2022. május 3., kedd

Új liturgia: öngyilkosság a templomban

 

Betty Sanguin eutanáziával vetett véget az életének egy "meghitt szertartás" keretében a kanadai Winnipegben található protestáns Churchill Park United Templomban (március 9.) - írja a BroadView.org (április 29.).

Az öngyilkosnál 2021 tavaszán diagnosztizálták az ALS-t, ami után úgy döntött, hogy öngyilkos lesz, kifejezve azt a kívánságát, hogy a "procedúra" a templomában történhessen meg.

Az egyház vezetősége egyhangúlag jóváhagyta a kérést. A gonosz tettet "átadási szertartásnak" nevezték.

A helyi lelkész, Dawn Rolke "áldást" mondott, kifejezve meggyőződését, hogy a szertartás során "a [gonosz] szellem elsöprő jelenléte" volt tapasztalható.

Emlékeztetőül: ami ma egy protestáns templomban történik, az holnap egy katolikus templomban is megtörténhet.

https://gloria.tv/post/E7DznTyKH3vD1RTwvrdDxVzTB

 


Ne féljetek!

 

Ne féljetek!
May 2, 2022 2:28 AM
Mózes testvér

Mert én biztosan megmentelek téged...mert bennem bíztál - Jeremiás 39:18.


May 2, 2022

Az Úr szavai

Gyermekeim, nem kell félnetek a jövőbeli eseményektől, mert mindaz, ami történik és történni fog ezekben, az idők végén, mind az Én irányításom alatt áll. Ne féljetek attól, amit láttok, olvastok és hallotok. Mindannak, amit láttok közeledni, nem szabad félelmet keltenie a szívetekben, hanem inkább arra kell késztetnie benneteket, hogy annál inkább bízzatok Bennem a védelemben, és hogy szorosabban járjatok Velem, látva, hogy közeledik a megváltásotok napja. Félnetek kell Engem azáltal, hogy naponta eltávolodtok a gonoszságtól.

Gyermekeim, hagyjátok abba a szolgai félelmet! Tudjátok, hogy nem haragra vagytok rendelve, hanem arra, hogy üdvösséget nyerjetek Tőlem. A közelgő globális éhínség, amelynek hatását már most is érzitek, nem szabad, hogy félelmet keltsen a szívetekben, mert Én, az Úr, soha nem hagylak el benneteket, és nem hagylak el benneteket. Látom, hogy több gyermekem félelemből élelmiszert tárol, és jobban bíznak a tárolt élelemben, és többet tárolnak, mint Bennem.

Gyermekeim, tudjátok, hogy az általatok elraktározott élelmet, ami jó, ellenségem gyermekei elvehetik tőletek. Jobban kellene foglalkoznotok azzal, hogy bensőséges kapcsolatot építsetek ki Teremtőtökkel, mint azzal, hogy olyan ételeket tároljatok, amelyek csak egy kis ideig töltik meg a gyomrotokat. Én, az Úr, meg fogom sokszorozni azt a keveset, amivel mindazok rendelkeznek, akik teljes mértékben bíznak Bennem, ahogyan azt már többször is megtettem Igémben.

Azoknak a gyermekeimnek, akik kerteket ültettek, százszoros termésük lesz csak akkor, ha bíznak Bennem az isteni ellátásban, és nagymértékben meg fogom sokszorozni azt a keveset, amivel azok rendelkeznek, akik nem tudnak kerteket ültetni, mindaddig, amíg teljes mértékben belém vetik bizalmukat mindenben, amit tesznek.

Ez az az idő, amikor a Velem való bensőséges kapcsolatra kell törekedni. Gyermekeim, ne féljetek a közelgő halálos csapástól, mert egyik sem fog megérinteni benneteket, amíg hittel Velem jártok.

Ne ijedjetek meg a nukleáris háborús kezelések miatt. AMINT AZ ATOMBOMBA LEZUHAN, TISZTA MENYASSZONYOM FEL FOG SZÁLLNI! Ámen

ÉN VAGYOK A HAMAROSAN ELJÖVŐ KIRÁLY.


Összehangoló Szentírások.

Ézsaiás 43:1-2
Ézsaiás 41:10
Lukács 21:28
Példabeszédek 16:6
1Thesszalonika 5:9
Zsidókhoz írt levél 13:5
1Mózes 6:8-9
Zsoltárok 91:3,6-10
Efézus 5:25
1János 3:3.

Mózes testvér.

https:// 444prophecynews.com/fear-not-brother-moses/


Woke Dezinformációs Hivatal

Forrás: Babylonbee @ YouTube
https://youtu.be/3FhCfRdISeU