2015. december 29., kedd

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2015. december 1.Szentségimádáson az Úr Jézus…
„Drága gyermekeim! Ezt kértem: szüntelenül imádkozzatok! Az ima a ti erőtök, a ti lelki életetek. Azért kértem, mert Nélkülem semmit sem tehettek. De Velem együtt mindenre képesek lehettek, mert Én Mindenható vagyok.
Gyermekeim! Most még megtérhettek. Most még visszafordulhattok Hozzám bűnös útjaitokról. Most, amíg még e Földön éltek, a ti kezetekben van a döntés. De ha lelketek kiment porsátor testetekből, akkor lezárul a döntés lehetősége. Ezt kértem: éljetek szüntelen készenlétben! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát.
Kicsinyeim! A halál csak egy pillanat, de sorsdöntő fordulat, amely örökre meghatározza sorsotokat. Nézzetek Rám, a keresztre! Mekkora árat fizettem a ti üdvösségetekért! Ne kövessetek el bűnt! Térjetek meg Hozzám, amíg még hívlak benneteket! Halálotok után már, mint Örök Bíró kérlek számon benneteket. A keresztről szólok hozzátok: Engedelmeskedjetek üzeneteimnek, és akkor örökre boldogokká teszlek benneteket! Erre áldalak meg mindnyájatokat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2015. december 7. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A Szívem vérzik értetek. Sokan hiába olvassátok üzeneteimet, mégis súlyos, halálos bűnben éltek.
Gyermekeim! Emiatt még súlyosabb ítélet vár rátok, mert megadtam nektek a tisztánlátás kegyelmét, de ti mégis megátalkodottan ragaszkodtok bűneitekhez. Vigyázzatok, mert a halál hirtelen jön, és ha bűnben talál benneteket, menthetetlenül elkárhoztok.
Kicsinyeim! Ellenfelem már mindent előkészített, hogy sokakat megöljön közületek. Előre figyelmeztetlek benneteket. Éljetek szüntelen készenlétben! Az időtök vészesen fogy. Hirtelen fog lecsapni rátok a veszedelem. Térjetek meg Hozzám addig, amíg még időt kaptok rá! Lehet, hogy a holnap már túl késő lesz.
Kicsinyeim! Véremen megváltott gyermekeim! Higgyetek szavaimnak, bízzatok Bennem, Én csak a javatokat akarom. Mindaz, aki megvet Engem, és szavaimat, és nem bízik Bennem, a sátánt választja, aki az örök tűzbe taszítja azt, aki őmellette dönt.
Drága gyermekeim! Kérve kérlek benneteket, hagyjátok el bűneiteket! Mielőbb gyónjátok meg azokat, és utána fogadjatok be Engem, a Szent Eucharisztiában, tiszta szívetekbe! Csak Velem és Általam üdvözülhettek. Nélkülem az örök tűz martalékai lesztek. Imádkozom értetek Atyámhoz, de helyettetek nem dönthetek, mert tiszteletben kell tartanom szabad akaratotokat. Térjetek meg Hozzám mielőbb! Akkor az Én hathatós védelmem alatt fogtok állni, és tehetetlen lesz veletek a sátán. Megáldalak titeket Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Megerősítés a Hozsannából: 239, 3: „…a Bíró kéri számon sáfárságom éveit.” 240, 6: „Szent szavát, ha ma meghalljuk, azt követni ne átalljuk…” A Szentírásból: Márk 4,11-12:
„(Jézus) ezt mondta nekik: Nektek adatott, hogy ismerjétek az Isten országa titkát, azoknak pedig, akik kívül vannak, minden példabeszédekben hangzik el, hogy nézvén nézzenek, és ne lássanak, hallván halljanak, és ne értsenek; nehogy megtérjenek, és bűneik bocsánatot nyerjenek.
(Iz 6 ,9-10)




2015. december 13. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő közel. Térjetek meg Hozzám! Már nem sokáig figyelmeztetlek benneteket. Éljetek szüntelen készenlétben! Használjátok fel az időt, mert rossz napok járnak! Addig járuljatok a szentségekhez, ameddig lehetőségetek van rá! Mondom nektek: beteljesedik mindaz, amit prófétáltam nektek. Hamar lezárul életetek, és akkor már nem tudtok változtatni rajta. Ha bűnben éltek, és úgy haltok meg, elkárhoztok. Ha viszont megtértek, üdvözülni fogtok. Nektek nem mindegy, hogy egy örökkévalóságon át szenvedni fogtok, vagy az örök boldog élet részesei lesztek.



Kicsinyeim! Ti, akik már megtértetek, és Hozzám tartoztok, imádkozzatok a bűnösökért, hogy befogadják kegyelmemet, és engedelmeskedjenek hívásomnak! Járuljanak a bűnbocsánat szentségéhez, hogy drága Szent, értük kiontott Véremmel lemossam bűneiket, és a legnagyobbat, saját Magamat adjam nekik a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van. De csak, ha tiszta lélekkel veszi magához. Ha bűnben áldozik valaki, akkor a kárhozatára veszi.



Gyermekeim! Ne áldozzatok bűnben! Mert mondom nektek, a saját ítéletetekre teszitek. Legalább havonta egyszer gyónjátok meg bűneiteket, akkor is, ha ezek nem súlyos bűnök, de a lelkiismeretetek figyelmeztet benneteket. Ne vétkezzetek a szeretet ellen! Ez a főparancs. Ti mégis egymásnak bánatot okoztok, megsértitek egymást, és azt hiszitek, hogy nektek van igazatok. Még ha úgy is lenne, ez akkor sem indok arra, hogy szomorúságot okozzatok a másiknak. Olvassátok el a Szeretet himnuszt, és váltsátok tettekre! Így éljetek, kicsi gyermekeim!

A legkiválóbb adomány a szeretet


1Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom. 2Lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat, hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. 3Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt, odaadhatom a testemet is égőáldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem. 4A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. 5Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. 6Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. 7Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. 8S a szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. 9Most megismerésünk csak töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. 10Ha azonban elérkezik a tökéletes, ami töredékes, az véget ér. 11Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyerek, úgy gondolkoztam, mint a gyerek, úgy ítéltem, mint a gyerek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyerek szokásait. 12Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek mindent, ahogy most engem ismernek. 13Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.

(1 Korintus 13, 1-13.)

Minden szentgyónás előtt gondoljátok végig: vétettem-e a szeretet ellen? Megszóltam-e a másik embert? Ha igen, gyónjátok meg, és többé ne kövessétek el!



Kicsinyeim! Saját magatokat ítélitek el, amikor vétkeztek. Mert minden a ti fejetekre hull vissza. Mindenki ugyanazt kapja vissza, amit a másiknak okozott. Ezért kicsinyeim, legyetek türelmesek egymáshoz! Ha bármi gyarlóságot tapasztaltok, imádkozzatok embertársatokért! Mert soha nem a test és a vér ellen harcoltok, hanem a gonosz szellemi hatalmasságok ellen, akiket csak imával és böjttel tudtok legyőzni.



Drága kicsinyeim! Ha tettekre váltjátok tanításomat, akkor békében és szeretetben fogtok élni egymással. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Ima a Szentlélek által: „Ó Szentséges, ó Fenséges, ó Mindenható, Akit az ég és föld befogadni nem képes, mert mindez a Te kezed alkotása. Te, Aki fölötte állsz az egész világmindenségnek, Akit a mennyben és a földön megszámlálhatatlan lélek dicsőít és magasztal, Te, Aki felfoghatatlan vagy a véges emberi értelem számára, mert Te örök és végtelen vagy. Létednek nincs kezdete és vége. Te vagy, Aki van. Az örökkévaló, a láthatatlan, a végtelen fényesség, erő és hatalom, Kinek titkaiba még a leghatalmasabb angyalok sem tudnak belelátni… Ó Hatalmas, ó Fenséges, ó szentek Szentje, Aki minden tiszteletre és dicséretre méltó vagy. Előtted hódolnak a mennyben a szent angyalok és az üdvözült szentek megszámlálhatatlan serege, és vég nélkül dicsőítő himnuszokat zengenek Szent Fölségednek, mert minden dicséretre és tiszteletre méltó vagy Te, Aki Magad vagy az Örök Szeretet, Akinek végtelen jóságából és szeretetéből létezik a menny és a föld, az egész teremtett világ. Te csak szóltál: legyen – és lett. A Te szavad most is teremtő szó. Ha engedelmeskedünk parancsodnak, szentekké válunk. De szabad akarattal ajándékoztad meg az embert. Ez azt jelenti, hogy ellene mondhatunk szent törvényeidnek, de akkor menthetetlenül elkárhozunk. Ó Teremtő Atyánk! Ne hagyj elveszni egyet sem közülünk! Inkább fenyíts meg bennünket, mint bölcs Apa a fiát, hogy megmentse egy még nagyobb rossztól! Szent Fiad ártatlan, értünk kiontott drága Szent Vérére kérlek, ne engedd, hogy kárhozatra jusson egy is közülünk, akikért Szent Fiad Magát kínhalálra adta! Mennyei Örök Édesatyánk, Szent Fiadért kérlek, nyisd meg szívünket, hogy befogadjunk Téged, hogy megtérjünk Hozzád, hogy Szent Fiadat kövessük egész életünkben, Aki út, igazság és élet!



Mennyei Örök Édesatyám! Őérte, Akit Te szültél, kérlek, irgalmazz nekünk! Ámen.



Ó Jézusom, imádott Királyom! Köszönöm, hogy leszálltál a mennyből, Szent Atyád öléből, a Szent Szűz méhébe, és megszülettél közénk, a mi örömünkre. Kérlek Téged, Add kegyelmedet, hogy mi is a szívünkbe fogadjunk Téged, mint egykor Szent Édesanyád! Vele együtt ismételjük az Ő szavait minden élethelyzetben: „Íme az Úr szolgálóleánya vagyok, legyen nekem a Te Igéd szerint!” Kérem kegyelmedet, hogy kitartsunk ebben akkor is, ha az életünkbe kerül. Kérlek, adj nekünk szikla szilárd hitet, mint egykor szent apostolaidnak, és a húsz évszázadon keresztül vértanúhalált halt összes mártírnak, hogy jobban szeressünk Téged, mint az életünket. Az ne fájjon nekünk, ha minket sértenek, hanem csak az, ha Téged gyaláznak, és Neked hátat fordítanak. Ó irgalmas Jézusom! Kérlek, adj kereszteket ezeknek az embereknek, ami az üdvösségre vezeti őket! Indítsd gyermekeidet, hogy imádkozzanak és engeszteljenek a bűnösökért, hogy egy se vesszen el közülük! Imádott drága jó Jézusom! Vezess mindnyájunkat az örök életre! Ámen.”



2015. december 28. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Az idő rövid. Készüljetek, mert hamarosan meg kell állnotok ítélőszékem előtt! Most, amikor a szemetek előtt se szeri, se száma a természeti katasztrófáknak, fogadjátok ezeket intő jeleknek, ami veletek is bármikor megtörténhet. Szent angyalaim már készen állnak, hogy megbüntessék ezt a bűneiben fetrengő világot.
Gyermekeim! Ti hívjátok le magatokra a büntetéseket, mert minden bűn büntetésért kiált. Nem Én büntetek, hanem ti magatokat azzal, hogy a bűnt választjátok, és ezzel elszakítjátok magatokat Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől, Üdvözítő Istenetektől, Aki által örök boldog életetek lenne, ha együttműködnétek kegyelmemmel.
Ó, gyermekeim! Ha tudnátok, mi vár rátok országomban! Helyet készítettem nektek. Annyi boldogság és gyönyörűség színhelye országom, amit a legmerészebb álmaitokban sem tudnátok elképzelni. De ti megragadtok a pocsolyában, a bűzlő mocsárban, a bűn iszapjában, ahonnan nem tudtok felkelni. De nem kiáltotok Hozzám, mert gőgösek vagytok. Ti akarjátok megoldani sorsotokat, pedig ti mindig mindent elrontotok. Evangéliumomban ezt mondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Adjátok át az életeteket Nekem! Én Magamhoz emellek benneteket. Bízzatok Bennem, mert bizalmatok mértékében kapjátok Tőlem a kegyelmet. Az idő rövid. A föld ítélete már elkezdődött. Nem tudjátok, hogy mikor sújt le rátok is. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát! Szent angyalaim már készen állnak, hogy beteljesítsék mindazt, ami a Jelenések könyvében meg van írva. Térjetek meg, és imádkozzatok, hogy elkerüljétek az örök kárhozatot! Figyelmeztetéseimet vegyétek halálosan komolyan! Egyedül Bennem bízzatok! Vagyonotok megsemmisül, tervetek összeomlik. Ez a föld, és minden, ami rajta van, mulandó. De Én örök vagyok. Az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Szavaim lélek és élet. A Szentírásból ma is Én szólok Hozzátok, úgy olvassátok! Keljetek föl bűneitekből! Közeledjetek Hozzám, és Én Magamhoz emellek benneteket! A bűntől undorodom, de a bűnösöket szeretem. Bánjátok meg bűneiteket! Tisztuljatok meg a Szentgyónás szentségében! Nálam mindig tiszta lappal kezdhettek. Elepedek a vágytól, hogy bűntől megtisztult lelketekbe betérjek! Akkor szentekké formállak benneteket, és ti magasztalni fogjátok Nevemet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Ó fönséges, ó magasztos, ó szentek Szentje, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben jelen vagy! Dicsőítelek, áldalak és magasztallak Téged, Üdvözítő Istenünk. Aki leszálltál a mennyből, és köztünk maradtál, hogy lelkünket drága Szent Testeddel és Véreddel tápláld. Ó, második Isteni Személy, Akinek Szent Teste valóban étel, és drága Szent Vére valóban ital. Te megerősíted lelkünket ebben a siralomvölgyben, Te megitatsz bennünket ebben a sivatagban. Te vagy számunkra az örök élet kenyere és bora. Te Magad vagy a mi örök életünk, örök boldogságunk. Ó, Jézus Krisztus, Aki alászálltál a Szűz méhébe, Akit megszenteltél. Megtestesültél és Emberré lettél, értünk, emberekért. Lehoztad a mennyből Atyád Igéjét, amely az életszentségre visz bennünket, ha a szerint élünk. Csodákat tettél, hogy higgyünk Benned. A keresztfán értünk kínhalált szenvedtél, hogy üdvözíts minket. Minden bűnünket Magadra vetted, így fizettél értünk váltságdíjat. Te a legnagyobb szenvedést viselted el értünk, hogy megments az örök kárhozattól, az örök kínok helyétől. Ó Jézusom, hála és dicsőség legyen Neked, örök végtelen szeretet! Jóság, irgalom és megbocsátás. Kérünk, maradj mindig velünk! Ne hagyj el bennünket ebben a siralomvölgyben! Táplálj minket Önmagaddal a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Vonzzál minket Magadhoz, hogy szüntelen járuljunk Hozzád, imádjunk, szeressünk Téged úgy, hogy megtartjuk törvényeidet! Jézus! Jézus! Jézus! Üdvözítő Királyunk! Imádunk Téged, örök Boldogságunk. Ámen.”
Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: „Drága kislányom, Szívemnek gyöngyszeme! Elérkeztél utad végére. Készülj! Most látsz meg Engem színről színre. Végtelenül boldoggá teszlek. Országomban rendkívül gazdag leszel, mert abban a mértékben kapod vissza kincseimet, amilyen mértékben adakoztál a földön. Ebbe beszámítom imáidat és a szentségekhez való járulásaidat is, amelyeket másokért ajánlottál föl.
Kicsi kislányom! Most azt kérem tőled, hogy légy türelmesebb a környezetedhez! Imádkozz értük még többet, és mutass ki irányukba gyengéd szeretetet!
Gyermekem! Az idő rövid. Készülj! Megáldalak téged Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem Y-nak: Drága kislányom! Nagyon meg vagyok veled elégedve. Azért, mert meggyóntál. Most azt kérem tőled, hogy soha többé ne kövess el bűnt! Ha rendszeresen járulsz a szentségekhez, havonta gyónsz, minden vasárnap, és ha tudsz, hétköznap is áldozol, akkor Én megőrizlek a bűntől, és szentet formálok belőled. Ez azt jelenti, hogy nagyon–nagyon boldoggá teszlek. Soha ne kételkedj Bennem! Ez fáj a legjobban szerető Szívemnek. Soha ne állj szóba a sátánnal! Ne foglalkozz vele! Menekülj Hozzám! Bízzál Bennem! Add át Nekem az életedet, minden gondodat! Én megoldom azokat. Nagyon szeretlek téged. Üdvözíteni akarlak téged. Köszönd meg ezt a sok kegyelmet, amivel elhalmozlak. Kiválasztottalak téged. Örök tervem van veled. Azt akarom, hogy hirdesd tanításomat ott, ahol vagy! Mentsd a lelkeket! Ne késlekedj, mert nem tudod, hogy a holnap még felvirrad-e rátok. Élj szüntelen készenlétben! Várd dicsőséges eljövetelemet, amikor eljövök érted is fényemben, hogy Magammal vigyelek az Én dicsőségembe. Tartsd meg törvényeimet, és mindenekfölött szeress Engem! Imádj Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Jöjj Hozzám gyakran a tabernákulum elé! Áldozz meg, ha tudsz minden nap! Rengeteg kegyelmet adok. Nagyon örülök, hogy visszatértél Hozzám. Én vonzzalak, formállak, hogy mindig tedd meg akaratomat. Akkor az Én képmásommá leszel, olyan ember, amilyenné Isten megteremtett. Igyekezz megtenni, amit kérek tőled! Hagyatkozz Rám teljesen! Nélkülem semmi vagy, de Velem mindenre képes leszel. Nálam nélkül semmit sem tehetsz, semmi jót. De Én veled vagyok életed minden napján. Megáldalak téged Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem Z-nek: Drága kislányom! Látom buzgóságodat, ami igen jól esik Nekem. Köszönöm, hogy segítesz a rászorulókon. Amit a kicsinyeknek teszel, Nekem teszed.
Kislányom, készülj! Neked is ezt mondom: hamarosan meg kell állnod ítélőszékem előtt. Ott nagyon boldog leszel, mert meglátod sok imádat és jó cselekedeteidet. Megbánt, meggyónt bűneidre nem emlékezem. De ezt kérem tőled: ne szennyezd be a lelkedet a nyelveddel! Ne beszélj trágár, kétértelmű szavakat, vicceket! Egy patakból nem folyhat egyszerre tiszta és piszkos víz. A te örömöd az a szent és tiszta boldogság legyen, amit Én nyújtok neked az imában és az Oltáriszentségben. Az jó, ha bátor és szókimondó vagy, de mindig légy tapintatos, hogy soha ne sérts meg senkit sem! Mindenkiben Engem láss! A bűnöst úgy tekintsd, mint halálos beteget, akiért imádkozni kell. Ne szólj meg senkit sem! Minden ember magáról ad Előttem számot.
Szeretlek téged. A Szívembe rejtettelek. Nyesegetlek, csiszollak, hogy ragyogó fényben, tisztán állj meg Előttem az ítélet napján. Ez a nap a te halálod pillanata lesz. Fogadd megerősítő áldásomat, Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”