Húsvéthoz hasonlóan Ferenc pápa ismét a Covid-19-cel lemondja a karácsonyt és a Szeplőtelen december 8-i tiszteletét a Piazza di Spagna téren - írja Viganó érsek december 7-i közleményében.

Számára az "úgynevezett" Bergoglio "egyház" bezárja a templomokat, és magának jogot ad arra, hogy megtagadja Isten nyilvános istentiszteletét és megfossza a híveket a szentségektől "a polgári hatalommal való nyomorúságos összekapcsolódás révén".

Ezért - vélekedett Viganó - a Bergoglio-egyház "megalázza a legszentebb Szentháromságot" azáltal, hogy egy újpogány vallás szentségtörő rituáléival a bálványok és démonok szintjére süllyeszti azt. Így elrabolja a koronát és a jogart Krisztus királytól "a szabadkőműves globalizmus nevében".

Viganó észreveszi, hogy a katolikusokat gyakran megbotránkoztatja az, amikor Ferenc pápa megszólal, "mert szavai pontosan ellentétesek azzal, amit Krisztus helytartójától várnak."

Ferenc engedelmességet kér "saját tekintélyének" - jegyzi meg Viganó, miközben a pápaság és az egyház elpusztítására használja fel a hatalmát, "ellentmond minden elődjének, az összeset beleértve".

https://gloria.tv/post/VqyAfj8bYvXw3MAr9GP8F7U2G