2023. október 4-29. között kerül sor a Vatikánban a szinodális LMBTQ út világszintű találkozójára. De facto egy egyházi puccsról van szó, amely legalizálja Ferenc Isten ellenes lázadását, ami miatt magára vonta az anatémát a Gal 1,8-9 szerint.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://spricht-der-herr.wistia.com/medias/ixxidylkqv
https://rumble.com/v3kqrc1-jerik-eleste.html
https://cos.tv/videos/play/47484213565101056
https://ugetube.com/watch/UVJWIipIbvvhcmD
https://www.bitchute.com/video/O091F8Z4nUWA/
https://gloria.tv/post/P1iMdAwbWSuJ4WhhJNwVFb3pb

 

 

A 2021-től tartó teljes előkészület az ún. szinodális út és a bekövetkező radikális változások valódi lényegének eltitkolásához kötődtek. A meghívott laikusok és a klérus, túlnyomóan az LMBTQ ideológia képviselői, szavazni fognak, és ezzel döntenek majd a hit és az erkölcs területén történő lényegi változásokról!

Az LMBTQ legalizációján és a cölibátus eltörlésén kívül soron van a nők, főleg a leszbikusok diakónusokká, ill. papokká szentelése. Bemutatásra kerül a német ún. szinodális tanács mint az egyház iránti felelősség átruházásának modellje a püspökökről a laikusokra, elsősorban LMBTQ személyekre. A belga püspökök már bírják Ferenc csendes beleegyezését a szodomiták, leszbikusok és a queer párok – akár állatokkal történő – házasságának megáldására vonatkozóan. Ezek az aktivitások elő lesznek terjesztve a zsinaton mint az egész katolikus egyháznak szóló precedens. Itt nemcsak Isten parancsolatainak felszámolásáról van szó, hanem a józan ész semmibevételéről is.

Müller bíboros, a Hittani Kongregáció volt prefektusa a következőképpen nyilatkozott: „A szinodális út hittanilag inkompetens és egyházjogilag illegitim.“Az októberi találkozó programjába akarják iktatni a vitát, azzal a céllal, hogy elfogadják az ún. maja misét, amely pogány elemeket és rituális táncot tartalmaz. Ezen kívül propagálják majd az amazóniai ún. „liturgia“ modelleket. Az Amazóniáról szóló zsinatról Brandmüller a következőképpen nyilatkozott: Nemcsak aposztázis, de butaság is.

A program és Ferenc útja ellen már 2018-ban kiállt az USA volt nunciusa, Carlo Maria Vigano. Nyilvánosan lemondásra szólította fel Bergogliot és teljes homohálózatát, amely elfoglalta a legfőbb hivatalokat.

A vatikáni szinodális világtalálkozótól semmi esetre sem lehet megújhodást várni, hanem éppen az ellenkezőjét.

Mit tegyenek a papok és a laikusok az egyház megújulásáért? Főleg októberben imádkozzák a tizenöttizedes rózsafüzért. Ezen kívül hitaktivitásokon vegyenek részt, amelyek elnevezése Jerikó. Az ihletet Isten Igéje adta:

„Azt mondta ekkor az Úr Józsuénak: »Kezedbe adtam Jerikót és királyát, s minden erős férfiát. Járjátok körül valamennyi harcosotokkal a várost, napjában egyszer járjátok körül. Így tegyetek hat napon át. A hetedik napon … járjátok körül hétszer a várost, s közben fújják a papok a harsonákat…. törjön ki az egész nép igen nagy lármába, s tövig leomlanak a város falai…” (Józs 6,2-5) Aki ismeri a lelki harc elveit, tudja, hogy amikor Isten velünk van, akkor győzünk. Az, hogy a jelenben pszichológiai és lelki küzdelem folyik, valóság.

Hogyan kell aktualizálni Jerikó lelki modelljét a mi feltételeink között? Minnyájan lássunk hozzá október 2-án hétfőn. Az az ideális, ha minden pap a saját parókiális körzetében a mise befejeztével a hívők csoportjával csendben körüljárja a város vagy a falu központját. A hívők imádkozhatják a rózsafüzért. Így tegyenek hat napon át.

Abban a faluban, ahol nincs pap, egy vagy több hívő csendben körüljárhatja a teret. A hetedik napon, október 8-án, istentisztelet után vagy délután egy bizonyos időpontban a csoport 6x körüljárja a központot, eközben imádkozhatják a rózsafüzért. A hetedik körüljáráskor az emberek ezt énekelhetik: „Jézus él! Halleluja!“

Az énekvezér előre diktálhatja ezt: „Ő a győztes!“ és mindenki elkezdi énekelni: „Ő a győztes! Halleluja!“ (4x) a „Jézus él! Halleluja!“ refrén melódiájára. Minden versszak után ismétlődik a refrén új diktálással. Az énekvezér diktálhatja pl. ezt: „Ő az Igazság!, „Ő az Út!, „ Ő az Élet!“, „Velünk van!“, „Szeret minket!“, „Mi is Őt!“, „Mevált minket!“, „Ő hű!“, „Adta nekünk a Szűzanyát!“, „Adta nekünk a Szentlelket!“

Szükséges lenne, hogy az egyes parókiális területeken legyenek delegátusok, akik majd a következő héten, október 9-14-ig a járási városba utaznának és csendben körüljárnák a központot – a teret – és közben imádkoznák a rózsafüzér részét. Ha nincs közös időpont meghatározva, minden egyén járja körül a központot egyedül, csendben.

Október 15-én vasárnap a megbeszélt órában a lehető legtöbb hívő érkezzék a járási városba a járás minden parókiális területéről, ill. falujából. Ezen a vasárnapon, amikor a város központját járják majd körül, mégpedig hatszor, csendben, a rózsafüzért imádkozzák. A hetedik körüljáráskor úgy énekeljenek, mint ahogy a parókiális területükön szoktak: „Jézus él! Halleluja!“, vagy egy harci dalt bibliai felkiáltással és hangszerekkel.

Ami a papok részvételét illeti ezeken a hit meneteken, nem feltétel, de szükséges, hogy egy vagy több laikus szervező is legyen. Csehországban és Szlovákiában néhány nappal előre be kell jelenteni ezt a nyilvános akciót a helyi hivatalban és a rendőrség biztosítja a védelmet a provokatőrökkel szemben.

Október 22-én vasárnap ez az akció a kerületi székhelyen zajlana. Az október 16-21. közötti héten ismét csendes menetek lennének, mint a járási székhelyen. Vasárnap szintén 6x kellene csendben körüljárni a központot és a hetedik körüljáráskor győzelmi éneket énekelni.

Október 29-én vasárnap a nemzet fővárosában kerülne sor az akcióra. Prágában az Óváros téren lesz ez a találkozó 13,00 órától. Az október 23-28. közötti héten naponta csendben egyszer körül kellene járni a teret, akár együttesen, akár egyedül. Azok a hívők, akik nem tudnak Prágába utazni, naponta járják körül a városukban vagy a falujukban a teret a rózsafüzért imádkozva. Ugyanígy vasárnap a járási székhelyen ugyanebben az időpontban, kicsúcsosodásként pedig a fővárosban. 6x járják körül a teret egységben Jerikó lelkével.

A hetedik megkerüléskor fejezzék be a Jerikót ezzel az énekkel: „Jézus él! Halleluja!“

Amennyiben például a járási vagy a kerületi székhelyeken több ember gyűlik össze, használhatnak hangszereket és bibliai hitkiáltásokat! (A nemzeti törvények szerint szükséges bejelenteni a tereken tartott nyilvános találkozókat, az október 15-22. közötti héten és az október 29-én tartott találkozókhoz hasonlóan.)

A katolikus egyház megszűnt az igazság oszlopa és a nemzetek lelkiismerete lenni. Éppen ellenkezőleg, a saját hierarchiája miatt vont átkot magára és az összes nemzetre. Ez az átok sötét falként tartja lelki és erkölcsi fogságban az emberiséget.

Mi a megoldás? Bűnbánat és hitvalló imádság! Isten meg akarja menteni az egyént és a nemzeteket is, de szükséges a mi részünkről is megtenni a hitbeni lépést. Ez a konkrét helyzetben és a konkrét időben megcselekedett bibliai Jerikó tevékenység, amely külső megnyilvánulásokkal és áldozatokkal jár.

Bárcsak minél több hívő kihasználná ezt a lehetőséget! A Szűzanya a rózsafüzér imán keresztül jár közben értünk. Mi, az Ő lelki gyermekei pedig, követjük az Ő hitbeli engedelmességét, amely által eljött hozzánk a Megváltó és a szabadítás!

 

a BKP püspök-titkárai

 

2023. 09. 08.

 

Letöltés: BKP: Jerikó eleste a szinodális LMBTQ út vatikáni kicsúcsosodása idején (2023. 09. 08.)