2011. szeptember 7., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária: Mindig hallgass a szívedre

2011. szeptember 6. kedd, 20:20
Szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök. Én a te Áldott Édesanyád vagyok.
Téged, Gyermekem, üldöznek. Minden kísérlet a sátán műve, hogy becsapjon téged. Neked, Gyermekem, csak egyetlen hangnak szabad engedelmeskedned, és ez a hang az Én drága Fiam, Jézus Krisztus hangja.
Fegyverkezz most fel gyermekem, mert a téged ért támadások, csakúgy, mint szenvedéseid, növekedni fognak. Te túl fogsz ezen jutni, azon kegyelmek által, amelyeket ajándékozni fogok neked. Állítsd le félelemmel teli gondolataidat, és tegyél félre minden kétséget.
Ne engedd, hogy elterelődjön figyelmed, mert ez a csaló munkálkodásának köszönhető. Ezek nem Fiamtól származnak.
Mindig hallgass a szívedre. Akkor tudni fogod az igazságot. Én, a te szeretett Édesanyád, szeretlek téged, így engedd meg Nekem kérlek, hogy minden védelmemet felajánljam neked, a gonosz ellen.
Menj békével és szeretettel.
Szeretett Édesanyád,
Édesanyátok, a Béke Királynője


Ahogy Követőim hite egyre erősödik, úgy növekednek az őket ért támadások is

2011. szeptember 6. kedd, 20:30
Drága szeretett leányom, milyen nagyon szenvedsz Értem, és milyen erős lettél ennek eredményeként.
Védelmem körbevesz téged. Ne félj. Ahogyan ez a munka továbbra is lelkeket térít meg, úgy folytatódnak a sátán támadásai is. Fogadd ezt el. Ne engedd, hogy ez felbosszantson téged. Kerekedj felül a kihívásokon, és tartsd Rajtam szemeidet minden időben. Mert ha ezt teszed, akkor semmi másnak nem lesz jelentősége.
Ugyanezt a szenvedést fogja minden Követőm érezni, ahogy a Szentlélek változatlanul, továbbra is vonzani fogja minden Gyermekem lelkét.  Amint a Belém vetett hitük egyre erősödik, úgy növekednek majd az őket ért támadások is. Ők, a Követőim, észre fogják venni, hogy szembesülniük kell vitákkal, szokatlan és gyalázkodó megjegyzésekkel kell foglalkozniuk, és a hitetlenek reakcióival, amelyeknek elfogadása nehéz lesz számukra. Kérlek, mondd meg nekik, hogy most számítsanak erre, ahogyan a Nagyfigyelmeztetés ideje egyre közeledik.
A sátán és démonai, akik láthatatlanok, a puszta emberi szem előtt, megpróbálják elpusztítani a szeretetet Gyermekeim lelkéből.  Ő bizalmatlanságot szít egymás ellen. Vitákat okoz és kétségeket ültet el. Tele van gyűlölettel az emberiség iránt. Háborút fog előidézni az országok és a honfitársak között, és súrlódást a családokon belül. Ezek mind az ő kedvenc taktikái, és ezek mindig olyan jelek, amelyek fondorlatos munkálkodására utalnak.
Ezt a valóságnak megfelelően ismerjétek fel: a sátán munkálkodik. Győzzétek le őt, azáltal, hogy erősek vagytok. Kérjétek meg szeretett Édesanyámat, hogy védelmezzen benneteket, mivel a Szűzanya a legnagyobb ellenfele. A sátán hatalma meggyengül, ha a Szűzanyát hívjátok segítségül.
Kihívóak ezek az idők minden Követőm számára, mindenhol. Minden kísérlet – mindenféle forrás által, mint a barátok, a család és a kollégák – a csaló munkálkodása révén azért lesz készítve, hogy arra bátorítsanak benneteket, Gyermekeim, hogy Nekem hátat fordítsatok.
Állítsátok meg őt (a sátánt), úgy, ahogy azt már elmondtam nektek. Az ima és az Én Áldott Édesanyám Szeplőtelen Szívének való önfeláldozásotok lesz a ti fegyveretek.
Most legyetek erősek. Mindannyiatokat szeretlek.
A ti szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus