2011. december 3., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Irgalmam minden fajtájú, bőrszínű és vallású emberre kiterjed


2011. december 2. péntek, 22.35
Drága leányom, légy erős és gondolj a jó hírre: Irgalmam vissza fogja hozni az Én dédelgetett gyermekeim többségét Szent Szívem keblére.
Azoknak a szegény szerencsétlen lelkeknek, akik életüket a gonoszságnak kötelezték el, szükségük van a te szenvedésedre, hogy meg lehessen őket menteni. Bár ezt rendkívül nehéz megérteni, és emberi szempontból nagyon nehéz ezt elfogadni, bíznod kell Bennem. A te saját szenvedésed, és az Én odaadó követőim szenvedése a lelkek megmentése felé halad. Egyik sem vész kárba. Ez az áldozat egy ajándék Nekem. Ne feledd, a szenvedés is enyhíti az Én terhem.
Kimerülvén saját szenvedésemtől leányom, alig várom, hogy végül átölelhessem Gyermekeimet, az Én Örök Atyámmal együtt.
Gondolj rá úgy, mint amikor bármelyik szeretett családtag emigrál, és sok év után hazatér, mekkora izgatottság van. Mekkora öröm. Gondolj arra a vágyódásra, amit egy szülő érez fia vagy lánya iránt, ha évek óta nem látták egymást, és az újbóli találkozás mennyit jelent.
Én mindannyiatokat szeretlek, gyermekek, el nem múló szenvedéllyel. Nagyon várom már a találkozásunkat, hogy szorosan karjaimba ölelhesselek mindannyiatokat, és Szívemhez közel tarthassalak benneteket. A Családom végre kész az újraegyesülésre, először a Paradicsom megteremtése óta, Ádám és Éva számára.
Kiárasztom Szeretetem és Irgalmam, hogy beburkolja minden Gyermekemet, a világ minden szegletében, kiterjedvén minden fajtájú, minden bőrszínű, minden vallású emberre, és minden bűnösre.
Várjátok ezt a nagy pillanatot idejében.  Végül a nyomorult gyűlölet, a szenvedés, a nyugtalanság, a bizalmatlanság, a kapzsiság, az erőszak és más gonoszság el fog tűnni örökre.  Képzeljétek el, hogy milyen lesz ez, gyermekek: a béke és a szeretet egy csodálatos új korszaka a földön.
Senki ne szalassza el az örök boldogság életét. Szeretnéd, hogy felebarátaid közül senki se legyen kizárva ebből? Mert ha ki lennének zárva, akkor örök sötétségben, a pokol tüzében szenvednének, mindörökké.  Ne feledjétek ezt gyermekek.  Mindörökké.  Azt követően már nincs visszaút.
Imádkozzatok, hogy minden lélek megörökölhesse ezt a Paradicsomot. Imádkozzatok azokért a lelkekért, akikért személyesen aggódtok. Imádkozzatok minden lélekért.
A ti Jézustok,
Az Emberiség Megmentője és Megváltója