2020. december 1., kedd

Oroszország és Kína árnyéka

A mi Urunk Jézus Jenniferhez 2020. november 5-én:

Gyermekem, Oroszország és Kína árnyai Amerika küszöbén állnak, és népem hamarosan látni fogja, hogy Kína csápjai milyen messzire nyúltak a kormányotokon belül.Jennifer tegnap délután engedélyt adott arra, hogy ezt az igét közzétegyük. Este megjelent egy hír, amelyben egy kínai professzor megdöbbentő beismerése hangzott el arról, hogy "milyen messzire nyúltak el Kína csápjai" az amerikai kormányon belül. Íme a hír (nem támogatjuk a Fox News-t vagy a kommentárt, de alább közöljük ezt a történetet, hogy önök is hallhassák a kínai professzor szavait):





 

11/7/2020

17:00 óra.

Gyermekem, hamarosan világosságot hozok egy olyan nemzetnek, amelyet a kapzsiság nevében sötétségbe taszítottak. Mert Én vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.

 

11/23/2020

18:30.

Gyermekem, mondd meg gyermekeimnek, hogy itt az ideje, hogy felvegyék a hit páncélját. Túl sokakat manipulál a félelem azoktól, akiknek nincs hatalmuk felettem, mert Én Vagyok Jézus. Sokan várnak az igazságosságra, de én azt mondom nektek, hogy most van itt az ideje, hogy úgy imádkozzatok, mintha az igazságosság ma jönne el, mert nem tudjátok a napot vagy az órát, de a változás a láthatáron van. Gyermekem, kelettől nyugatig nagy megrázkódtatás lesz érezhető az egész világon. Amikor az ember eljön, hogy szembenézzen a számadással a kicsinyeim ellen elkövetett bűnökért, tudd, hogy a föld az ember bűnének mélysége szerint fog reagálni. Most van itt az ideje, hogy felébredjetek a körülöttetek lévő világban. Most van itt az ideje, hogy Teremtőtök elé járuljatok, és megbánjátok bűneiteket. Jaj azoknak, akik arra törekszenek, hogy manipulálják Teremtésemet, tervemet. Jaj azoknak, akik arra törekszenek, hogy bezárják Egyházam ajtaját, és lecsupaszítsák létezésemet a föld színéről. A Föld nem a ti területetek. Ti egy olyan küldetésen vagytok itt, amelyet Mi, a ti Háromságos Istenetek terveztünk, azzal a céllal, hogy szeressetek és szolgáljatok. Szeretetben és irgalomban figyelmeztetem gyermekeimet, hogy ne hagyjátok, hogy szíveteket elfogja ez a félelem, amelybe az ellenség igyekszik belétek taszítani. Én már legyőztem a bűnt és a halált, és az Én hűségeseimnek nagy lesz a jutalmatok Királyságomban. Ne féljetek, ne féljetek, mert ami a sötétségben történik népem megtévesztésére, az hamarosan napvilágra kerül. Most menjetek előre, mert Én vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.

11/30/2020

12:15.

 

Gyermekem, amikor az emberiség szabadságra törekszik, akkor azt választja, hogy szabad akaratát éli meg, amelyet a teremtés kezdete óta az emberiségre rendeltem, hogy betöltse küldetését, amelyre küldtem. Az emberiség szabadságának korlátozása azt jelenti, hogy korlátozza képességét, hogy megfeleljen a Mennyei Atya akaratának. Most menjetek előre, mert Én Vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.

Ma egy független kanadai hírszolgálat olyan titkos aktákat hozott nyilvánosságra, amelyekből kiderül, hogy a kanadai miniszterelnök is riasztóan összefonódott Kínával: lásd itt.Emlékezzünk vissza erre a Jennifernek szóló üzenetre is 2012-ből:Ma sírva fakadok gyermekeim, de holnap azok fognak sírni, akik nem hallgatnak figyelmeztetéseimre. A tavaszi szelek a nyár felszálló porává fognak változni, ahogy a világ egyre inkább sivatagnak fog tűnni. Mielőtt az emberiség képes lenne megváltoztatni ennek az időnek a naptárát, tanúi lesztek a pénzügyi összeomlásnak. Csak azok lesznek felkészülve, akik figyelnek figyelmeztetéseimre. Észak megtámadja majd Délt, ahogy a két Korea háborúba kerül egymással. Jeruzsálem megremeg, Amerika el fog bukni, és Oroszország egyesül Kínával, hogy az új világ diktátorai legyenek. A szeretet és az irgalom figyelmeztetéseivel könyörgök, mert Én vagyok Jézus, és az igazság keze hamarosan győzedelmeskedni fog.Hogy megértsd, miért tűnik úgy, hogy Amerika központi szerepet játszik a próféciában, olvasd el Az Amerika összeomlása című könyvet.

China and the Storm

Mystery Babylon

The Fall of Mystery Babylon

When Communism Returns

Isaiah’s Prophecy of Global Communism

Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet

 

Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet.

Az európai vezetők és bürokraták ideológiai törekvései nyilatkozataikból és kiadványaikból könnyen megismerhetők.

A Bizottság LMBTQ 2025 stratégiájában lefektetett LMBTQ- és genderdogmák megvalósítása elkezdődött. Az alábbi két ehhez kapcsolódó dokumentum jól érzékelteti, hogy komolyan gondolják a társadalmi és intézményi struktúrák teljes átalakítását.

  • A homoszexuális kapcsolatok európai országokban való kölcsönös elfogadtatásának kérdése és az LMBTQ-párok örökbefogadásának megkönnyítésének szándéka mellett a férfi-női nem valóságát tagadó transzgender és „nem-bináris” szóhasználat is megjelenik az Európai Parlament által elfogadott, az Uniót LMBTQ-szabadságzónává nyilvánító nyilatkozatban.
  • Az Európai Parlament érzékeny nyelvezetről szóló szójegyzéke szerint pedig  „a változatos családformák elismerésének fontossága érdekében” kerülendő „az anya és az apa szavak használata”, helyette „a szülő és a gondozó” a preferált. A „biológiai nemet” a „születéskor megjelölt nem” kifejezés váltja fel, és képzeljék, már a „melegházasság” sem politikailag korrekt kifejezés, az útmutató szerint az „egalitárius”, „egyenlőségen alapuló” házasság kifejezést ildomos használni helyette!

Ránk akarják kényszeríteni a vadabbnál vadabb ideológiai ötleteiket, el akarják törölni a társadalom alapját jelentő családot, céljuk megszüntetni az évezredes kultúránkat, nemzeti és nemi identitásunkat, meg akarják változtatni a nyelvünket, és még az anya és apa szavakat is megpróbálják elvenni tőlünk. Az ennek ellenálló államokat pedig gazdasági segélyek megvonásával fenyegetik, és különböző eljárásokat indítanak ellenük, a tiltakozó embereket pedig homofóbiával és transzfóbiával bélyegzik meg.

Nem maradhatunk közömbösek ezt az ideológiai zsarnokoskodást látva. Nem adhatjuk fel küzdelem nélkül a kultúránkat, az identitásunkat és a szabadságunkat, nem adhatjuk fel gyermekeink jövőjét!

150 000 ember hívta fel velünk az Európai Bizottságot az LMBTQ-gyarmatosítás azonnali befejezésére, és utasította vissza az ideológiai zsarolást. Kampányunkat folytatnunk kell, mert a Magyarországra helyezedő LMBTQ-nyomás egyre erősödik az Unió részéről.

Csatlakozzon Ön is ehhez a fontos kampányhoz, és írja alá a petíciót!

------------

Új totalitarizmus van felívelőben Európában.

November 12-én az Európai Bizottság közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára.

E veszélyes stratégia jogi integrációt kíván elérni európai és nemzeti szinten többek között a következő pontokban:

  • A homofóbia mint „uniós bűncselekmény” bevezetése.
  • A homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban. Ezt egy „a szülői státusz kölcsönös elismeréséről szóló” jogszabállyal tervezik elérni.
  • Genderoktatás az iskolákban.
  • Tagállami szintű LMBTQI-stratégiák létrehozása és megvalósítása.
  • Uniós források juttatása az LMBTQ-szervezeteknek.
  • A helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására.

Azok, akik nem követik a szivárványos parancsokat, kizárásra kerülhetnek az uniós támogatásokból, ideértve a COVID-19 válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is.

Értékvesztett, hedonista és relativista új világuk bármi áron történő bebiztosítása érdekében ki akarják iktatni a tagállami vétó lehetőségét is, amely minden országot megillet állampolgárai és szuverenitása védelmében.

Magyarország Lengyelországgal együtt bátran fellépett, és megvétózta a helyreállítási alapot. A magyar kormány emellett alkotmányos szinten is rögzíteni kíván olyan fontos dolgokat, mint hogy „az anya nő, az apa férfi”, illetve „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést”.

Természetesen az új LMBT-rezsimnek behódoló média máris Európa-szerte támadást indított Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Helena Dalli egyenlőségi biztos, az LMBTQI-stratégia előadója arról beszélt, hogy az új stratégiát nem tisztelő európai országokat pénzbírsággal sújtják:

„Ez egy módja annak, hogy hogyan tudunk reményeink szerint egy tagállamot beállítani a sorba, azzal, hogy azt mondjuk, rendben, nem kaptok részesedést, amit egyébként kapnátok, ha nem tartjátok tiszteletben a jogállamiságot.”

Az EU totalitaristái számára az LMBTQ-ideológia megegyezik a jogállamisággal.

Észrevesszük? Gazdasági zsarolás válság idején, pont ahogy a diktatúrák idején...

Megtagadják a nekünk járó pénzügyi támogatást a járványhelyzetben, valódi ideológiai visszaélést hajtva végre ezzel velünk szemben, amiért szilárdságot és bátorságot tanúsítunk korunk új diktatórikus ideológiájával szemben.

Ideológiai gyarmatosítást hajtanak végre országainkon, próbálva lerombolni kultúránkat, identitásunkat, hitünket.

Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Kérjük, írja alá az Európai Bizottságnak címzett petíciót!

 

Hírek, vélemények a témában:

Így számolnának le a "homofóbiával" - Bemutatta első LMBTQ-stratégiáját az EU (Hetek)
https://www.hetek.hu/cikkek/online/igy-szamolnanak-le-a-homofobiaval-bemutatta-elso-lmbtq-strategiajat

Melegjogi feltételekhez kötné Brüsszel az uniós forrásokat (Mandiner)
https://mandiner.hu/cikk/20201116_melegjogi_feltetelekhez_kotne_brusszel_az_unios_forrasokat

Bifóbia, transzfóbia, kritikafóbia (Mandiner)
https://mandiner.hu/cikk/20201116_bifobia_transzfobia_kritikafobia

Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Tájékoztató
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/lgbtiq_factsheet_2020-2025_hu.pdf

Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Teljes szöveg angolul
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/lgbtiq_strategy_2020-2025_en.pdf

Ránk akarják kényszeríteni a vadabbnál vadabb ideológiai ötleteiket, el akarják törölni a társadalom alapját jelentő családot, céljuk megszüntetni az évezredes kultúránkat, nemzeti és nemi identitásunkat, meg akarják változtatni a nyelvünket, és még az anya és apa szavakat is megpróbálják elvenni tőlünk. Az ennek ellenálló államokat pedig gazdasági segélyek megvonásával fenyegetik, és különböző eljárásokat indítanak ellenük, a tiltakozó embereket pedig homofóbiával és transzfóbiával bélyegzik meg.

A homoszexuális kapcsolatok európai országokban való elfogadtatásának kérdése mellett

Egy Rómában élő pap értékes gondolatai arról ami a világban valójában történik. Őszintén, kendőzetlenül.

A felvétel 2020 decemberi! Azóta az eredeti videót, és csatornát a demokrácia védelmezői természetesen
eltávolították a Youtube-ról. Terjesztése erősen ajánlott!!!