2022. október 11., kedd

Egy rejtélyes üzenetet, amelyet XVI. Benedek pápa titkára-utora mondott

 

Merriam-Webster online szótár
Definíció
Impede: akadályozni vagy lassítani az előrehaladást

AZ ÖN SZEMÉLYÉRE (Egy lélek által):

Azoknak, akik hisznek az Igazság Könyvében (Az Isteni Irgalmasság Máriája), ez a nagyon friss cikk, amelyet Br. Alexis Bugnolo írt Rómából, biztosan felkelti az érdeklődésüket.

A cikkben Br Alexis feltár egy rejtélyes üzenetet, amelyet XVI. Benedek pápa titkára-utora mondott (videón), ahol Szent Benedek atya egy, a Szentírásban található történetre utal, és egy hasonló helyzetet alkalmaz saját magára. Lényegében a bibliai történet azt sugallja, hogy Benedek pápa elismeri, hogy ő még mindig az érvényes pontifex, és hogy a Vatikánban hatalmon lévők fogságban tartják.

Akit érdekel a cikk, itt a link:

BENEDIKTUS PÁPA AKADÁLYOZOTTNAK NYILVÁNÍTJA AZ APOSTOLI SZÉKET.
írta: Br. Alexis Bugnolo
https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

Isten áldja meg!
egy lélek

XVI BENEDIKTUSZ PÁPA AKADÁLYOZOTTÁ NYILVÁNÍTJA AZ APOSTOLI SZÉKET
OKTÓBER 11, 2022 SZERKESZTŐ 26 HOZZÁSZÓLÁS
Br. Alexis Bugnolo


A FRANCIA FORDÍTÁST ITT TALÁLJA

Rendkívüli fordulatot vett a múlt csütörtökön, 2022. október 6-án, a Győzelmes Szűzanya vigíliáján, amikor Don Alessandro Minutella éppen az esti beszédére készült, a Radio Domina Nostra rádióban, úgy tűnik, hogy a Szentatya megelőzte a kérését, hogy az Apostoli Széket akadályozottnak nyilvánítsa.

Az alkalom az volt, hogy személyes üzenetet küldött a Tudósoknak, akiket a XVI. Benedek pápa Alapítvány hívott össze Piergiorgio Odifreddi könyvének bemutatójára, melynek címe: "In cammino alla ricerca della Verità. Lettere e colloqui con Benedetto XVI" (Rizzoli, 2022) (angol ford: "Úton az Igazság keresése felé. Levelek és beszélgetések XVI. Benedekkel".

A 2,5 órás konferenciák (itt látható videón) beszédének elején Georg Ganswein érsek, a Szentatya személyi titkára rövid, de rejtélyes bevezetőt tartott, amelyet alább angolul közlök, az olasz nyelvű átiratát Andrea Cionci cikkében olvashatják, itt.

A 2,5 órás videó 2:31-kor kezdődött.

Az érsek beszéd előtt megkérdezi, hogy a jelenlévők hivatalos szokás szerinti tisztelgésével nyisson-e - a LUMSA Egyetem rektora azt válaszolja, hogy ő ezt szívélyesen, informálisan is megteheti -, mire az érsek azt mondja, hogy ő ezt katolikus módon fogja megtenni.

Georg Ganswein érsek papi ruhában, nem érsekként, mellkereszt nélkül mondja:

Mielőtt idejöttem volna, Benedek pápával együtt imádkoztam - ahogy minden katolikus pap teszi - vesperást. Aztán beszéltem a könyvről, és mindenekelőtt a meghívottakról vagy az előadókról. (vagyis azokról a tudósokról, akik a konferencia során előadásokat tartanak - a szerk.)

Benedek pápa mindenekelőtt azt mondta nekem: "Ne hivatalosan köszöntsd őket, hanem személyesen köszöntsd őket a nevemben, és mondd meg mindenkinek: "Nem érdemeltem meg az előadók eme illusztris listáját".  Azt mondtam neki: Benedek pápa folytatta: "Szentatyám, ha ezt mondom, nem fognak hinni nekem, de én engedelmeskedni fogok."; (Benedek pápa folytatta) "Vagy higgy, vagy ne higgy, ha nem hiszel, olvass, akár Jeremiást, akár Ézsaiást. Nem mondom meg, melyik verset vagy fejezetet, de ott a válasz ".
Nos, még olaszul is figyelemre méltó ez a fajta bevezetés sajátos formája miatt.  Igen, köztudott, hogy az érsek konzervatív, és lehet, hogy egyszerűen csak azt akarta hangsúlyozni, hogy a kánoni órákban a Szentatyával együtt imádkozza az isteni officiumot, ahogy minden papnak kell. De az is világos, hogy a Szentatya által adott személyes üzenetet közvetíti.

Tehát, ahogy Andrea Cionci tette a minap, az első mondatot közelebbről megvizsgálva feltűnik egy figyelemre méltó nyelvtani szerkezet, amely az olasz nyelv szabályai szerint szintaktikailag véve azt jelenti a mai napig: "Éppen most imádkoztam a vesperást XVI. Benedek pápával, ahogy minden katolikus pap teszi". TELJES STOP.

De egy ilyen kijelentésnek nincs értelme, hacsak nem minden katolikus papnak XVI. Benedek pápát kell az igazi és egyetlen római pápának tekintenie, mivel minden papnak Krisztus helytartójával kell közösségben imádkoznia, nem pedig egy emeritus pápával.

De ez még nem minden.

A második kifejezésben, ahol arra kéri az érseket, hogy illusztris személyiségekként üdvözölje a tudósok gyülekezetét (amit Cionci a cikkében kifejt, hogy értelmetlen, mivel vagy mindannyian nagyon rossz erkölcsi vagy tudományos hírnévvel rendelkeznek, vagy olyan személyek, akik a múltban sértegették XVI. Benedek pápát), az érsek tiltakozik, hogy senki sem fog hinni neki, ha ilyen üzenetet közöl. (Vagyis senki, aki közelről követi a vatikáni ügyeket).

Erre a Szentatya azt mondja,

"Vagy higgyetek, vagy ne higgyetek, ha nem hisztek, olvassátok el, vagy Jeremiást, vagy Izajást Nem mondom meg, hogy melyik verset vagy fejezetet, de ott a válasz ".

Itt, ha bármit is tudsz a Szentírásról, sokkot kell átélned. Ugyanis pontos párhuzamot találunk Jeremiás könyvében, ahol Szent Jeremiás, a próféta elküldi személyes titkárát, Szent Bárukot (ünnepnapja szept. 28.) - aki nem volt főpap -, hogy közvetítse üzenetét a korabeli Jeruzsálem korrupt papságának és előkelőségének. Jeremiást a király, a főpapok, a nemesség és az írástudók bebörtönözték, akik mindannyian ellenezték Jeremiást, mert azt hirdette, hogy Jeruzsálem elpusztul, ha szövetkezik a világi hatalmakkal: de csak akkor menekül meg, ha hű marad Ábrahám, Izsák és Jákob igaz Istenéhez. Ezért elküldi titkárát, hogy adja át nekik legfontosabb üzenetét.

És mivel akadályoztatva van, nem mondhatja el, mit gondol valójában ezekről a tudósokról, akik átvették a pápa alapítványát, és annak hatalmas pénzeszközeit a bergoglianizmus népszerűsítésére használják. Ez szellemi örökségének teljes tönkretétele, sokkal rosszabb, mint a német szőlőskert kitépése, amelyet ő maga ültetett a Gandolfói kastélyban pontifikátusa kezdetén. Ez egy rosszindulatú, gyűlölködő, az arcodba vágó dolog. És ezért úgy dönt, hogy rejtélyes üzenetet hagy azoknak, akik valóban figyelnek rá és értékelik szavait: azoknak, akik közösségben vannak vele, akik vele együtt imádkoznak a vesperást!

A bibliai szakasz pontos szituációs párhuzama annak a pillanatnak, amikor saját személyes titkárát, egy érseket - de nem érseknek vagy főpapnak öltözve - elküldi, hogy beszéljen a római egyház előkelőségeihez és tudósaihoz. Nem lehet tehát véletlen egybeesésként félresöpörni. Ráadásul ez a beszéd Szent Báruk ünnepét követő 9. napon hangzott el. Tehát egyszerűen nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a Szentatya mindenkinek szóló személyes katolikus üzenetének a szöveg és a szövegkörnyezet által jelzett versnek tekintsük.

És ebben az üzenetben Jeremiás mondja ezeket a csodálatos szavakat a 36,5. fejezetben: először héberül, majd görögül, olaszul és angolul.

A HÉBREI Eredetiben (jobbról balra olvasva):
image.png

Az apostolok által használt görög fordításban (balról jobbra olvasva):

image.png

Olaszul:

Quindi Geremia ordinò a Baruc: "Io ne sono impedito e non posso andare nel tempio del Signore. 6 Andrai dunque tu a leggere, nel rotolo che hai scritto sotto la mia dettatura,

Angolul (Az én fordításom az olaszból, amely a Szentatya által használt fordítás):

5 Akkor Jeremiás megparancsolta Báruknak: "Nem tudok bemenni az Úr templomába. 6. Te tehát menj ELOLVASNI, a tekercsbe, amelyet az én diktálásomra írtál, ...

Ha nem lenne a körülmények szinte pontos egymásra épülése, azt mondanám, hogy ez puszta véletlen egybeesés, de a Szentírásban nincs olyan szakasz, ahol ez a kifejezés előfordulna, és olyan sincs, ahol egy méltóság küldene egy titkárt, hogy beszéljen azokkal, akik az őt bebörtönző párthoz tartoznak.

És én megerősítést látok ebben az értelmezésben, mert 2007-ben XVI. Benedek pápa kiadott egy könyvet "A názáreti Jézus a Jordánban való megkeresztelkedésétől az átlényegüléséig" címmel, amelyben De Souza atya szavaival élve, 2007 februárjában írta,

"Míg Illés Izrael helyreállításának reményét személyesíti meg, addig Jeremiás a szenvedés alakja, aki a Szövetség jelenlegi formájának és a Templomnak a kudarcát hirdeti, amely úgymond annak garanciájaként szolgál. Természetesen ő a hamvaiból feltámadni hivatott Új Szövetség ígéretének hordozója is. Jeremiás szenvedése, az ellentmondás sötétségében való elmerülés által a bukás és a megújulás e kettős sorsát hordozza saját életében."

Hűha! Benedek pápa számára Jeremiás az Ószövetség Katechonja volt Jeruzsálem szent városának teljes hitehagyásának korában.  Azzal tehát, hogy az érsek múlt heti üzenetében Jeremiásra és Báruchra hivatkozik, végérvényesen kijelenti magát JÉZUS KRISZTUS egyedüli VIKTÁRJÁNAK, aki a hit védelmezője.

De ami számomra még inkább csodálkozásra ad okot, az az, hogy a Szentatya, XVI. Benedek pápa, honnan tudta, hogyan válaszoljon Don Minutella kérdésére, amely nem kerülne először adásba a Youtube-on még kb. 5 ÓRÁIG?

Meg vagyok döbbenve.

Nem tudom, mit mondjak. - Megpróbálom jobban megérteni a történelmi összefüggéseket és elmagyarázni ezt a cikk frissítésében.

De egyelőre, ha a világ tudni akarja, hogy a Szentatya fogoly, és hogy az Apostoli Szék akadályozva van, akkor azt a Szentatya szájából, a személyes titkárán keresztül, nyilvánosan, mindenki számára érthető módon, aki figyelmesen hallgatja.

NOTA BENE
: A "Az apostoli szék akadályozva van" kifejezésben az "apostoli szék" szavak a római pápa személyére utalnak, aki a legfelsőbb hatalmát gyakorolja, így ha azt mondjuk, hogy "akadályozva vagyok", mint pápa, az ugyanazt jelenti, mint ha azt mondjuk, hogy "Az apostoli szék akadályozva van".

FRISSÍTÉS: Meg nem erősített híreim vannak arról, hogy Don Minutella és a másik 7 pap közölte a Szentatyával, hogy megdöbbentette őket Ganswein érsek telefonhívása, és jelezték, hogy szeretnének közvetlenül kommunikálni vele, még a konferencia előtt, ahol Ganswein érsek elmondta a Szentatya személyes üzenetét, amely Jeremiás o Ézsaiásra hivatkozik. - Az is lehetséges, hogy XVI. Benedek pápa a torinói konferenciára válaszolt, amely október 6-án, a fenti beavatkozás napján ért véget, mivel azon a konferencián a Sede impedita és a Sede Vacante, valamint a pápák emeritusáról volt szó. De a jelentés ugyanaz lenne.


LÁSD MÉG KAPCSOLÓDÓAN:

Fontos videó az eucharisztikus csodákról és egy lélek rövid kommentárja - Szándékos megtévesztés és képmutatás a jelenlegi pápaságban (Ferenc pápa)? - MaryRefugeOfSouls
https://maryrefugeofsouls.com/2022/09/20/important-video-about-eucharistic-miracles-and-brief-comment-by-a-soul-is-there-deliberate-deception-and-hypocrisy-in-the-current-papacy-pope-francis-maryrefugeofsouls/

Források - Csodálkozóknak - Ferenc pápa a hamis próféta? - MaryRefugeOfSouls
https://maryrefugeofsouls.com/2020/10/22/resources-for-those-wondering-is-pope-francis-the-false-prophet-maryrefugeofsouls/


Források - Kíváncsiaknak - Ferenc pápa a hamis próféta? - MaryRefugeOfSouls
2020. OKTÓBER 22. / EGY LÉLEK
Néhány forrás, hogy az emberek elgondolkodjanak és levonják a saját következtetéseiket.  -a soul

Szent Szeretetszolgálat
https://www.holylove.org

2013. március 13.

A Szűzanya mondja:

"Dicsértessék Jézus!"

"Tapsolom a bíborosokat, hogy ebben a döntésben egyesültek. Egyedül az idő tartogatja a választ sok kérdésre, mind ebben a misszióban, mind az Egyházban és a világban. Imádkozzatok Első Ferencért."

Szent Biblia, Ámosz könyve, 3. fejezet, 7. vers.
"Mert az Úr Isten semmit sem tesz anélkül, hogy titkát ne tárná fel szolgáinak, a prófétáknak."

A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által.

Bevezetés az üzenetekbe - Az igazság könyve - Mária Isteni Irgalmasság - Hanganyaggal
https://maryrefugeofsouls.com/the-book-of-truth-maria-divine-mercy/introduction-to-the-messages-book-of-truth-maria-divine-mercy-with-audio/

Az érdeklődők számára itt van egy ingyenesen letölthető PDF a teljes Igazság Könyve (Maria Divine Mercy) (1613 oldal): https://maryrefugeofholylove.files.wordpress.com/2015/04/book-of-truth-all-messages-and-prayers-march-04-2015.pdf.

Prófécia - A hamis próféta Keresztelő Szent János majma lesz (Az igazság könyve - Maria Divine Mercy) https://maryrefugeofsouls.com/the-great-tribulation/prophecy-the-false-prophet-will-be-the-ape-of-saint-john-the-baptist/

(2019. november) Fontos üzenet - Boldogságos Szűz Mária Ned Dougherty-nek - "Fiam Egyházának helytartója megadta magát az új világrend elfogadásának... A jelek és figyelmeztetések, hogy a jelenlegi helytartó gyengíti és félrevezeti a nyájat, már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá váltak...".
https://maryrefugeofsouls.com/2019/11/05/important-message-from-mary-our-lady-of-light-to-ned-dougherty-the-vicar-of-my-sons-church-has-succumbed-to-embracing-the-new-world-order-the-signs-and-warnings-that-the-current-vicar-was-w/

(2020. október 22.) Istenatya - "Még rosszabb és messzebbre mutató a pápa jóváhagyása a homoszexualitással kapcsolatban - Ő ugyanazt a bűnt hagyja jóvá, ami Szodomában és Gomorrában az Én Haragomat választotta" https://maryrefugeofsouls.com/2020/10/22/god-the-father-even-worse-and-more-far-reaching-is-the-popes-approval-of-homosexuality-he-is-approving-of-the-same-sin-that-chose-my-wrath-in-sodom-and-gomorrah/.