2019. április 30., kedd

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az idős papok az Egyház tartóoszlopai

2019. 04. 06, Szombat
Láttam, hogy az idős papok közül néhányan olyanok, mint az Egyház tartóoszlopai ebben a világban. Láttam, hogy a szentségek kiszolgáltatása során mélyebben átérzik az Eucharisztia misztériumát. Természetesen itt azokról van szó, akikre nem volt nagy hatással a II. Vatikáni zsinat. Az Úr a fiatal papokat is megmutatta, akik Tőle kapják a hivatást, de sajnos a szívük ki van téve a modern reformoknak és az új tanításoknak. Sokan közülük eltávolodnak a misztériumtól és hagyják, hogy a világ elsodorja őket. Láttam, hogy az ördög így tépi ki az ő szívükből azt a szent vágyat, amit Isten után éreztek. De az Úr megmutatta, hogy van remény arra, hogy ez ne történjen meg mindenkivel. Láttam, hogy egyes papok mellé idősebb papokat vagy lelkitestvéreket helyezett, akiken keresztül Isten jó irányba tereli őket. Belőlük igaz papok lesznek, akik hivatásukat szívből élik meg.
Jézus: „Idősebb felszentelt szolgáim ismerik a valódi Egyház lényegét, és ezért hűségük töretlen Irántam. A Sátán már rég befészkelte magát a papi szemináriumokba, szerzetesi közösségekbe, hogy az új papok szívéből kitépje az Én kegyelmemet, amit a hívásuk során adtam nekik. Kevesen maradtak azok, akik a modern reformokat elutasítják. A bűn szele ugyanis már mindent átjár. A Sátán nem alszik, inkább szorgalmasan munkálkodik azon, hogy lerombolja Isten művét. Ennek ellenére bármekkorára hatalmasodik a bűn, az Én kegyelmem soha nem szűnik meg. Ez az Én szeretetem titka. Még a bűn sem gátolhat Engem abban, hogy szeressek. Most hatalmas zűrzavar van a világban, ami nem más, mint a jó és a rossz fogalmának a bizonytalansága. Hamarosan ennek véget vetek, amint alkalmasnak látom azt az emberiség üdvössége szempontjából.”

2020 Eucharisztikus Kongresszus

2019. 04. 10, Szerda
A Szűzanya megmutatta előre nekem, hogy mi fog történni 2020-ban az Eucharisztikus Kongresszus alatt. Láttam, hogy ezen az eseményen más vallások vezetői, hívei is jelen lesznek. Tehát nemcsak katolikusok vesznek részt rajta, hanem azok is, akik az Egyházból kiszakadtak pl. reformátusok, evangélikusok, gyülekezetek stb... Láttam, hogy a Föld megremeg és az égen vihar támadt. Mennyei Édesanyám könnyezett és azt mondta:
„Ez a Kongresszus nem olyan lesz, mint 1938-ban. Abban az időben nagy kegyelmet jelentett hazátoknak ez az esemény, mert a magyar népet összekovácsolta Fiam szeretete. Akkor az Oltáriszentségben való hit nagyobb volt. Bár sok ártatlan meghalt a háborúban, mégsem hagyott el benneteket Fiam az Eucharisztia szentségében, mely éltető erő minden ember számára. Akkor a magyar nép nagy örömmel felvállalta Fiamat hangos énekszóval Budapesten az egész világ előtt. A kegyelem esője hullott a zarándokokra, akik megtisztultak Fiam szeretetében. A hamarosan megvalósuló Eucharisztikus Kongresszus nem lesz kegyelemmel teljes, mert a hamis ökumenizmusra fog épülni. Ezen az eseményen arra fognak törekedni, hogy az új tanításokat gyakorlatban megvalósítsák. Sokan fognak méltatlanul áldozni, mert nem ismerik Fiam evangéliumát. A más vallások hívei megkísérlik az áldozást anélkül, hogy a katolikus Egyház tagjai lennének. A bűn ellenére Fiam kegyelme jelen lesz a szentségek és az ima ereje által. A szentgyónás és a bűnbánat kegyelme védelmet jelenthet azoknak a katolikusoknak, akik méltóképpen szeretnék ezt az eseményt megünnepelni. A Kongresszus napjain az egész Mennyország tekintete rajtatok lesz. Azonban a Sátán sem fog tétlenül állni, mert mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen az eseményen Fiamat meggyalázza, ahogyan a kereszten is tette. Felhívom magyar népem figyelmét, hogy szüntelen imádkozzanak azért, hogy ezen az eseményen a Sátán tervei meghiúsulhassanak. Imádkozzatok, hogy a magyar egyház Fiamhoz hű maradjon, mert ez az esemény megpecsételheti Magyarország jövőjét!”

A vértanúk szívének egészen meg kell hasadnia, mielőtt életüket adják

2019. 04. 14, Vasárnap
Az Úr olyan lelkeket mutatott a Mennyben, akik az életükben megtanulták magukhoz ölelni a keresztet. Minden szenvedésüket Istennek ajánlották fel. Jézus azt mondta: „Csak azok méltók hozzám, akik a keresztet elfogadják és egyesítik az Én szenvedésemmel. Nagy boldogságban részesültek ezek a lelkek, mert felismerik, hogy ennél nagyobb érdemeket nem szerezhettek volna a Földön.”
Az Úr kegyelmének köszönhetően láthattam, hogy milyen sok vértanú érkezik folyamatosan a Mennyországba. Láttam, hogy szívük kettéhasadt, de ugyanakkor a szeretettől lángolt. Boldogok voltak, mert vérüket ontották Krisztusért. Jézus azt mondta felém:
„A vértanúkat már születésük pillanatában kiválasztom. Ők már az életük folyamán sokat szenvednek. Ezeken keresztül kell menniük azért, hogy éretté váljanak és hittel, bátorsággal meg tudjanak Engem vallani. Először a szívüknek kell egészen meghasadnia ahhoz, hogy kiüresítsék magukat és osztatlan szívvel szeressenek Engem. A szív meghasadása nélkül a test nem képes megadnia magát a vértanúhalálnak. A léleknek kell uralnia a testet és nem fordítva. A vértanúk legnagyobb kísértése a halálfélelem. Csak az Én különleges kegyelmem által lehetséges ezt leküzdeni. Sokan azt mondják, hogy a vértanúk jól járnak, mert egyenesen üdvözülhetnek. Ám nem tudják, hogy a vértanúk már egész életükben meg vannak hívva a szenvedésre, amely felkészíti őket a győzelmi halálra.”

Mi jutalmat vártok

2019. 04. 18, Csütörtök
Láttam, hogy egyes keresztények szeretnek azokkal jót tenni, akik velük is jót tettek. Igen kevesen voltak azok, akik arra törekedtek, hogy az ellenségeiknek tegyék a jót. Hallottam, ahogyan az Úr így szólt:
„Mi jutalmat vártok Tőlem, ha azokkal cselekedtek jót, akik szeretnek titeket? Bizony mondom nektek, hogy az ilyen jótetteknek nincs nagy értéke, mert túl könnyű megvalósítani. Igazi érdemeket azzal szerezhettek, ha törekedtek az ellenségszeretetre. Ők a szeretetgyakorlás legnagyobb kihívásait jelentik, hiszen nehéz azokkal jót tenni, akik valaha fájdalmat okoztak nektek. Az ellenségszeretetnél elsődleges a megbocsátás. Másrészt azokkal tegyetek jót, akik számotokra idegenek. Ha érdemeket akartok szerezni, akkor őket is figyelembe veszitek. A másik személyben lássátok meg a felebarátot úgy, ahogyan az irgalmas szamaritánus tette az Én példabeszédemben. Soha ne várjatok viszonzást senkitől! Ha mégis viszonzást vártok, akkor a szeretetcselekedeteitek nem őszinték és nem önzetlenek. Törekedjetek arra, hogy a szeretet erényét tisztán gyakoroljátok!”

Notre-Dame székesegyház

2019. 04. 22, Hétfő
Mennyei Édesanyám megjelent a Notre-Dame székesegyház fölött, amely a „Mi Asszonyunk” nevet képviseli. Láttam, hogy a tűzvész mögött olyan emberek álltak, akiknek kezében kőműveskanalak voltak. A Szűzanya lábánál Franciaország zászlaját láttam, mely fölött az angyalok sírtak. Hallottam, ahogyan Édesanyám a következőt mondta:
„A Sátán arra ösztönözte a szabadkőműveseket, hogy rombolják le a Notre-Dame templomát. Ez a templom Franciaország keresztény hitét jelentette, mivel már évszázadok óta fennállt. Gyermekeim, ez az esemény jel arra, hogy Párizs hamarosan lángokba fog borulni. A francia nép elhagyta Istent és ennek következményei a szemetek láttára valósulnak meg. A szabadkőműveseknek sikerült elérnie, hogy a Fiamba vetett hitet megszüntessék. De ez nem volt elég nekik. Célként kitűzték maguknak, hogy az emberek szívéből engem is kitépnek. Ahogyan az Istenben való hit megszűnik, úgy egy egész ország élete is összedől. Most ismét bűnbánatra és megtérésre szólítom a francia népet úgy, ahogyan annak idején Bernadetten keresztül kértem! Ha nem hallgatnak a kérésemre, akkor Franciaország elvész.”

Srí Lanka

2019. 04. 26, Péntek
Az angyalok elvezettek a Srí Lankán történt eseményhez, ahol húsvétvasárnap rengetegen meghaltak a merénylet miatt. Az angyalok azt mondták:
„Az egész Mennyország megremegett ettől az eseménytől, ahol sok ártatlan ember vesztette el az életét. Mennyei Édesanyánk vért könnyezett, mert a gyűlölet és a harag merényletre ösztönözte az iszlám híveit. Ez az esemény felhívást jelentett az egész világnak arra, hogy mi fog történni a kereszténységgel. Bár sok halott volt, örvendezzetek, mert ők feltámadtak Krisztusban az örök életben. Akik üldözik a keresztényeket, azok valójában Krisztust üldözik. A világ elveti a szeretet vallását, amely nem támogatja a bűnt. A Sátán az iszlámot használja fel a gyűlölet eszközeként, hogy ártson a kereszténységnek. Ott támad a legjobban, ahol élő hitet lát. Imádkozzatok, hogy ez az esemény sokakat bűnbánatra és megtérésre vezessen!”

Az igazság felvállalása

2019. 04. 29, Hétfő
Láttam, hogy az Úr mennyire gyönyörködik azokban a papokban és hívekben, akik felmerikvállalni az igazságot. Itt elsősorban a bűnről van szó. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi a jó és a mi rossz között a különbség. A Sátán elhitette az emberekkel, hogy a bűn jó -úgy, ahogyan kezdetben is tette. Láttam, hogy az Úr így szól azokhoz, akik hallgatnak a lelkiismeretükre, még ha az emberek el is fordulnak tőlük:
„Mindig lesznek olyan eszközeim, akiken keresztül felébresztem az emberek lelkiismeretét. Ez a feladat elsősorban a papokra van bízva, hiszen ők felelnek a rájuk bízott nyájért. Vannak, akik azért nem merik kimondani az igazságot, mert félnek annak következményétől. Ezt a félelmet a Sátán generálja bennük. Tudhatnák, hogy az emberek szíve fogékony az igazság meghallgatására, ami elgondolkoztatja őket. Aki bátran felszólal, az látni fogja, hogy cselekedetei nem maradnak gyümölcsök nélkül. Az emberek száma nem csökkeni fog, hanem növekedni. Mit gondoltok, miért tolongtak körülöttem az emberek tömegei? Mert az emberek szomjazzák az igazságot. Ez a szomjúság soha nem szűnik meg,akármekkora legyen is a bűn. Az ember szíve szüntelen keresi a válaszokat, így lett megalkotva. Az ember a földi életben sok válaszra lelhet, de odaát fog mindent a teljességében átlátni. Nagy jutalomban fognak részesülni azok, akik Engem megvallanak az emberek előtt. Bizony mondom nektek, hogy számtalan lélek szégyenben érzi magát Előttem, amikor a különítéleten felismerik azt, hogy nem mertek Engem megvallani. Hatalmas bűnbánat szükséges ahhoz, hogy irgalmas legyek hozzájuk. Azoknak van a legnagyobb felelőssége, akik tudják, hogy mit várok tőlük.”
Mária Magdolna