2011. szeptember 26., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Elküldtem most prófétáimat a világba


2011. szeptember 25., vasárnap, 11:45
Drága szeretett leányom, az, hogy hogyan lehet meggyőzni a fiatalokat és azokat, akik egy tevékeny, értelmetlen életstílusba bonyolódnak, egy olyan kihívás, amelyet megmagyarázok neked.

Az a te feladatod, hogy meggyőzzél egy fiatal, modern társadalmat Létezésem igazságáról, minden kommunikációs eszköz felhasználásával, melyek a rendelkezésre állnak. Megígérem, hogy mindazok a fiatal gyermekek, akiknek az igazság, ilyen eszközök által adatik meg, érezni fogják Jelenlétemet, amint olvassák üzeneteimet. Leányom, most terjeszd üzeneteimet a világ minden sarkába és térítsd meg gyermekeimet. Erre a szerepre lettél kiválasztva. Azáltal, hogy üzeneteimet vírusként terjeszted, egyre több embert lehet elérni. Használd az internetet és a médiát. Azok a követőim, akik részt vesznek, idővel mindenhol terjeszteni fogják az igazságot.

Ez a küldetés, csak most kezdődött. Az alapokat már lerakták. Most, Atyám pontos időzítésének megfelelően, a világ fel fog figyelni ezekre az isteni üzenetekre.

Megígértem, hogy vissza fogok térni. Az út kiegyengetésére, most a világba küldtem prófétáimat, beleértve téged is, leányom. Sokan most válaszolnak hívásomra a világ minden országában, habár a hangjuk még gyenge. Idővel őket is meg fogják hallgatni és ők is hirdetni fogják Dicsőségemet, visszatérésemet híresztelve.

Még egy kevés idő van addig, ameddig ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik. Addig is készítsétek fel gyermekeimet. A Nagyfigyelmeztetés milliókat fog megtéríteni, de ez még csak a kezdett. Az ezt követő időszakban, a lelkeknek táplálékot kell és muszáj adni, biztosítva a megfelelő felkészülésüket, hogy alkalmasak lehessenek arra, hogy belépjenek Atyám Új Paradicsomába a Földön.

Sokat kell elviselnetek, gyermekeim, de oly sok jó vár rátok, ha megkapjátok a lehetőséget a belépésre, a béke csodálatos korszakába, mely az örömé és a boldogságé lesz a földön. Most a lényeg, a kitartás. Bátorságot és kitartást azok fognak kapni, akik a Szentlelket hívják segítségül. Aztán ti, hadseregem, azok lelkét fogjátok felemelni, akik a Hozzám vezető úton eltévednek. Ezen lelkek közül, egyet se engedjetek letérni az útról, hogy el ne vesszenek a vadonban. Imádkozzatok értük. Szeretettel és megértéssel legyetek irántuk. Soha ne mondjátok nekik, hogy elkárhoztak és soha ne okoljátok őket a bűneikért, mert ez Szememben súlyos sértésnek számít. Helyette legyetek határozottak, de kedvesen. Csak az igazságot mondjátok nekik. A többi már rajtuk múlik.

Gyermekeim, ti nem tudtok megnyerni minden lelket. Ti csak a tőletek telhető legjobbat tehetitek.

Szeretett Jézusotok