2014. február 6., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Ezekhez az imákhoz, drága gyermekeim, nagy Kegyelmek vannak társítva (& 133., 134.)

2014. február 5. szerda, 15:27
Gyermekem, azoknak a lelkeknek, akik egyszer megismerték Fiamat, és elvándoroltak Tőle, sokkal nehezebb visszatérniük Hozzá, mint azoknak, akik sohasem ismerték Őt.
Ha egyszer megtapasztaljátok Jézus Szeretetét, s aztán hátat fordítotok Neki, akkor az egy nagy űrt hagy az életetekben. Semmi sem helyettesítheti valaha is Jelenlétét. Tehát, amikor egy lélek megpróbál visszatérni Hozzá – bár Fiam mindig nagy Szeretettel és Türelemmel várja őket –, ez a személy még mindig bizonytalan abban, hogy hogyan kell megnyitnia a szívét.
Ha úgy érzitek, hogy elidegenedtetek Fiamtól, nem szabad félnetek soha attól, hogy hívjátok Őt. Nem szabad soha szégyenkeznetek amiatt, hogy a Színe elé kerüljetek, mert Ő Örökké Irgalmas és megbocsát minden bűnösnek, amikor egy bűnbánó lélek erre kéri Őt.
Ha hívni szeretnétek Fiamat, akkor csak egyszerűen hívjátok Őt, hogy Irgalmába vigyen benneteket, és a többit bízzátok Rá.
Íme, a Keresztes Imahadjárat egy különleges imája (133.) – Hívó kiáltás, hogy visszatérjünk Istenhez
Drága Jézus, bocsáss meg Nekem, egy elidegenedett léleknek, aki lemondott Rólad, mert vak voltam. Bocsáss meg nekem, hogy Szeretetedet haszontalan és értelmetlen dolgokkal cseréltem fel. Segíts nekem összeszednem bátorságomat, hogy Melletted járhassak, és hogy hálával fogadjam Szeretetedet és Irgalmadat. Segíts nekem, hogy Szentséges Szíved közelében maradjak, és soha ne vándoroljak el újból Tőled. Ámen.
Azoknak, akik nem ismerik Fiamat, és akik azt szeretnék, hogy a Legmagasságosabb Isten Trónja elé kerüljenek, a Keresztes Imahadjárat ezen (134.) imáját kell imádkozniuk: Hogy higgyünk Isten Létezésében
Ó, Legmagasságosabb Isten, segíts nekem, hogy hinni tudjak Létezésedben. Dobd félre minden kétségemet. Nyisd meg a szemem annak az életnek az Igazságára, amely ezt a földi életet követi, és vezess engem az Örök Élet felé vezető úton. Kérlek, engedd, hogy érezzem Jelenlétedet, és még a halálom előtt, add meg nekem az igaz hit Ajándékát. Ámen.
Ezekhez az imákhoz, drága gyermekeim, nagy Kegyelmek vannak társítva, és azoknak, akik ezeket imádkozzák, az Igazság megmutatatásra kerül, és a lelkük olyan nagy szeretettel fog eltelni, amilyet a Földön eddig még sohasem tapasztaltak. Aztán a lelkük megtisztul.
Most menjetek abban a tudatban, hogy amikor közel vagytok Istenhez, akkor a nagy békesség Kegyelmével lesztek megáldva.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

Az EU jóváhagyta a Lunacek-jelentést az LMBT személyek jogairól

Az Európai Parlament február 4-én, kedden délelőtt 394 igen, 176 nem szavazattal és 72 tartózkodással jóváhagyta a Lunacek-jelentést. „Ez a jelentés nem az emberi jogokat védelmezi, hanem egy lobbi kényszerítő tevékenységének eredménye” – jelentette ki a szavazás kapcsán Luca Volonté, az Európai Néppárt korábbi elnöke.
Az osztrák Ulrike Lunacek EU-képviselő nevéhez kapcsolódó dokumentum a homofóbia, a szexuális irányultsághoz és a nemi identitáshoz kötődő diszkrimináció ellen lép fel. Ezzel a döntéssel az EU arra hívja a tagállamokat, hogy minden eszközzel mozdítsák elő az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transz-szexuális) személyek jogait. Ezek közé tartozik többek között az egynemű párok házassága, a gyermek-örökbefogadás biztosítása, a mesterséges megtermékenyítés lehetővé tétele leszbikus párok számára, illetve a béranyaság igénybevétele a homoszexuális párok részéről. A tagországok szabadon dönthetnek alkalmazásukról vagy figyelmen kívül hagyásukról.
„Ez a jelentés nem az emberi jogokat védelmezi, hanem egy lobbi kényszerítő tevékenységének eredménye” – jelentette ki a szavazás kapcsán Luca Volonté, az Európai Néppárt korábbi elnöke.
Brüsszelből Maria Hildingsson, a Katolikus Családok Szervezetei Európai Föderációjának főtitkára nyilatkozott a Vatikáni Rádiónak. Elmondta, hogy a Lunacek-jelentést egy bizonyos politikai csoport egyhangúan támogatta, más csoportok megosztottak voltak vagy ellene foglaltak állást. Hangsúlyozni kell, hogy ez a téma nem az EU kompetenciaterületei közé tartozik, hanem a tagállamokéba, mint a családpolitika. Ez nem egységet teremt az európai állampolgárok között, hanem megosztja őket, nemcsak azért, mert érzékeny kérdésről van szó, hanem azért is, mert egymástól nagyon eltérő értelmezések vannak ezzel kapcsolatban.
Kelet-Európában például egyetlen állam sem hozott törvényeket ezen a téren, míg Nyugat-Európában igen, tehát nagy különbségek vannak. Maria Hildingsson szerint ez a téma törést okoz az európai országok között. Ennek tükrében sajnálatos, hogy egy, a homoszexuális személyek támogatását hirdető lobbi erőlteti ezt a kérdést. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy sok homoszexuális személy nem teljesen ért egyet ezzel az állásponttal, továbbá nincsenek is tájékoztatva arról, hogy ez a lobbi mit tesz az ő nevükben. Arról van tehát szó, hogy bizonyos értelemben saját akaratuk ellenére ez a lobbi „foglyul ejti”, felhasználja a homoszexuális személyeket saját céljaira.
A jövőbeli kezdeményezésekről szólva Maria Hildingsson elmondta, hogy az európai választások közeledtével hamarosan új kampányt indítanak. Ennek keretében minden apa, anya és felnőtt számára lehetővé akarják tenni, hogy a képviselőjelöltekhez fordulhasson egy internetes platform létrehozása által, amely az EU minden nyelvén elérhető lesz. Mindezt annak érdekében teszik, hogy az állampolgárok közvetlenül feltehessék kérdéseiket a jelölteknek, megismerhessék azok álláspontját és megtudhassák, hogy politikájukban elkötelezik-e magukat a családok érdekében.
A családpolitika nem tartozik az EU kompetenciaterületei közé. Mégis az uniós szinten hozott politikai döntések közvetlen hatással vannak a családok életére. A kampány nem ér majd véget a választások után. Folytatódik, hogy segítséget nyújtson a május 25-én megválasztásra kerülő képviselőknek, akik a következő öt évben tagjai lesznek az Európai Parlamentnek. Mindezt a családok európai szintű támogatása érdekében tervezik megvalósítani – hangsúlyozta Maria Hildingsson, a Katolikus Családok Szervezetei Európai Föderációjának főtitkára.
Vatikáni Rádió/Magyar Kurír