az igazságot, vagyis azt, hogy felebaráti szeretetetek által csak egy nemzetként térhettek vissza Teremtőtök, Isten, az Atya karjaiba.
Teljes Lényem könnyező együttérzésével szeretlek benneteket. Azon fáradozom, hogy megmentselek és bevezethesselek benneteket az új és csodálatos Béke Korszakába, amely ezen a földön vár rátok. Ahhoz, hogy ebbe az új Paradicsomba bemehessetek, lelketeknek meg kell szabadulnia a bűntől.
Imádkozzatok bűneitek megbocsátásának kegyelméért és a kormányotok által elkövetett bűnökért.
Békével és szeretettel válok el tőletek,
Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus.

Istenségem ellenére betegnek érzem magam és undorodom az ember bűneitől


Drága szeretett leányom, rövid az idő a Nagyfigyelmeztetésre való felkészülésre. Ez egy olyan időszak, amikor nem számít, hogy az üldöztetés milyen fájdalmas, nektek mindent figyelmen kívül kell hagynotok, kivéve Szent Szavamat.
Mivel az előkészületek elkezdődnek, ne engedjétek, szeretett Követőim, hogy bárki is megállítson benneteket, miközben a lelketeket felkészítitek, és imádkozzatok azokért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt halálos bűnben fognak meghalni.
Ti, Követőim és felszentelt szolgáim, most azt a fájdalmat fogjátok elszenvedni, amelyet most Én is szenvedek, amikor lenézek a nyomorult bűnösökre. Istenségem ellenére betegnek érzem magam és undorodom az ember bűneitől, amint azok a Szemem előtt felsorakoznak.
Önteltségük, szemtelenségük és büszkeségük, melyeket ezek a bűnösök kimutatnak, pontosan a Sátán és démonai jellemvonásival vetélkednek. Ugyanezek a gonosz szellemek falták fel Isten gyermekeinek a lelkét, így ők már nem ugyanazon a gyermekeknek látszanak, akik egykor voltak, az első lélegzetvételükkor.
Annyira el vannak telve büszkeséggel, és annyira meg vannak győződve a saját legyőzhetetlenségükről, hogy ők már képtelenek arra, hogy lehetővé tegyék Isten Lelkének, hogy megérintse a lelküket. Ez az oka annak, amiért is szükségük van imáitokra.
Megáldalak benneteket azzal a Kegyelemmel, hogy megmentsétek ezeket a lelkeket, és az Én kedvemért, segítenetek kell nekik.
Az ember nem elégszik meg azzal, hogy kielégítse szenvedélyeit, és testi vágyait táplálja, hanem még úgy is érzi, hogy a Teremtésembe is be kell avatkoznia. Ezután megpróbál olyan lépéseket tenni, amelyekkel nemcsak Isten Hatalmával vetélkedik, amikor az emberi élet megteremtéséről és kioltásáról van szó, hanem még azt is gondolja, hogy Isten helyébe léphet. Most már a saját istenségében hisz, mely nem más, mint hazugság, amelyet a Sátán helyezett a lelkébe, akinek ő hűséget esküdött.
Ezek a lépések, amelyeket az ember most tesz, túllépik az Isten által megengedett határokat. Most, amikor az ellenség és a csalók gonosz szelleme ostromolja Isten Egyházát, a büntetés végre lesújt a Földre.
Atyám Hatalmáról tanúskodni fognak, és az Ő büntetése szigorú lesz. Mindez még a legarrogánsabb bűnöst is sokkolni fogja, akinek semmi kétsége sem lesz afelől, hogy kinek a Keze sújtott le a Földre. Atyám annak érdekében fogja ezt tenni, hogy megszabadítsa a Földet a gonoszságtól, miközben Ő ugyanabban az időben lehetővé teszi hadserege növekedését, mely hűséges követőiből áll, akik segíteni fognak a lelkek üdvözítésében.
A bűn kárt tett a Földben, amelyen jártok, és ezt látni lehet a betegségben, a szennyeződésben és a kormányaitok közötti korrupcióban. A bűn foltja olyannyira beborítja a Földet, hogy az már undorító és aljas dologgá vált Atyám Szemében. Neki, aki a világot egy olyan helynek teremtette, ahol gyermekeit táplálhatja, megszakad a Szíve.
Atyám szintén haragos és az igazságszolgáltatás mérlege most megbillent. Büntetését nem lehet megállítani, ahol az már szükségessé vált.
Segítsétek fivéreiteket és nővéreiteket, különösen azokat, akik olyan törvényeket hoztak, amelyekkel beavatkoznak azok teremtésébe, kiket a Legmagasságosabb Isten teremtett. Ezt a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozása által tehetitek meg. Legyetek erősek. Legyetek bátrak. Legyetek reményteljesek és ne féljetek semmitől, ha szerettek Engem.
Jézusotok.

Az áradások mindennaposak lesznek, és ti tudni fogjátok, hogy Atyám a világ mely részeire haragszik a legjobban

2013. augusztus 12. hétfő, 3:00
Drága szeretett leányom, követőim mindenhol – beleértve azokat is, akik nem tudnak ezekről az üzenetekről -, Engem keresvén a Templomaimba fognak behúzódni. A Szentlélek által nekik adott Ajándékomnak köszönhetően, Szívem Menedékébe lesznek sodorva. Ők érzékelni fogják a világban lévő nyugtalanságot és tudni fogják, hogy szükségük lesz a segítségemre ahhoz, hogy továbbra is szilárdak maradjanak Tanításaimban.
Sokan érezni fogják a változást a levegőben, mivel Isten ellenségei kezdik megismertetni tervüket – a gyűlölet tervét -, hogy becsapják a világot, miközben aljas cselekedeteik, hogy a bűn minden formáját elnézzék, ismertté válnak. A világ a gyötrelem áradásába lesz sodorva, és sokan meg lesznek döbbenve a bűn bálványozására tett kísérletektől, melyeket mindenütt látni fognak.
A test bűneit meg fogják tapsolni. Hiúságot és egy megszállott önszeretetet lehet majd látni szerte a világon. A megszállott önimádatot olyan alapvető tulajdonságnak fogják tekinteni, mint még soha ezelőtt. Azokat, akik nem keresik az ilyen élvezeteket, félredobják, és a kitaszítottság érzését fogják bennük kelteni.
A gonosz bűneit dicsőíteni fogják, és miközben az ember beszippantva találja magát ebbe az őrületbe, a világnak a harag áradata lesz bemutatva, mely által Atyám számos ország nagy részét elsöpri. Az áradások mindennaposak lesznek, és ti tudni fogjátok, hogy Atyám a világ mely részeire haragszik a legjobban, amikor a vizek dühödten elárasztják a nemzeteket.
Minden gonosz nemzet első kézből fogja megtapasztalni azt, hogy a test bűnei hogyan lesznek megbüntetve.
Atyám meg fogja állítani a gonoszt abban, hogy megszerezze azok lelkét, akik ebben a bűnben vétkesek, megakadályozván így őket abban, hogy másokat is megfertőzzenek. Ők meg lesznek állítva. Nekik nem lesz többé megengedve, hogy folytassák fertőzésüket.
Ez a gonoszság orvosolva lesz, és az Isten Keze által történő isteni beavatkozásnak most tanúi lehetnek mindenhol a világon.
Imádkozzatok Irgalomért azok számára, akiket elérnek ezek a büntetések. Én megvédem azokat, akik Hozzám fordulnak védelemért.
Jézusotok




A paráznaság, a pornográfia és a prostitúció mind halálos bűn
2012. február 9. csütörtök, 3:00
Drága szeretett leányom, az embernek a lehető leghamarabb el kell fordulnia a bűntől. Napjainkban oly sok bűnt nem tekintenek valóban annak.
Oly sokan sértik meg minden bűntudat nélkül Atyámat.
Gyermekek, mindezzel fel kell hagynotok. Ti tönkreteszitek az életeteket. A sátán kigúnyol Engem, amikor azokkal a lelkekkel büszkélkedik, akiket minden másodpercben elrabol Tőlem.
Ha látnátok a lelkek millióit, akik az örök tűzbe zuhannak, meghalnátok a rémülettől.
Megszakad a Szívem, amikor tanúja vagyok annak a rémületnek, ahogyan ezek a lelkek szenvednek a földi életük során elkövetett rettenetes bűneikért.
A bűnök, melyekkel ők vétkeznek, nem mindig azok a bűnök, melyekről ti azt feltételeznétek, hogy halálos bűnök.
A paráznaságról beszélek, melynek részesei vagytok, és amelyet a mai világ oly könnyen elfogad, mint, a pornográf filmek megtekintése, a prostitúció és a szexuális visszaélések.
Utalok a mások iránti gyűlöletre, valamint azokra, akik fájdalmat és nyomorúságot okoznak másoknak, akik kevésbé szerencsések, mint ők maguk.
Ugyanígy, ez a bűn is bálványimádás, mellyel mindenek felett az anyagi javakat imádják, mégis, mindez semmi más, mint hamu.
Értsétek meg, ha akár egyszer is ilyen módon vétkeztek, akkor minden nap távolabb és távolabb kerültök Tőlem. Akkor már nagyon nehéz lesz kiszabadulnotok a sötétség királyának markolata alól, melyet rátok helyezett.
Ébredjetek fel, gyermekeim. Vegyétek tudomásul a Pokol létezését, és féljetek nagyon az örök kárhozat kapuinak átlépésétől.
Mindezt nem azért mondom nektek, hogy megfélemlítselek benneteket, hanem azért, hogy ennek megértését biztosítsam, a halálos bűn oda visz benneteket, hacsak vissza nem fordultok Hozzám.
Nagyon, sok imára lesz szükség, hogy visszafordulhassatok Hozzám, de halljátok a következőket: Ha vannak közületek olyanok, akik kétségbeesnek, szomorúnak és tehetetlennek érzik magukat, mert súlyos bűnben vannak, Én meg fogok bocsátani nekik.
Nektek őszinte bűnbánatot kell tartanotok; most pedig menjetek gyónni. Ha nincs lehetőségetek a Szentgyónásra akkor hét egymást követő napon át, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáját: „Jézus a teljes bűnbocsánatért, Teljes Búcsút nyilvánít ki”:

Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint. Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad. Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat. Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezetni tudjuk hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és hogy testvéreinket felkészíthessük Második Eljöveteled dicsőségére. Tisztelünk Téged. Áldunk Téged. Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére. Szeretünk Téged, Jézus. Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.

Én soha nem mondok le a bűnösökről, különleges módon ragaszkodom hozzájuk.
Különleges módon szeretem őket, de megvetem bűneiket.
Segítsetek Nekem, hogy megmentselek benneteket, gyermekeim. Ne várjatok, amíg már túl késő lesz.
Szeretett Jézusotok.

Keresztes Imahadjárat 85. imája

Ima, hogy az Amerikai Egyesült Államok megmeneküljön a csaló kezéből.



Ó, drága Jézus, borítsd be nemzetünket legértékesebb védelmeddel.

Bocsásd meg nekünk az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd az amerikai népet, hogy visszaforduljon Istenhez. Nyisd meg az elméjüket az Úr Igaz Útjára.

Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy elfogadják Irgalmasságod Kezét. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy felálljon az istenkáromlás ellen, melyet lehet, hogy ránk kényszerítenek, kérvén tőlünk, hogy tagadjuk meg Jelenlétedet.

Könyörgünk Hozzád, Jézus, hogy ments meg minket, védj meg minket minden bajtól, és öleld népünket Szentséges Szívedre.

Ámen.