2013. március 19., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten Anyja: A megosztottság a világban, melyet Góg és Magóg idézett elő, ketté fogja osztani a családokat

2013. március 18. hétfő 19:35
Gyermekem, neked sohasem szabad kételkedned e Küldetés fontosságában, vagy azt megengedned, hogy az ellened elkövetett támadások eltereljék figyelmedet szeretett Fiamról.
Fiam Szeretete és Irgalmassága által tárja fel a világnak a gonosz azon tervét, hogy még az idők vége előtt lelkeket lopjon. A Szabadkőműves erők által, akik a gonoszhoz hűségesek, ez a fondorlatos terv már nagyon régóta ki lett tervelve, és amelyet rá fognak erőltetni Isten gyermekeire.
Senkinek ne legyen kétsége az Általam, a ti Édesanyátok által feltárt próféciák felől, amelyeket az évszázadok során feltártam a látnokoknak. Gyermekek, nektek nem szabad félnetek. Ehelyett reménykedőnek kellene lennetek és örvendeznetek kell, mert hamarosan itt az Új Ég és Föld ideje, amikor Isten gyermekei megszabadulnak végre a gonosztól, akinek jelenlétét mindnyájan megtapasztalhattátok életetek egész során.
Ez az időszak Atyám Könyvében meg volt jövendölve, és emiatt el kell fogadnotok a Jelenések Könyve tartalmának Igazságát. Amennyiben nem fogadjátok el a Jánosnak adott Jelenések Könyvét, akkor azt sem mondhatjátok, hogy a Könyv többi részét, a Legszentebb Bibliát elfogadjátok.
Sok dolog abból, aminek be kell következnie, nehéz lesz és fájdalmas, mert a megosztottság a világon, amelyet Góg és Magóg idézett elő, ketté fogja osztani a családokat. A gonosz cselszövés és az álnok tervek, amelyeket a hamis próféta és az Antikrisztus dolgozott ki, a legnagyobb megtévesztés lesz azóta, hogy a Farizeusok megtagadták Fiamat. Amikor a Farizeusok megtagadták Fiamat, megakadályozták, hogy az Igazság átadásra kerüljön Isten gyermekei számára. Ez lecsökkentette Fiam követőinek számát az Ő Földön töltött ideje alatt, és megakadályozták őket abban, hogy Keresztények legyenek.
Ugyanez lesz érvényes erre a kettőre is, akik a jóság képét viselik magukon, de akik Isten gyermekei közül sokakat tévútra vezetnek. Ők sokakat vakká tesznek az Igazsággal szemben, mivel a gyökeres változások, melyeket uralkodásuk egész ideje alatt be fognak vezetni, elszakítják majd az embereket Isten Törvényeitől.
Isten gyermekeinek azt fogják mondani, hogy a gonoszság elfogadható és hogy a bűnök közül némelyek nem sértők Istennel szemben. Az emberek hinni fognak majd nekik és ennek következtében hátat fordítanak majd Istennek.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az ő uralkodásuk rövid legyen, és hogy az Igazság győzedelmeskedjen majd annak érdekében, hogy Fiam Egyháza a Földön sértetlen maradjon.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja