2022. június 27., hétfő

Angela Fabiani (Zaro)

Mária Üzenete - Füstbe burkolt Szent Péter-bazilika | Angela Fabiani (Zaro, Olaszország) 2022.06.26

Angela: Ma délután anya fehérbe öltözve jelent meg. A köpeny is fehér volt, széles, és a fejét is fedte. Anya fején 12 csillagból álló korona volt. Anya elfogadó gesztusként kitárta a karját. Jobb kezében a Szent Rózsafüzér hosszú kápolnáját tartotta, fehér, mint a fénytől, és majdnem a lábáig ért. A lába csupasz volt, és a földgömbön pihent. Háborús és erőszakos jelenetek voltak a Földön. Anya lassan felvette a kabátja lebenyét, és betakarta a világot. Dicsértessék Jézus Krisztus!
Kedves gyermekeim, köszönöm, hogy válaszoltatok erre a Felhívásomra. Szeretlek titeket, gyermekeim, mérhetetlenül szeretlek titeket, ha tudnátok, mennyire szeretlek, sírnátok az örömtől. Gyermekeim, ma is itt vagyok, hogy veletek és értetek imádkozzam. De azért is vagyok itt, hogy imát kérjek tőletek. Imádságért Szeretett Egyházamért. Anya megállt (egy pillanatra elhallgatott). Erősen hallani kezdtem a szívverését. Lányom, hallgass a szívemre. Szeplőtelen Szívem mindegyikőtökért erősen dobog, minden gyermekért dobog, azokért is, akik a Szeplőtelen Szívemtől legtávolabb vannak. Ekkor Szűz Mária lehajtotta a fejét, és kis idő múlva így szólt hozzám: Nézd, lányom. Láttam St. Péter Rómában, akkor sok templom képe villant fel, mind zárva volt. A Szent Péter-bazilikát nagy fekete füst borította. Aztán anyám így folytatta: Szeretett gyermekeim, imádkozzatok sokat szeretett Egyházamért, imádkozzatok, gyerekek. Imádkozzatok a Szentatyáért, imádkozzatok, gyerekek. Az Egyháznak nehéz időkkel kell szembenéznie, nagy szakadás lesz. Ezen a ponton olyan lett, mintha az egész oszlopsor, amely körülveszi Szentpétervárt. Pétert nagy földrengés rázta meg. Minden remegett. Ezen a ponton Szűz Mária azt mondta nekem: Leányom, ne félj, imádkozzunk együtt. Sokáig imádkoztam anyámmal. Aztán minden visszatért a teljes fénybe. Anya kitárta karját és imádkozott a jelenlévőkért, majd mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

(((Aliens)))) Elrabolták a nőinket

 

A SÁTÁNISTÁK A SZERETET ELLENSÉGEI

A nyugati férfiaknak (és nőknek) nagyon dühösnek kellene lenniük az illuminátus zsidó bankárokra és szabadkőműves lakájaikra. Mint az idegen megszállók, elrabolták a nőinket, és agymosással leszbikussá és frigiddé tették őket. Ezt az aljas sátáni támadást a társadalom ellen, amelyet áruló "vezetőink" áruló "vezetőink" "női jogokként" reklámoztak. A feminizmus az elit társadalmi mérnöki tevékenysége, amelyet a társadalom destabilizálására és elnéptelenedésére terveztek, és amelyet alulról jövő társadalmi változásnak álcáznak.

A férfiak hatalmat akarnak. A nők szeretetet akarnak. A heteroszexuális házasság a női (világi) hatalomnak a szerelemként kifejezett férfi hatalomra való cseréjén alapul. A feminizmus a hatalom átadása helyett arra tanította a nőket, hogy a szeretet helyett a hatalmat keressék.

Dr. Marie Robinson női pszichiáter 1958-ban megjelent könyve, A szexuális önátadás hatalma azt állítja, hogy a nőiesség a női áldozatvállaláson (altruizmus) és a férfi iránti bizalmon alapul. Ez a szeretet forrása, amelyet a férj és a gyerekek viszonoznak.

A feminizmus, amely kommunista eredetű, lerombolta ezt a bizalmat, és a nőket pszichológiai pénisszel ruházta fel. Hatalom = pénisz. Mindkét nemet kasztrálták. Ahol a nők egykor a férfiakat hatalmazták meg, ma már kiherélik őket. Odaadó feleségek és anyák helyett sok nő szexuálisan frusztrált, dühös, frigid férfigyűlölővé vált. Ez az indoktrináció ma is folytatódik a tömegmédiában.

IDÉZET: Amint a feminista "tuskó" megszűnik, a nő természetes ösztönei áramlani fognak, és az egészség helyreáll. Lényegében ez azt jelenti, hogy "megengedi magának, hogy nagyon mélyen bízzon a férjében. Ez azt jelenti, hogy végre felismeri, hogy többé nem kell félnie vagy ellenkeznie a férfi erejétől, hanem számíthat rá, hogy megvédi őt, hogy megadja neki a nőiességének teljes kibontakozásához szükséges biztonságos légkört".

 

Dr. Marie N. Robinson, a Cornellben végzett pszichiáter New York-i rendelőjét a frigiditás kezelésének szentelte. A szexuális önátadás ereje (1958) című könyve a női psziché feltáró tanulmánya. Ez a könyv már nem kapható. Miért? Mert politikailag inkorrekt.

Marie Robinson eltűnt az emlékezet homályába. Nincs róla információ az interneten, nincs Wikipedia-bejegyzés. Miért? Üdvözöljük az NWO-ban.

Dr. Robinson szerint amerikai nők milliói szenvednek frigiditástól. A frigid nők általánosan elfogadják azt a feminista nézetet, hogy a feleségként és anyaként való karrier megalázó, és a férfiak kihasználják a nőket. Ez egy "érzelmi elakadást" hoz létre, ami akadályozza a szexuális reakciókat és a pszichológiai fejlődést.

Dr. Robinson azt írja, hogy a nő identitása az "alapvető női altruizmusban" rejlik.

Önkifejezése és hatalma azon alapul, hogy férje és gyermekei az első számú prioritásává válnak. Hasonlóképpen, szexuális kielégülése és lelki termékenysége az önfeladáson múlik.

NEMI KÜLÖNBSÉGEK

Robinson szerint a férfiak és a nők természetüknél fogva különböznek. A férfiakat a külső (fizikai) világ uralmára tervezték, a nőket pedig a belső (lelki) világ és az otthon uralmára. Ezek nem társadalmi sztereotípiák, ahogy a feministák állítják.

"A nőket a piactól eltérő feladatokra tervezték, teljesen másfajta stresszre" - írja Robinson. "Hajlamosak elveszíteni alapvető női mivoltukat, ha [a piacon] önszántukból maradnak". (149)

Robinson szerint a modern nők úgy gondolják, hogy nőként már nincs rájuk szükség. Az ipari forradalom előtt az otthon volt minden élet központja, és a nő volt a szíve. A nő ápolta és nevelte a gyerekeket, ruhát és ételt készített, és segített a mezőgazdasági munkákban.

Az ipari forradalom úgy tűnt, hogy a nők feleslegessé váltak. A gyermekekre nem volt szükség, sőt, tehernek tekintették őket. Mindent meg lehetett venni a boltokban. Az otthon üres volt. A gyerekek iskolába mentek, a férjek dolgozni.

A nő válasza erre az volt, hogy saját nőiessége ellen fordult. Mary Wollstonecraft megírta a Vindication of the Rights of Women (1792) című feminista kiáltványt, amely azt hirdette, hogy a nők azonosak a férfiakkal, és a nők férfiasságát hirdette.

(Alien. D. Rockefeller Jr.)

Robinson szerint "a feminista hitvallás alaposan diszkreditálta a női szükségleteket és tulajdonságokat, és a női célokat férfi célokkal helyettesítette"

Az ipari forradalomra adott másik válasz nem feminista, hanem "viktoriánus" volt. Robinson szerint a viktoriánus nők úgy "álltak bosszút" a férfiakon, hogy tagadták, hogy a nőknek szexuális érzéseik lennének. "Elképesztően sikeresen meggyőzték a férfiakat, sőt még a tudósokat is arról, hogy a frigiditás valóban a nők alapvető tulajdonsága".

Ezek a tényezők megalapozták a modern női neurózis alapjait.

"A nőiesség biológiai és pszichológiai céljainak leértékelése amerikai lányok millióinak nevelésének szerves részévé vált. Az otthonteremtés, a gyermeknevelés és -nevelés, a főzés, a türelem, a szeretet, a házasságban való odaadás erényei szisztematikusan leértékelődtek. A férfiak teljesítményének életét a nők teljesítményének életével helyettesítették."

 

NŐI LEÉRTÉKELÉS ÉS ÖNUTÁLAT

 

A férfiakkal szembeni feminista-viktoriánus ellenségeskedés anyáról lányára szállt, így "nők milliói számára a másik nemmel szembeni ellenségeskedés szinte természeti törvénynek tűnik. Bár sok modern nő lehet, hogy szájhősködik a férfival kötött szenvedélyes és termékeny házasság eszménye mellett, a színe alatt mélyen neheztel a szerepére, a férfit alapvetően ellenségesnek, őt kizsákmányolónak fogja fel. A szíve mélyén - gyakran a legcsekélyebb tudatosság nélkül - arra vágyik, hogy kiszorítsa a férfit, hogy szerepet cseréljen vele".


(I. Alien. Jacob Rothschild)

Robinson szerint, ha a feminizmus boldogságot hozott volna a nőknek, talán megérte volna a játék.

"De nem így történt. A játék frigiditást és nyugtalanságot hozott, és a válási ráta szárnyalását, neurózist, homoszexualitást, fiatalkori bűnözést, mindazt, ami abból fakad, ha egy nő bármely társadalomban elhagyja valódi funkcióját."

Dr. Robinson azt írja, hogy amint az érzelmi "tuskó" megszűnik, a nő természetes ösztönei áramlani fognak, és az egészség helyreáll. Lényegében ez azt jelenti, hogy "megengedi magának, hogy nagyon mélyen megbízzon a férjében. Ez azt jelenti, hogy végre rájön, hogy többé nem kell félnie vagy ellenkeznie a férfi erejétől, hanem számíthat rá, hogy megvédi őt, hogy megadja neki a nőiességének teljes kibontakozásához szükséges biztonságos légkört".

A mély hüvelyi orgazmus esetében, írja Robinson, "az izgalom a megadás aktusából fakad. Hatalmas hullámzó fizikai extázis van magában az engedésben, abban az érzésben, hogy egy másik ember passzív eszköze vagy...".

Másfelől az a nő, aki bizalmatlan a férje szerelmével és ennek következtében saját nőiességével szemben, "nehéz, fájdalmas, frenetikus" életszemlélettel rendelkezik. Háborúban áll önmagával. Az ágyban úgy kell éreznie, hogy "mindig ura a helyzetnek".

Robinson a csiklót férfias csökevénynek tekinti. Arra utal, hogy egy nő akkor is lehet frigid, ha szexuálisan aktív és mechanikusan ügyes. A női szexualitás a férfi iránti "abszolút bizalomtól" függ, ami lehetővé teszi a nő számára, hogy teljes mértékben befogadja és teljes mértékben válaszoljon.

Dr. Robinson szerint nincs fontosabb dolog az életben a szeretetnél. Szerinte a házasság a kulcsa az emberi fejlődésnek. A szeretet ereje ezen a kapcsolaton keresztül érezhető a világban.

 


(l. Alien. Z Brzezinski)

"A szerelem a legmélyebb értelemben egyesülést jelent; egyesülést az egyének között... Ez a legalapvetőbb és legmélyebb késztetésünk, és a jóra való ereje mérhetetlen... a szerető partner ugyanolyan fontossá válik, mint saját maga... Ez a tény az, amiért az igazi szerelem soha nem vezet uralomra vagy hatalmi harcra..."

Senki sem kérdőjelezi meg a nők jogát a karrierhez. A kérdés a társadalmi mérnöki munka, amely megváltoztatja a női természetet és prioritásokat.

A FEMINIZMUS MINT ELIT TÁRSADALMI MÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG ÉS ELNÉPTELENEDÉS

A szexuális önátadás hatalmának jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Azzal, hogy a feminizmus arra kényszeríti a nőket, hogy feladják nőiességüket és kisajátítsák a férfi szerepét, az emberiség természetes heteroszexuális mechanizmusába vágja a fejszéjét. Ez tükröződik a házasság és a születési ráta csökkenésében, valamint a válások számának növekedésében.

Nők milliói vannak magányra és frusztrációra ítélve. Hasonlóképpen, a férfiakat megfosztják a fejlődésükhöz és kiteljesedésükhöz nélkülözhetetlen védelmező és gondoskodó szereptől.


(Alien tool, Betty Friedan)

Egy ilyen téves ideológia diadala és az igazság elhallgatása azt jelzi, hogy a világ irányítása egy rosszindulatú erő kezébe került.

Egy sátáni szekta, az Illuminátusok (kabbalista zsidók és szabadkőművesek) támogatja a feminizmust egy hosszú távú terv részeként, amelynek célja, hogy kiszakítsa a nyugati civilizációt a vallási és kulturális horgonyai közül, és egy világrendőrállamot hozzon létre helyette.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/aliens-elraboltak-a-noinket