2012. november 23., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei


2012. november 16. Szentségimádáson Jézus:
„Drága gyermekeim! Az élet rövid. Nem tudjátok, hogy mikor ér véget. Ezért kérem, hogy éljetek szüntelen készenlétben. Az életet arra kaptátok, hogy kapcsolatba lépjetek Velem, Megváltó Istenetekkel. Ismerjetek meg, és nagyon-nagyon szeressetek Engem. Úgy, ahogy Én szeretlek benneteket, hogy kínhalált haltam a ti örök üdvösségetekért. Énértem szeressetek minden embert! Különösen házastársatokat, gyermekeiteket, szüleiteket és hittestvéreiteket. Őket úgy, mint családtagjaitokat, mert egy a ti Atyátok, a Mennyei. Segítsetek minden rászorulón! Használjatok ki minden percet, mert az élet rövid. Kamatoztassatok minden alkalmat, hogy gazdagon érkezzetek meg az örök hazába! Olvassátok el az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Akkor nektek is ezt fogom mondani: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot! Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Beteg voltam és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek. Amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, Velem tettétek. (Mt. 25,33-40.) De jaj azoknak, akik megtagadják a segítséget, és nem irgalmasok! Ők sohasem nyerik el irgalmasságomat, hanem kinn rekednek az örök sötétségben.
Gyermekeim! A főparancs a szeretet. Isten azoknak készített örök hajlékot a mennyben, akik Őt szeretik. Sokan mondják Nekem: Uram, Uram. De csak azok üdvözülhetnek, akik Atyám törvényeit megtartják. Isten Maga a szeretet. Az Ő szeretetéből teremtett meg benneteket. Joggal várja el tőletek, hogy ti is éljetek szeretetben. Arról ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretetben éltek egymással. Gyakoroljátok a felebaráti szeretetet mindenkivel! Kérjétek, hogy Én szeressek általatok, és Én álljak közétek! Akkor kedvesek és szeretetteljesek lesztek egymáshoz, béke és szeretet fog uralkodni köztetek. Ha Engem kértek, minden megoldódik. Csak hittel kérjétek, akkor megtapasztaljátok, hogy mindig veletek vagyok, és segítek. Velem minden egyszerű. Csak bízzatok Bennem, és szeressetek! Akkor mindnyájan bejöttök a mennybe, ahol vég nélkül fogtok örvendezni. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: „Imádott Jézusom! Te a keresztfán ezt mondtad: „Szomjazom.” A lelkünkre szomjazol a világ végezetéig. Egy lettél közülünk, mert külsőre olyan voltál, mint egy Ember. Teljesen elrejtetted Istenségedet. Csak csodáid igazolták Isteni mivoltodat. Sokan nem hittek Benned, Názáretben. Ott nem is tudtál csodákat tenni. (Mt.13,58) Minden a mi szabad akaratunkon múlik. Te ma is teszel csodákat ott, ahol élő hittel hiszik, hogy Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Ahol kérnek, hogy jöjj közéjük, és cselekedj, ott gyógyítasz, békét teremtesz, és szeretetre gyújtod a szíveket. De ma oly kevesen vannak, akik hisznek Benned, és Téged kérnek, hogy orvosold bajaikat. A mai ember önálló. Ő maga akarja megoldani gondjait. Neked hátat fordít, mert gőgös. El is rontja egész életét, a sátán meg a pokolba taszítja.

Jézusom, Királyom! Te Mindenható vagy. Kérlek, add kegyelmedet e bűnös nemzedéknek, hogy higgyenek Benned, csak Rád hagyatkozzanak, és üdvözüljenek! Maradj velünk! A mi hittel teli imánkra változtasd meg ezt a világot! Hitetlenség helyett adj hitet, gyűlölet helyett szeretetet, bosszú helyett megbocsátást, fösvénység helyett adakozást! Kérlek, rombold le a bálványokat: a mammonimádást, a test bűnös vágyait, és a hatalmaskodást! Egyedül Istent imádjuk! Tagadjuk meg magunkat, és éljünk Neked tetsző szent tisztaságban, életszentségben! Engedelmeskedjünk törvényeidnek! Egyedül Te légy az Úr fölöttünk! Kérlek, add, hogy a Te szemeddel lássunk! Ne merüljünk el a földi dolgokban! Emeljük tekintetünket az odafenn valókra! Téged lássunk mindig magunk előtt, hogy mennyit szenvedtél a mi üdvösségünkért a keresztfán! Tanuljuk meg végre, hogy nem vagyunk a magunkéi! Nagy volt a mi váltságdíjunk. Egyedül Neked tartozunk azzal, hogy mindig a Te akaratodat tegyük. Így nyerjük el az örök boldogságot. Ámen.”

Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Élj mindig mindenkivel szeretetben! Szeress Engem lángolóan! Az az Én akaratom, és kifejezett óhajom, hogy tagadd meg magad, és kövess Engem a keresztúton! Nagy kitüntetés ez, mert minden Engem követőt Magamhoz emelek a Mennybe. Tarts ki a Belém vetett hitben és reményben mindhalálig! Bízzál Bennem, még a lehetetlen dolgokban is! Higgyed: Én Mindenható vagyok. Szentté akarlak formálni, de te is kellesz hozzá. Magamat akarom neked adni a legméltóságosabb Oltáriszentségben. De előtte meg akarlak tisztítani a szent gyónás szentségében. Papom által Én oldozlak fel minden bűnödből. Azt kérem tőled, hogy teljesítsd vágyamat: „Legyenek mindnyájan egyek. Amint Te, Atyám Bennem vagy, s Én Benned, úgy legyenek ők is eggyé bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy Te küldtél Engem.” (Jn. 17, 21) Térj vissza az Általam alapított Egyházba! Nagyon gazdaggá teszlek általa. Megáldalak téged az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2012. november 19. Szentségimádáson Jézus:
Drága gyermekeim! Nagyon szeretlek benneteket. Meghaltam értetek a keresztfán. Életem egyetlen értelme volt ezen a földön, a ti megváltásotok. Szorongva vártam, hogy beteljesüljön. Amikor a Getszemáné kertben voltam, Atyám felvonultatta Előttem mindazt a nagy kegyetlenséget, amire ellenfeleim készültek, hogy Rajtam elkövessék. Emberségem beleremegett. Félelem kerített hatalmába. Rettenetesen gyötrődtem. Remegő hangon Atyámhoz szóltam: „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez az óra. Abba, Atyám, Te mindent megtehetsz. Vedd el Tőlem ezt a kelyhet! De ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem ahogyan Te!” (Mk.14,35-36) De hisz épp ezért az óráért jöttem. Ezt az imát háromszor megismételtem. Közben lelki szenvedéseim tetőfokán vérrel verítékeztem. Akkor Atyám küldött egy angyalt, aki megerősített. Atyám megmutatta Nekem, hogy mennyien vesznének el az örök tűzben, ha nem hoznám meg ezt a hatalmas áldozatot. Ekkor elborított a szeretet, amelyet az egész emberiség iránt éreztem. Inkább vágytam kínhalált halni, mint hogy egyetlen ember is elvesszen örökre. Kértem Atyámat, hogy táplálja Bennem ezt a szeretetet mindhalálig. Atyám megígérte és megadta, amit kértem. Tudtam ugyanis, hogy egyedül Én válthatom meg az egész emberiséget. De kellett egy vigasz. Legdrágább Kincsemet, Szent Édesanyámat is bevontam áldozatomba. Tudtam, hogy rettenetesen fog gyötrődni kínszenvedéseim láttán, de azt is tudtam, hogy ott akar lenni Velem, mert annyira szeret, hogy nem akar magamra hagyni. Így közös akaratból részt vett hatalmas áldozatomban, Engem pedig megvigasztalt szerető jelenléte és imája.
Gyermekeim! Soha ne kövessetek el bűnt! Nem tudjátok elképzelni azt a lelki-testi gyötrelmet, amit a bűn okozott Nekem, Szent Édesanyámnak, Jánosnak, a szeretett tanítványnak, és a szent asszonyoknak, akik minden félelmet megvetve követtek Engem a keresztúton, és ott álltak keresztem alatt. Mondom nektek, az asszonyok sokszor bátrabbak, mint a férfiak. Ez azért van, mert az ő szívük, ha tele van szeretettel, felül kerekedik minden félelmen, megvet minden veszélyt azért, hogy ki tudja mutatni szeretetét. Így tett Veronika is, amikor a tömegen keresztül furakodott, hogy kendőjével megtörölje Arcomat. Mondom nektek, ha az asszonyok nem így lettek volna megteremtve, nem tudnának sokszor oroszlán módjára őrködni csecsemőjük felett, aki teljesen rászorul anyja védelmére. Ez a magyarázata annak, hogy csak egy férfi tanítvány volt keresztem alatt, a többiek asszonyok voltak.
Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Nagy volt a lelketek ára. Nem vagytok többé a magatokéi. Amióta megváltottalak benneteket, Nekem tartoztok engedelmességgel. Ha ezt teszitek, beviszlek benneteket Atyám országába. Ha az ördögnek engedelmeskedtek, elkárhoztok.
Drága gyermekeim! Nézzetek Rám, a keresztre! Mennyire szeretlek benneteket. Kínhalált szenvedtem a ti üdvösségetekért. Fontosabbak vagytok Számomra, mint saját életem. Még Szent Édesanyámat is hagytam szenvedni a ti üdvösségetekért, Aki szívesebben lett volna az Én helyemben a kereszten, mint hogy tehetetlenül végignézte megostorozásomat, vérző Testemet, Fejemet, amelyre szúrós töviskoronát, mint egy sapkát húztak, és fájdalmas keresztre feszítésemet. Mondom nektek: Anya még ennyit soha nem szenvedett, mint az Én szent Anyám. Azért, mert nagyon-nagyon szeretett. Félve, remegve tiszteljétek drága Szent Testemet és Véremet a Szent Eukarisztiában, mert nagy árat fizettem érte. A vér ugyanis akkor válik külön a testtől, ha erőszakos halált szenved valaki. Átszúrt Szívemből Vér és Víz folyt ki. Így alapítottam az Oltáriszentséget, és az Egyházat. Egyházamban mindent megtaláltok, amire a lelketeknek szüksége van. A keresztség megtisztít minden bűntől, és a Mennyei Atya gyermekévé tesz. Feltámadott Szent Testem és Vérem valóban étel és ital. Lelki táplálék, örök életetek záloga. A szentgyónásban drága Szent Véremmel mosom tisztára szennyes lelketeket. A betegek szent kenete gyógyít, felerősít, vagy elkísér az örök hazába. Papokat adok nektek, akik kiszolgáltatják szentségeimet. Mindent megadtam, hogy üdvözüljetek. Atyám a saját képmására teremtett minden embert. Ez azt jelenti, hogy értelmet és szabad akaratot kaptatok. Nektek kell eldönteni, hogy Istent, és az örök életet választjátok-e, vagy elmerültök a bűnben, és elkárhoztok. Én kínhalált haltam értetek. Megváltottalak benneteket. Mindent tudtul adtam nektek a Szent Evangéliumban. Egyházam fennhangon hirdeti tanításomat. Nektek kell együtt működni a kegyelemmel. A főparancs a szeretet. Atyám azoknak készítette országát, akik Istent szeretik. A hitetlen, a gyűlölködő, a parázna kinn reked. A döntés a ti kezetekben van. De csak addig, amíg a földön éltek. Nem lehet két úrnak szolgálni. Vagy a bűn, vagy az életszentség. Az utóbbiért szüntelenül harcolni kell, mert ellenfelem lesben áll, mint ordító oroszlán, hogy kit nyeljen el. De ez a harc örökre eldőlt. Aki Engem választ, és kitart törvényeim megtartásában, legyőzi a sátánt, mert Én vele vagyok. 
Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Ma még kérve kérlek, figyelmeztetlek benneteket. De lehet, hogy a holnapot már nem éritek meg. Ezért kérlek, legyetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:
Ó Jézus, Aki elrejtőztél egy parányi ostyában, hogy táplálékul add Magad nekünk méltatlanoknak! Neked nem volt elég, hogy megváltottál. Itt akartál maradni köztünk, ezért megalapítottad az Oltáriszentséget, amelyben feltámadott Szent Testedet és Véredet adod nekünk minden szentáldozásban. Úgy kívántad, hogy személyes kapcsolatba kerülj velünk, Nélküled elesett, tehetetlen árvákkal, hogy Te légy a mi vigaszunk, örömünk, támaszunk és reményünk. Te mondtad: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Te nem kérsz lehetetlent. Te minden segítséget és kegyelmet megadsz, hogy szentekké váljunk. Csak rajtunk múlik.
Jézusom! Imádott drága Szent Királyom! Te a kicsinyekkel azonosultál. Koldussá lettél értünk. Istállóban születtél, nélkülöztél. Menekült voltál és hajléktalan. Így engesztelted az Isteni igazságosságot a mi mammonimádásunkért, pénzhajhászásunkért. Nem azzal van a baj, hogy dolgozunk, és ezzel keressük meg mindennapi megélhetésünket. A baj ott van, amikor nem a Te gondviselő szeretetedben bízunk, hanem a pénzünkkel mi akarjuk megteremteni biztonságunkat. Az ilyen embernek mondtad: te esztelen. Még ma számon kérik lelkedet. Kié lesz mindaz, amit felhalmoztál? Gondolkozzunk el ezen! Isten nem azt akarja, hogy belerokkanjunk a munkába. A zsoltáros ezt mondja: „Akit Isten szeret, annak álmában is ad eleget.” Az Úr azt akarja, hogy Ő álljon az életünkben az első helyen. Őt imádjuk, és Tőle kérjünk! Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát! A többi mind megadatik hozzá nektek. Nem az anyagiakban való bővelkedéstől függ az ember örök élete. Épp ellenkezőleg: az adakozó, önzetlen szeretettől. Éhes voltam, és ennem adtatok. Ha irgalmasságot gyakorolunk a rászorulókon, akkor Isten is irgalmas lesz hozzánk, és befogad minket az örök hajlékba. Ő elég hatalmas ahhoz, hogy megtöbbszörözze javainkat, mint egykor a kenyeret és a halat, hogy mindig legyen valamink, amit kioszthatunk a rászorulóknak. Ha más nincs, akkor egy jó szó, vigasztalás, bátorítás, biztatás. Ez a lelki táplálék sokszor fontosabb, mint egy odadobott pénzdarab. Jézus Az, Aki beszélni akar általunk, de ehhez oda kell adni a szánkat. Ő akar adakozni, de Neki kell adni kezünket. Ő akarja felkeresni a beteget és a börtönlakót, de oda kell adni a lábunkat. Mi az igazi boldogság itt a földön? Az, ha hagyjuk működni rajtunk keresztül az Urat. Ha szüntelen fürkésszük: mi az Isten akarata. Ha szívből imádkozzuk a Miatyánkot: „Legyen meg a Te akaratod!” Ő felismerteti velünk örök tervét, és rajtunk keresztül megvalósítja azt. Kérjük kegyelmét, hogy munkatársai legyünk ezen a földön! Adjuk át Neki szabad akaratunkat, egész életünket! Ha sokan megtesszük ezt, akkor Isten mosolya beragyogja a földet. Letörli a könnyeket, bekötözi a sebeket. Nem lesz éhező és szomjazó, magányos és szomorkodó ember. Tegyük meg ezt minél többen Jézus iránt való szeretetből! Ámen.”

2012. november 22-én délután a kegyelem órájában itthon az Úr Jézus: „Amit most mondok, írd le, és még ma küldd tovább!

Drága gyermekeim! Türelmem véget ér. Kiköpöm a számból a langyosokat. Nem tűröm meg tovább a képmutatókat. Amit prófétáltam, beteljesítem. Készüljetek! Térjetek meg, mert túl késő lesz! Mindent előre megmondtam nektek. Ha figyelmen kívül hagyjátok, csak magatokat hibáztathatjátok. Az idő lezárul. Kezdetét veszi a nagy tisztítás. Egyedüli menedéketek az Én irgalmas Szívem. De ha hátat fordítotok Nekem, örökre elvesztek. Ma még hívlak. Holnap már csattan az ostor. Megfenyítem ezt a világot, mint apa a gyermekét. Váltsátok tettekre felhívásomat! Még ma, mert nem tudhatjátok, mit hoz a holnap. Már elegem van a bűnből. Teremjétek az életszentség gyümölcseit! Ezért haltam kínhalált. Az idő rövid. A haladék lejár. Ne akarjatok elveszni! Térjetek Hozzám! Várlak benneteket. Fogadjátok áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Szerető Jézusotok.”

Szentírási megerősítés: Júdás 14-15. Kétszer nyílt ki erre a részre a Szentírás. „…közeleg az Úr szentjeinek tízezreivel, hogy ítéletet tartson mindenek fölött, és megbüntessen minden istentelent minden istentelenségért, amelyet istentelenül elkövetett, és minden káromló szóért, amit az istentelen bűnösök a szájukon csak kiejtettek.”
Az Úr Jézus: „Közel van ítéletem haragja.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten, az Atya: Én a legtökéletesebb jövőt ajánlom fel nektek

2012. november 22. csütörtök, 19:00
Drága leányom, Szeretetem Fénye ma kiárad a Földre abban a reményben, hogy Gyermekeim szívét meg tudja mozgatni (érinteni).
Azoknak mondom, akik nem ismernek Engem; és sokan vannak, akik félnek attól, hogy közelebb kerüljenek Hozzám: nektek tudnotok kell, hogy Én Fiam Királyságába szeretnélek elvinni benneteket.
Én a Szeretet Istene vagyok, aki az Üdvösség Ajándékát hagyta rátok.
Nektek nem szabad eldobnotok ezt az Ajándékot, amely az emberiség számára adatott azzal a céllal, hogy újra egyesülve élvezze a Paradicsomot, amelyet elsősorban számukra teremtettem.
Ez az Úr napjának ideje, és ti gyermekek, fel lesztek készítve erre a nagy napra.
Isteni Beavatkozásom ideje, hogy ez által megmenekülhessetek, és hogy Fiam Királyságának kapuin beléphessetek, hamarosan bekövetkezik.
Amikor a Szent Könyvben megjósolt próféciák bekövetkezésére sor kerül, el fogjátok fogadni az Igazságot.
Az Igazság, melyet az emberiség számára ígértem meg ezekre az időkre, most kerül átadásra.
Miért szükséges – kérdezhetitek –, hogy Gyermekeimnek ismét megadjam Szent Szavam Igazságát?
Ez azért van, mert a mai világban oly kevesen hisznek Létezésemben. Ők nem tartják be többé a Tízparancsolatot. 
Gyermekeim körében a gőg felváltotta az alázatot, beleértve sok felszentelt szolgámat is, akik arra voltak kijelölve, hogy átadják az Igazságot. Sokan figyelmen kívül hagyják Szavam Igazságát, sőt sohasem tanították meg nekik ezek létezésének értelmét a Földön.
Oly sok lelket lehet most megmenteni Szeretetem által, és Én ezért adtam utasításokat nektek szeretett Fiam által arra vonatkozólag, hogy mi az elvárás veletek szemben.
Ragadjátok meg az Igazságot. Emlékeztessétek a hozzátok közel állókat Gyermekeim iránti Nagy Szeretetemre.
Mint minden jó apa, figyelmeztetni fogom gyermekeimet azokra a veszélyekre, melyekkel szembesülniük kell.
Sohasem fogom hagyni, hogy vakon belesétáljanak a megtévesztés hálójába, mely úgy esett az emberiségre, mint a halász hálója a gyanútlan sekély-vízi halakra.
Nem fogom megengedni azoknak, akik azzal próbálkoznak, hogy Szent Szavam meghallását megakadályozzák, vagy, hogy Fiam Szavát ellentmondásban keverjék. Nem fogom elmulasztani azon Kötelességemet sem, hogy figyelmeztessem gyermekeimet a büntetésekre, melyekkel szembesülni fognak, ha továbbra is megbántanak Engem azzal, ahogyan másokkal bánnak.
Én a ti Atyátok vagyok. Felelősségemnek tekintem, hogy ismét egybegyűjtsem gyermekeimet, és minden szükséges dolgot fel fogok használni annak érdekében, hogy megmentsem őket a bajtól.
Minden taktika, minden trükk bevetésre kerül a Sátán és a neki szentelt követői részéről, hogy az Igazság meghallásában megakadályozzanak benneteket.
Ünnepélyesen megígérem a következőket: ti gyorsan a Karjaimba és Fiam Nagy Irgalmasságának védelmébe lesztek véve.
A lelkekért folytatott csata elkezdődött, bár ez talán nem nyilvánvaló sokak számára közületek.
Ahhoz, hogy élvezzétek az Új Paradicsomot a Földön, el kell fogadnotok Irgalmasságom kezét, melyet felétek nyújtok. Ne féljetek, mert az Én Pecsétemmel borítom be mindazokat, akik tisztelnek Engem, Örök Atyjukat, és az Én Drága Fiamat.
Szívleljétek meg hívásomat. Legyetek erősek. Fogjátok be a fületeket a fenevad suttogására; ő azokat a lelkeket használja ki, akiken a büszkeség bűne foltot ejtett, hogy elvigyen benneteket Tőlem.
Én a legtökéletesebb jövőt ajánlom fel nektek. Nem szabad visszautasítanotok ezt a Paradicsomot, mert ez a ti örökségetek. Hányan utasítanának el közületek egy nagy vagyonnal járó örökséget a világban? Nagyon kevesen. Ne kövessétek el azt a hibát, hogy hátat fordítotok ennek az ajándéknak.
Bárki, aki próbál benneteket megakadályozni, annak szüksége van imáitokra, mert Én minden gyermekemet szeretem.
Én, a ti Atyátok, biztosítani fogom, hogy nagy Tervem Fiam Második Eljövetele kihirdetésére ne késlekedjen.
Gyertek Hozzám, Fiam által, és nem lesz semmire sem szükségetek. Szeretlek benneteket. Sokakért sírok közületek, akik túl makacsok ahhoz, hogy felismerjék ezt a Mennyei hívást azzal az ígérettel, hogy felkészít benneteket a Béke Új Korszakára.

Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten