A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 03/02/2024

Drága gyermekek, a szentség felé vezető út tele van akadályokkal, de ne forduljatok vissza. Fiam, Jézus a ti Nagy Barátotok, és mindig veletek lesz. Bízzatok benne, aki látja a rejtettet és név szerint ismer titeket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot és keressétek Jézusom Irgalmát a gyónás szentségében. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Legyetek engedelmesek Hívásomra, és nagyok lesztek a hitben. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz ideje, és eljött az idő, hogy visszatérjetek az Úrhoz. Még sok kemény megpróbáltatással teli évetek lesz, de akik hűségesek maradnak, megmenekülnek. Nagy zűrzavarral teli jövő elé néztek Isten házában. Hamis tanok fognak elterjedni és sok szegény gyermekemet megfertőzni. Ne feledjétek: az ellenség kenyere csak kenyér; Test, Vér, Lélek és Istenség csak az Eucharisztiában. Jézusom igazsága a katolikus Egyházban van. Ez egy nem vitatható igazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 06/02/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ne tegyétek keresztbe a karotokat. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt a küldetésben, amelyet az Úr rátok bízott, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Nagy zűrzavar és megosztottság jövője felé tartotok, és sokan el fogják veszíteni igaz hitüket. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Én Jézusom igaz Egyházához. Ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara az örökkévaló szakadékba rántson benneteket. Keressetek erőt az imában, az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Meneküljetek mindentől, ami ellentétes az Evangéliummal, és ne feledjétek, hogy csak a múlt tanulságaiban találhattok erőt a Mennyország felé vezető utatokhoz. Vigyázzatok, hogy ne hagyjátok magatokat becsapni. Istenben nincs féligazság. Tanúsítsd a saját életeddel, hogy az Úré vagy, és hogy a világ dolgai nem neked valók. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 08/02/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, az én Jézusom veletek jár, még ha nem is látjátok őt. Keressetek erőt az Ő szavaiban és az Eucharisztiában. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amit az emberek saját kezükkel készítettek elő. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok meg ahhoz, aki az Út, az Igazság és az Élet. Azok, akik szeretik és védik a az igazságot, ki fogják inni a bánat keserű poharát. Ki lesznek taszítva, és sokan félelmükben visszavonulnak. Legyetek bátrak! Győzelmetek az Úrban van. Álljatok szilárdan az általam kijelölt úton. A nagy napon az igazak jutalmának napján, azok, akik nem hoztak gyümölcsöt, kint maradnak. Szenvedek azért, ami rátok vár. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében adok. Köszönöm nektek hogy újra összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 10/02/2024

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Egy nagy lelki harcokkal teli jövő felé tartotok. A Szentírás, a Szent Rózsafüzér, a gyónás, az Eucharisztia, a Szeplőtelen Szívemnek szentelés és hűség Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Ezeket a fegyvereket ajánlom nektek a nagy csatára. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Amikor gyengének érzitek magatokat, hívjátok Jézust. Őbenne van a győzelmetek. Az ördög munkája nagy zavart fog okozni a megszenteltek között. Az igazság iránti szeretet hiánya sok szegény gyermekemet el fogja téríteni az üdvösség útjáról. A dogmákat figyelmen kívül fogják hagyni, és a hívők számára nagy lesz a fájdalom. Bízzatok Jézusban és hallgassatok a reverendás bátor katonákra, akik emlékeztetni fognak benneteket a múlt nagy leckéire. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 13/02/2024

Kedves gyermekek, térjetek meg és keressétek a Mennyországot. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Adjátok nekem a kezeteket, és én vezetni foglak benneteket ahhoz, aki az egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Jöjjetek a gyóntatószékbe és keressétek az én Jézusom Irgalmát. Ne feledjétek: Ebben az életben, és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Imádkozzatok! Fájdalmas jövő felé tartotok. A hit nagy kincseit fogjátok eldobni kidobnak. Az ördög füstje sokakban lelki vakságot fog okozni. és sokan hamis tanokat fognak elfogadni. Legyetek éberek. Nincs felejtsétek el a múlt leckéit. A múlt leckéiben meg fogjátok találni a az igazságot, ami a Mennyországba vezet benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz érted. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Jézus nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 15/02/2024

Drága gyermekek, az Úr szőlőskertje jó gyümölcsöt fog teremni. A múltban elvetett mag örömöt fog okozni a munkásoknak. Legyetek bátrak! Isten Hatalmas Keze cselekedni fog, és veszélyes madarak fognak leesni. Isten Győzelme eljön az Ő Igaz Egyházának. Ne csüggedjetek! Minden nyomorúság után meglátjátok majd az Úr csodáit. Ne hátráljatok meg! Az Uramnak szüksége van rátok. Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

CSAK ŐK FOGNAK MEGMENTENI. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.02.17

Drága gyermekek, ne hátráljatok meg. Az én Jézusom veletek van, és nincs mitől félnetek. Ti vagytok az Úr kiválasztott népe, és ő sokat vár tőletek. Az igazság iránti szeretet hiánya sok lelket fog a kárhozatba vezetni. Én szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. A hit nagy hajótörésében csak azok fognak megmenekülni, akik hűségesek maradnak Jézusom Egyházához. Sokan belefulladnak a hamis tanok mocsarába. Legyetek éberek. Meneküljetek az újdonságok elől, és fogadjátok el a múlt tanulságait. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

LÁTOD ISTEN HATALMAS KEZÉT. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.02.20.

Drága gyermekek, a mennybe vezető út a kereszten keresztül vezet. Ne csüggedjetek. Az én Jézusom szeret benneteket és mindig veletek lesz. Nehéz idők jönnek az igazak számára. Az emberiség inni fog a szenvedés keserű kelyhéből, de ne veszítsétek el a reményt! Minden nyomorúság után látni fogjátok Isten Hatalmas Keze működését a hívő férfiak és nők javára. Legyetek az igazság védelmezői. Ne féljetek! A világ dolgai elmúlnak, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Keressetek erőt az Eucharisztiában és az én Jézusom szavaiban. Az asztalhoz hívnak benneteket, ahol a kenyér csak kenyér. Maradjatok meg a mindenkori igazságnál. Igazi táplálékotok Testet, Vért, Lelket és Istenséget tartalmaz. Védjétek ezt az igazságot mindenütt, és a mennyországgal jutalmaznak meg benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN ERŐS CSELEKVÉSE. A Béke Királynőjének üzenete. Pedro Regis 2024.02.22.

Drága gyermekeim, ti az Úré vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Nyissátok meg szíveteket Isten Hatalmas Tevékenysége előtt, és engedjétek, hogy Ő átalakítsa életeteket. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket az Úrtól. Ha elestek, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Az én Uramnak szüksége van a ti őszinte és bátor igenetekre. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne legyetek a hazugságok rabszolgái. Isten ellensége azon munkálkodik, hogy eltérítsen benneteket az üdvösség útjáról. Legyetek éberek. Istenben nincs féligazság. Döntések születnek, és az igazságot félre fogják tenni. A rossz pásztorok miatt sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik a vakokat vezetik. A gonoszság fája növekedni fog, de a reverendás bátor katonák révén a gonoszok eltávolításra kerülnek az Úr szőlőskertjéből. Előre! A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 24/02/2024

Drága gyermekek, eljön a nap, amikor sokan keresni fogják a Drága Ételeket, de nem fogják megtalálni. Tömegek lesznek éhesek, és mindenütt sírás és jajgatás lesz. Szenvedek azért, ami rátok vár. Ami hamis, azt fogjátok elfogadni, és Isten Igazságát el fogjátok utasítani. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Hallgassatok rám! Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek engedelmesek hívásomnak, és minden jóra fog fordulni számotokra. Fogadjátok el Hívásaimat, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy az Úréi vagytok. Ne térjetek le az általam mutatott útról. Ne felejtsétek el a múlt leckéit. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/02/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy elvezesselek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érhetitek el a szentséget. Hallgassatok az Úr hangjára, és hagyjátok, hogy Ő átalakítson benneteket. Ne hagyjátok, hogy a világ dolgai eltérítsenek benneteket az üdvösség útjáról. Bízzatok Jézusban. Fogadjátok be az Ő evangéliumát és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Bármi történjék is, mindig maradjatok az igazságnál. Isten ellensége nagy zavart fog okozni, és sokan el fogják veszíteni az igaz hitet. Sokan, akiket az igazság védelmére választottak, a hittel ellentétes utakat fognak követni, és sokan örökre elvesznek. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben sokan vágynak majd az igazságra, de csak zűrzavart és megosztottságot találnak. Bátorság! Az én Jézusomnak szüksége van nyilvános és bátor tanúságtételetekre. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 29/02/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Eljön a nap, amikor sokan keresni fogják az Urat, de a fényeket lekapcsolják. Az ördög füstje vakságot fog okozni Isten házában, és az igazak nehéz keresztet fognak hordozni. Bízzatok Jézusban. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki eltérítsen az igazság útjáról. Vigyázz a lelki életedre. Ne dobd el Isten kincseit, amelyek benned vannak. Keress erőt a gyónásban és az Eucharisztiában. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Az én Jézusom tárt karokkal vár titeket. Bármi történjék is, ne feledjétek: Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.