2024. szeptember 25., szerda

Égi Édesanyánk üzenete 2024. szeptember 25-én Medjugorjéból ... Süket csend a Vatikán félig-meddig jóváhagyásával kapcsolatban

Üzenet, 2024. szeptember 25.

Drága gyermekek! Isten irántatok való szeretetből küld engem közétek, hogy szeresselek, imára és megtérésre buzdítsalak benneteket önmagatok, családjaitok és a világ békéjéért. Kicsi gyermekek, ne felejtsétek el, hogy az igazi béke csak az imádság által érkezik Istentől, aki a ti békétek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra. (Egyházi jóváhagyással)

Meghalt Vassula Rydén ... Isten áldja meg a lelkek megmentéséért tett erőfeszítéseit.

Az interneten keringő hírek szerint meghalt a 82 éves Vassula Rydén író és szónok, aki azt állítja, hogy üzeneteket kapott Jézus Krisztustól és a Boldogságos Szűz Máriától.

Nagy rajongótáborra tett szert, különösen a zavart Novus Ordo katolikusok körében, akik eljöttek az előadásaira, és megvásárolták az írásait és kazettáit.

1995-ben a Hittani Kongregáció közleményt adott ki írásairól, amelyben kijelentette, hogy üzeneteit nem szabad természetfelettinek tekinteni.

Úgy tűnik, hogy Vassula szeptember 24-ről 25-re virradó éjjel halt meg a hétfői műtétje után. Az "Igaz élet Istenben Görögország" azt írta, hogy "ma hajnali fél háromkor Vassula elment, hogy Jézussal legyen".

Szeptember 11-én Vassulát egy endoszkópiával járó műtéten vett részt, hogy egy sztentet helyezzenek be, de az endoszkópia sikertelen volt. Az orvosnak fel kellett adnia, mert egy kemény csomó volt a gyomrában, ami megakadályozta, hogy a kamerával és a robottal tovább haladjon, és ezért nem tudta behelyezni a sztentet.

Ezért Vassulát egy athéni kórházba kellett szállítani, hogy ezt a műtétet egy orvosi robotikával foglalkozó szakember végezze el. Azóta is kórházban volt, és fájdalomcsillapítókra szorult.

https://gloria.tv/post/L49LbrjENd1W43WrtZ8z9gahT

In Memoriam:
+ VASSULA RYDEN
Feleség, anya, / Misztikus/
(1942. január 18. - 2024 szeptember 25.)

Hétfői műtétjét követően nagy szomorúsággal számolunk be Vassula éjszakai haláláról. A következő üzenetet küldi a True Life in Isten (TLIG) Görögország:
Egy dicsőséges szertartásnak most a Mennyben kell lennie!
Ma hajnali 2:30-kor Vassula elment Jézushoz.
A küldetését teljesítette.
Köszönjük szeretett prófétánknak és barátunknak, Vassulának, mert a TLIG üzenetei által megismerhettük és megszerettük a Hatalmas Istent!
Vassula mindig a szívünkben és a gondolatainkban lesz. Nagyon fog hiányozni nekünk!
Krisztusban,
TLIG Görögország
+ Vassula Ryden, nyilvános szónok, keresztény látnok és misztikus volt, aki Svájcban élt????????és üzeneteket kapott a mi Urunk Jézus Krisztustól és a Boldogságos Szűz Máriától. Írásai gyakran szólítják fel az embereket, hogy „ne bántsák Istent, szeressék Istent és egyesítsék az egyházakat. Nagy követői lettek, különösen a római katolikusok és ortodox keresztények körében, akik részt vettek az előadásain, és megszerezték írásait, amelyek „Igaz élet Istenben” címet viselték.
Görög ???????? származású, Heliopoliszban (Kairó közelében), Egyiptomban ???????? született + VASSILIKI CLAUDIA PENDAKIS. A görög ortodox egyházhoz tartozott. Férje szakmai kötelezettségei azt jelentették, hogy élete nagy részét harmadik világbeli országokban kellett leélnie. Soha nem gondolta volna, hogy Isten váratlanul megmutatja neki magát 1985. november 28-án, miközben családjával Bangladesben élt. Ez volt a kezdete egy misztikus kommunikációnak, ami a mai napig tartott. Isten az, aki diktálta, inspirálta és megmutatta neki a bölcsesség szavait, hogy továbbadja azokat az Ő népének, hogy megismerjék az Ő akaratát.
A kegyelmet, hogy így fogadjuk Isten Igéjét, próféciának hívják. Isten, az Atya és a mi Urunk, Jézus Krisztus hívta Vassulát annak ellenére, hogy soha nem kapott semmilyen katekétikai utasítást vagy teológiai tudást, hogy megtanítsa őt mindenre, amit tudnia kell, hogy igazi apostol legyen, akit a világ minden tájára küldött,a megtérésekre.
Isten egyszer azt mondta neki: ‘Téged választottalak üres vászonnak, hogy azt az Én munkámmal töltsd meg, melynek neve‘Igaz Élet Istenben’ (1987. december 26). Ezért az ‘Igaz Élet Istenben’ isteni üzenetei sürgős felhívás a megtérésre, az imára és hogy nagy változások következzenek be ezekre a gonosz időkre  Az Egyházat különösen a megbékélésre, a szeretetre és az egységre szólította fel,  megosztottságukból  a merevségükből az egységbe a sokféleségben, ahogy Krisztus szeretné.
Ezek az üzenetek egy hívást jelentenek a valódi alapjainkhoz, és emlékeztetnek Isten Igéjére és az Ő létezésére. Ahogy Isten maga mondta Vassulának:
"Mondd el nekik, hogy ezt az üzenetet nem azért kapják, hogy érzéseket keltsenek, hanem azért, hogy ráébresszék megtérésük sürgősségére, lelkük állapotának súlyosságára, életük megváltoztatásának fontosságára és szent életet éljenek. ” (1991. május 18.)
„Légy olyan, mint egy hangos könyv, egy könyv, amit a Magasságos írt” – mondta Isten egyszer Vassulának. Megjósolta, megnyugtatva őt 1986-ban, hogy az üzenete az Ő segítségével körbe fogja járni a világot, és így is lett. Azt mondta Vassulának, hogy Káin ezúttal nem fogja tudni lemészárolni Abelt, mert ő közöttük fog állni. Káinnak vele kell szembenéznie Abel helyett. Szimbolikusan azt jelenti, hogy ezúttal senki sem fogja tudni bántani és megölni az üzeneteit, mert Isten ott lesz, hogy megvédje, valahányszor Káin felemeli a kését.
1988 óta több mint 85 országban hívták el Vassulát, és több mint 1500 előadást tartott. Vassula ebben az apostoli munkában nem kapott személyi jogdíjat, díjat vagy juttatást erőfeszítéseiért. Eddig több mint 42 nyelvre fordították le önkéntesek a könyveket.
Több neves katolikus / ortodox teológus és pap nagy lelkesedéssel tanulmányozta az üzeneteket, és nem csak a Szentírással és az egyház hagyományával összhangban állnak, hanem azt is elmondták, hogy jobb betekintést nyújtottak számukra a Szentírásokból és a Isten lényegére irányították a figyelmet.Könyvírással és Vassula egyedi esetének elemzésével igazolták hitelességüket és isteni származásukat.
Próféciák.
A mi Urunk ennyi éven át próbálta és próbál felébreszteni mindannyiunkat azáltal, hogy ismételten emlékeztetőket ad nekünk: felidézve a múltban a Szentírás, a Szent Próféták és a saját parancsolatai által elhangzottakat; Isten nem engedi örökké, hogy ne sértsd meg az Ő Szent nevét, és így többször is figyelmeztetett minket, hogy a nélküle élő világ hitehagyásában önmagát pusztítja el, és az Ő Szent Igazságszolgáltatását provokálja, hogy rájuk essen. Vassulának olyan próféciákat jósoltak, mint az ikertornyok lerombolása, a 2004-es cunami, a kommunizmus bukása Oroszországban és más próféciák. Ha a világ nem tér meg, és az egyházak továbbra is süketek lesznek a megbékélésre és egységre való hívásaira a sokszínűség egységében, Isten tűz által nagy büntetését küld a világra..
"Akinek van füle, hallja, aki nem akar hallani, ne hallja", ezt mondta Isten Vassulának, hogy mondja el ennek a nemzedéknek és az összes egyháznak.
Mai világunk hitehagyásában kétségbeesetten szüksége van a megváltásra, és senkinek sincs joga beleavatkozzon Isten hangjába vagy Boldog Anyánk hangjába, és figyelmen kívül hagyja a Mennyország megváltó szándékait az egész világgal szemben. Ezek az üzenetek hihetetlen és azonnali hatásokat hoztak létre, amelyek tartósak maradtak. A világ minden tájáról megosztották szívből jövő történeteiket arról, hogyan változtatták meg az életüket – örökre –ezek az Üzenetek. Ebből is látszik, hogy ilyen hihetetlen kegyelem csak egy forrásból származhat, mégpedig a Mennyországból. Ezért ezt hívjuk természetfelettinek.
Táplálom a szegényeket.
A Szentírásban meg van írva, hogy a hit jó cselekedetek nélkül holt. Miután megtapasztalta a Szűzanyát egy látomásban, Szent Anyánk megkérte Vassulát, hogy segítse a rászorulókat és táplálja a szegényeket is, mert a lelki táplálék nem elég. Azóta számos „Beth Myriam” (Mária ház) kezdett működni az üzenetek által megérintett önkéntesek által, hogy táplálják a szegényeket. Ezek közül a házak közül néhány iskolává is fejlődött, hogy segítsék a szegény gyerekek oktatását. Most már sok Beth Myriam van világszerte, és a mi Boldogságos Édesanyánk segítségével növekedni fognak.
+ Adj neki örök nyugodalmat, ó URAM.
* És az örök világosság fényeskedjék neki. Isten irgalmából eltávozott lelke és minden hívő lelke nyugodjon békében. Ámen
Cikk forrása: True Life in Isten (TLIG) Hivatalos weboldal -
https://ww3.tlig.org/en/ + Vassula Ryden életrajzi vázlatához.


VASSULA RYDÉN HAZATÉRT
Most olvastam, a halálhírét. Mellette állhattam, fordítójaként, tolmácsaként, Budapesten és Nagyváradon amikor nálunk járt. Érezhető volt Isten jelenléte az összejövetelein. Szerte a világon ahol járt, csodás gyógyulásokkal, megtérésekkel hitelesítette az Úr a szavait. A vatikáni mariológus René Laurentin szerint korunk egyik legjelentősebb misztikusa volt. Üzenetei magyarul is elérhetőek az Igaz Élet Istenben honlapján. Isten áldjon meg drága Vassula! Köszönünk mindent!
Az üzenetek: https://tlig.org/hu/
Máté evangéliuma 7. fejezet. 16Gyümölcseikről ismeritek fel őket. Szednek-e tövisek közül szőlőt vagy bogáncsról fügét? 17Így minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt. 18Nem hozhat a jó fa rossz gyümölcsöt, sem a rossz fa jó gyümölcsöt. 19Kivágnak és tűzre vetnek minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt. 20Tehát gyümölcseikről ismeritek fel őket.

Végül egy ima az üzenetekből

„Jahve, én Istenem, engedd, hogy eljusson hozzád az imám!
Halld meg irgalmadat és segítségedet kérő kiáltásunkat!
Bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek Benned, én Istenem,
és nem bíznak abban sem, hogy hatalmadban áll megmenteni minket.

Ne oltsd ki napjaink világosságát,

mely által egy pillanat alatt megsemmisülne a föld,
hanem Atyai Könyörületedben
szánj meg minket és bocsáss meg nekünk!
Ne engedd, hogy patakokban ontsa vérünket a gonosz lélek!
Bocsásd meg bűneinket, és tartsd vissza haragodat
emlékezvén gyengeségünkre.

Tartsd vissza pusztító angyalaidat,
és adj nekünk még egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk,
méltók vagyunk Jóságodra.
Beléd helyezem bizalmamat. Ámen.”