2014. augusztus 19., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

A világ a nagy változások küszöbén áll

 

2014. augusztus 18. hétfő, 18:47
Drága szeretett leányom, amikor Isten gyermekei szemtanúi a világban lévő zűrzavarnak és az Igazságszolgáltatás nevében elkövetett szörnyű rémtetteknek, akkor tudnotok kell a következőket: A gonoszság gonoszságot szül. Amit ti mások ellen elkövettek, ugyanazt fogják ellenetek is elkövetni. Igazságosságom Bennem lakozik, és bár Irgalmasságom bőséges, a Büntetésemtől mégis félnetek kell, amikor majd lesújt a hálátlan és gonosz emberekre.
Én senkinek sem okozok kárt, mert az nem Tőlem származik. De amikor rosszat tesznek Isten gyermekeinek, és amikor a gonoszság terjed, Én ki fogom önteni Igazságszolgáltatásomat, és senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ez az idő már elérkezett hozzátok. A gonoszság a bűnből ered. A lelkeknek, akik megadják magukat a bűnnek, mindig törekedniük kell arra, hogy a lehető leggyorsabban megváltsák magukat a Szememben. Ellenkező esetben a bűn elfekélyesedik; és ha kételkednétek a Sátán markolatában, amellyel azokat tartja fogva, akik tele vannak gyűlölettel és erőszakkal, akkor tudnotok kell, hogy rendkívül nehéz ezeket a lelkeket az ő uralma alól kiszabadítani.
Ha egyszer a Sátán megfertőz egy lelket, ő azt az embert folyamatosan kínozni fogja, amíg elméje, cselekedetei és tettei összhangba nem kerülnek a gonosszal. Végül a megfertőzött lélek megszállottá válik, és egyedül csak Én, Jézus Krisztus, tudom ezt a lelket az ördögűzés által megszabadítani. Egy lélek nagyon gyorsan megszállottá válhat, de évekbe telhet, amíg azt a kígyó markolatából ki lehet szabadítani. Amikor tehát Büntetésem érezhető lesz, az a gonoszság felszámolása miatt fog megtörténni, azon elkövetők megbüntetése miatt, akik ellopják mások életét. Meg fogom büntetni azokat, akik elveszik a test, valamint a lélek életét. Egy gonosztevő sem lesz láthatatlan, mert Szemeim mindent látóak.
Olyan sokan ismerik Szeretetemet. Nincs kétségetek afelől, hogy milyen nagy az Én Irgalmam. De a halandó ember nincs tisztában Isten Haragjával, mert erről nem sokat beszéltek nektek. Isten Haragja valóság. Ti azt hiszitek, hogy Ő megengedné a Sátánnak, hogy elpusztítsa gyermekeit, és közben hátradőlve nézné azt? Azt hiszitek, hogy nem büntetné meg azokat a lelkeket, akik megadják magukat a Sátán minden szeszélyének és vágyának? Még ha a jó lelkek elpusztulnak is, nekik mégis életük lesz. Még ha a gonosz lelkek életben maradhatnak, nekik nem lesz életük.
A világ a nagy változások küszöbén áll, és mindaz, amit Isten megjövendölt, be fog következni. Mindaz, amiről azt mondta, hogy meg fog történni, az meg fog történni. És bár Én prófétákat küldtem hozzátok, hogy figyelmeztessenek benneteket, de ti még most sem hallgattok rájuk. Ti sok magán-kinyilatkoztatást elutasítottatok, amelyek azért adattak a világnak, hogy felkészítsék az emberiséget.
Nektek imádkoznotok kell, hogy a világ pusztításának a mértéke csökkenjen, mert ha a jövőbe látnátok, Irgalomért könyörögve vetnétek magatokat a Lábaim elé. Azok, akiknek nem sikerült életben tartaniuk Isten Igéjét földi Egyházaimban, lelkek millióinak elvesztéséért lesznek felelősek, akik egyébként megmenekülhettek volna.
Szégyelljétek magatokat – akik sajátotoknak mondotok Engem – amíg egyfelől az Igazság egy részét hirdetitek, másfelől pedig átkoztok Engem. A fájdalom és a bánat, amelyet a bűnök miatt, meg az embernek a Teremtőjétől való elszakadása miatt kell elviselnem, a végéhez közeledik, mert az Én Időm itt van. Tudnotok kell, hogy a lelkekért folytatott utolsó csatában, amint a gonoszság fokozódik, Isten büntetése a tízszerese lesz annak, mint amit a gonosz emberek okoznak az ő testvéreiknek. Ne Szeretetemtől féljetek, hanem Ítéletemtől.

 

Jézusotok

Castro unokahúga évtizedes szokást tört meg a melegek miatt

Fidel Castro unokahúga évtizedek óta az első kubai politikus, aki nemmel szavazott egy törvényjavaslatra, írja az MTI. Az AP amerikai hírügynökség nem is talált olyan szakértőt, aki tudna hasonló esetről Kubában.
Mariela Castro, Raúl Castro államfő lánya egy munkaügyi törvénytervezetre mondott nemet. A képviselőnő azt kifogásolta, hogy a javaslat nem megy el eléggé messze a HIV-pozitív vagy eltérő nemi irányultságú dolgozók védelmében. A politikus szakértője a témának, ő a vezetője a Szexuális Nevelés Országos Központjának Kubában.
A szavazás még tavaly december 20-án volt, de csak idén nyáron hirdették ki a törvényt, és most kerültek napvilágra a részletek.
„Ez kétségtelenül az első alkalom volt" - mondta a hírügynökségnek Carlos Alzugaray kubai volt diplomata, történész.
„Ez inkább azt mutatja, hogy Mariela Castro mit engedhet meg magának, mint annak jele, hogy egy hétköznapi képviselő is megúszhatja" - vélekedett Ted Henken, a New-York-i Baruch Egyetem latin-amerikai tanszékének professzora.


http://index.hu/kulfold/2014/08/19/castro_unokahuga_evtizedes_szokast_tort_meg_a_melegek_miatt/

Így csicskázik a nyugat-európai liberális fajzatoknak a Liszt Ferenc repülőtér vezetése

Bár a Sziget Fesztivál vasárnap este hivatalosan véget ért, a Sziget-hangulat a Budapest Airport 2-es terminálján még néhány napig továbbra is érezhető: vasárnap éjszaka mintegy 200-250 fiatal éjszakázott a repülőgépére várva, számukra néhány arra alkalmas teret elkülönített a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője.
A Budapest Airport MTI-hez hétfőn eljuttatott közleménye kiemeli: a 420 ezer fősre becsült nézőszám a légitársaságok forgalmára is jótékony hatással volt, azonban a nagy érdeklődés miatt nem tud mindenki a zárást követő napon repülőre ülni. A repülőtéri mini-Woodstock részeként a 2B Terminál érkezési szintjén illetve a SkyCourt érkezési szintjén lévő folyosóján pihenőrészt alakítottak ki, ahol a fesztiválozók kiteríthetik hálózsákjaikat, pihenhetnek pár órát indulás előtt és – ami legalább ennyire fontos a számukra – felölthetik a fali konnektorokból a mobiltelefonjukat. Az érintett részeken a takarítást is sűrítették – írták.
A fesztiválozók hátizsákjainak védelmére és a zavartalan forgalom érdekében mintegy hétezer erős műanyagzsákot vásárolt a repülőtér, amiket a check-in pultokban helyeztek el. Így a feladott hátizsák, sátor vagy hálózsák sem sérül, illetve elkerülhető, hogy a különféle lelógó hevederek, szíjak a csomagszállító rendszerben elakadva késedelmet okozzanak.
A közlemény idézi Huszka Pétert, a Budapest Airport forgalmi igazgatóját, aki elmondta: a kijelölt pihenőhelyeket is próbálták a napi normál forgalomtól legkevésbé terhelt terminálterületeken kialakítani. Hozzátette: a lehetőségeikhez képest igyekeztek összehangolni a különféle céllal utazók igényeit, mivel a repülőteret a szigetlakókkal párhuzamosan a nyaralni induló családok százai, utazó üzletemberek is használják. Bíznak abban, hogy a szolgáltatásaikra nem lesz panaszuk a szigetlakóknak sem. (MTI)

Miért is kell a magyaroknak a százezer számra (s ez a szám nem túlzás) -igen, a százezer számra itt dorbézoló, – ordítozó, – öklendező, – verekedő, – csövező, – idegen nyugat-európai libsik szemetét kerülgetni? – Csakis azért, mert ebből néhányan extra profitot zsebelnek be.

Sziget-fesztivál, más néven: Drog-sziget. -Magyarország megalázása, szégyene.

B-R

Lelkesedjünk magyarok!

Miért?
1. Mert „Isten megáldotta a magyart!”
2. Mert „megbűnhődte már e nép” és Jézus könyörülni akar rajtunk!
3. Mert annak Máriának az Országa és népe vagyunk, aki végül eltiporja a Sátán fejét!
4. Mert innen indulhat ki, ha akarjuk: a bűnök eltörlése, a lelkek megszentelése, a Sátán letaszítása, Jézus győzelme!
5. Mert a Sátán már ezer éve, minden eszközzel, kiemelten küzd Mária népe ellen, hogy meghosszabbíthassa földi létét, amiről mi nem is tudunk!
6. Mert Jézus együttmunkálkodásra hív minket a Világtörténelem legmegtisztelőbb feladatához. Mi az Ő munkatársai leszünk, ha vállaljuk feltételeit! Az Ő akaratát követve kell cselekednünk, de a legfontosabb munkát: a szívek átformálását, maga Jézus végzi. Szűzmária pedig mindenben segít minket.
Az a magyar, aki ezeket csak egy kicsit is átérzi, az, lelkesedéssel, honfitársait is fellelkesítve, büszkén, teljes erejével küzdve akar ebben részt venni!

Mi a teendőnk?
Vessük alá magunkat az Istennek, szálljunk szembe a Sátánnal, és az elfut előlünk (Vö. Jak 4,7),és Isten kegyelmével:
1. Értsük meg és merítsünk lelkesítő erőt áldozatos történelmünkből az új helyzetünkben!
2. Küzdjünk a Kísértő ellen minden fronton. Tartsunk bűnbánatot és engeszteljünk: Natália nővér és Erzsébet asszonyféle Szeretetláng szerint.
3. Bocsássunk meg önmagunknak, egymásnak, a szomszéd népekkel pedig mi engesztelődjünk ki elsőnek, amit a politikusaink kezdeményezzenek!
4. A történelmi határon belüli más népekkel tisztázzuk szeretetből és nem jogból kiinduló törekvésünket (autonómia: zászló helyett parázsgyűjtés).
5. A többi külhoni magyar pedig a népek közti kiengesztelődés kezdeményezője legyen ott, ahol él.
6. A kezdeményezést Jézus nekünk ajánlotta, megláthatjuk majd, miként növekszik Isten országa: elsőkként a sorban a Jézust szerető és Máriát tisztelő népekkel, majd a többivel is.
7. És megláthatjuk, hogyan fut előlünk a Sátán, ha alávetettük magunkat Istennek!

Budapest, 2014-08-19
Hergár Győző