2022. december 1., csütörtök

Eucharisztikus csoda történt Braziliában 2022. november 30.-án.




 

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

A vezér halála a Balkánon világháborút indít el. Szent Mihály arkangyal üzenete. Luz de Maria Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2022. november 3.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

A Szentháromság küldöttjeként továbbítom nektek:

Az anyagba merülő emberiség inkább a közvetlen és véges dolgokba merül el.

AZ EMBERI TEREMTMÉNY ISTENT TEREMTETT MAGÁNAK, HALANDÓ TESTÉNEK, EGÓJÁNAK, A TÁRSADALOMBAN ELFOGLALT HELYÉNEK, AMI A LELKE ELVESZTÉSÉHEZ VEZET, HA NEM HOZZA MEG AZONNAL A DÖNTÉST AZ ÉLET ABSZOLÚT MEGVÁLTOZTATÁSÁRA, ÉS NEM MEGY EL A MEGTÉRÉSSEL VALÓ TALÁLKOZÁSRA.

A két háborúban álló országot tartják szem előtt, és ez az az eszköz, amellyel elterelik a figyelmüket, lekicsinyelve más, konfliktusban álló országok jelentőségét. Legyetek tudatában annak, hogy a Balkánon egy vezető halála fog bekövetkezni, ami azonnal háborúhoz vezet a nemzetek között.

Királynőnk és Anyánk gyermekei nem elemzik, hogy mi áll a jelenleg zajló események mögött: a színpad a III. világháborúhoz van előkészítve.

Szegény emberiség!
Tudományos fogalmakkal álcázzák a Földnek a természet által okozott ismételt ostorozását, és az éghajlatváltozást annak nevezik, amire az égiek figyelmeztettek.

AMI TÖRTÉNIK, AZ AZ EMBERISÉGET A MEGHIRDETETT DOLGOK BETELJESEDÉSE FELÉ VEZETI.

Nagy változások fogják felgyorsítani az események megnyilvánulását e nemzedék megtisztulása érdekében.

Egy másik jel áll előttetek: a vörösbe öltözött hold, (1) a vér színe, amelyet úgy ismertek, mint a hódholdat. A hód gondoskodik a télről, de veszélyben vannak azok, akik üldözik, hogy levadásszák.

A Hold az emberiség megtisztulása felé vezető utat jelzi:

Előre jelzi a nagy földrengések és vulkánkitörések közeledtét....
Ez a legtöbb ország tiltakozó társadalmaiban szomorúságot jelent.....
Ez komoly fegyveres felkeléseket vetít előre a kormányok megdöntésére....
Az istentelen emberiség üldöztetését jelzi testvéreivel szemben....

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, egy olyan nép, amely tele van az istentelen ember által megvetett erényekkel.

Ez a gyász ideje, amelyet a Szentháromságot, Királynőnket és Anyánkat elutasító ember intelligenciája generált.  Lelki képességei hanyatlásnak indultak, ami megakadályozza az emberi teremtményt abban, hogy hitet és szeretettel teli nemes érzelmeket tápláljon, ahogyan azt Királyunk és Urunk Jézus Krisztus parancsolta.

A SZENT LÉLEK korszaka azok számára, akik szilárdan megmaradnak a hitben... (Jóel 2,28-29).

EZ LESZ A CSODÁK IDEJE AZOK SZÁMÁRA, AKIK MEG AKARNAK TÉRNI, EZ AZ IDEJE, HOGY ELÉRJÉK EZT.

BÁRMILYEN ERŐS IS A PILLANAT, EZ AZ OPTIMÁLIS IDŐ A SZEMÉLYES MEGTÉRÉSRE.

Az út útmutatója a Szeretet.
A kijelölt útmutató, hogy ne tévedjenek el, az engedelmesség.
A találkozási pont a testvéri szeretet.

Van egy Édesanyátok, aki szeret benneteket, és Szeplőtelen Szívében minden gyermekét megóvja attól, hogy a gonosz félrevezesse őket.

Figyelmes, engedelmes, barátságos és irgalmas, ilyen a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe: a szeretet, a szeretet, a szilárd és erős hit népe, olyan erős, hogy a szél sem győzi le (I Kor 13, 1-13).

Várjátok a Béke Angyalát, (2) a szilárd hit által, amellyel várjátok őt, el fogjátok fogadni.

Imádkozzatok "az időben és az időn kívül" (Ef 6,18).

Imádkozzatok tettekkel és cselekedetekkel, és szeressétek felebarátotokat még akkor is, ha a felebarátotok a saját hóhérotok.

Imádkozz azokért, akik nem szeretnek téged.

Imádkozzatok a szívetekkel.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A "vér" holdjain...
(2) Kinyilatkoztatások a "Béke Angyaláról"...


LUZ DE MARIA TANÁCSA

Testvérek:
Egy nagyon erős hívás Szent Mihály arkangyaltól, aki egy tükör elé visz minket, és megformálja számunkra annak egy részét, amit meg fogunk tapasztalni. Meghívást kapunk a megtérésre, vagyis az emberi egón való túllépésre, így kevésbé lesz nehéz.

Az emberi nyomorúságok hordozója, az emberi teremtmény magában tartja céljait, mert az emberi ego arra készteti, hogy a végesnek, a testének, annak adja az első helyet, ami arra készteti, hogy jobban elismerjék. A társadalom nagy részének ez a kultúrája, a test kultúrája, és nem az Isten gyermekének való kiteljesedés.

Szent Mihály arkangyal lebontja a közelgő eseményeket, hogy azonnal megtérésre késztessen minket, hogy az azonnali egy parancs, amely jelzi, hogy a pillanat sürgős.

A vörös hold előrevetíti az eljövendőt, a föld változását és az emberi teremtmény zavart munkáját és tevékenységét, a nagy megpróbáltatások idejét, és a nagy lehetőséget azoknak, akik a Szentlélek segítségével megtérnek, hogy elérjék a megtérést. Ezt a közelgő holdat nem látványosságnak kell tekinteni, hanem elmélkedni azon, amit képvisel.

Testvérek, a rettegett háborúval való szembenézés a belső életről való elmélkedés ideje a lélek megmentése érdekében. Isten a szeretet, a szeretet az Isten. Testvériesen kell viselkednünk, és a pillanatnyi felfordulás közepette Krisztus szeretetének tanúi kell lennünk.

Ámen.
A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2022. november 6-án


Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szeretetemmel áldalak meg benneteket.

Fiam népe:

FELHÍVUNK TÉGED, hogy legyél FRISSÍTVE, hogy megtartsd a hitedet, (Mt 17,20-24) hogy adj, hogy kapj, hogy kapj, hogy figyelmesen nézz a jelekre és a jelekre (Lk 12,54-56), hogy olyan teremtmények legyetek, akik MINDENRE, ami történik, MAGUKBA SZÁLLNAK.

Fiam szenved minden olyan cselekedetért és tettért, amely ellentétes az Ő akaratával.

Eljött az idő, amikor gyermekeim nem néznek, nem hallgatnak és nem prédikálnak, vakok, süketek és némák maradnak, hogy azok kedvében járjanak, akik nem kommunikálnak az Isteni Akarattal.

Az emberiséget megőrjíti a hétköznapok zaja, és ártalmas a testükre és a szellemükre; nem imádkoznak, és elfordultak Fiamtól. Ők egy istentelen emberiség.

Az EMBERSÉG SÚLYOS VESZÉLYBEN VAN, ÉS NEM NÉZIK MEG, sőt, folyamatosan szórakoznak, nem gondolva a sérelmekre, amelyekkel bántják Fiamat.

Ez a nemzedék olyan sok bűnben él, amely nagyobb, mint Szodoma és Gomorra bűne (1Móz 19,1-30). Ebben a pillanatban a pohár majdnem üres.

ANYA ÉS TANÍTÓ VAGYOK, NEM VAGYOK A FÉLELEM HORDOZÓJA, ELLENKEZŐLEG, AZT KÍVÁNOM, HOGY KÉSZÜLJETEK FEL ÉS TÉRJETEK MEG.

Az emberiség teljes erőszakban él, belül üresek, örömüket lelik alantas ösztöneikben, és könnyű prédái a gonosznak.

Fiam szeret benneteket, és ez az Anya és Tanító szeret benneteket, ezért azért jöttem, hogy lelki változásra hívjalak benneteket, és hogy felkészüljetek az éhség és a hideg kielégítésére. Tartsatok otthonotokban imakönyveket, lelki könyveket, amelyeknek nyomtatásban kell lenniük.

Sötétségben jártok, ugyanabban a sötétségben, amely eljön a Földre, és teljesen beborítja azt; aztán eljön az Isteni Fény, és megvilágít mindent, ami létezik.

SZERETET LESZ EZEKBEN A BŰNBÁNÓ GYERMEKEKBEN, ÉS ÚJ ÉLETET FOGNAK ÉLNI A FIAMBÓL.

Fiam népe:

A HÁBORÚ TOVÁBB TERJESZKEDIK! A céltalan emberi teremtmény továbbra sem törődik azzal, hogy egy-egy nemzet érdekei hogyan szítják a tüzet, így a konfliktusok nem szűnnek meg.

Az emberiség szenvedése fokozódik, az éhínség megmutatja arcát az embereknek, és siránkozás lesz. Az országoknak el kell sötétedniük, hogy ne lássák őket az éjszakában, és hogy megvédjék a népüket.

SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYERMEKEI, FÉLELEM NÉLKÜL, VISSZATARTÁS NÉLKÜL, NÖVEKEDJETEK TOVÁBB A HITBEN, KÖZELEDVE ISTENI FIAMHOZ, IMÁDKOZVA SZENT MIHÁLY ARKANGYALHOZ ÉS LÉGIÓIHOZ.

Legyetek a belső béke teremtményei, vita, irigység és gőg nélkül; ne feledjétek, hogy az Isten nélküli értelem nem nyeri el a mennyet, hanem a bölcsesség, az alázat, a szelídség, a szelídség, az engedelmesség, a felebaráti szeretet és a kitartás.

Fiam népe, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, a föld a gyomrában felébredt, és belülről minden, amit tartalmaz, a vulkánokon keresztül a külvilág felé emelkedik.

Fiam népe, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, Franciaország sír, Anglia káoszba borul, imádkozzatok gyerekek.

Fiam népe, imádkozzatok, imádkozzatok, az ember ideje nem Isten ideje, siessetek a megtérésre. Egy szempillantás alatt káoszban találjátok magatokat.

A Szentháromság szeretettje vagy. Legyetek olyan teremtmények, akik gyakorolják az imádságot, az irgalmasságot, a szeretetet, a testvériséget, az alázatot és a hitet, anélkül, hogy megfeledkeznétek Isten törvényéről, az irgalmasság cselekedeteiről, a szentségekről és a Szentírás szaváról.

MINT ÉDESANYÁD, MEGVÉDELEK ÉS MEGÁLDALAK TÉGED.
IMÁITOKAT ÉS SZÜKSÉGLETEITEKET SZERETETTEL TERJESZTEM A SZENTHÁROMSÁG ELÉ. FOLYTASSÁTOK AZ UTATOKAT FÉLELEM NÉLKÜL.

Szeplőtelen Szívem gyermekei:

TARTSD ÉSZBEN, HOGY A VÉGÉN AZ ÉN MAKULÁTLAN SZÍVEM FOG GYŐZEDELMESKEDNI.

Szeretlek benneteket, Fiam népe, szeretlek benneteket. Méhemben hordozlak, hogy megvédjelek. Ne féljetek, én veletek vagyok.

Szűzanya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI

Testvérek és nővérek:

Boldogasszony Anyánk, Isten népének Anyja és Tanítója hevesen hív minket megtérésre, mert ez az a pillanat, amelyet meghirdettek.

Hangsúlyozza, hogy testvériesen és alázatosan kell viselkednünk, és nem szabad azt hinnünk, hogy olyan intelligensek vagyunk, hogy megfeledkezünk Istenről. Ez nem azt jelenti, hogy a Szűzanya megveti az intelligenciát, de ez különbözik a bölcsességtől, mivel a bölcs ember az intelligenciáját az észhez vezeti, anélkül, hogy elhamarkodott lenne, mert mindig az Isteni Segítséget keresi.

Anyánk támpontokat ad nekünk, hogy felismerjük a pillanatot, amelyben találjuk magunkat: "a pohár majdnem üres, az emberi teremtményben marad az erőszak"?

A Szűzanya a sorok között megismétli, hogy a technológia meg fog állni, és emiatt azt ajánlja, hogy legyenek imakönyveink, a Szentírás és azok, amelyeket mindenki szeretne kinyomtatni.

Bejelenti a sötétség három napját és az emberi ostobaságot. A nagyon közeli eseményekre mutat, hogy Krisztusra, mint életünk Mesterére figyeljünk, és Szűzanyánknak szenteljük magunkat.

Ámen.
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2022. NOVEMBER 10-ÉN

A Szentháromság szeretett gyermekei:

A SZENTHÁROMSÁG KÜLDÖTTJEKÉNT JÖVÖK HOZZÁTOK....

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

NÖVEKEDJETEK A HITBEN, ÉLJETEK AZ ISTENI AKARAT OLTALMÁBAN.

A MÓDSZER MEGVÉTELÉBEN, AZOK MUNKÁI ÉS TETTEI, AMELYEK A FELSŐSÖK ÁRNYÉKÁBAN JÁRNAK, AZ ÖRÖK ÉLET EREDMÉNYEIT HORDOZNAK (Jn 15,16 és Jn 15,5), ÉS MEGOSZTJÁK AZOKAT A FIVÉREK KÖZÖTT.

E pillanat emberi teremtménye olyan mély lelki ürességben tölti életét, hogy testvérei felé vetíti testvériségének minden hiányát, és minden lépésénél megfertőzi testvéreit azzal a hidegséggel, amellyel a legtöbben élik az életüket.

Az emberi egót nem kiirtani kell, hanem átalakítani és beleolvadni Királyunk és Urunk Jézus Krisztus működésébe és cselekvésébe, hogy minden emberi teremtmény mély szeretetben éljen, és részesüljön abban az áldásban, hogy Isten gyermekei lehetnek.

Ez a nemzedék a Szentháromságtól való elfordulással és az Isteni Fény rossz utakon való keresésével veszélyes vizekbe merült, ahol nem tud úszni, csak a felszínen maradni, mert ezek émelyítő vizek.

Látom, hogy oly sok emberi teremtmény fut az Antikrisztus után, nem ismerve a mi Királyunkat és Urunkat Jézus Krisztust, nem tudva, hogy a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus csodákat tett, és nem dicsekedett vele, hanem ellenkezőleg, elsietett.

Az Antikrisztus abban különbözik, hogy be fogja jelenteni az állítólagos "csodákat", amelyeket tenni fog. Jól tudjátok, hogy ezek nem csodák lesznek, hanem a gonoszság művei: démonokat fog felhasználni, hogy megjelenjen, hogy feltámassza a halottakat. EZÉRT SÜRGŐS, HOGY MEGISMERJÉTEK A MI KIRÁLYUNKAT ÉS URUNKAT, JÉZUS KRISZTUST KÖZVETLENÜL A SZENTÍRÁSBÓL, HOGY FELISMERJÉTEK ŐT, ÉS NE TÉVESSZENEK MEG BENNETEKET.

Védd az elmét, folytasd anélkül, hogy beszennyeznéd, és anélkül, hogy a világ káros dolgait hoznád bele.....

Forduljatok Királynőnkhöz és Anyánkhoz, aki ezekben a zavaros időkben az Ő Isteni Fiához vezet benneteket.

Ez a Szentháromság Népe bolond, tudja, hogy a béke nem fog eljönni. A hamis békeszerződések mögött az egymás megsemmisítésének további fegyveres előkészítése húzódik meg.

A Szentháromság népe, a próféciák egymás után teljesednek be.
Ti, akik hisztek, akik hisztek, akik féltek Istentől, íme, az események nem fognak várni.....

Isten népe, mivel úgy döntöttetek, hogy egyre távolabb távolodtok az Isteni Szerettől, és az utolsó vérhold jelével együtt ez a büntetés is bejelentésre kerül számotokra: Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Egyházának utálatos pusztulása.

A LÉLEK PUSZTULÁSA EBBEN AZ IDŐBEN JÖTT EL, AMIKOR ELTÁVOLÍTJÁK A SZENTHÁROMSÁGOT AZ IMÁRA ÉS IMÁDATRA FENNTARTOTT HELYEKRŐL, ELTÁVOLÍTJÁK KIRÁLYNŐNKET ÉS ANYÁNKAT ONNAN.

Ez egy kis figyelmeztetés a nagy és végső szentségtörés előtt. ....

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

VEGYÉTEK EZT AZ ÜZENETET KELLŐ KOMOLYSÁGGAL!....

Növeljétek hiteteket azáltal, hogy megtartjátok Isten törvényét, a szentségeket és annak ismeretét, aki feláldozta magát a kereszten az emberiség üdvösségéért!

FONTOLJÁTOK MEG EZT A FELHÍVÁST, NE VEGYÉTEK FÉLVÁLLRÓL!....

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretetében megáldalak benneteket, megvilágítom utatokat, megvédelek és megvédelek benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL



LUZ DE MARIA KOMMENTÁRJA

Testvérek és nővérek:

Ezen az áldott napon, amikor ezt a Hívást egymás szívébe fogadjuk, Isten népeként egyesülünk, hogy megismerjük, megjavítsuk és imádkozzunk Szent Mihály arkangyal hirdetése előtt. 

Szent Mihály arkangyal első szavai világosan emlékeztetnek Isten gyermekének helyes cselekedetére és tettére. Ezután az emberiség valóságához vezet el bennünket, amelyben Istent egyre inkább kiveszik a nyilvános helyekről, és az oratóriumokat bezárják, mert az ember maga készíti elő az utat az Antikrisztus számára. 

Testvérek, meg kell ismernünk a mi Urunkat, Jézus Krisztust, és feltétlenül a Szentíráshoz kell fordulnunk, és azon belül különösen a Szent Evangéliumokat kell olvasnunk, hogy azután az emberiség ne menjen az Antikrisztus után, aki nagy gonosz csodákkal mindenféle "csodákat" vagy csodákat és megtévesztő jeleket fog tenni, amint azt Szent Pál apostol a thesszalonikai keresztényekhez írt levelében (2 Thess. 2,9) hirdeti. A nagy különbség Jézus Krisztus, a mi Istenünk és Urunk és az Antikrisztus között az Úr alázatossága. Az elnyomó nem lesz alázatos, és az alázatosság hamis gesztusaival fitogtatja hatalmát.

A 2022. november 8-i teljes napfogyatkozás az emberiség legnagyobb eltávolodását jelképezte az Isteni Szerettől és a Szűzanyától. Ez a jel egy olyan büntetést idéz, amely nem a csoda után következik be, hanem egy korábbi büntetést, amely az emberi gőg és az Egyház utálatos pusztulásának gyümölcse az ember Isten megtagadása miatt.

Imádkozzunk továbbra is azért, hogy a lavina, amely az Egyház életében a nagy változásokat fogja bevezetni, és amely megnyitja az ajtót a Dániel által megjövendölt pusztulás előtt a nyilvánosan eltörölt örök áldozatról, még mindig álljon.

Dániel próféta a Szentélyről és az utálatos pusztulásról beszél (Mt 24,15).  Máté 24,22 azt is mondja: "és ha az az idő nem rövidülne meg, senki sem jönne ki onnan élve; de Isten megrövidíti azt az ő választottaira való tekintettel".  

Szent Mihály arkangyal egy nagyon nehéz időszakról beszél nekünk Isten népe számára, amikor az üldöztetések, káromlások, szentségtörések és a magányosság még folyamatosabb lesz, és ez az az időszak, amikor a hitnek a leginkább győznie kell, hogy szilárdan megmaradjon a Háromságos Istenben.

Nem szabad elfelejteni, hogy az emberi erényeknek együtt kell járniuk az átitatott erényekkel, nem lehet őket egyik napról a másikra rögtönözni. Ezért van az, hogy most, a jelen pillanatban kötelességünk gyakorolni az erényt, hogy szabad akaratunk erős legyen, amikor jönnek a nagy rengések, amelyek megrázzák a valóságunkat vagy a négyzetméterünket, ahol talán még mindig nagyon óvatlanul élünk.

Ámen.

JÖN A NAGY SÖTÉTSÉG. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla. 2022. november 14

Szeretett Népem, szeretetemmel áldalak meg benneteket.

Szeretett gyermekeim:

SZERETETEM AZ EGÉSZ EMBERISÉGRE KITERJED...

Minden gyermekemet Szeretetem borítja, és szeretetből megengedem mindannyiótoknak, hogy szabad akaratotok szerint hozzáférjetek Szeretetemhez, vagy elutasítsátok azt. Ezért van az, hogy egyes emberi teremtmények elfogadják Szeretetemet, mások pedig nem fogadják el Szeretetemet, mégis mindenütt keresem őket, hogy megtérjenek Hozzám.

Az emberiség annyira eltávolodik Tőlem, hogy Egyházam úgy tűnik majd, hogy nem ismer fel Engem, és olyan cselekedeteket és tetteket fogad el, amelyek nem az Én Akaratomból származnak.

Az emberiség olyan istenre vágyik, aki megengedi, hogy úgy cselekedjenek és cselekedjenek, ahogyan nekik tetszik, ÉS AZ NEM ÉN VAGYOK.  Akaratomban kell élnetek, és Isteni Szeretetem katonáinak kell lennetek.

Népem, éljetek végtelen Irgalmasságomban, mint akaratomat teljesítő teremtmények és Boldogasszony Anyám szerelmesei.

AZ IGAZSÁGOM BÍRÓSÁGÁNAK SZÁMÁJA MINDEN EGYÉN ELŐTT VAN, IGAZSÁGOS BÍRÓ VAGYOK (Ézs 11,3-4; I Kor 4,5).

Szeretett Népem, ez a nemzedék olyan nagy pusztulásnak lesz tanúja, amilyet még nem tapasztaltatok; ezért újra és újra megtérésre hívlak benneteket.

Gyermekeim nem lehetnek továbbra is ugyanazok, akik megítélik testvéreiket (Jak 5:9), ugyanazok a bolondok, ugyanazok, akik továbbra is szándékosan süketek, vakok és némák, akik úgy viselkednek és viselkednek, mint a farizeusok.

Imádkozzatok, népem, imádkozzatok, közösségi imára van szükség. Élj belső imában az Én Munkám és Cselekedeteim szerint, és tartsd az elmédet Rám és a Velem való kapcsolatodra.

Imádkozzatok, népem, imádkozzatok, imádkozzatok, a nagy sötétség eljön, a háború egy pillanat alatt jön el, anélkül, hogy számítanátok rá, mint egy villámcsapás, és akkor jön a nagy sötétség.

Imádkozzatok, népem, imádkozzatok, nagy zűrzavar (1) árad Misztikus Testemre, maradjatok a szent életre való törekvésben.

Imádkozzatok népem, imádkozzatok Chiléért, Közép-Amerika és Mexikó megrendült.

Imádkozzatok népem, imádkozzatok Japánért, Kínáért és a Közel-Keletért, imádkozzatok Angliáért és az Egyesült Államokért, a háború tombol és a betegségek újra jönnek.

Szeretett népem:

NEM FOGTOK CSALÓDNI, AKIK ARRA TÖREKSZENEK, HOGY MEGVÁLTOZZANAK ÉS JOBBÁ VÁLJANAK GYERMEKEIM, MEGJUTALMAZVA LESZTEK. Drága Gyermekeim, nem fogok csalódást okozni nektek: "Én vagyok a ti Istenetek" (Jn 8:58), és veletek maradok.

Itt az ideje, hogy csendben legyetek, és szenteljétek magatokat annak, hogy az Én Akaratom szerint legyetek.

Megáldalak benneteket Szeretetemmel, megáldalak benneteket Akaratommal.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

A nagy zűrzavarról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

Urunk, Jézus Krisztus ragaszkodik a lelki felkészüléshez és megtéréshez ebben az időben, amikor az emberiség veszélyben találja magát.

Veszély, ahogyan a mi Urunk mondja, nem csak a háborúk miatt, hanem a természeti események miatt is, amelyek folyamatosan zajlanak egyik vagy másik országban.

Arra kaptunk meghívást, hogy tudatosítani tudjuk, hol vagyunk, nemcsak mint emberiség, hanem mint Isten gyermekei, akiket egy bizonyos ponton meg kell ítélni a Szentháromságos Trónus előtt.

Ezt a megtérést itt és most kell elkezdenünk, mert azt a napot és órát, amikor elhívnak minket, csak Isten tudja.

Urunk emlékeztet bennünket a nagy pusztulásra, amely a Földön lesz, de ez nem csak fizikai, hanem az a pusztulás, amelyben az emberiség jelenleg él. Majd elmondja, hogy eljön a nagy sötétség, amikor a félelem eluralkodik a teremtményen, és sötétségbe kerül, ha nincs meg a Szentlélek világossága, amely megtartja őt a Krisztusban való bizalommal.  Ezért, testvéreim, legyünk a béke hírnökei.

Ámen.

Szent üzenete Mihály arkangyal: Erősödő szeizmikus rengések. Luz de Maria de Bonilla 2022. november 18.:

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:

A SZENTHÁROMSÁG KÜLDÖTT ENGEM A ZŰRZAVAR EME IDŐSZAKÁBAN.

Zarándok emberek, az Isteni Szeretet, amellyel Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk mindegyikőtökhöz szólt, bátorít benneteket, hogy ne essetek zavarba; abban a kísértésben, amelyben testvéreiteket találjátok, anélkül, hogy bölcsességgel szemlélnétek, mi történik a Földön, mindent nagy tudatlansággal tagadtok.

AZ EMBERI TEREMTMÉNYNEK AZZAL AZ ÁLLANDÓ IGÉNNYEL KELL ÉLNIE, HOGY ARRA TÖREKEDJEN, HOGY KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS, KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK OLDALÁN ÁLLJON.

A teremtmény csak akkor fog békében élni, ha életében szükségét érzi Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak és Királynőnknek és Anyánknak. Akkor lesz az, amikor a gondolat a mi Királyunkra és Urunkra, Jézus Krisztusra és Királynőnkre és Anyánkra fog maradni. Így az emberi teremtmény tudni fogja, hogy a helyes úton jár, különben csak múló törekvéseken és hamis illúziókon él, amelyeknek a lelkek gonosz elnyomója egy pillanat alatt engedhet.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei, anélkül, hogy sikerülne szeretni az életet, továbbra is megvetitek azt, és továbbra sem értékelitek.

Szükséges, hogy mindenki biztos legyen abban, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel az Atya Isten felruházta, hogy szeresse Istent és szeresse felebarátját, és hogy szent és tiszta szeretet legyen, amely befogadja felebarátját, felismerve, hogy Isten a mindene az életében.

Az, hogy hisznek Isten létezésében, hogy "Istent mindenek felett szeretik" (Mt 22,37-40), nem teszi őket kevésbé emberré, hanem szabadabbá. Ezért aki szereti testvérét, az valóban emberi teremtmény, a Szentháromságos Szeretet tanúja.

Az emberiségnek meglesz a bizonyossága, hogy Isten nélkül semmi. Belső ürességgel fog élni, mert megveti azt, akit szeretnie kell: a mi Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust, aki meghalt a kereszten és feltámadt, hogy az emberiségnek Megváltást adjon.

Ezért, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy az Ég szeretetből figyelmeztet benneteket, kötelességgel éltek:

IMÁDNI A SZENTSÉGES SZENTHÁROMSÁGOT, MIKÖZBEN TUDATÁBAN VAGYUNK ANNAK A NAGYSÁGNAK, AMELYET A SZENTHÁROMSÁGOS SZERETET RÁNK HAGY.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

EZEK AZ EMBEREK OLYANOK, MINT A TENGER HULLÁMAI, JÖNNEK-MENNEK ANÉLKÜL, HOGY ELÉRNÉK A LELKI STABILITÁST, A SZENZÁCIÓT KERESIK, NEM PEDIG AZ IGAZSÁGOT.

A háború egyik vagy másik helyen folytatódik, a tél a fegyverek tüzes tüzével érkezik.

Az emberek elégedetlensége lázadáshoz vezet.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, a föld megnyílik bennetek, a földrengések erősödnek, és a földrengések ereje nagyobb.

Imádkozzatok Szentháromság népe, imádkozzatok Közép-Amerikáért, Mexikóért és az Egyesült Államokért, a föld reszket.

Imádkozzatok Szentháromság népe, imádkozzatok Panamáért, Chiléért, Ecuadorért, Kolumbiáért és Brazíliáért, akiknek földje megrendült.

Imádkozzatok Szentháromság népe, imádkozzatok, bizonytalanság jön, ahová az emberi teremtmények szemei ebben az időben fordulnak.

Imádkozzatok Szentháromság népe, imádkozzatok Franciaországért, Oroszországért, Németországért, Irakért, Ukrajnáért és Líbiáért, ahol a háború kísértete a leginkább látható.

Imádkozzatok Szentháromság népe, imádkozzatok Japánért, amely megrendült és üldözött.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, őrizzétek meg a belső békét, hogy a gonoszság tüze ne égjen bennetek.

Imádkozzatok, gyakoroljátok az imát, legyetek kitartóak, gyónjátok meg bűneiteket, és fogadjátok be Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Testét és Vérét.

MEGVÉDELEK, HÍVJATOK ENGEM.

A hívő emberek egységében megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

 

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL

 

 

LUZ DE MARIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek és nővérek:

Szent Mihály arkangyal a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe iránti szeretetében figyelmeztet bennünket a megpróbáltatások sorára, amelyeket szeretett Királyának népe el fog szenvedni. De az emberi teremtmény elfelejtett imádkozni és bűnbánatot tartani, mert ebben az időben minden jó, még a bűn is.

Hitben, állhatatossággal haladunk előre, nem feledkezve meg az Isteni Védelemről.

Folytatjuk a megtisztulás útját, a belső növekedés útját, hogy még inkább Krisztushoz és a Szűzanyához tartozzunk, és még testvéribbek legyünk, hogy szembenézhessünk azzal, ami a mi nemzedékünkre vár.

 

Ámen.
A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MARIANAK 2022. november 22-ÉN


Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, fogadjátok el Anyai Áldásomat.

A GYERMEKEIMMEL JÁROK, SZERETEM ŐKET, A KEZEMBEN TARTOM ŐKET, HOGY NE VESSZENEK EL.

Ebben az időben a zűrzavar úgy terjed, mint a gyom a mezőn, amely sietve, észrevétlenül növekszik. A nagy hazugságokkal teli ideológiák (Kol 2,8) elválasztják gyermekeimet Isteni Fiam Misztikus Testétől. AZ EGYIK AZ ISTENI SZÓ, NE KÖVESSÉTEK AZOKAT, AKIK MEG AKARNAK TÉGED TÉVESZTENI.

Szeretett gyermekeim, a csillagnap görcsben van, izgatott, erejét a Föld felé sugározza, és ez, gyermekeim, olyan éghajlatot fog eredményezni, amely súlyos károkat fog okozni a Földnek és nektek.

Mivel gyermekeim ennyire hitetlenkednek az Égi bejelentésekkel szemben, a természeti jelenségek felerősödnek, és a Föld továbbra is nagy dühvel reng.

Gyermekeim ennyi hitetlenségével szemben, a közösségek emberi kéz általi szenvedése minden városban és minden nemzetnél hangsúlyosabbá válik.

Szívem gyermekei:

Legyetek lelki és fizikai éberségben. A gonoszság ott okoz kárt, ahol gyermekeim hajlamosak figyelmen kívül hagyni Isten törvényét és a szentségeket.

NEKEM KELL SZENTELNETEK MAGATOKAT, HOGY MEGŐRIZZÉTEK VÉDŐPAJZSOTOKAT, AMÍG ENGEDELMES ÉS MINDEN TEKINTETBEN JÓ TEREMTMÉNYEK MARADTOK.

Szeretett gyermekeim, elfelejtettétek, hogy a kommunizmus (1) fogja uralni a világot és elterjedni az egész földön. Gyermekeim nem látják, hogy a szakadék szélére sodródnak, és azok uralkodnak rajtuk, akik nem akarják a lelkük üdvösségét. A kommunizmus kis csoportoknak ad hatalmat. Ezek a társulások káoszt okoznak, és hajlandóak harcolni az élelemért és más szükséges dolgokért, amelyekben hiányt szenvednek.

A démonok az emberiségre szálltak. Ez nagyon veszélyes: a szellemi tudatlanság és a Szentírás ismeretének hiánya (Péld 4,5; Róm 15,4).

AZ IMÁDSÁG ELENGEDHETETLEN, AZ IMA HIÁNYA TÁVOL TARTJA ŐKET A SZENTHÁROMSÁGTÓL ÉS ETTŐL AZ ANYÁTÓL.

IMA, IMA, IMA, IMA!

Szeretteim, Fiam Egyháza gyászba öltözik, és gyermekeim még jobban összezavarodnak a szellemi tudatlanság miatt.

Egy nagy jelet fogtok látni a Mennyben, amely előtt néhány gyermekem meg fog rémülni, és a hívők tudni fogják, hogy háborúban lévén, közel lesz a Figyelmeztetés. (2)

Legyetek felelősek gyermekeim, legyetek Isteni Fiam igaz gyermekei. Az emberiség történései nehezek, az emberi teremtménynek most kell megtérnie! mintha a következő pillanat lesz a Figyelmeztetés. FIGYELEM, GYEREKEK!

Imádkozzatok Amerikáért, a természet ellene fordul. A nemzet barátai a háború közepén elhagyják.

Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok Franciaországért, a tűz e nemzet nagy műemlékeit égeti.

Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok, imádkozzatok Japánért, imádkozzatok Afganisztánért, imádkozzatok Ausztráliáért, szenvedés éri ezeket a nemzeteket.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, a föld mágnesessége (3) kisebb.

Imádkozzatok gyerekek a közelgő betegségért, imádkozzatok az új akadályért, hogy mozogjon, imádkozzatok.

Legyetek hűségesek Isteni Fiamhoz.
Legyetek óvatosak tetteitekben és cselekedetekben, az emberiség szenvedése közel van.

MENTSÉTEK MEG A LÉLEK GYERMEKEITEKET!

Legyetek óvatosak és vigyázzatok testvéreitekre, egyesüljetek és legyetek egy szívvel a szeretetben, az imádságban, az áldozatban és a jóvátételben.

A SZÍVEM AZ ÜDVÖSSÉG BÁRKÁJA.

FOLYAMATOSAN VÉDELMEZLEK, NE FÉLJ, VELED VAGYOK.

Szűzanya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

A kommunizmusról olvassa el...
Egy értesítés ... ?
A föld mágnesességéről olvasd...


LUZ DE MARIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

Boldogasszony Anyánk figyelmeztet bennünket arra, hogy a személyes életben mennyire fontos, hogy állandóak legyünk a hitben, és ne csak a Szentírás ismeretét tartsuk fenn, hanem Krisztus művének és cselekedeteinek gyakorlatába lépjünk.

Az igen, igen vagy nem, nem pillanatában vagyunk. Nem élhetünk félszívvel, nem lehetünk Krisztuséi és az emberi ego nem érvényesülhet az életünkben.

A Szűzanya azt mondta nekem, hogy nem tudja egyetlen üzenetben megemlíteni az összes országot, amely nagy veszélyben van, hanem apránként említi őket, de imádkoznunk kell egymásért.

Elmondta nekem, hogy a veszély nagyon nagy és nagyon komoly az emberiségre nézve, mivel külsőleg vannak olyan égitestek, amelyek a Föld körül ólálkodnak, és a Földet ezeknek az égitesteknek a mágnesessége befolyásolja, a Nap hatása mellett, amely nagy szeizmikus mozgást okoz a Földön.

A Szűzanya említette nekem ennek a nemzedéknek a lelki hanyatlását, a fájdalmat, amit az Ő Isteni Fiának a divat, főleg a nők öltözködése okoz, a szinte meztelen testükkel. Ugyanez vonatkozik a férfiakra is, akik nagyrészt nőhöz illő ruházatot viselnek.

Testvérek, szomorú ennek a nemzedéknek a dekadenciája, mert figyelmen kívül hagyva Istent, emlékezzünk arra, hogy két népet töröltek el a föld színéről. Ebben az időben ennek a nemzedéknek észhez kell térnie, jóvátételt kell tennie, és vissza kell térnie a Szentháromsághoz vezető útra anélkül, hogy elfelejtené Szűzanyánkat.

Mindezek ellenére a Szűzanya azt mondta nekem:

"Az emberiség felelőssége, hogy közbenjárjon egymásért".
Ámen.
ADVENT 2022. Szentek üzenete. Mihály arkangyal + rövid adventi ima. Luz de Maria de Bonilla Az üzenet dátuma: 2022. november 26.:

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei: LEGYEN TELJES A SZENTHÁROMSÁG ÉS KIRÁLYNÉNK ÉS ANYÁNK ÁLDÁSÁVAL. A Szentháromság küldötte vagyok: ADVENT ELEJÉN EMLÉKEZTETJÜK: Arról a kötelességről, hogy békét hozz mindegyikőtök szívébe. Arról a kötelességről, hogy Isten Fényét hordozzátok mindannyiotokban, és világosságként legyünk felebarátaitok számára. Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népének, a Király gyermekeinek fel kell készülniük arra, hogy megtapasztalják az Advent megtapasztalását, megbánják bűneiket, miközben megőrzik a hitet, a reményt és a szeretetet. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei minden templomban, minden otthonban, minden szívben meggyújtják ennek az adventnek az első gyertyáját, tudva, hogy a mi Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus a világ világossága, és ez a Fény égve marad örökkön-örökké . Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekei ragaszkodnak az anyagihoz, nem tudva, hogy az anyagi javak milyen hamar csak emlékekké válnak az általuk új pénznek nevezett pénz bevezetése miatt. Az emberiség reakciója az lesz, hogy sír, amikor elveszti a fogást az anyagiak felett. Az ember alá lesz rendelve az új hatalomnak. Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekei, amikor a pogányságot nézem, azt látom az emberiség közepén, hogy az ember mennyire megveti önmagát, megengedi magának, hogy sötétben éljen. EZ AZ IDŐ, HOGY AZ EMBEREK FELADJÁK A SZOKÁS SZABADSÁGÁT, ÉS ELFOGADJUK, HOGY MINDEN PILLANATBAN TÖBBBE TARTOZNAK A SZENTHÁROMSÁGHOZ ÉS A VÉG IDŐK KIRÁLYNÉJÉNEK ÉS ANYÁNKHOZ. KONVERTÁLJ MOST. Nem késlekedhetsz. Sürgősen szükség van arra, hogy Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekei a megtérés útjára lépjenek, és megerősítsék hitüket. Ezt a nemzedéket a földi hatalom birtokolja. A gonosz teljesen elkötelezte magát, hogy elpusztítsa a családot, és rávegye az embert, hogy megvesse Királynőnket és Anyánkat. Ezt a nemzedéket nagy veszély fenyegeti a világban szétszórt nagy vulkánok, amelyek sorra ébrednek. Imádkozzatok, Isten gyermekei, imádkozzatok Japánért, ő szenved a természet erőitől és embertársaitól. Imádkozzatok, Isten gyermekei, imádkozzatok, szenvedés érkezik Brazíliába. Imádkozzatok Isten gyermekei, San Francisco szenved a természet erőitől. Imádkozzatok, Isten gyermekei, imádkozzatok Chiléért, Szumátráért, Ausztráliáért, megrázzák őket a természet erői. Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe, továbbra is művelje szellemi földjét, szaporítsa a hitet, a reményt és a szeretetet. ÉLJ SZERETETET, ÉS "MINDEN MÁS FOGADNI AZ ÖNRE". Az emberiség megtisztult, szükséges, hogy a megtisztulás által Isten Szeretete uralkodjon minden szívben. Magasra emelt Kardommal megáldalak. Szent Mihály arkangyal

LUZ DE MARIA MEGJEGYZÉSE
Szent Mihály arkangyal az adventi időszak kezdetén arra hív minket, hogy maradjunk szeretetben, hogy megoszthassuk azt testvéreinkkel. Szükségünk van a szeretetre, hogy a hit, a remény és a szeretet gyümölcseit hozza, amelyet az általunk meggyújtott gyertya képvisel, annak jeleként, hogy az isteni fény nem fog kialudni a világban, soha.

Hívásunk van arra, hogy száműzzük a kicsapongást, és megtérésben éljünk, mert a lelki létnek arra kell vezetnie, hogy közelebb éljünk az Úrhoz.

A változások, amelyeket továbbra is át fogunk élni, szembesíteni fognak minket azzal, hogy milyen keményen élnek az anyagiasságban, és egyik pillanatról a másikra semmink sincs. Mit fog tenni az ember?

Jelenleg nagyon komoly lelki hanyatlásban vagyunk, olyannyira, hogy a megosztottság a társadalom minden területén, de még inkább az egyházon belül a legnagyobb ellenség.

Testvérek, legyünk szeretet, és a többi majd jön (Mt 6,24-34).

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2022. november 30-án

Szent Szívem szeretett gyermekei:

SZERETETEMMEL, IRGALMAMMAL JÖVÖK HOZZÁD.

Meghívlak benneteket, hogy nézzétek meg saját hibáitokat, szükséges, hogy megnézzétek magatokat, hogy azok közé tartozzatok, akik tanúságot tesznek Szeretetemről.

EGYSÉG VAGYOK. Gyermekeim összezavarodtak és megosztottak, könnyű prédái a gonosznak. Azért vetik magukat, hogy egymást pusztítsák?

Ki rendelkezik nagyobb szavakkal, nagyobb hittel, reménnyel és szeretettel? És mégis befogadnak Engem Testemben és Véremben, és megbántanak Engem azzal, hogy nem az Én gyermekeim, akik a szó ajándékát a teremtésre, hanem a pusztításra használják.

Ezek azok a pillanatok, amikor népem szenved a természet miatt, az illetlen divat miatt, az erkölcs hiánya miatt népem körében, minden jó, mert Isten az Irgalom!  Én vagyok az Irgalom, és nézem a saját cselekedeteimet és tetteimet, amelyek ennyi távolságtartás és engedetlenség miatt bántanak Engem.

Gyermekeim: Mi ez?

EZ ABBÓL FAKAD, HOGY A GYERMEKEIM NEM SZERETIK A SZŰZ ANYÁMAT, OLYANOK, MINT AZOK, AKIK ÁRVÁKNAK NEVEZIK MAGUKAT. EZ OLYAN TEREMTMÉNYEKKÉ TESZI ŐKET, AKIKET NEM AZ ÉN ANYÁM, MINDANNYIÓTOK KÖZBENJÁRÓJA VEZET.

Látom, hogy egyes gyermekeim, azáltal, hogy nem esznek Velem (Fil 3,10; I Jn 2,3), a világi és bűnös dolgokat felkaroló társadalom állandó újdonságában élnek, ami eltéríti őket a helyes cselekvés és cselekvés útjától.

Könnyen elfelejtik, hogy téves kritériumaiknak megfelelően könnyű prédájává válnak a gonosznak, amely ebben az időben úgy döntött, hogy megosztja Egyházamat (1) és a kárhozatba vezeti őket.

Szeretett Népem, oly sok ország szenved a természet pusztításától, oly sokan éheznek és szomjaznak az igazságosságra... És gyermekeim, hol találhatók?

ELHALLGATTATJÁK ŐKET, HOGY NE EMELJÉK FEL A HANGJUKAT!

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a bebörtönzött gyermekeimért, hogy elhallgattassanak és elhagyjanak.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Ausztráliáért, amely erősen rázkódik és megtöri földjét, a tenger vizét Dél-Amerika partjai felé emelve.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a görcsök, a lázadások, az élelmiszerhiány, amellyel a következő évet kezditek, annak a jele, hogy az éhínség idejére vezetnek benneteket (2), és a kapuk előtt álltok majd, hogy nem tudtok majd vásárolni vagy eladni.

Imádkozzatok gyermekeim, az emberiséget elmerül a múló érdekekben, mindent elfelejt, nem figyel és nem gondolkodik, boldogságát az eredményekben találja meg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a múló pillanat folytatódik, és gondolkodás nélkül a kommunizmus kezébe kerültök.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az óceán vizei belépnek a gyermekeim által csodált városba: a nagy híd városa az Egyesült Államokban meg fogja tapasztalni a nagy tragédiát. Tudják ezt, és nem térnek vissza Hozzám, de a végzet napról napra nagyobb.

Imádkozzatok gyermekeim, Brazília káoszba süllyedt. Ezeknek az Én népemnek el kell száműznie a vidámság pillanatait, amikor bűnökkel, különösen a test bűneivel bántanak Engem.  Káosz jön, és gyermekeim szenvednek. Sürgős a szívből jövő ima, hogy az események és a zavargások alábbhagyjanak.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Spanyolországért, amely erősen remeg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Mexikóért, a föld remeg, a betegség jelen van.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a tigris (*) felemelkedett, és az oroszlán (*) csendben csatlakozott hozzá, megtámadják a sast, aki felegyenesedett.

Szeretett gyermekeim: figyelmeteket továbbra is Rám kell összpontosítanotok, különben a gonosz csapásai megfosztanak benneteket a békétől, a szeretetlenségtől, arra késztetnek benneteket, hogy megvető szavakat mondjatok testvéreitekkel szemben. Gonosz szavakkal fogja megtölteni a szájukat, fel fogja emelni az egójukat, hogy bántani fogják a testvéreiket.

Legyetek kötelességtudóak a szeretet és az alázat iránt. Az alázat nélküli emberi teremtmény könnyű préda az ördög számára. Légy maga az Én Szerelmem ebben az időben, amikor a béke egy emberi teremtmény gondolatán múlik.

Imádkozzatok szívvel, legyetek az ima és az egység teremtményei. Tartsátok meg magatokat Bennem, és legyetek az Én akaratom cselekvői.

Megáldalak benneteket, gyermekeim, "Ti vagytok a szemem fénye".

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

(*) Tigris = Kína (* ) Oroszlán = Irán

(1) Az egyház szakadása, olvasd...
(2) Az éhínségről olvassa el...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI

Testvérek:
Az isteni Igétől zavartalanul és zavartalanul megmaradni, erőt ad ahhoz, hogy szembenézzünk a mindennapi eseményekkel, sőt még inkább a katasztrófákkal, amelyeket az ég már korábban bejelentett nekünk.

A mi Urunk, Jézus Krisztus azt mondta nekem, hogy egy üstökös az emberiséget feszült helyzetbe fogja hozni, hogy több napig figyelni fogjuk.

Urunk azonban a belső változásra, az új teremtményekké válásra helyezte a hangsúlyt, hogy lelki éberségben legyünk, nehogy összezavarodjunk.

Említette nekem, hogy nagy a zűrzavar, ami az emberiségre vár, és hogy ragaszkodnunk kell a parancsolatokhoz, a szentségekhez; hogy ismernünk kell az Egyház katekizmusát, és hogy imában kell erősítenünk hitünket, időt szánva arra, hogy minden nap elmélkedjünk és javuljunk.

Azt is megemlítette nekem, hogy minden nap legyen egy pillanatunk egyedül Vele.

Ámen.

A föld már nem fogja megadni azokat a gyümölcsöket, amiket eddig volt

AZ IDŐK VÉGET VÉGEZNEK. A föld már nem fogja megadni azokat a gyümölcsöket, amiket eddig volt. Mária üzenete Valeria Copponi 2022. november 16.:

Jézus békéje legyen veletek mindig. Én, Édesanyád veled vagyok: egy pillanatra sem hagylak el. Gyermekeim, akik követnek, egyre kevesebben vannak, de én, Mária, az Egyház Anyja, egy pillanatra sem hagylak el. Mostanra meg fogod érteni, hogy az ördög megtámadja a leggyengébb gyermekeimet, de jól tudja, hogy számára is ez a végidő. Gyermekeim, kerüljetek egyre közelebb Jézushoz, a ti nélkülözhetetlen táplálékotokhoz. Nélküle nem éled túl. Közel vagyok hozzád, de a legtöbben, különösen a fiatalok, elfordulnak tőlem és Jézustól. Nem tudják, hogy az ördög örül, és abszolút gazdájuk lesz. Gyermekeim, tudjátok jól, hogy az idők véget érnek. A föld már nem adja meg az eddigi gyümölcsöket, hiányozni fog a kenyér és minden, amit szükségesnek tartasz. Akkor talán néhány engedetlen testvéred megtér. Jézus kész megbocsátani; közeledj ahhoz, aki továbbra is megadja neked az Ő isteni segítségét. Imádkozom érted és támogatlak; imáim ne szegényedjenek el Isten szemében. Segítsetek, gyermekeim. Nagyon számítok rátok és az imákra, amelyekkel közbenjártok minden gyermekemért, akik a gonosz befolyása alatt állnak. Bátorság, mert közel van üdvösséged. Jézus szeret téged, és továbbra is számít rád. Áldalak és támogatlak nehézségeidben.

Segíts visszahozni őket ... Szíveket akarok lángra lobbantani.

"A kék rózsák Szeplőtelen Máriája" nak nek Valeria Copponi 2022. november 30-án:

A kék rózsák Szeplőtelen Máriája [1]

Te a „kék rózsák szeplőtelenjének” hívsz, és szeretném Jézusért lángra lobbantani szíveteket ebben az időben, amit nekem szenteltek, és december 8-án ünnepeltek. Én vagyok az Édesanyád, és ezekben az időkben, mielőtt Jézus születésére emlékeznél, azt tanácsolom, hogy ajánld minden fiatalodat Neki. Ezek a fiatalok elvesztek, csak azt fogják meghódítani, amit a világ kínál nekik anyagilag: már nem tudják, mi az, ami alapvető az életük megmentéséhez. Kérlek, segíts visszahozni őket Jézushoz, Ő visszavezeti őket a helyes útra, hogy egy nap nem messze legyőzhessék az igazi boldogságot. Csak ha visszajönnek a Tabernákulum elé, ahol Jézus éjjel-nappal várja őket, hogy megáldja és visszahozza őket Hozzá, akkor mondhatják el, hogy legyőzték az igazi boldogságot. Köszönöm nektek, gyermekeim, ha sikerül visszahoznotok kisgyermekeiteket az igaz Atyához, aki örök életet kínál nekik igaz örömmel telve. Légy engedelmes ezekben az utolsó időkben, kövess Jézust és engem minden lépésnél, és abban az örömben lesz részed, hogy örökké élhetsz a paradicsomban, amely Jézus és Mária nevében vár rád. Továbbra is imádkozom minden gyermekemért, különösen azokért, akik a legtávolabb vannak az Örökkévaló Atyától. Szeretlek, és a karjaimban akarlak tartani, hogy szorosan szoríthassalak szomorú szívemhez. Imádkozz, kérlek, hogy minden fiatal visszatérhessen az Atyához.

Áldalak és megígérem, hogy továbbra is imádkozni fogok érted Jézushoz.

[* olasz: Immacolata delle rose blu, a Mária cím az állítólagos misztikus Anna Maria Ossi, a Corona del Cuore Immacolato di Maria SS egyesület alapítója írásaiban található. Gianfranco Verri atyával (1931-2020) együtt, aki Anna Maria számos írásának kiadását felügyelte. Lát https://operacuoreimmacolato.com/it/ A fordító megjegyzése.]