2023. március 31., péntek

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

AZ EGYHÁZ NAGY MEGVETÉSE. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 02. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, forduljatok el a bűntől, és éljetek az Úr felé fordulva. Tartsatok bűnbánatot és szolgáljátok az Urat örömmel. Fájdalmas jövő felé tartotok. Sokan hamis tanításokat fognak elfogadni, és sok helyen nagy megvetés lesz Jézusom Egyháza iránt. Szomorú vagyok amiatt, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban, mert csak így tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Menjetek ki az igazság védelmében! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazakért. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDENHOL CSODÁKAT LÁTSZ. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 04. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, mindannyiótokat név szerint ismerlek, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Ne féljetek. Bízzatok teljesen Fiam, Jézus erejében, és minden jóra fog fordulni számotokra. Ne forduljatok el az Úr Fényétől. Keressétek Őt mindig az Eucharisztiában, és nagyok lesztek a hitben. Eljönnek majd a napok, amikor a drága eledel kevés helyen lesz jelen. Szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok nekem a kezeteket, és én a jóság és a szentség útján vezetlek benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Minden fájdalom után eljön Isten Győzelme, és mindenütt látni fogjátok az Úr Csodáit. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

IJESZTŐ DOLGOK A FÖLDÖN. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 07. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, keressétek az Urat. Ő szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Ne utasítsátok el az Ő fényét. Azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el felhívásomat. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai elvegyenek benneteket az Úrtól. Ne feledjétek: mindenben Isten az első. Azért jöttem a Mennyből, hogy megmutassam nektek a jóság és a szentség útját. Legyetek szelídek és alázatos szívűek. Még fogtok borzalmakat látni a földön, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, győzni fognak. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY ÉS VÉGSŐ NYOMORÚSÁG IDEJE. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 09. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, ti az Úré vagytok, és csak nektek kell követnetek és szolgálnotok Őt. Éljetek az Úr felé fordulva, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Az emberiség lelkileg vakká vált, mert az emberek elfordultak Isten Fényétől. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Hallgassatok rám! Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket Hozzá, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Bátorság! Bhaktáim meg lesznek védve a nagy és végső nyomorúságban. Menjetek tovább az általam mutatott ösvényen! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ÓRIÁSI FÁJDALOM.  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 11. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. A nagy lelki nyomorúság idejét éltek. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben Bábel mindenütt ott lesz. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitet, és az igazak számára nagy lesz a fájdalom. Hajoljatok térdre imádságban. Csak azok, akik imádkoznak, fogják elviselni a megpróbáltatások súlyát, amelyek már úton vannak. Ismerem szükségeiteket, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Menjetek előre félelem nélkül! Aki az Úrral van, az győzni fog. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A FÁJDALOM NAGY LESZ. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 14. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, zűrzavar fog terjedni az Egyházban, és az igazaknak nagy lesz a fájdalma. Hamis ideológiákat fognak elfogadni, és sok megszentelt személy úgy fog járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Eljön a nap, amikor az anya keresni fogja a fiát, elmegy mellette, de nem fogja felismerni. Az ördög füstje mindenfelé terjedni fog. Imádkozzatok! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal, és fogadjátok el Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.03.16-án adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, legyetek bátrak! Ez egy fájdalmas időszak a hívő férfiak és nők számára. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte tanúságtételetekre. Akik szeretik és védik az igazságot, azokat üldözni fogják, de az ellenségek széles kapukat találnak, és előrenyomulnak Jézusom igaz Egyháza ellen. Imádkozzatok! Keressetek erőt Jézusom Szavaiban és az Eucharisztiában. Legyetek figyelmesek. Bármi történjék is, ne térjetek le arról az útról, amelyet mutattam nektek. Menjetek előre! Veletek leszek, még ha nem is láttok engem. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

CSAK ÍGY ÉRHETSZ A MENNYBE.  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 18. Mária, a béke királynőjének üzenete.


Drága gyermekek, utánozzátok Józsefet. Egy nagy szívű és mély lelkiségű fiatalember; József azért élt, hogy szolgáljon, és tettei nagyszerűek voltak Isten szemében. Az Úr kiválasztotta őt, és lelki szeretetben egyesített bennünket, felkészítve minket arra a nemes küldetésre, amelyet kapni fogunk. Igazságos ember, aki Isten kincseit a szívében őrizte, és apró gesztusokban osztotta szét a szegények javára. A csend és az imádság embere. Küldetését nagy hittel teljesítette, és életpéldája olyan férfiakat és nőket vonzott, akik távol álltak az Üdvösség és a Béke Istenétől. Jézus csodálta őt, József pedig természetfeletti szeretettel szerette. Arra kérlek benneteket, hogy hallgassatok Jézus hangjára. Józsefhez hasonlóan őrizzétek Isten kincseit a szívetekben. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így tudtok a Mennybe jutni. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szeretlek benneteket. Hallgassatok rám. Boldognak akarlak látni benneteket itt a földön, és később Velem a mennyben. Menjetek előre! Töltsétek el magatokat az Úr szeretetével, és gazdagok lesztek az Ő Jelenlétében. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Üldözni fogják és eldobják őket. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 21. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, nagy tömeg fog éhesen járni, keresve a Drága Étel, a Mennyből leszállt igaz kenyér után, de üldözni és eldobni fogják őket. Tudjátok, hogy az ellenség kenyere csak kenyér. Testet, Vért, Lelket és Istenséget csak a Katolikus Egyházban találhattok: Fiam, Jézus egyetlen és igaz Egyházában. Ez egy nem vitatható igazság. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Vegyetek bátorságot! Térdeljetek le imádságban, és keressétek az Urat, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, sugárzott 23/03/2023-án

Drága gyermekek, csak az ima erejével tudjátok legyőzni az utatokba kerülő akadályokat. Nincs győzelem a Kereszt nélkül. Legyetek bátorítottak, és mindenben legyetek olyanok, mint Jézus. Fogadjátok el Hívásaimat, mert én ahhoz akarlak vezetni benneteket, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Az ördög füstje mindenfelé terjedni fog, lelki sötétséget okozva sok szívben. Azok, akik hűségesek maradnak az Én Jézusomhoz, mindig az Ő Védelmét fogják élvezni. Közeledjetek a gyóntatószékhez, és keressétek Jézusom Irgalmát. Ne utasítsátok el a Kegyelmet, amelyet az Úr kínál nektek. Bátorság! A mennyország lesz a jutalmatok mindazért a jóért, amit ebben az életben tesztek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


AMIKOR AZ ÚR HÍV TÉGED, MONDJON... .  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 25. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, mondjatok igent az Úr hívására. Ő szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Az emberiség egy fájdalmas jövő felé tart. Az emberek el fogják utasítani Isten Szeretetét és úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Imádkozzatok! A nagy és végső nyomorúságban az Úr Angyalai eljönnek az igazak megmentésére. Ne féljetek! Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereséget. Meneküljetek a bűntől. Az Úré vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AKIK KITARTANAK, MEGMENTIK MAGUKAT. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. március 28. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, legyen bátorságotok! Ne hátráljatok meg az eljövendő megpróbáltatások előtt. Uram veletek lesz. Ő letörli könnyeiteket és győzelmet ad nektek. Még fogtok borzalmakat látni a földön, de azok, akik hűek maradnak az igaz tanításhoz, megmenekülnek. Meneküljetek az újdonságoktól, és maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz tanításához. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ismerem szükségeiteket, és imádkozni fogok értetek az Én Jézusomhoz. Ne csüggedjetek. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket Hozzá, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, adás: 30/03/2023

Drága gyermekek, keressétek az Urat. Ő arra hív benneteket, hogy az imádság férfiai és asszonyai legyetek. Az emberiség ki fogja inni a szenvedés keserű poharát, és csak azok fogják viselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. A mélységből nagy fájdalom fog jönni az emberiség számára. Íme, elérkeztek az általam megjövendölt idők. Bátorság! Kezedben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívedben az igazság iránti szeretet. Az emberiség az önpusztítás szakadékába tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Hozzá, aki szeret és megbocsát nektek. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.