2013. december 10., kedd

Nagyfalui üzenet 2013. december

2013 (2014) -ben FELKÉSZÜLÜNK A SZENTLÉLEK RENDKÍVÜLI AJÁNDÉKAINAK A BEFOGADÁSÁRA - DECEMBER

" Az utolsó napokban szétárasztom minden emberre a Lelkemet, fiaitok, leányaitok, a szolgák és a vének prófétálni fognak, látomásokat látnak és álmokat álmodnak!" (Ap. Cs. 2,17) .

111. havi imatalálkozó Szilágynagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén

A Szentírásból: Elmélkedjük át a Szt. Máté és Szt. Lukács evangéliumából Jézus gyermekkorát (Mt.1;2; Lk.1;2))

Havi mottó
: "Noé, hittel és szent félelemmel eltelve bárkát épített a családja megmentésére!"( Zsid. 11,7).

Havi imaszándék: minden nap imádkozzunk arra a szándékra, hogy szent családdá és közösséggé váljunk!
Konkrét feladatunk: sok dicsérettel neveljük egymást és gyermekeinket!
Szeretettel teljes Karácsonyt és remény teljes Új Évet kívánunk mindenkinek!




Az Úr Jézus tanítása 2013 decemberében

"Szerető engesztelő barátaim! Születésem szent hónapjában néhány tanácsot adok nektek, hogyan válhattok Szent Családdá!
Amint látjátok, a világban válságban van a család. Hogy ez a jövőben ne így legyen, ez rajtatok is múlik. Ha ti, édesapák és édesanyák, arra törekedtek, hogy meleg, szerető családi fészket nyújtsatok a gyermekeiteknek, teljes szívetekből reménykedhettek abban, hogy szerető gyermekeitek is erre fognak törekedni. A tapasztalaitok által rá kell jöjjetek arra, hogy a gyermekek nevelésénél két dologra kell különösen odafigyeljetek: a jó példa adására és a szeretetre! Ugye vasárnaponként megtapasztaljátok azt, hiába külditek a gyermekeiteket az Isten Házába, ha ti rendszeresen elmaradtok onnan. Hosszútávon hiába tanítjátok a gyermekeiteket arra, hogy tiszteljenek titeket, ha közben azt látják, hogy ti, mint szülők nem látogatjátok idős, beteg szüleiteket és türelmetlenek vagytok velük szemben. A gyermekeitek elsősorban nem a szép szavaitokat, hanem a példátokat fogják követni.
Tudnotok kell azt, hogy a családi életre való nevelés legfontosabb feltétele, a házastársak közötti mély szeretet kell legyen. Ezt a szeretetet minden nap ápolni kell és nem szabad hagyni, hogy kialudjon. Ha a Kályhába teszitek a fát rendszeresen, az meleget fog árasztani, ha ezt elmulasztjátok, akkor a tűz előbb vagy utóbb ki fog aludni és nem fog meleget árasztani. Arra kérlek titeket, hogy találjatok időt a beszélgetésre, közös programokra, sétára, kirándulásra. Ne akarjátok egymást folytonosan megváltoztatni, ti változzatok jó irányba! Vigyázzatok arra, hogy a gyermekeiteknek soha semmi rosszat ne mondjatok egymásról. Tanuljátok meg a sorrendet a családban: első helyen Isten kell legyen, azután ti következtek és végül a gyerekek. Ezután lehettek nyitottak a család többi tagjai, a lelki testvérek, a szomszédok, barátok iránt is.
Gondolkozzatok el ebben a hónapban azon, hogy mire nevelitek a gyermekeiteket, arra, hogy sok pénzt keresve, önző, sikeres emberek legyenek vagy családjukért élő, ááldozatot vállaló, önzetlen, igazi értéket megbecsülő emberek legyenek.
Hogyan neveljétek a gyermekeiteket? Feltétlen szeretettel! Necsak akkor szeressétek őket, ha jók, érezniük kell az irgalmas szereteteket akkor is, amikor hibákat követnek el. Találjatok időt arra, amikor igénylik, hogy meghallgassátok őket. Sok türelemmel, határozott következetességgel, kérésekkel, sok dicsérettel és személyes odafigyeléssel neveljétek a gyermekeiteket. Tanítsátok meg őket arra, hogy tudjanak bocsánatot kérni és megbocsátani. Ha tehetitek naponta legalább egyszer együtt imádkozzatok a gyermekeitekkel! Hinnetek kel azt, akik együtt imádkoznak, azok mindörökké együtt maradnak.
Én, mint isteni barátotok arra kérlek titeket, mint édesanyákat, hogy a szülés után, ha tehetitek maradjatok a kisgyermeketek mellett minél tovább, hogy érezze a gyöngéd szereteteteket. Ne engedjétek, hogy a gyermekeitek a tv, a számítógép rabjai legyenek. Tanítsátok meg a gyermekeiteket kötelességteljesítésre, segítésre, áldozatvállalásra, lemondásra, alkalmazkodásra! Tudnotok kell azt, hogy a jó baráti közösség, jó irányba viszi a gyermekeiteket. Szeressétek a gyerekeitek jó barátait és legyen számukra mindig nyitva a szívetek és az otthonotok. Házasság előtt álló gyermekeitekkel - amennyiben nyitottak - osszátok meg a tapasztalaitokat.
Befejezésül arra kérlek titeket, hogy amikor felnőtté válva, a házasságra lépnek a gyermekeitek, meg kell tanuljátok elengedni őket. Gyermekeitek feleségét, férjét és a tágabb családtagokat is tanuljátok meg elfogadni szeretettel. Kéretlenül soha ne adjatok tanácsot senkinek! Amikor a gyermekeitek felnőtté válnak és azt látjátok, hogy örömmel vállalják a családdal járó édes terheket, akkor kimonhatjátok szívre tett kézzel, hogy az áldozatos nevelésetek nem volt hiábavaló.
Most, a szeretet hónapjábanm Édesanyámmal és Józseffel együtt áldunk meg titeket, hogy Szent Családdá váljatok! "


Házi feladat decemberre:
"JÉZUSOM SEGÍTS, HOGY A SZERETET HÓNAPJÁBAN A CSALÁD SZERETETÉRE FIGYELJÜNK ODA TUDATOSAN!!!"


VISSZATEKINTÉS 2013 NOVEMBERÉRE
Miben erősödtünk meg a novemberi engesztelés első napjaiban?
Éva Asszony sírkövén van az arcképe. Az egyik nap ránézve, megelevenedett az arca, olyan ragyogó volt, mint egy angyalé. Ekkor a következőt üzente: "Érdemes minden áldozatot vállalni magatokkért, az egész emberiségért és a purgatóriumban lévőkért az engesztelés keskeny és meredek útján. Számotokra az engesztelés az életszentség útja, amely által purgatórium nélkül a Mennybe juthattok! Bármilyen helyzetben is vagytok, ha kéritek a közbenjárásomat, fogok nektek segíteni! Arra kérlek titeket, hogy mindvégig tartsatok ki az engesztelés útján egységben, szeretetben és engedelmességben. Jelenleg nehéz számotokra az engesztelés a folyamatos próbatételek miatt. Életetek végén meg fogjátok látni, nem volt hiábavaló a lélekmentés. Vigyázzatok, mert az utolsó időkben a gonosz lélek hamis tanítások által, a világosság angyalként, téves útra akar csábítani titeket az előítélet, hazugság és rágalmazás által. Szeressétek a pápát és minden nap imádkozzatok érte és a szándékaira. Minden nap kérjétek a szellemek megkülönböztetésének a kegyelmét, mert a gonosz lélek szét akar szakítani és szembe akar állítani titeket. Sajnos egyre többen hallgatnak, a megtévesztés, a széthúzás és az ellenségeskedés angyalára. Vállaljatok a pápáért imát, böjtöt és kilencedet, hogy mindvégig megmaradjon a támadások között bárányként. Szeressétek a papjaitokat! Ne hallgassatok a tévtanítókra! A szeretet ünnepére készülve éljétek a szeretetet, törekedjetek mindenkiben a jót észrevenni és szóvátenni. A ti hivatásotok nem az alaptalan itélkezés, hanem a lélekmentés. Legyetek hálásak azért, ha kéritek kaphattok minden nap segítséget a Mennyben és a prgatóriumban lévőktől. Míg éltek, ti is segítsetek egymáson és a purgatóriumban lévőkön. Míg éltek, addig tegyetek meg mindent önmagatokért, mert a purgatóriumban már nem tudtok segíteni magatokon. Legyenek intő példa számotokra mindazok, akik a végső nemet kimondva Istennek, a pokolra kerülnek. Ők már se önmagukon, se másokon nem tudnak segíteni, de rajtuk sem lehet segíteni. Éljetek úgy, hogy a példás életetek által, a Mennyország hordozói legyetek. Ha a szívetekben szeretet, öröm és béke van, üdvbizonyosságotok lehet. Ilyen állapotban, ha meghaltok, az összes szentek társaságába juttok! "
Az elmúlt időben miben részesültünk a jelenre és a közeljövőre vonatkozólag?
Egy nagy kultúrházban, nagyon sok ember gyűlt össze, ahol egy fekete ruhás személy, egy kiemelkedő szószéken prédikált. Isten, Egyház, pápa, papság, szentségek, Szűzanya, X.parancsolat, Szentmise ... ellen beszélt. Akik a fekete ruhás személy mellett döntöttek, azokat felöltöztette fekete ruhába. Azt a feladatot adta övéinek: 'Az utolsó időben csak rosszat mondjanak mindenkiről, vagy semmit!' Éreztem, hogy a pokoli légkör vette körül őket. Ezután az Égből üzenet hallatszott: 'Vigyázzatok, mert a gonosz munkatársai a pokol felé tartanak és abba az irányba visznek másokat is! Ne kövessétek őket!!!'
A vízió második részében egy Égig érő, csodálatosan ragyogó templomot láttam, amelynek a szószékén a Szűzanya volt és prédikált. Szűz Mária, az emberek sokaságának, akik megtöltötték a templomot, gyönyörűen beszélt a Szentháromságról, a Mennyországról, pokolról, tisztítótűzről, az Egyházról, a pápáról, a papságról, a X. parancsolatról, szentségekről, Szentírásról, az Új Égről, az Új Földről, az Ő személyes megjelenéséről, Szent Fia visszajöveteléről, a Szentlélek kiáradásáról... Mindazokat akik elfogadták a tanítását és az Ő munkatársaivá váltak, azokat az angyalai és szentjei által ragyogó, fehér, aranyozott szegéjű ruhába öltöztette. A Szűzanya munkatársai azt a feladatot kapták: 'Menjetek, vegyétek észre és tegyétek szóvá a jót felebarátaitokban!' Ezután, mintha megnyílt volna az Ég, ahonnan szózat hallatszott: 'Legyetek annak a tudatában, Szűz Mária munkatársai a Mennyország felé menetelnek és abba az irányba visznek másokat is! Kövessétek őket!!!'
A vízió harmadik részében egy hatalmas piacot láttam, tele emberekkel és egy kiemelkedő szószékkel. A szónokok krém szinű ruhát viseltek, fekete pettyekkel! Egyik szónok a Szentháromság mellett, a másik a Szentháromság ellen beszélt. Így beszéltek a Szűzanya, Szentírás, szentségek, X. parancsolat mellett is és ellen is. Akik elfogadták ezeket a tanítókat, azokat fekete pettyes, krém színű ruhába öltöztették. Azt a feladatot kapták ezek az emberek: 'Jót és rosszat is mondjanak az igazság nevében! Így zavarjátok meg őket, hogy ne tudják meg, hogy mi az igazság!' Ezután szózat hallatszott az Égből: 'Legyetek óvatosak!!! Ezek a megzavart emberek a purgatórium felé menetelnek és abba az irányba visznek másokat is!' Gondolkozzunk el azon komolyan, hogy jelenleg kinek a ruháját viseljük, milyen prédikációt hallgatunk és hirdetünk. Gondolkozzunk el azon is, mielőtt Isten elé kerülhetnénk, milyen irányba tart a mi életünk és milyen irányba viszünk másokat is?
A Szűzanya kérése az Ő fehér ruháját viseljük és jót mondjunk másokról! Ezáltal minden nap közelebb kerülünk a Mennyországhoz és közelebb segítünk oda másokat is.



Előretekintés 2014. januárjára
Januárban 2 -3 -4 -5 -én lesznek engesztelések a Szentháromság hegyen, 13 órától.
Elsőszombaton körmenettel emlékezünk meg " a gyógyító forrásról" és hálát adunk az eddigi gyógyulásokért.
Minden nap megáldunk titeket a Szent Vízzel és távolból az otthonaitokat is!
A Szentlélek Nevében újabb kilencedre hívunk meg mindenkit, amit felajánlhatunk üdvösségünkért, családunkért, gyógyulásunkért, szabadulásunkért, az összes őseink kiszabadulásáért a purgatóriumból.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én Második Eljövetelemre készítem fel a világot, és emiatt sokan utálni fognak Engem

2013. december 9. hétfő, 16:15
Drága szeretett leányom, semmi sem sért jobban Engem, mint az, amikor azok, akik ismerik az Atyám Könyve által a világnak adott Tanításaimat, de mégis úgy értelmezik Isten Szavát, hogy az megfeleljen vágyaiknak. Azok, akik megpróbálnak mások fölött zsarnokoskodni, és akik Szent Szavamat eszközként használván, gyötrik őket, súlyos hibát követnek el. Ők nem a Szeretet Ajándékát használják az Igazság átadásában, hanem annak ellenkezőjét, az ereikben folyó gyűlöletet, amelyet a büszkeség bűne okoz. Nem tudjátok, hogy az Én Igém örökkévaló? Ez olyan egyszerű, hogy minden ember – beleértve azokat is, akik gyenge értelemi képességgel születtek, valamint azokat, akiknek nincs tudomásuk Rólam – meg tudja érteni, hogy mi az, amit mondok Nekik. Miért is értelmezném Szavamat egyeseknek egyféleképpen, másoknak pedig másképpen?
Atyám Parancsa szerint Második Eljövetelemre készítem fel a világot, és ezért sokan fognak utálni Engem. Azok közületek, akik azt gondolják magukról, hogy a kevés kiválasztott elithez tartoznak, és akik önjelölt próféták, nem alkalmasak arra, hogy megtöröljék Lábamat: annyira tele vagytok gyűlölettel. A gonosz szellem ösztönöz benneteket, és annyira büszkék vagytok, hogy érzéketlenek vagytok a Szentlélek Igaz Hangjára. A Szentlélek nem tudna soha rátok, a megkeményedett, gyűlölettel teli lelkekre ereszkedni, mivel ti nem Engem képviseltek. Nektek, akik megértitek a Legszentebb Könyvbe, a Bibliába foglalt Igazságot, tudnotok kell, hogy nem szabad visszaélnetek a tudás ezen Nagy Ajándékával. Nektek nem szabad abból soha semmit elvennetek, vagy bármit is hozzátennetek. Azzal sem szabad próbálkoznotok, hogy új értelmezéseket és jelentéseket alkossatok belőle.
Én mindnyájatokat felkészítelek, mert egyébként a legtöbben nem fogadnák el közületek Isteni Irgalmasságomat. Ha Én nem készítenélek fel benneteket rendesen, akkor nem állnátok készen. És mégis mindazonáltal, hogy Én beszélek most Hozzátok, közületek sokan sértegetnek Engem. Ha rosszat tesztek másoknak, nagy szenvedésben lesz részetek. Nektek, akik rosszat tesztek másoknak, s aztán azt mondjátok, hogy ezt az Én Nevemben teszitek, tudnotok kell, hogy soha nem csatlakozhattok Hozzám a Paradicsomban. Ha elutasítjátok Isten Szavát, nem fogjátok soha elfogadni az Igazságot. Annyira makacsok vagytok, annyira el vagytok telve önmagatokkal és önigazolással, hogy nem vagytok képesek azt az Igaz Szeretetet érezni, amely egyedül csak Tőlem, Jézus Krisztustól jöhet. Távozzatok Tőlem, nem ismerlek benneteket! Ti nem Tőlem valók vagytok.
A gonosz szelleme sokakat meg fog győzni arról, hogy Igazságosságom annyira irgalmas, hogy mindenki felvételt fog nyerni Új Paradicsomomba. Hamarosan minden Igazságot, amelyekről az Evangéliumok tanúskodnak, felül fognak vizsgálni, és ezután különböző megvilágításban fognak értelmezni. Sokan meg lesznek tévesztve, és nem fognak törődni azzal, hogy felkészítsék a lelküket, beleértve azokat is, akik hisznek Második Eljövetelemben. Ez a hamis biztonságérzet lesz a legnagyobb megtévesztés, amit annak érdekében dolgoztak ki, hogy megtagadják az embertől az Isten Országához való természetes jogát. Ahol az ember nem keresi a kiengesztelődést a bűneire nyert bocsánat által, ott a megváltás sem lehetséges az Én Szememben.
Igazságosságom Keze le fog sújtani az emberiségre. Én külön fogom választani a hálátlan lelkeket – azokat, akik úgy döntenek, hogy az aranyból és ezüstből készült hamis isteneket és az e világi büszke vezetőket bálványozzák – a szelídektől és az alázatosaktól. Irgalmat fogok gyakorolni azokkal szemben, akik Hozzám könyörögnek, hogy védjem meg őket, de azok a hangoskodó és telhetetlen önjelölt próféták, akik visszatartják Tőlem a lelkeket, nem fogják soha Irgalmamat keresni, mert büszkeségük csak arra fog szolgálni, hogy örökre elszakadjanak Tőlem.
Jézusotok


Ő, az antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni az ajkát

2013. december 9. hétfő, 19:46
Drága szeretett leányom, az Én Időm közel van. Minél jobban közeledik a Nagy Nap, annál több jelről lehet majd tanúskodni a világban.
Az ember, akit úgy fognak bemutatni a világnak, mint a „béke emberét”, arra készül, hogy minden elképzelhető módon utánozzon Engem. Ő kívülről tudja a Szentírást, és származása miatt visszafelé fogja kiejteni a Szavakat, így azok fordított értelmet kapnak. A szájából istenkáromlások, eretnekségek, hazugságok és a Szavam megszentségtelenítése fog áradni. Ő azzal fog lenyűgözni mindenkit, hogy minden Szent dologban jártas. Idézni fog a Tanításaimból, amit szenvedélyesen fog hirdetni a világ összes szekuláris színpadán, mígnem az emberek észreveszik, és felfigyelnek rá.
Sokan ezt fogják mondani: Ki ez az ember, aki ilyen bölcsen beszél? Ki ő, aki a tömegek iránti szeretettel a szívében szól a világhoz? Ő lenne az Úristen, Jézus Krisztus? – fogják kérdezni, amikor sok csodát fognak neki tulajdonítani. És amikor az oltároknál fog sétálni a többi ellenségemmel együtt, akik Isten szent szolgáinak öltözetében lesznek felöltözve, akkor a világ mindkét megosztott tábora – az igaz hívők és a pogányok – teljes mértékben el fogja őt fogadni.
Ő, az antikrisztus, el fogja ferdíteni az Igazságot, és azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy Ő, Én vagyok, Aki azért jön, hogy üdvösséget hozzon nektek. Azt a hazugságot fogja bejelenteni, hogy ő testben jött el. Ő soha nem fog hivatkozni Jézus Krisztusra, Aki testben jött el, vagy az Ő Kereszthalálára – mert ez lehetetlen. Nem, ő ezt a tényt fordítva fogja kijelenteni. Azt fogja mondani, hogy ő jött el végre testben, ebben az időben. Sokan azt fogják hinni, hogy ő Krisztus. Ő, az antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni az ajkát.
A fenevadat bálványozni fogják, miközben Engem, az Igaz Üdvözítőt, el fognak felejteni és a Szavamat eltapossák. Nektek nem szabad soha elhinnetek a hazugságokat, amelyeket a fenevad fog hangoztatni, amikor büszkén fog ülni a tiszteletére felépített templomban.
Jézusotok

Puritán módon, a Biblia szerint él az egykori orosz multimilliomos


German Steriglov egykor Oroszország második leggazdagabb embere volt, saját bevallása szerint szobájában szinte plafonig értek a készpénzzel teli táskák. Volt államfőjelölt, indult Moszkva polgármesteri székéért, a Maserattik és Ferrarik sorakoztak garázsában, luxusjachtok és magánrepülőgépek álltak rendelkezésére, ám 2005-ben úgy döntött, felhagy fényűző életmódjával, megvált vagyonától, és családjával kiköltözött egy a moszkvai régióban fekvő erdőbe, ahol megmaradt pénzén házat épített. A legközelebbi szomszédjuk 15 kilométerre lakik. A mélyen vallásos férfi szerint a paraszti életmód segített megtalálni a boldogságot.
 
mili
German Sterligovot a Szovjetunió bukása utáni első milliomosként tartják számon, aki a zűrzavaros jogi és gazdasági környezetet kihasználva, 24 évesen szerezte meg első dollármillióját. A férfi Moszkva legelitebb negyedeiben élt, és olyan mágnások kérte tőle kölcsön, mint Vladimir Gusinsky, vagy a jelenleg börtönbüntetését töltő Mihail Hodorkovszkij.
Sterligov 200 millió dolláros vagyont pazarolt el a választási kampányokra, minden értékes ingatlanától és ingóságától megszabadult, hogy rendezze tartozásait, majd elvonult a nyilvánosság elől, hogy a Biblia szerint éljen. Saját bevallása szerint feleségének igen nehéz volt, hiszen nem ehhez az életmódhoz szokott hozzá, de mára elégedett, hisz a gyerekeik rendes, normális életet élnek.
A szegényes életmódot komolyan veszi az egykor dúsgazdag férfi, hisz a család legutóbbi négy gyereke nem kórházban, hanem az elektromos áramot nélkülöző erdei házban született. A família önellátó, pénzt csak cukorért, sóért és teáért adnak ki.
German szerint, amíg gazdag volt, addig sem folytatott pazarló életmódot, bár mindig a legdrágább, legelitebb környéken éltek. A mélyen vallásos, ortodox hitű szülők nem adták iskolába gyerekeiket, szigorúan betartják a vallási parancsolatokat, és egyáltalán nem kívánnak visszatérni korábbi életmódjukhoz.

http://filantropikum.com/puritan-modon-a-biblia-szerint-el-az-egykori-orosz-multimilliomos/