2023. augusztus 24., csütörtök

Üzenet Jennifer által Urunk Jézus Krisztustól

2023. augusztus 23. - 15:30.

Gyermekem, azt mondom gyermekeimnek: ha növekedni akarsz és szentségre vágysz, akkor jobban tudatában kell lenned lelked állapotának. Túl sokan mondják, hogy szeretetben cselekszenek, de én azt mondom gyermekeimnek, hogy minden szeretet tőlem származik. Ha a szeretetben való cselekedeteitek az én teremtésemmel, az én tervemmel ellentétesek, akkor az nem szeretet. A bűn nem a szeretet cselekedete, és az ilyen módon való cselekedetek csak sebet ejtenek a lelketeken, és egyre távolabb húznak tőlem.

Gyermekeim, a belém vetett bizalmatoknak nagyobbnak kell lennie, mint önmagatokban. Amikor a keresztről azt mondtam: "Vége van", átadtam Atyámnak minden lelket, amely elfogadna engem, minden lelket, amely megtagadna engem, minden lelket, amely kegyelmemet keresi, és minden lelket, amely soha nem lát engem az örök dicsőségben. Én vagyok minden szeretet forrása, mert a szeretet az, ami magában foglalja az isteni Szentháromságot.

Gyermekeim, ismerem a kezdeteteket és a végső célotokat. Lehet, hogy arra ébredtek, hogy a nap felkel, de én tudom, hogy látjátok-e majd lenyugodni. Adjátok át magatokat, gyermekeim, adjátok át magatokat az életetekre vonatkozó isteni tervnek, mert akkor találjátok meg a békét. Amikor Atyám akaratát igyekeztek teljesíteni, meg fogjátok találni, hogy minden harmóniában áramlik. Még a szenvedésben is örömöt találtok majd. Kezdjétek el ezt a napot, ezt az órát azzal, hogy kegyelmem forrásához jártok, mert én vagyok Jézus, és az én kegyelmem és igazságosságom fog győzedelmeskedni.