2014. november 29., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2014. november 4. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Igyekezzetek megvalósítani üzeneteimet, mert a türelmi idő nemsokára lejár. Ünnepélyesen közlöm veletek, hogy dicsőséges visszatérésem a földre már a küszöbön van. Jóllehet, a napot és az órát egyedül csak Mennyei Atyám tudja, de Én a szüntelen készenlétet kértem tőletek, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Épp ezért drága gyermekeim, figyelmeztetlek benneteket, hogy viselkedjetek úgy, mint az okos szüzek, akiknek nem hiányzott az olaj a lámpásukból. A Vőlegény már közeledik a felhőkön ragyogó dicsőségében. Amikor eljön, akik készen állnak fogadására, bemennek Vele a menyegzőre. Akik nem, azok kinn rekednek. Ott lesz bőven sírás és fogcsikorgatás.

Drága gyermekek! Kérlek titeket, térjetek meg még ma, mert lehet, hogy a holnapot már nem éritek meg. Ha lezárul életetek, nincs többé lehetőségetek, hogy megváltozzatok.

Gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat! Ne sántikáljatok kétfelé! Sokan mondják Nekem: Uram, Uram. De csak aki Atyám törvényeit teljesíti, az üdvözül.

Kicsinyeim! Az életetek itt a földön nagyon rövid. Kizárólag arra kaptátok, hogy amíg úton vagytok, meneteljetek Atyám országa felé, és elnyerjétek az örök életet. Az örök élet ez: megismerni Istent, és Őt szeretni, ami annyit jelent, hogy teljesítitek parancsait. Parancsai nem nehezek. Egyetlen szó csupán: szeretet. Ehhez nem kell tudomány. Még írni, olvasni sem kell. Atyám törvénye a lelketekbe, a szívetekbe van írva. Ha valaki az őserdő mélyén született, soha nem hallott Istenről, de jó indulattal van embertársai iránt, az is üdvözül. De aki beleszületett a katolikus vallásba, attól többet kérnek számon. Mindenki a kapott talentumokról ad számot. Aki sokat kapott, attól többet követelnek. Aki ismeri Ura akaratát, és nem áll készen rá, hogy megtegye, az sok verést kap. Aki nem ismeri, és úgy tesz rosszat, az kevesebbet.

Gyermekeim! Aki vétkezik, magának árt vele a legtöbbet. Saját magát fosztja meg az örök boldogságtól, ha meg nem bánja.

Kicsinyeim! Már mindent tudtul adtam nektek. Most teljesülnek a próféciák, amelyek benne vannak a Szentírásban, és amelyeket megismételtünk a jelenésekben, Én és Édesanyám. Most vagytok a végidőben. Most fog lezárulni ez a korszak, hogy felváltsa az új, az ezer éves béke uralma, amikor megkötözöm a sátánt, hogy ne uralkodjon többé az embereken. Ha csak egy pillanatra bepillanthatnátok az új korba, vágyva vágynátok, hogy abban éljetek. De Én azt mondom nektek: ha ellene mondotok ellenfelem kísértéseinek, akkor már itt a földön a menny előszobájában élhettek, mert magatokban hordozzátok az örök életet. Tegyétek meg mindazt, amit mondtam nektek, és üdvözülni fogtok. Erre áldalak meg benneteket, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. november 6. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Tudod, mit kérj Tőlem mindig ebben az órában? A bűnösök megtérését. Főleg azokét, akikért senki sem imádkozik. Így kérd: Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, add kegyelmedet a szegény, szerencsétlen bűnösöknek! Mentsd meg a lelküket az örök életre! A Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, add meg nekik a kegyelmet, hogy ne haljanak meg a nélkül, hogy Téged megismerjenek, és elfogadjanak Megváltó Istenüknek. Te légy mellettük haláluk óráján, és ragadd ki őket a sátán fogságából. A Te végtelen irgalmad és szereteted köntösébe burkold be őket, és miután eleget tettek igazságosságodnak a tisztítótűzben, vidd be őket is Mennyei Atyád örömébe. Ámen.”

2014. november 16. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik figyelmesen elolvassátok üzeneteimet, és igyekeztek azokat tettekre váltani. Kérlek titeket, most még inkább figyeljetek felhívásaimra, és haladéktalanul valósítsátok meg a benne foglaltakat. Nyugodtak lehettek afelől, hogy Én szólok hozzátok, mert szavaim tartalmilag megegyeznek a Szentírással. Ha valaki mást mondana nektek az Én nevemben, ne higgyetek neki! Szent Pál apostolom leírta: „…akár mi, akár egy mennyei angyal más Evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen!” (Galata 1,8) Az utolsó apostollal a kinyilatkoztatás lezárult. Ez azt jelenti, hogy tartalmilag sem újat, sem az ellenkezőjét ne fogadjátok el, mert ez nem Istentől származik. Én azért adok üzeneteket, mert felhívom figyelmeteket a Szentírás tartalmára, és azok időszerűségére, valamint helyesen értelmezem ezeket, hogy tanítsalak benneteket. Mindezt azért teszem, hogy az üdvösségre vezesselek titeket, megadva a tisztánlátást, hogy hogyan kell élnetek. Ezért olyan fontos, hogy megfogadjátok, és tettekre váltsátok figyelmeztetéseimet. Közületek sokan nem olvassátok, és nem ismeritek a Szentírást. De érdekelnek a próféciák, ezért elolvassátok az üzeneteket. Én a Szentírást ismétlem meg nektek, és az abban foglalt próféciákat. Többen kérdezték, hogy a nagy figyelmeztetés benne van-e a Szentírásban. Nos így, ezekkel a szavakkal nincs. De a Szentlélek kiáradása folyamatos az első apostoloktól kezdve. Tulajdonképpen minden megtérő bűnöst Maga a Szentlélek világosít meg, hogy hagyjon fel addigi bűnös életével, keressen és kutasson Isten után, ismerje meg, és adja át az életét Neki. A karizmatikus megújulás is a Szentlélek kiáradása és megvilágosító kegyelme. A nagy figyelmeztetés Isten hatalmas ajándéka, amelyre a legnagyobb szüksége van ennek a feje tetejére állt, értékrendjét elvesztett, bűneiben vergődő világnak. Ahol elhatalmasodott a bűn, ott túlárad a kegyelem. Amikor Isten elérkezettnek látja az időt, akkor a Szentlélek minden embernek meg fogja mutatni a saját lelkét. Megmutatja neki az Ő rá vonatkozó örök szent tervét, és azt, hogy ő hogyan válaszolt rá. Minél messzebb van az egyén élete attól, amit Isten megálmodott róla, annál nagyobb lesz a szenvedése. Ez egy hatalmas lelkiismeret furdalás lesz, egy óriási kín, ami jóvátételért kiált. Hatalmas kegyelem, hogy az egyén még megtérhet, és megváltoztathatja addigi életét. Tulajdonképpen minden megtérés hasonló módon zajlik le a lélekben. A tragédia abban áll, ha az egyén görcsösen ragaszkodik bűneihez, és elkárhozik. Ne féljetek a nagy figyelmeztetéstől! Ez Isten hatalmas kegyelme a ti üdvösségetekre. Így akar megállítani, hogy ne rohanjatok a vesztetekbe.
Drága gyermekeim! Az Isten, Atyám, Én és a Szentlélek nagyon – nagyon szeretünk mindnyájatokat, kivétel nélkül. Isten nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közületek. Én azért szálltam le a földre, hogy üdvözítselek benneteket.

Gyermekeim! A bűnös nem örökölheti a mennyet. Oda csak szentek léphetnek be. Ezért tanítottam nektek Atyám Igéjét, a Szent Evangéliumot, hogy megtanuljatok szentekké válni.

Gyermekeim! Az életeteket arra kaptátok, hogy megszentelődjetek, és másokat is megszenteljetek. A szentség szeretet. A menny azoknak készült, akik Istent szeretik. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, Velem teszitek. Engem lássatok minden nyomorgóban, minden rászorulóban! Manapság sokkal nagyobb a lelki éhség, mint a testi. Adjátok tovább tanításomat! Hirdessétek életpéldátokkal, tetteitekkel, szavaitokkal! Egy mosoly, egy jó szó, egy jó cselekedet balzsam a léleknek, bearanyozza a napot. Legyetek derűsek, türelmesek és szeretetteljesek egymáshoz! Kezdjétek el a családon belül, vigyétek ki a munkahelyre, az utcára! Arról ismernek meg, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Kérlek titeket, legyetek világító fáklyák! Világítsátok be ezt a sötétségben tapogatózó világot! Annyi ember keres rossz helyen: kártyajóslás, ezotéria, new age, energia átadás stb. Ezek mind ellenfelem, a sátán csapdái. Emlékezzetek, mit kérdeztem a betegektől, mielőtt meggyógyítottam őket: hiszel-e? Legyen neked a te hited szerint! Én most is ugyanaz vagyok, mint két ezer évvel ezelőtt. Aki hittel imádkozik Hozzám, azt meggyógyítom, sőt üdvözítem. Ezt mondtam: aki hisz, üdvözül. Aki nem hisz, elkárhozik.

Gyermekeim! Csak Istenben higgyetek, Aki szeret benneteket! A sátán elől meneküljetek! Ő a hazugság atyja, aki megtéveszti és rászedi, majd a pokolba taszítja áldozatait, mert gyűlöl mindenkit.

Gyermekeim! Nem lehet kétfelé sántikálni. Ne foglalkozzatok a sátán praktikáival, mert foglyul ejt, és a kárhozatba taszít! Csak tiszta forrásból igyatok! Olvassátok az Evangéliumot, és imádkozzatok! Isten Mindenható. A sátán az örök vesztes. Ő csak annyit tehet, amennyit Isten megenged neki.
Gyermekeim, elcsatangolt, kicsi báránykáim! Jöjjetek vissza Hozzám, amíg még nem késő! Engem kövessetek, a jó Pásztort, Aki az életemet adtam értetek! Ne higgyetek a farkasnak, mert áldozatul ejt benneteket! Én gondviselő Istenetek vagyok. Csak Hozzám forduljatok! Csak Tőlem kérjetek! Én azért jöttem, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Higgyetek Nekem, és Én bevezetlek titeket Atyám házába, ahol helyet készítettem nektek, a keresztfán. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2014. november 28. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik tiszta szívből szerettek Engem úgy, hogy engedelmeskedtek parancsaimnak. Most felszólítalak titeket, hogy minden körülmény között maradjatok hűségesek Hozzám! A sátán nagyon fondorlatos tervvel el akar választani titeket Tőlem.

Gyermekeim! Csak aki mindvégig kitart Mellettem, az üdvözül. Higgyetek Bennem, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben valóságosan jelen vagyok! Higgyetek tanításomban, az Evangéliumban! Szavaim igazak és ámenek. Minden próféciám beteljesül a maga idejében, sőt már nagyon sok minden beteljesült. Kérjétek a Szentlelket, és Ő mindent megmutat nektek. Engedjétek, hogy a Szentlélek vezessen benneteket a szűk ösvényen, amely a mennybe visz. Szavaim legyenek gyógyír a lelketekre, Szentlelkem legyen a ti erőforrásotok.

Gyermekeim! Legyetek lélekben kisdedek! Hagyatkozzatok Rám, és feltétel nélkül bízzatok Bennem! Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Engem, Aki a legszörnyűbb kínhalál által váltottalak meg benneteket. Hatalmas árat fizettem a lelketekért. Nem vagytok a magatokéi. Az Enyéim vagytok. Maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig, és Én az örök élettel ajándékozlak meg benneteket. Az idő elszáll. Hamarosan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Minden gondolatotok, szavatok, cselekedeteitek, sőt még a mulasztásaitok is nyitott könyv Előttem. Igyekezzetek tettekre váltani tanításomat, a Szent Evangéliumot, akkor nincs mitől félnetek. Éljetek mindig önzetlen, tiszta szeretetben! Első helyen az Isten álljon! Utána a felebarát, itt is a belső kör, a család, a házastárs, a gyermek, a szülő. Tegyetek jót mindenkivel, de főként hittestvéreitekkel! Ők a ti lelki családotok, akiket azért kaptatok, hogy segítségetekre legyenek a nehéz időkben.

Gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! A halál csak egy pillanat, de ekkor dől el örök sorsotok. Vigyázzatok! A szokás nagy úr. Imádkozzatok szüntelenül! Legyetek állandóan egyesülve Velem! Gondoljatok Rám gyakran! Mondjatok Nekem fohászokat! Adjatok hálát mindig mindenért, jóért és rosszért egyaránt, mert Én a rossz dolgokból is jót hozok ki. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Adjátok át az életeteket Nekem! Egyedül Én tudom, mi válik az üdvösségetekre, és azt meg is adom. Ha mást kaptok, mint amit kértek, akkor tudjátok meg, hogy az válik a javatokra, amit Én adok nektek.

Kicsinyeim! Ne panaszkodjatok, ha szenvedtek! Nézzetek fel Rám, a keresztre! Egy panasz sem hagyta el az ajkamat, pedig rettenetesen szenvedtem. Atyámnak zsoltárt énekeltem. Gondoskodtam szeretett Anyámról, és imádkoztam ellenségeimért. Vegyetek Rólam példát! Ne szidjátok ellenségeiteket, inkább imádkozzatok értük! Ez nekik is, nektek is a javatokra válik.

Gyermekeim! Váltsátok tettekre szavaimat, és akkor szentek lesztek már itt a földön. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentlélek tanítása: „A megtört szív, ha bűnbánattal van tele, elvezet az életszentségre. A könnyek, Isten ajándéka. Sirasd meg bűneidet, ó ember, mert ez által kincseket gyűjtesz magadnak a mennyben! Bánd meg minden bűnödet, és erős fogadással határozd el, hogy soha többé nem követed el! Kérd ehhez Jézus segítségét, hogy erősítsen meg, mert minden kegyelem. Ó, ha tudnák az emberek, hogy maguknak ártanak bűneikkel a legtöbbet! Ha másoknak szenvedést okoznak, ugyanazt kapják vissza. Ha fösvények, nekik is keveset mérnek, vagy semmit, a szerint, amilyen mértékkel mértek másoknak. Ha jó vagy másokhoz, magadhoz vagy jó. Ha örömöt szerzel másoknak, a te szíved is megtelik boldogsággal. De ha uralkodsz másokon, rajtad is uralkodni fognak. Itt kezdődik el örök sorsa mindenkinek. Odaát csak kiteljesedik, és vég nélkül folytatódik. Ha itt a földön poklot teremt valaki maga körül, mert szekálja, gyötri a környezetét, ő is ugyanazt fogja kapni, sőt hatványozottan. Ha valaki szeretetben él, és segít másoknak, Isten örök jutalommal gazdagítja, és elnyeri az örök boldog életet. Ó, ha tudnátok, hogy Jézus szavai, amelyeket az Evangéliumban mondott, élő valóság az örökkévalóságban! Rettegve féljetek a bűntől, soha el ne kövessétek, mert ha elszakítjátok magatokat a kegyelemtől, az örök kárhozat vár rátok. A sátán mindenkit gyűlöl, ezért a vesztét okozza. Ne higgyetek a hazudozónak! Nézzetek fel a keresztre, az ártatlan Isteni Bárányra! Kérjétek magatokra az Ő Szent Vérét, hogy mossa tisztára lelketeket! Tegyétek a jót, amíg még időt és lehetőséget kaptok rá! Az életetek itt a földön egyszeri és megismételhetetlen. Minden pillanatról és alkalomról számot fogtok adni az Örök Bírónak. Kamatoztassátok talentumaitokat! Mentsétek meg a lelkeket! Szerezzetek magatoknak barátokat a hamis mammonon! Adakozzatok bőkezűen! Istent nem lehet felülmúlni. Ő mindig a többszörösét adja vissza, hogy ti újra meg újra tudjatok adakozni. Váltsátok tettekre tanításomat, akkor gyermekei lesztek az örök Atyának, és társörökösei a Megváltónak. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Velem kapcsolatos címek új neveket fognak kapni



2014. november 28. péntek, 23:50
Drága szeretett leányom, a világ Második Eljövetelemre készül, és e Naphoz vezető út kikövezésében két különböző létforma keveredett.
Mint ahogy Én, Jézus Krisztus, Beavatkozásom által felkészítelek benneteket, úgy a Sátán is felkészíti hadseregét. Ellenségeim már évek óta sok mindent elterveztek, akik bár Ismerik az Igazságot, de mégis úgy döntöttek, hogy tönkreteszik Üdvösség-Tervemet. Sokan elestek, beleértve a választottakat is, akik inkább az okkult dolgoknak szentelik magukat.
Ellenségeim sok alaposan kidolgozott tervet készítettek, amelyek magukba foglalják az ártatlanok népirtását is, anélkül, hogy ők erről tudnának. Bár a kapzsiság és az ellenőrzési vágy miatt sok gonosz tettet szerveznek az emberiség ellen, a legambiciózusabb cselekedet akkor lesz látható, amikor megragadják Házam irányítását.
Tervek vannak folyamatban, hogy térdre kényszerítsék Szent Házamat. Az előkészületek a fenevad érdekében történnek, hogy átvegye hivatalát. Annak érdekében, hogy szívesen fogadja őt a világ, egy részletes tervet léptettek életbe, mely a globális politika és a vallások minden területét érinteni fogja. De még mielőtt megkoronáznák a fenevadat, és elfoglalná helyét a trónján Egyházamban, titokban sok megszentségtelenítő cselekedetre sor fog kerülni Egyházam oltárain. A fekete misék burjánzani fognak, nagy hatalmat adván így a Sátánnak és hierarchiájának. Ők mindent fel fognak falni, ami szent, és a végsőkig el fognak menni, hogy elpusztítsák a Kereszténységet, mely földi Egyházam történetében a legnagyobb megtévesztés lesz. Ezt a Kereszténység felkarolásának színlelésével fogják megtenni. Semmi sem lesz az, aminek látszik, és csak azok fogják látni azt, ami valóban történik, akik meg vannak áldva a tisztánlátás Ajándékával.
Minden bűnt elfogadhatónak fognak ítélni. Engem, Jézus Krisztust, átkozni fognak, de a Nevemet mégis fel fogják felhasználni arra, hogy a halálos bűn elfogadása előtt szemet hunyjanak. Az ördög, az ő hűséges csapatai által, mindent a visszájára fog fordítani, ami Tőlem származik. A Velem kapcsolatos címek, és mindazok, akik Engem képviselnek, új neveket fognak kapni. A korábbi megnevezéseiket újakra fogják cserélni, amelyekről azt fogják mondani a világnak, hogy ezek a címek az egyenlőségnek egy új, innovatív és gondoskodó megközelítését fogják képviselni.
Az ember bűneit a Szemeim előtt magasra fogják emelni, és a dac gesztusaként pedig az Oltáromra fogják azokat helyezni. Tudnotok kell, hogy mindazok, akik bár azt állítják, hogy Tőlem jönnek, de Szent Igémet mégsem védelmezik, az Igazság hirdetését pedig megtagadják, hazugok. Ők szélhámosok. Én a gúny tárgya Vagyok, és nem csak a szavak, a cselekedetek és Szent Tanom megváltoztatása által, hanem a gondosan megrendezett rituálék által is, amelyekre az Oltáromon sor fog kerülni.
Eljön a nap, amikor Atyám közbe fog lépni, és meg fogja állítani ezt a végső megszentségtelenítést. Ellenségeim azon próbálkozásai, hogy belekeverjék az életet pogány szertartásaikba, hiábavaló lesz. Ők úgy fogják bemutatni „Isten imádatát”, mint egy mesterkélt és szórakoztató eseményt, de ebből semmi jó sem származhat, mert hiányozni fog belőle a Szentlélek Lángja. Ehelyett a tűznek csak egy gomolygó füstje lesz látható, amelyet nem lehet lángra lobbantani. Mert ez a Sátán füstje, és ez meg fogja fojtani Isten gyermekeit.

Jézusotok