2015. február 9., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

A gonosz szelleme sokkal erősebb, mint az ember akarata

2015. február 8. vasárnap, 20:31
Drága szeretett leányom, miközben a Szentlélek áthatol ezeken az üzeneteken, Igém – amint az az Én földi időmben is volt – villámcsapásként terjed szét. A sebesség, amellyel a Szentlélek szétárad, meghaladja a halandó ember felfogóképességét. És, amint a Vigasztaló Isten Erejével beborítja mindazok lelkét, akik alázatos szívűek, a gonosz szelleme is utánozni fogja Őt ebben mindenütt, ahol csak jelen van.
A gonosz szelleme sokkal erősebb, mint az ember akarata, de tehetetlen Isten azon gyermekeivel szemben, akik minden bizalmukat Belé helyezik. A gonosz szelleme mindig talál okot arra, hogy megtévessze az embert.
A Sátán, a nagy csaló, a lélekben lévő gőgöt arra fogja felhasználni, hogy meggyőzze az embert arról, hogy az ő téves okfejtése megszabhatja azt, hogy mi a jó és mi a rossz. Az áldozat azt fogja hinni, hogy a saját sorsát ő maga irányítja, és ezért a hite bármilyen kevés is hite az, másodlagossá válik.
A lelkiismereti szabadság a gyenge lelkeket arra vezetheti, hogy elutasítsák Isten létezését. Más lelkek, akik elfogadják Isten Létezését, engedni fognak, hogy személyes véleményük szabja meg saját magán értelmezésüket: hogy Ki az Isten, és hogy Isten hogyan válaszol a bűnösöknek. Így is, úgyis el fogják utasítani Isten Tekintélyét cserében azért, amit hinni akarnak. A gőgjük fogja bukásukhoz vezetni őket.
Az ördög nagyon ravasz, és azt fogja mondani az ilyen lelkeknek, hogy „csináld, amit a lelkiismereted mond”, és meggyőzi őket arról, hogy a lelkiismeret elsőbbséget élvez Isten Igéjével szemben. Ó, milyen könnyen manipulálható az ember, aki éppen a bűn miatt esik áldozatul az ilyen megtévesztésnek. Ugyan már: kik vagytok ti, akik eldöntitek, hogy többet tudtok Rólam annál, mint amit Én tanítottam nektek? Tanításaim világosak, pontosak és sohasem ellentmondásosak. Ha nem tudtok megbízni Isten Igéjében, akkor nem tudjátok Őt szeretni sem igazán. Szabad akaratotok döntésén múlik, hogy mit hisztek.
De az az ember, aki elferdíti Isten Igéjét, csakhogy az tökéletesen beleilljen Igémről alkotott saját véleményébe, és megfeleljen a saját igényeinek, engedni fog a gonosz kísértéseinek.
Ahol megtartják Igémet, ott lézeng az ördög is, arra várva, hogy felfalja azokat a lelkeket, akik nagyra értékelik az Isten Igéjéről alkotott saját nézeteiket és véleményüket. Minden ember, aki határozottan kiáll az Igazság mellett, annak a csaló szörnyű próbálkozásaival kell szembenéznie, aki sosem fog felhagyni azon erőfeszítéseivel, hogy tévútra vezesse őket. Így tehát, ahol a Szentlélek széttárja Szárnyait, ott a gonosz szelleme is követni fogja az út minden lépésénél. Könyörtelenül, csalódottan, de eltökélten gyötörni fogja azokat a lelkeket, akik a Szentlélek Erejével vannak megáldva.
Ti olyat nem fogtok látni, hogy a gonosz szelleme kísértené azokat a lelkeket, akiket már megnyert magának, mert neki azokra már nincs szüksége.
 Az az ember, aki szeret Engem, és követi Isten Igéjét, sebezhető, mivel ő a legkeresettebb díj. Soha nem szabad azt gondolnotok, hogy elég erősek vagytok ahhoz, hogy az ilyen, hitetekre mért támadásoknak ellenálljatok, mert mindenki bűnös közületek. És mint bűnösök – hacsak meg nem tisztítjátok rendszeresen a lelketeket a kiengesztelődés (gyónás) által -, ti szintén el fogtok árulni Engem, mert különben nem lesztek elég erősek ahhoz, hogy ellenálljatok a nyomásnak, hogy ne tagadjatok meg Engem. Soha ne felejtsétek el azt, amire figyelmeztettelek benneteket. Ti minden idők legnagyobb harcának a kellős közepén vagytok. Csak legrátermettebb, a legerősebbek és a legtisztább lelkűek fogják ezt a harcot túlélni.
 
Jézusotok